| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-23, 21:08 | #4741 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

3 raz pisze posta!!! zbuntowalam sie i nie cytuje po raz kolejny! wrrrrrr ten wizaz dzis mnie wnerwia! przywitam sie tylko... dobry wieczor.... 
				__________________ ...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png | 
|     | 
|  2009-03-23, 22:04 | #4742 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ten wizaż coś szwankuje ostatnio  mu się należy, że nas tak denerwuje  właśnie puściutko cały dzień dzisiaj   | ||
|     | 
|  2009-03-23, 22:10 | #4743 | ||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Opole 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
   Cytat: 
  Zmykam spać bo cos humor mi oklapł ... Dobranoc   | ||||
|     | 
|  2009-03-23, 22:23 | #4744 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Kraina czarów 
				 |  Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D 

Wieczorowo wtapiam sie w tłum...tfu... jaki tłum!..gdzie są wszyscy?   No jak dla mnie bomba...uwielbiam takie romantico-taneczne...  A ha!! to ja widziałam takiego małego...co to mu łebka nie było widać...  atego dużego...  U moich rodziców zostawiłam psiaka...kurcze nawet by mogła biegac po podwórku teściów...ale ona strasznie skacze, jak sie cieszy... b7e667581b.jpg o! Taka malusia jeszcze... dobry  chyba dobry   | 
|     | 
|  2009-03-23, 22:36 | #4745 | |
				 | 

Cytat: 
    ale śliczniutki piesio  ja chcę takiego   | |
|     | 
|  2009-03-23, 22:47 | #4746 | 
				 |  Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D | 
|     | 
|  2009-03-23, 22:50 | #4747 | 
				 | 

Ja lecę pod prysznic   później zajrzę  buźka i do później   | 
|     | 
|  2009-03-23, 22:59 | #4748 | 
				 |  Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D | 
|     | 
|  2009-03-23, 23:19 | #4750 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  ad. 2 jejciu jaki słodziutki ten psiaczek   a to środkowe zdjęcie to wymiata  Lecę wylukać jeszcze wątek mamusiowy i spadam lulku. Do juterka   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-03-23, 23:22 | #4751 | |
				 |  Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D Cytat: 
 ot taka anegdotka maleńka z jej życia...heh malutka  a filmik naprawde godny polecenia... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-23 o 23:30 Powód: bo malutka Tecili słodzi :* | |
|     | 
|  2009-03-23, 23:37 | #4752 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

To tak dla Izki jeszcze raz wklejam zdjęcia psiaka. Żaden z tych nie mój, mojego zdjęcia będą jak już przybędzie do nas    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-03-23, 23:40 | #4753 | |
				 | 

kurczę a ja go zobacze dopiero jak bedzie w necie do ściągnięcia   czyli nie wiedomo kiedy  a tak bym sobie do kina poszła  ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat: 
     kurczę od tych zdjęc jak się tak napatrzę to coraz bardziej mam ochotę sprawic sobie jakiegoś psiaka   ale my nie mamy czasu      | |
|     | 
|  2009-03-24, 07:26 | #4754 | 
| Wtajemniczenie | 

Dzień dobry skarby  Jestem w końcu po długiej nieobecności-wiem miałam być w niedzielę ale przypomniałam sobie w szkole że zapomniałam w domu recept do wykupienia więc z Opola pojechałam do Raciborza. Jak już przyjechałam to spotkałam się ze znajomymi a potem taka mała bibka u mnie w domu: oblewaliśmy moją sesję wiśniową soplicą z sokiem porzeczkowym. No a wczoraj o 11.00 wróciłam do Obornik. Przeczytałam zaległości ale tylko tyle bo potem wrócił mężulek i musieliśmy się ładnie przywitać  Nagadać się nie mogliśmy   
				__________________  Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle   | 
|     | 
|  2009-03-24, 07:50 | #4755 | |||
| Wtajemniczenie | 

