![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie do WAKACJI. :)
Cześć Dziewczyny,
Ja też zaczynam moją walkę ze zbędnymi kilogramami więc może mogłabym się do was przyłączyć??? ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Odchudzam się właściwie od zawsze, ale zazwyczaj stosowałam tzw. diety cud... Teraz już wiem że zupełnie nie działają, a jeśli nawet to tylko na chwilę, mam zamiar radykalnie zmienić swoje odrzywianie ale obawiam się o moją słabą silną wolę, mam nadzieję że może wasze wsparcie pomoże mi wytrwać... ps. Mam 165 cm wzrostu waga 65 kg-->wymażona waga 55kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie, to dietowo marnie ostatnio. Dzisiaj idę na imieniny, a potem już odchudzanie pełną parą. W końcu zostały mi tylko 4 kg do zrzucenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dzięki za słowa otuchy, czy dobrze rozumiem ze schudłaś już 7kg???!!! REWELACJA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Tak - 7 kg od stycznia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak jak wiekszosc tutaj dziewczyn sprobuje zmobilizowac sie do biegania, ciekawa jestem tylko czy to mi cos da na te partie i czy nie rozrosna mi sie miesnie nog... Cytat:
![]() i jak dziewczyny idzie? mi tak po prawdzie tragicznie... ale od wczoraj sie zmobilizowalam troche, cwicze a6w, jutro pojde pobiegac bo dzis z rana mylam wlosy i nie chce ich myc jeszcze raz ![]() najgorzej jednak z jedzeniem, ciagle mam na 'cos' ochote! ale od dzis staram sie ograniczac. w tygodniu ciezko bo od rana do nocy na uczelni, nie ma kiedy cos zjesc a jak juz to kanapki, batony, paluszki... a jak juz wracam do domu to rzucam sie na wszystko! ![]() w weekendy jeszcze gorzej, nie mam co robic to ciagle bym cos z nudow podjadala ![]() dzis rano zjadlam platki fitella z polowa activi do picia i lycha jagod, na drugie sniadanie hummus z polowy sloika ciecierzycy, 2marchewki i 2 mace a teraz pol kubeczka jogurtu naturalnego z jagodami i slodzikiem, pomarancza i jablko. to sporo, a dopiero 13.30... ![]() na szczescie ostro wysprzatalam mieszkanie, a to zawsze jakies kalorie na minusie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś poszłam na godzinę na aerobik. Jutro też idę. Ponieważ nie mam wagi przymierzam spódniczkę.. ale niestety jeszcze nie mogę się w nią wcisnąć ;] Do czerwca jeszcze 2 pełne miesiące, grunt to nie stracić zapału!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
oj nie przejmuj sie jakos damy rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez crazyooola Czas edycji: 2009-03-14 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Gratulije tym ,którym dobrze idzie. U mnie niestety nei jest najlepiej. Wczorej pojechałam do babci, a tam po godzinie 18 zjadłam w dwóch partiach... 20 pierogów(!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś z rana babcia wmusiła we mnie dwie małe bułeczki (dziadzio był rano w piekarni) ze swoim rewelacyjnym dzemem borówkowym... A 2 godziny później (przed powrotem do domu) jeszcze 2 gołąbki z sosem. TRAGEDIA! boje się ważyć nawet. nie podejrzewałam, ze potrafie tyle zjeść Na szczęście w dalszym ciągu nic słodkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Heh a ja 3 kawalki pizzy i 3 nalesniki z marmolada wczoraj ;/;/ i zero cwiczen ;/
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ja mam za sobą 40min steppera. Później może jeszcze coś poćwiczę. Obiecałam sobie, że koniec z przerwami w diecie, bo w ten sposób to ja nigdy nie schudnę
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
najlepiej to zawsze miec cos dietowego w domku do jedzonka... ja od 2dni oprozniam lodowke bo jutro na tydzien do rodziny do stolycy jade i nie chce zeby po powrocie te resztki na mnie napadly
