|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
|
|
|
|
#3663 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ile kosztuje primarkowo stam bag? gdzieś mi migło, że chyba 7-9 funtow?
A te standardowe torby xxl, co wkleiła Asik? 5-6 ? Ja tam na all nie narzekam, normalne prawa rynku, ale wolalabym nie przepłacać, a stam na all po 120-160 zł. I czy mają karmelowy, ten jasny (SB), nie ten be pomarańcz , na format A4, ta szerokość mniej więcej 40 cm, wysokość koło 30? Albo jakaś fuksja lub granat? ![]() Proszę o odpowiedź. ![]() O, ta za mną chodzi https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=74 W najgorsyzm razie zapytam tą całą Kejtimę czy by mi nie kupiła , bo jeszcze u niej ta cena najsensowniejsza. No i ktoś nowy się pojawil z ofertą za 100ę, więc jego może też (ale nie wyniumałam sobie, czy on siedzi w UK ), ale on też ma czarne tylko teraz.I jeśli zebralaby się akcja z zakupami, chętnie dołączę (na te 2 torebki, jak ten SB jest), miałam komuś suszyć głowę od siebie, zwłaszcza, że niedługo Święta, ale wolałabym bez sensacji.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-03-31 o 18:29 |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Przebrnelam przez troche stron, ale nie znalazlam za duzo fotek. Chodzi mi o fotki balerin z Primarka? Jak ktos mieszka w Londynie to moglby porobic fotki? Bede bardzo wdzieczna, bo musze jakies buty zamowic przez kumpla, ale nie wiem co jest :/
Szukam w zasadzie balerin nie takich skarpetowatych o cienkiej podeszwie ale troszke grubszej takie na wiosne..
|
#3665 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Moja torba nie jest z primarka Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2009-03-31 o 18:37 |
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hawa, orientujesz się, ile kosztowałaby na oko wysyłka torebki z UK? |
|
|
|
|
#3667 |
|
BAN stały
|
o_O
![]() Cholera. A mnie się wzięło i ubzdurało (?), że ona z Primarka. Tootsie, może dlatego jej nie widziałaś, ja tu sieję zamęt jakiś i kłamczuchostwa zakupowe. ![]() Dziewczynki, to teraz śledzie - no to skąd są te torebunie? ![]() Paulina, heloooł... ![]()
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-03-31 o 18:41 |
|
|
|
#3668 |
|
Szara Eminencja
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...kowana&page=62
Post 1840 i odpowiedź niżej |
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej pracy miała je co druga dziewczyna
|
|
#3670 | |
|
BAN stały
|
łee, 20...
W sumie by nawet calkiem pasowało, Kejt miała niedawno torebkę z new looka za 20 f, poszla na all za 130 zetów. Czyli wygląda na to, że jeszcze ten wujek allegro bylby chyba najlepsiejszy. ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Szara Eminencja
|
Ja tą torbe kupiłam za 109 zł
![]() Ktoś wie jaka jest cena takiej sukienki? |
|
|
|
#3672 |
|
BAN stały
|
Ktorą, to swoją co ją tu przynioslam
, czy tą?http://allegro.pl/item584304731_braz...ok_nowosc.html |
|
|
|
#3673 |
|
Przyczajenie
|
wklejcie zdjecia co was interesuje, i ja z mala marza wam kupie to pojutrze w Primarku (lecew czwartek tylko z tym zamiarem tam), i wysle prywatnie na adres domowy, za oplata pocztowa z waszej strony lub jakos sie umowimy bo pracuje ciagle w terenie, a mieszkam w Lublinie, jak cos to piszcie do mnie na priv wiadomosci, jak juz dojdzie do konkretow.
Wy skorzystacie i ja ))
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak szczerze musze przyznać, że nie bardzo budzisz zaufanie, to dopiero Twój drugi post na wizażu wiec trudno jest zweryfikować twoją wiarygodnosc. w jaki sposob chcesz dokonac tych zakupów z wlasnych pieniedzy? Czy ktokolwiek ma ci przelac wczesniej (jakos bardzo mi sie to nie widzi )ja osobiscie mam wielkie obawy nie wiem jak wy dziewczyny.
|
|
#3675 |
|
Przyczajenie
|
Czesc, rozumiem ze sie boisz..lece tam glownie po zakupy dla siebie i mam ta no gotowke, wiec nawt nie bawilabym sie w przelewy, jesli mieszkasz niedaleko Lublina to moglabym podjechac z ciuchami do ciebie lub zapraszam do siebie, bo wiele rzeczy przywioze prosto wlasnie aby wstawic na allegro!
