|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
Szminkię mówiła, że mi zostawi tą, którą mi pomaluje, ale skoro ją zjadłam to pewnie skorzystam z tej, którą polecasz. Ja też raczej też ust nie maluję na codzień.
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
myślicie, że pomadka ma sens... ja się właśnie zastanawiam i nie wiem... chyba tylko przed kościołem się czymś maznę... może jakiś delikatny matowy błyszczyk... kiedyś postanowiłam malować usta, kupiłam pomadkę i chyba już rok leży nieużywana
ale ja jestem wytrwała - na studniówkę miałam robiony makijaż ok. 12 i do pierwszego jedzenia ok. 20 na balu miałam pomadkę na ustach, tak jak mnie pani pomalowała... ale w dniu ślubu to raczej nie przejdzie mój TŻ nie znosi jak mam jakieś mazidła na ustach ![]() makijaż ślicznutki... szkoda, że nie otwieracie oczu
Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-03-29 o 09:34 |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny jesteście? Bo tak cicho się zrobiło.
Jutro jadę ustalić menu Przy okazji zamówię u nich ciasto i tort. No własnie tort. Marzył mi się, żeby był tort - anioł, a mojemu TŻ podoba się ten na drugim zdjęciu - chodzi Mu o ten stelaż. Z drugiej strony przecież to jest NASZ ślub, a nie tylko mój więc muszę iść na kompromis.... Ale przyznajcie same, anioł jest imponujący...
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anioł jest imponujący, ale tylko imponujący. My z TŻ też musimy powoli podjąć decyzję JAKI tort chcemy Teraz siedzę w domu na chorobowym i nie chce mi się myśleć o weselu. Cieszę się z butków ![]() hihihi
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jaki tort wybraliście?? chodzi mi o smak i cukiernie. My jeszcze się zastanawiamy i próbujemy różne smaki (mamy wymówkę dla obżarstwa)
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowaliśmy się, że ciasto i tor zamówimy przez restarurację - oni mają podpisaną jakąś umowę z Sową. A jeżeli chodzi o smaki tortu to nie wiem. Chcę na pewno żeby nie były to takie typowo kremowe torty. Zobaczę co mi zaproponują na miejscu.
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Impreza będzie w Restauracji Uniwersyteckiej na ATR.
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
SUPER
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Kzabeczka my tez bylismy na tym balu Młodej Pary. Ale ten świat jest mały.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
OMG Aga! 23 dni do twojego slubu!!!
Mi sie aniol podoba,ale ja w ogole mam schize z aniolkami ![]() A my juz prawie po naukach,ostatnie spotkanie nam zostalo,tylko 4 razy po pol godz (w londynie robimy) a jak to wyglada w pl? |
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No naprawdę
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Nas na szczęście ominęły nauki przedmałżeńskie, bo mieliśmy oboje kurs ze szkoły średniej (wiem, że nie wszystcy księża akceptują te zaświadczenia), a co do poradnictwa rodzinnego to były 3 około godzinne spotkania. Wspominam je potwornie.... Męczarnia, ale ciesze się że mamy je za sobą....
W sobote idziemy do pierwszej przedślubnej spowiedzi - to dopiero będzie jazda Tak Pysiulka jeszcze 23 dni!!! Cały czas nie dociera to do mnie, że to nasz ślub.... Chyba dopiero dotrze jak ubiore suknię ślubną. Kurde juz się nie moge doczekać. Wczoraj wręcz wybłagałam mojego TŻ na torta anioła
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
23 dni to mniej niż miesiąc
Już pewnie serduszko mocniej puka, co?A tak poza tym, ile wcześniej trzeba iść załatwić te wszystkie papiery? TŻ pracuje głownie w delegacjach i nieczęsto jest w domu więc nas pewnie będą interesowały spotkania weekendowe. Są takie? Nie mam nawet czasu przejsć się do biura parafialnego. Mogę np. już teraz załątwić dokumenty, załątwić nauki itp i mieć do sierpnia spokój??