Hi. Humoru brak - kłótnia z mężem + mnóóóssstttwwwooo śniegu = lekka deprecha ( a może nawet nie lekka). Tak sobie myślę, że lepiej byłoby żeby faceci nie starali się zrozumieć kobiet, tylko nauczyli się, że takich i takich rzeczy lepiej nie robić. Chyba za dużo wymagam... Cytat: 
 Za cara masz u mnie kciuki. Pazury po skosie tak ale szpice bleeee   Cytat: 
 Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2009-03-24, 07:52 | #4756 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Hej   Cytat: 
  no ale jeśli mają trudną sytuacje to luz  oczywiście  Cytat: 
  u mnie mdłości i wymioty to rodzinne, więc już się boję   trzymaj, trzymaj, bo jeszcze nic nie wiem   Cytat: 
  za szybkie i tanie naprawienie auta ad2.  za film   Cytat: 
  Cytat: 
  już myślałam, że remont Cię wykończył  tak jasne yhy    nagadać - dobre sobie    dziewczyny, czy u Was też jest śniegu po kostki??  normlanie porażka  edit: gosia nie daj sie depresji   
				__________________ "Małżeństwo to diament szlifowany całe życie" "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat" Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-24 o 07:54 Powód: bo gosia ma doła | |||||
|     | 
|  2009-03-24, 08:57 | #4757 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Opole 
				 | 

Dzień dobry Kochane   Ja dzisiaj też wstałam w podłym nastroju (chyba mogę sobie z Gosią podać rękę ) ale tak to jest jak się idzie spać w złym humorze  Pożarłam się wczoraj z dzieckiem, a później jeszcze wyładowałam się na mężu i koniec końcem poszłam spać wkurzona na maksa. Całą noc śniły mi się głupoty, a jak rano wstałam to mąż już poszedł do pracy i nawet nie mieliśmy sobie okazji pogadać  Całe szczęście że u mnie przynajmniej śniegu nie ma. Cytat: 
  Cytat: 
  No i najważniejsze, że sesja godnie oblana  No a jak jeszzcze czujesz niedosyt to my ci możemy pomóc   | ||
|     | 
|  2009-03-24, 09:12 | #4758 | ||
				 | 

hej laseczki   U nas śniegu po kostki nie ma chyba tylko dlatego, że co spadnie to się topi. Brrr Cytat: 
  A kochana, jak się czegoś bardzo chce, to można. Cytat: 
  No to spadam do pracki 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-03-24, 09:17 | #4759 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  , a ja uwazam ze lektura obowiazkowa powinna byc ksiazka o Marsjanach i Wenusjankach tam wszystko jest super opisane i wiadomo dlaczego kobiety inaczej pewne sprawy pojmuja niz mezczyzni. Po drugie kobieta jest tajemnica i o to w tym wszystkim zawsze chodzi. Glowa do gory i nie daj sie depresji. Z usmiechem Ci do twarzy Cytat: 
  w czólko  na lepszy humor. Obejrzalam Twe pazuresy, noooo niektore sa w bardzo moim guscie  Kasienko jak tam filmik? A z autem powazny problem, mam nadzieje ze remont silnika nie bedzie potrzebny, a jesli tak to trzymam kciuki za naprawe  i lacze sie w bolu. Powiem Ci ze nie widzialam nigdzie takich skosnych pazureskow, ale moze i sama sobie zaraz takie strzele  . Izydor super ze sesja zdana i oblana. Milo Ci widziec przy wtorku Soffi mala wspolpracuje. Moj maz sie dziwi ze mam tyle stanowczosci i cierpliwosci, i wczoraj mi powiedzial ze bede dobra matka. Hymmm mam nadzieje ze sie sprawdze w jednym i drugim heheheh. No Agunia a ktos mi ostatnio tu pisal ze "nie mieli klopotu kupili psa"  , hehehe widze ze to zarazliwe. Trzymam kciuki za przyszle biale malenstwo Paulinko wklejam tylko moje zakupowe ksiazeczki bo ciuszkom musze dopiero pstryknac fotencje  Aaaa i zapomnialam, wczoraj pojechalismy do Legionowa zobaczyc co moj tatko zrobil. Powiem wam ze kuchnia w kolorze szczypiorkowym wyglada ekstra. Plytki w bladozielonym tez super na scianie wygladaja. Oczywiscie sie poklocilismy o to gdzie ma stac kuchenka. Moj tato ma zupelnie inna wizje ciagu technologicznego w kuchni i jak sie postawilam i powiedzialam ze tam gdzie on widzi lodowke ja chce miec szafki to wyszedl z kuchni . No coz.... teraz trzymam kciuki aby skonczyl do konca tygodnia. Dzis moj mezus jedzie do niego po pracy aby wziasc go do Obi na zakupy a potem mu trzoche pomoc. Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-24 o 09:21 Powód: a bo zapomnialam nadmienic o postepach remontu | ||
|     | 
|  2009-03-24, 09:21 | #4760 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 No mi też na takie filmy to szkoda chodzić do kina bo zazwyczaj okazują się wielką klapą ale z chęcią go zobacze ze względu na taniec ale w domku a nie w kinie A w Szczecinie śnieg padał kurcze od wczoraj taka paskudna pogoda cały czas pada ale teraz widzę że trochę słoneczka się przedziera ciekawe na jak długo. Kto chętny na kawkę?? | ||
|     | 
|  2009-03-24, 09:23 | #4761 | ||||
| Zakorzenienie | 