![]() tak wiec jem dosc niezdrowo... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to mój 4 dzień bez słodyczy, i lekko nie jest bo jestem przed sesją egzaminacyjną ;] dla wytłumaczenia ja mam egzaminy 4 razy w roku więc w sumie ciągle jestem przed lub wtrakcie egzaminów! Serdecznie pozdrawiam i życzę uśmiechu na kolejny dzień zmagań z odchudzaniem ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Blonndee proponuje nie kupować tyle pyszności i dobroci, i mniej łakoci masz w domu tym mniej ich zjesz. U mnie to działa. I proponuję zrezygnować ze słodzika jest nie zdrowy i wzmaga apatyt na słodkości. Ja odkąd piję dużo wody jem znacznie mniej a NŻD (nie żryj dużo) to najskuteczniejsza dieta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
czesc dziewczyny
![]() moglabym sie do Was przylaczyc ? ![]() jestem juz praktycznie na diecie od stycznia ale ostatnio mam zastoj jakis ;/ jak dotad schudlam 3 kg a chcialabym jeszcz zrzucic z 4-5 kg, mam nadzieje ze uda mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Jasne, witamy
![]()
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Dziekuje ;D
moj wzrost to 174 cm , a waga jak narazie to 71 kg ;/ chcialabym wazyc tak 65-67 kg jak na poczatek ![]() Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-03-15 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
To na pewno nie wyglądasz źle
![]()
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Gratulacje dziewczyny! Bardzo jestescie wytrwale, to super! Latwiej sie zmobilizowac, jak czytam o Waszych postepach
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;11458908]Dziekuje ;D moj wzrost to 174 cm , a waga jak narazie to 71 kg ;/ chcialabym wazyc tak 65-67 kg jak na poczatek ![]() To mamy w miare podobne cele! Tez mam 174cm wzrostu i tez dobijam (tzn. pragne dobic) do 65. Na razie moje cialko ulokowalo sie swobodnie na 76 i niezbyt chce to zmieniac, no ale pozyjemy zobaczymy. Dzisiaj znowu bede sie uczyla do rana ![]() I tutaj pytanie. Wiem, ze na diecie SB przez pierwsze dwa tygodnie nie wolno jesc "zlych" weglowodanow i jest bardzo restrykcyjna. Ale juz wiem, ze jezeli na nia przejde to w ciagu tych pierwszych dwoch tygodni bede miala 1 dzien "odstepstwa" (moje urodziny - nie moge tego "nie oblac", bo mi po prostu znajomi nie pozwola :p). Czy jak sie zawali jeden dzien, to ma to jakies dramatyczne znaczenie dla powodzenia diety? Nie moge przejscia na SB odlozyc w czasie, bo za kilka tygodni mam nastepna sesje, wiec chcialabym w okresie ciezkiej nauki byc w drugiej fazie diety (musze dostarczac troche weglowodanow do mozgu jak sie ucze nocami). Jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do takich imprez, to mniejszcze chyba możesz troszkę odpuścić, ale te poważne- urodziny itp, to zaszalej. Tak, jak mówiły poprzedniczki, nie możemy dietą przysłonić sobie świata ![]() A jeśli się uczysz, to koniecznie jedz! Wysiłek umysłowy wyczerpuje mnie na równi z fizycznym. Jak będziesz głodna, to ciężej Ci będzie przyswajać i nici z wyników, a to chyba nie o to chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Hej Skowronku
![]() ja też się dziś w nocy uczę i niestety skusiłam się na popcorn, całe szczęście innych frykasów nie mam bo też by zaraz zostały pochłonięte. czasem daję radę bez żadnych przegryzaczy ale wtedy dużo kawy piję i jem co 2 godziny jakąś kanapkę albo płatki z mlekiem też słodkie ale przynajmniej mleko jest ![]() ![]() jeśli chodzi o urodziny to zaszalej ![]() ![]() pozdrawiam znad książek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Hahaha, dzieki dziewczyny
![]() Podoba mi sie zwlaszcza uwaga, ze na kacu sie nie chce jesc. Dobre myslenie dobre ![]() Ja niby zadnych przegryzaczy nie kupilam, ale wlasnie moj wspolokator postanowil uraczyc mnie cala micha roznych przekasek (cale szczescie orzechy a nie ciastka) wiec w ramach przerwy sie nawcinalam :p I naturalna przerwa od wody tez dobrze mi brzmi! I tez pozdrawiam znad ksiazek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skowronek na dachu - no to mamy podobne wymiary , dasz rade zrzucic to ;] jeszcze w zeszlym roku tez tyle wazylam;/ najwazniejsze zebys nie podjadala itd., jesli masz czas to zacznij biegac - sama