|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
3 raz pisze posta!!! zbuntowalam sie i nie cytuje po raz kolejny!
wrrrrrr ten wizaz dzis mnie wnerwia! przywitam sie tylko... dobry wieczor....
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie puściutko cały dzień dzisiaj
|
||
|
|
|
#4743 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zmykam spać bo cos humor mi oklapł ... Dobranoc
|
||||
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Wieczorowo wtapiam sie w tłum...tfu... jaki tłum!..gdzie są wszyscy?
![]() No jak dla mnie bomba...uwielbiam takie romantico-taneczne... A ha!! to ja widziałam takiego małego...co to mu łebka nie było widać... atego dużego...U moich rodziców zostawiłam psiaka...kurcze nawet by mogła biegac po podwórku teściów...ale ona strasznie skacze, jak sie cieszy... b7e667581b.jpg o! Taka malusia jeszcze... dobry
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczniutki piesio ja chcę takiego |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lecę pod prysznic
![]() później zajrzę buźka i do później |
|
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 jejciu jaki słodziutki ten psiaczek ![]() ![]() Lecę wylukać jeszcze wątek mamusiowy i spadam lulku. Do juterka
|
|
#4751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ot taka anegdotka maleńka z jej życia...heh malutka a filmik naprawde godny polecenia...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-23 o 22:30 Powód: bo malutka Tecili słodzi :* |
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
To tak dla Izki jeszcze raz wklejam zdjęcia psiaka. Żaden z tych nie mój, mojego zdjęcia będą jak już przybędzie do nas
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
kurczę a ja go zobacze dopiero jak bedzie w necie do ściągnięcia
czyli nie wiedomo kiedy a tak bym sobie do kina poszła ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
kurczę od tych zdjęc jak się tak napatrzę to coraz bardziej mam ochotę sprawic sobie jakiegoś psiaka ale my nie mamy czasu |
|
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry skarby
![]() Jestem w końcu po długiej nieobecności-wiem miałam być w niedzielę ale przypomniałam sobie w szkole że zapomniałam w domu recept do wykupienia więc z Opola pojechałam do Raciborza. Jak już przyjechałam to spotkałam się ze znajomymi a potem taka mała bibka u mnie w domu: oblewaliśmy moją sesję wiśniową soplicą z sokiem porzeczkowym. No a wczoraj o 11.00 wróciłam do Obornik. Przeczytałam zaległości ale tylko tyle bo potem wrócił mężulek i musieliśmy się ładnie przywitać ![]() Nagadać się nie mogliśmy
|
#4755 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hi. Humoru brak - kłótnia z mężem + mnóóóssstttwwwooo śniegu = lekka deprecha ( a może nawet nie lekka). Tak sobie myślę, że lepiej byłoby żeby faceci nie starali się zrozumieć kobiet, tylko nauczyli się, że takich i takich rzeczy lepiej nie robić. Chyba za dużo wymagam...
Cytat:
Za cara masz u mnie kciuki. Pazury po skosie tak ale szpice bleeee Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4756 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() oczywiście ![]() Cytat:
u mnie mdłości i wymioty to rodzinne, więc już się boję trzymaj, trzymaj, bo jeszcze nic nie wiem ![]() Cytat:
za szybkie i tanie naprawienie auta ad2. za film Cytat:
![]() Cytat:
już myślałam, że remont Cię wykończył ![]() tak jasne yhy ![]() dziewczyny, czy u Was też jest śniegu po kostki?? normlanie porażka edit: gosia nie daj sie depresji
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-24 o 06:54 Powód: bo gosia ma doła |
|||||
|
|
|