Dzien dobry Młode  no troszke mialam do czytania.....  pomagalam wczoraj mamie sprzatac-umylam boazerie w przedpokoju, w przedsionku i ubikacji.....i powiem ze troszke sie zmeczylam....... mama okna myla.......teraz zostaje mi łazienka, kuchnia i wszystkie meble, ale spokojnie kazdy dzien po trochu cos ......normalnie mam takie zakwasy w nogach jak bym 1 raz na orbitreku jezdzila  ale co sie dziwic jak 3 mce lenistwa  za 2 godziny jedziemy do tych Katowic.... na bank pojdziemy do Silesi -moze cos kupie dzidziolkowi? nie wiem jakos sie waham jeszcze zeby cos kupowac. Wczoraj bylam z tż w Tesco i poszlam tylko poogladac te ciuszki dla bobaskow i nie moglam wyjsc z tego dzialu hehe!!moj tż tez byl zachwycony  bylismy tez w media markt i oczywiscie tż kupil 4 filmy na dvd w tym jeden ja sobie wybralam"Przeczucie"-ogladalam juz kiedys , ale znowu sobie obejrze i bede ryczec!! no to zbieraj sie mała -jedziemy dzisiaj!!!! Cytat: 
  dbam o siebie, ale troszke ruchu chyba nie zaszkodzi.....  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 i co naprawde taki dobry ten film????polecasz?? 
				__________________  Weronika 30.07.2009    Dominika 04.11.2014   | ||||
|     | 
|  2009-03-24, 09:26 | #4762 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cześć laseczki  wpadłam Wam pożyczyć miłego dnia, bo ja zaraz śmigam w miasto moją służbową taczuszką  tak więc, miłego dnia dla Wszystkich   | 
|     | 
|  2009-03-24, 09:30 | #4763 | 
| Wtajemniczenie | 

W domu nadal trwa remoncik ale wszysko nabiera już kształtów   Nie pochwaliłam się że w środę jak byłam w Raciborzu kupiłyśmy chłopakom kubeczki (takie z napisami jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item588206030_...y_prezent.html : DZIECKO, SZEF, PRZYJAŹŃ, MÓJ PRZYJACIEL ), wypisałyśmy karteczki i zrobiłysmy naszym kolegom spóźniony Dzień Mężczyzny  Fajnie było. Ja z kolei dostałam zaległy prezencik na Dzień Kobietek  Byłam też u gina i wszystko ok ale zaczynam brać kwasik foliowy  Poza tym trochę się wkurzyłam. Jakieś 3 miesiące temu kupiliśmy krzesełko do komputera z czerwonym obiciem. Wczoraj wracam,patrzę a na siedzisku dziura w materiale. Pokazałam Kamilowi a ten w sobotę gościł Daniela(Daniel mu pomagać miał w remoncie)i się okazało że Daniel na naszym krześle prasował sobie spodnie i wypalił dziurę. Ma teraz kupić materiał i nam na nowo obić całe krzesło. Ps.Dzastinko kochana a słyszałaś o mowie ciała?:P 
				__________________  Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle   | 
|     | 
|  2009-03-24, 09:42 | #4764 | |
				 | 