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu zalogowałaś się na wizażu? tylko żeby to zaproponować? jeśli tak to zgadzasz się na przesyłkę najpierw a później przelew na Twoje konto? ciekawe... |
|
|
|
|
#3677 |
|
Przyczajenie
|
spodobala mi sie ta strona, wiec pomyslalam ze dzis sie tu zaloguje, i moglabym wysylac pozniej taniej ubrania do ludzi z pominieciem all, moja siostra ma konto na allegro, wiec z jej konta ludzie beda mogli sprawdzic wiarygodnosc, zakladam kase na kupno rzeczy w tylko w anglii a wpolsce noramlnie je umieszcze na all, chyba ze umowie sie tutaj z niektorymi i dla bojacych sie zaprosze do ciebie na "buszowanie" w rzeczach ktore przywioze w Lublinie.
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcesz nikomu kupić i wysłać za taka samą cene jak kupiłaś plus koszt wysyłki tylko za "drobną" opłatą czy coś w tym rodzaju.
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Przyczajenie
|
ubrania bede miala wystawione na allegro, a jak uwazasz ze sciema to juz twoja sprawa, wiadomo ze nikt nikomu nie przywozi niczego po tej samej cenie, samolot tez kosztuje...i mysle ze sama tez nie bylabys taka hojna!
|
|
|
|
#3680 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
sama mowisz ze chcesz wystawic na all, okey. to nie dziw sie ze na zakupy w pirmarku jest bardzo duzo chetnych dziewczyn, wiec jesli mialabys wrocic z zakupami dla kazdej + mała opłata( to znaczy jaka?) To czy to sie w ogole opłaca. Nie bardzo rozumiem sens takiego układu jesli poprostu chcesz zarobic, no chyba ze masz tyle pieniazkow na wydanie na wlasne zakupy na zakupy na allegro i na zakupy dla wizazanek. Nie zlosc sie na nas bo zrozum ze na wizazu jestes chwilke, nie znamy cie w ogole i nie wiemy dokładnie na jakiej zasadzie chcesz nam pomoc. Takze wg mnie zlosc niczemu nie pomoze a tylko zmniejsza twoja wiarygodnosc.
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Przyczajenie
|
Napewno nie jestem zla
))...i jak najbardziej Was rozumiem, b pewnie sama tez bym miala obawy, a jade naprawde z duza gotowka, a przewidzialam marże okolo 25%.
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie robiłoby mi to różnicy skoro bym brała "tonę" ciuchów. Ale ja się na to nie pisze kolczyki już do mnie lecą
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Przyczajenie
|
ubrania po powrocie wystawie na all zapraszam
))
Edytowane przez karolinka306 Czas edycji: 2009-03-31 o 22:25 |
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
skasuj nick, nie wolno podawac takich informacji na wizazu. jak dziewczyny beda chcialy to zapytaja prywanie. poprostu takie sa zasady
pozdrawiam
|
#3687 |
|
BAN stały
|
Wykrasana, możesz mi podać wymiary swojej karmelowej stam? Bo wydaje mi się, że Ty masz taką 40 x 30 (
28 cm), a na all są takie 40 x 25 (nie podoba mi się ta proporcja |
|
|
|
#3688 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#3689 |
|
BAN stały
|
Co mi język pokazujesz brzydalu, ja do Ciebie z serduszkiem na dloni, a tu takie niemilusie powitanie.
![]() ( ![]() ) O, no i widzisz, to jest wymiar, a nie jakieś kijowe 25. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-03-31 o 23:20 |
|
|
|
#3690 |
|
Konto usunięte
|
czy ktos orientuje sie moze czy te balerinki mozna kupic aktualnie w primarku http://allegro.pl/item597274303_atmo..._skora_38.html ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

, na format A4, ta szerokość mniej więcej 40 cm, wysokość koło 30? Albo jakaś fuksja lub granat?

A mnie się wzięło i ubzdurało (?), że ona z Primarka. Tootsie, może dlatego jej nie widziałaś, ja tu sieję zamęt jakiś i kłamczuchostwa zakupowe. 

W sumie by nawet calkiem pasowało, Kejt miała niedawno torebkę z new looka za 20 f, poszla na all za 130 zetów. Czyli wygląda na to, że jeszcze ten wujek allegro bylby chyba najlepsiejszy. 
)