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co własnie mój TŻ tez od sierpnia zjeżdża tylko na weekendy - resztę dni jest w delegacji. Dlatego my kurs przedmałżeński zaczęliśmy robić już w październiku. Powiedzieliśmy w czym rzecz, że on zjeżdża w piatki na wieczór i takim o to sposobem pani z poradnictwa dostosowała się do nas. Pierwsze spotkanie było w październiku, drugie w listopadzie a trzecie w styczniu. także jak widzisz możńa je wczesniej zrobić i będziesz miała spokój. Nie wiem z jakiej jesteś Karolcia parafii, ale ta pani co się do nas "dostosowała" jest w Mateuszu. Mam do niej namiary także gdybyś potrzebowała daj znać. Jest skłonna do spotkań weekendowych, ale to musiałabyś indywidualnie z Nią omówić.
Karolcia jutro pani Karolina (fryzjerka) przyjdzie do mnie na próbną. Masz jakieś sugestie do do Niej? |
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świat naprawdę jest mały .---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Koniecznie daj znać!! jak będzie ok to daj jakieś namiary na tą Panią.
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o fryzjerkę, jest zwykłą dziewczyną, jak MY Sympatyczna. Mówisz, czego oczekujesz i czy ma jakiś pomysł i działa. Na pewno będzie się pytała jak uczesana czujesz się najlepiej. Ja jej powiedziałam, że ma robić co chce, byle było ładnie ![]() Pochwal się fryzurką próbną
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Tak fryzurą na pewno się pochwalę
![]() Menu już na szczęście wybrane. Jak zawsze nieoceniona okazała się moja mama Kzabeczka jak będziesz jechała ustalac cokowiek to dzwoń pana Dawida, a nie Krzysztofa, p. Dawid kurde cierpliwy, super doradził, został po godzinach w pracy itp, itd. Z p. Krzysztofem chodziłam do jednej szkoły i niezbyt miło go wpominam - no chyba, że w pracy jest inny, gdzie od ludzi zależy jego pensja. Aha, no i będzie tort anioł lubie stawiac na swoim
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę na takim etapie jak Ty. Z utęsknieniem odliczam dnic co nie zmienia faktu, że już mam małego stresa
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj z moją kochaną świadkową wymyśliłyśmy, że zamiast bukietu zrobimy dla Niej taki stroik na rękę. A tak zdecydowałyśmy, bo ona będzie miała bojowe zadanie w postaci dbania o mój tren A poza tym miała problem z brakiem bransoletki i taki stroik jak znalazł. Wysłałam juz Jej propozycje i niech sobie dziewczyna coś wybierze.
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
AGA super pomysł!!!! Lepiej wyjść nie mogło! A i problem jednego bukietu się rozwiązał
BRAWO
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę fajny pomysł
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
A my jeszcze nie mamy listy gości o świadkach nie wspomniawszy...
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Hihihi to chyba czas najwyższy, co droga Karolciu? Zobaczysz jak szybko czas zleci do sierpnia... |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
To już będą musieli dostosować się do moich kwiatów
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- O której masz tego fryzjera?? ja już umieram z ciekawości
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie w Bdg jest hurtownia papieru ze sprzedażą detaliczną?? Bo jak mam kupic cała ryzę (25o sztuk) papieru, którego potrzebuję zaledwie 50 kartek to mi się słabo robi.
|
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.mars-studio.pl/sklep.html Jeste sklep internetowy, ale myśle, że chyba lepiej wybrac się osobiście i przy najmniej za przesyłke nie zapłacisz. Mam nadzieję, że pomogłam Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-04-02 o 14:13 |
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Próbna.
Dzięki Karolcia !!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Szminkię mówiła, że mi zostawi tą, którą mi pomaluje, ale skoro ją zjadłam to pewnie skorzystam z tej, którą polecasz. Ja też raczej też ust nie maluję na codzień.

Anioł jest imponujący, ale tylko imponujący. My z TŻ też musimy powoli podjąć decyzję JAKI tort chcemy
Teraz siedzę w domu na chorobowym i nie chce mi się myśleć o weselu. Cieszę się z butków 

Cały czas nie dociera to do mnie, że to nasz ślub.... Chyba dopiero dotrze jak ubiore suknię ślubną. Kurde juz się nie moge doczekać.
co nie zmienia faktu, że już mam małego stresa