Cytat: 
  hmmm, czyżby ktoś zapragnął malucha?  A widzę że Twój szwagier nie reformowalny 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-03-24, 09:53 | #4765 | ||||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  mam dość. Nawet nie powiem że pada ten śnieg wali się z nieba jak szalony. Dzasti staram się  Cytat: 
  miejmy nadzieję, że się poprawi. Przynajmniej śniegu brak... Dzięki Cytat: 
 Z tatą to przewidziałaś, że będą kłótnie. Jak zawsze przy remoncie zresztą. Będzie dobrze  Ok  Cytat: 
  Ad 2 to jestem dzisiaj zła, jeśli potrzebujesz chętnie pomogę Ci stłuc braciszka. Komentować go w każdym razie nie będę. | ||||
|     | 
|  2009-03-24, 10:04 | #4766 | 
| Wtajemniczenie | 

No Gosiaczku jakby Ci ulżyło to pozwoliłabym ci nawet siebie stłuc  Liczę na to że Daniel kupi materiał i obije nam to krzesło (zna się na tym bo jak za 1 razem zawalił studia to pracował jako pomocnik tapicera) A tak poza tym on ma teraz większy problem a mianowicie niezaliczoną jeszczę statystykę na studiach (już drugi raz) Mam nadzieję że w koncu to zaliczy bo to juz nie jest za śmiesznie w jego obecnej sytuacji.Pomijam fakt że miał Kamilowi pomagać cały weekend a przyjechał tylko na kilka godzin w sobotę a potem mimo że był chory i na zwolnieniu lekarskim, oraz że nie wyschły mu jeansy, które wyprał, pojechał na imprezę (spodnie suszył żelazkiem na tym nieszczęsnym krzesełku). Takie życie  A Wy słonka przepędźcie chandrę przebrzydłą!!! U nas też wali śniegiem , też wiosny nie widać ale trzeba sobie z tym jakoś poradzić! Proponuję ciepłą herbatkę, coś leciutkiego do jedzonka... I bez stresu  A co do mężczyzn to czasem mam wrażenie że radość im sprawia granie nam na nerwach... A i zapomniałam się pochwalic ak fajnie mam na uczelni: w niedzielę mieliśmy wykład z chłodnictwa od 12.50 do 15.50. Patrzymy a prof. Witczak dźwiga telewizor-włącza i mówi: teraz skacze Małysz a potem bega Kowalczyk-to jest ważniejsze teraz od Waszych lodówek  No i oglądaliśmy 3 h zmagania (i sukcesy) polskich sportowców   
|     | 
|  2009-03-24, 10:18 | #4767 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  No jasne, że sport od lodówek ważniejszy   | |
|     | 
|  2009-03-24, 10:30 | #4768 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-03-24, 11:21 | #4769 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  a ja zasypiam juz prawie przed tym komputerem nic mi się nie chce takiego lenia juz dawno nie miałam, | |
|     | 
|  2009-03-24, 11:36 | #4770 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

hejka   cos tu dzis tak cichutko  wlasnie wrocilam ze sklepow bo zobowiazalam sie kupic prezent kolezance z pracy, ale nie byli nic ciekawego wiec czeka mnie dzis wycieczka na centrum a tak mi sie nie chce bo wymemlana jestem strasznie przez ten @   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

nic mi sie nei dzieje oprocz wymiotow i spanie....ehh...
nic mi sie nei dzieje oprocz wymiotow i spanie....ehh...
 hand-made: urodzinowo na 40tkę
 hand-made: urodzinowo na 40tkę