wiem ze to pomaga ![]() ![]() Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-03-16 o 05:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moze w ramach integracji w ogole powiemy cos o sobie? jak mamy na imie, czym sie zajmujemy, skad jestesmy... no i dlaczego sie odchudzamy ![]() ![]() no wlasnie tylko ze u mnie na stancji to slodyczy nie ma wcale, moze gdzies tam jakas pozostalosc po gorzkiej czekoladzie bylego tz sie znajdzie, ale na szczescie na to mam alergie i i tak nie lubie wiec problem z glowy ![]() ja mam raczej problem z tym, ze gotuje zdrowo, wegetariansko, wrecz makrobiotycznie, ale jak juz narobie zdrowego jedzonka to dla jednej osoby ciezko, zawsze sporo wychodzi i ja glupia nie moge sie powstrzymac od dokladek itd ![]() dzis juz zdrowiej i mniej, od wczoraj wieczorem jestem u mamy i korzystam z jej lasu, silowni, lodowki... ![]() ![]() aaa, pochwale sie wam. dzis biegalam pierwszy raz od dlugiej przerwy, i co? przebieglam 7km! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Właśnie, napiszmy coś o sobie
![]() ![]() ![]() Mam na imię Kinga, mam 17 lat. Jestem z Częstochowy. Chodzę do liceum (klasa o profilu dziennikarskim). Odchudzam się od stycznia. Dlaczego przeszłam na dietę? Bo nie podoba mi się moje ciało, szczególnie nogi... Mam 165 cm wzrostu, obecnie ważę 63 kg. A teraz Wy piszcie o sobie ![]()
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
No dobra to moze teraz ja
![]() Mam na imie Kamila. W tym roku koncze 18 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Jestem Kinga, nie piję od dwóch miesięcy... Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja mam na imię Ola, mam 18 lat, chodzę do 2 klasy liceum (human). Chcę się odchudzić, a raczej wrócić do wagi z czerwca. Aktualnie 52 a ma być max. 49 przed wakacjami. Dlaczego? Źle czuje się, kiedy jestem "nalana" no i nie mogę kupować ciuchów, bo jak w końcu schudłabym, to byłyby do wyrzucenia. Właśnie parę lat temu jak schudłam prawie 10kg, to okazało się, że wszystko jest na mnie za szerokie. Miałam mnóstwo świetnych spodni i spódnic, które teraz wiszą jak worek. Nie chce tego znów przeżywać, a mam ochotę kupić sobie coś nowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Hej.. Mam na imie Dorota, juz prawie 21 latek na karku.. Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim ale obecnie prawie caly czas przebywam w Czestochowie gdzie studiuje na politechnice.. Probuje schudnac juz od pazdziernika ale ciagle to odkladam albo brak mi motywacji.. Ogolnie nigdy nie mialam problemow z waga ale w wakcje jezdze do UK do pracy i po kazdych przybywa mi 5 kg.. Chce w koncu wrocic do wagi z liceum.. Mam 160 wzrostu i w tym momencie nie wiem ile waze ale ostatnio bylo 62kg ( brak wagi na studiach).. Moim celem jest 55kg a jak sie uda to jeszcze mniej..
![]() Zycze Wszystkim powodzenia i wytrwalosci.. ![]()
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
ooo, Dorotko, widze zesmy tego samego wieku a nawet wzrostu [troszke oszukuje, bo mam tak mniej wiecej 158-159, ale blisko
![]() ![]() ![]() tak wiec czesc, mam na imie izka, mam 20 lat i mieszkam w 3miescie [konkretnie w sopocie, studiuje w gdansku chemie kosmetyczna ![]() odchudzam sie zeby wrocic do swojej licealnej wagi 48kg, bo z tego okresu mam najwiecej ciuchow, potem jak stopniowo tylam to cos tam kupowalam, ale i w to sie juz nie mieszcze ![]() ![]() ![]() ![]() no i musze tez przyznac, ze bardzo przezylam rozstanie 1,5rocznego zwiazku, wiec jedna z moich motywacji jest mina mojego bylego [ktorego pewnie w wakacje spotkam] na nowa/stara mnie ![]() ![]() tak wiec o to moja alkoholowa historia ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ok, to teraz ja (bardzo fajny pomysł z tym przedstawianiem się)
![]() Pozdrawiam Muszę powiedzieć że bardzo lubię tu zaglądać ![]() DAMY RADĘ drogie koleżanki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam Laseczki kciuki.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.