#4757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Ja dzisiaj też wstałam w podłym nastroju (chyba mogę sobie z Gosią podać rękę ) ale tak to jest jak się idzie spać w złym humorze Pożarłam się wczoraj z dzieckiem, a później jeszcze wyładowałam się na mężu i koniec końcem poszłam spać wkurzona na maksa. Całą noc śniły mi się głupoty, a jak rano wstałam to mąż już poszedł do pracy i nawet nie mieliśmy sobie okazji pogadać ![]() Całe szczęście że u mnie przynajmniej śniegu nie ma. Cytat:
Cytat:
No i najważniejsze, że sesja godnie oblana
|
||
|
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Cytat:
A kochana, jak się czegoś bardzo chce, to można. Cytat:
No to spadam do pracki
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja uwazam ze lektura obowiazkowa powinna byc ksiazka o Marsjanach i Wenusjankach tam wszystko jest super opisane i wiadomo dlaczego kobiety inaczej pewne sprawy pojmuja niz mezczyzni. Po drugie kobieta jest tajemnica i o to w tym wszystkim zawsze chodzi. Glowa do gory i nie daj sie depresji. Z usmiechem Ci do twarzyCytat:
![]() Kasienko jak tam filmik? A z autem powazny problem, mam nadzieje ze remont silnika nie bedzie potrzebny, a jesli tak to trzymam kciuki za naprawe i lacze sie w bolu. Powiem Ci ze nie widzialam nigdzie takich skosnych pazureskow, ale moze i sama sobie zaraz takie strzele .Izydor super ze sesja zdana i oblana. Milo Ci widziec przy wtorku Soffi mala wspolpracuje. Moj maz sie dziwi ze mam tyle stanowczosci i cierpliwosci, i wczoraj mi powiedzial ze bede dobra matka. Hymmm mam nadzieje ze sie sprawdze w jednym i drugim heheheh. No Agunia a ktos mi ostatnio tu pisal ze "nie mieli klopotu kupili psa" Paulinko wklejam tylko moje zakupowe ksiazeczki bo ciuszkom musze dopiero pstryknac fotencje ![]() Aaaa i zapomnialam, wczoraj pojechalismy do Legionowa zobaczyc co moj tatko zrobil. Powiem wam ze kuchnia w kolorze szczypiorkowym wyglada ekstra. Plytki w bladozielonym tez super na scianie wygladaja. Oczywiscie sie poklocilismy o to gdzie ma stac kuchenka. Moj tato ma zupelnie inna wizje ciagu technologicznego w kuchni i jak sie postawilam i powiedzialam ze tam gdzie on widzi lodowke ja chce miec szafki to wyszedl z kuchni . No coz.... teraz trzymam kciuki aby skonczyl do konca tygodnia. Dzis moj mezus jedzie do niego po pracy aby wziasc go do Obi na zakupy a potem mu trzoche pomoc. Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-24 o 08:21 Powód: a bo zapomnialam nadmienic o postepach remontu |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No mi też na takie filmy to szkoda chodzić do kina bo zazwyczaj okazują się wielką klapą ale z chęcią go zobacze ze względu na taniec ale w domku a nie w kinie A w Szczecinie śnieg padał kurcze od wczoraj taka paskudna pogoda cały czas pada ale teraz widzę że trochę słoneczka się przedziera ciekawe na jak długo. Kto chętny na kawkę?? |
||
|
|
|
#4761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Młode
pomagalam wczoraj mamie sprzatac-umylam boazerie w przedpokoju, w przedsionku i ubikacji.....i powiem ze troszke sie zmeczylam....... mama okna myla.......teraz zostaje mi łazienka, kuchnia i wszystkie meble, ale spokojnie kazdy dzien po trochu cos ......normalnie mam takie zakwasy w nogach jak bym 1 raz na orbitreku jezdzila ale co sie dziwic jak 3 mce lenistwa![]() za 2 godziny jedziemy do tych Katowic.... na bank pojdziemy do Silesi -moze cos kupie dzidziolkowi? nie wiem jakos sie waham jeszcze zeby cos kupowac. Wczoraj bylam z tż w Tesco i poszlam tylko poogladac te ciuszki dla bobaskow i nie moglam wyjsc z tego dzialu hehe!!moj tż tez byl zachwycony no to zbieraj sie mała -jedziemy dzisiaj!!!! Cytat:
dbam o siebie, ale troszke ruchu chyba nie zaszkodzi..... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i co naprawde taki dobry ten film????polecasz??
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
wpadłam Wam pożyczyć miłego dnia, bo ja zaraz śmigam w miasto moją służbową taczuszką ![]() tak więc, miłego dnia dla Wszystkich |
|
|
|
#4763 |
|
Wtajemniczenie
|
W domu nadal trwa remoncik ale wszysko nabiera już kształtów
Nie pochwaliłam się że w środę jak byłam w Raciborzu kupiłyśmy chłopakom kubeczki (takie z napisami jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item588206030_...y_prezent.html : DZIECKO, SZEF, PRZYJAŹŃ, MÓJ PRZYJACIEL ), wypisałyśmy karteczki i zrobiłysmy naszym kolegom spóźniony Dzień Mężczyzny ![]() Fajnie było. Ja z kolei dostałam zaległy prezencik na Dzień Kobietek ![]() Byłam też u gina i wszystko ok ale zaczynam brać kwasik foliowy ![]() Poza tym trochę się wkurzyłam. Jakieś 3 miesiące temu kupiliśmy krzesełko do komputera z czerwonym obiciem. Wczoraj wracam,patrzę a na siedzisku dziura w materiale. Pokazałam Kamilowi a ten w sobotę gościł Daniela(Daniel mu pomagać miał w remoncie)i się okazało że Daniel na naszym krześle prasował sobie spodnie i wypalił dziurę. Ma teraz kupić materiał i nam na nowo obić całe krzesło. Ps.Dzastinko kochana a słyszałaś o mowie ciała?:P
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm, czyżby ktoś zapragnął malucha? ![]() A widzę że Twój szwagier nie reformowalny
|
|
#4765 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzasti staram się Cytat:
Dzięki Cytat:
Z tatą to przewidziałaś, że będą kłótnie. Jak zawsze przy remoncie zresztą. Będzie dobrze ![]() Ok ![]() Cytat:
![]() Ad 2 to jestem dzisiaj zła, jeśli potrzebujesz chętnie pomogę Ci stłuc braciszka. Komentować go w każdym razie nie będę. |
||||
|
|
|
#4766 |
|
Wtajemniczenie
|
No Gosiaczku jakby Ci ulżyło to pozwoliłabym ci nawet siebie stłuc
![]() Liczę na to że Daniel kupi materiał i obije nam to krzesło (zna się na tym bo jak za 1 razem zawalił studia to pracował jako pomocnik tapicera) A tak poza tym on ma teraz większy problem a mianowicie niezaliczoną jeszczę statystykę na studiach (już drugi raz) Mam nadzieję że w koncu to zaliczy bo to juz nie jest za śmiesznie w jego obecnej sytuacji.Pomijam fakt że miał Kamilowi pomagać cały weekend a przyjechał tylko na kilka godzin w sobotę a potem mimo że był chory i na zwolnieniu lekarskim, oraz że nie wyschły mu jeansy, które wyprał, pojechał na imprezę (spodnie suszył żelazkiem na tym nieszczęsnym krzesełku). Takie życie ![]() A Wy słonka przepędźcie chandrę przebrzydłą!!! U nas też wali śniegiem , też wiosny nie widać ale trzeba sobie z tym jakoś poradzić! Proponuję ciepłą herbatkę, coś leciutkiego do jedzonka... I bez stresu ![]() A co do mężczyzn to czasem mam wrażenie że radość im sprawia granie nam na nerwach... A i zapomniałam się pochwalic ak fajnie mam na uczelni: w niedzielę mieliśmy wykład z chłodnictwa od 12.50 do 15.50. Patrzymy a prof. Witczak dźwiga telewizor-włącza i mówi: teraz skacze Małysz a potem bega Kowalczyk-to jest ważniejsze teraz od Waszych lodówek ![]() No i oglądaliśmy 3 h zmagania (i sukcesy) polskich sportowców
|
#4767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jasne, że sport od lodówek ważniejszy |
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja zasypiam juz prawie przed tym komputerem nic mi się nie chce takiego lenia juz dawno nie miałam, |
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
cos tu dzis tak cichutko ![]() wlasnie wrocilam ze sklepow bo zobowiazalam sie kupic prezent kolezance z pracy, ale nie byli nic ciekawego wiec czeka mnie dzis wycieczka na centrum a tak mi sie nie chce bo wymemlana jestem strasznie przez ten @
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

a do tego boli mnie glowa i kolano...starosc nie radosc

Sle Wam

nic mi sie nei dzieje oprocz wymiotow i spanie....ehh...
> Cholera wie czy w sklepie nie lezał dziad niewiadomo ile.
za szybkie i tanie naprawienie auta
hand-made: urodzinowo na 40tkę