|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Rybenki moje ja sie zegnam bo mykam do domku
![]() pewnie jak to w weekend sie nie bede odzywac ale w pn dam znac co sie dzialo ![]() na pewno bedzie mega grillowanie ![]() no to pa Slonka |
|
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
Oj, dziewczyny, mam chyba podobny problem
Zrobiłam właśnie krem budyniowy (nie espresso, bo kawy nie lubię, tylko waniliowy) i jak powąchałam go, to miałam ochotę zjeśc wszystko! Ale musi posiedzieć 3 h w lodówce, więc muszę być cierpliwa
|
|
|
|
#4713 |
|
Raczkowanie
|
O rany, a ja dziś już wprowadziłam ww... nie umiem bez nich zyc
![]() Dzis dzien 12 I fazy, i tak jak mi jedna z dziewczyn poradziła, mimo wpadki w połowie (ze spagetti mojej mamy) nie będe przedluzac pierwszej, powoli wejdę na drugą. Jesli chodzi o dzisiejsze ww, to zrobiłam sałatkę taką pyszna ![]() Worek gotowanych brokul, ryż ciemny (te ww, ale zlozone ), oliwki, troszke kukurydzy i wsyztsko polane sosem jogo nat plus troszke majonezu i chrzanu . Do tego kurczak smazony na oliwie w pomidorach![]() Czyli: śniadanmie: jajecznica z 2jaj + pol ogorka siwerzego i pol pomidora przekąska: maślanka, orzechy włoskie obiad: kurczak w pomidorach+ sałatka Przekąska: zaraz zjem serek wiejski piątnica light z jakims ogorkiem kolacja: narazie brak pomysłu, ale nie wiem czy zdąze ją zjesc... Jadłospis ok? ![]() Jutro mam zabieg artoskopii na kolanie Boje sie starsznie, bo w pelnej narkozie![]() I nie moge nic zjeśc ani pić przed, także ostatni posiłek skazańca ok 20-21..I zostraje w spzitalu do niedzieli... ![]() Pozatym kurcze, zdopingowałam się wczoraj Wyciagnelam stroje kąpielowe z szuflady... i jeden jest rozmiaru amerykanskie XS Czyli taka nasza polska eSka... nie wiem jak ja go kupiłam Pamietam, że wiekszych rozmairow nie było, a ten był na styk, no i teraz jest duuuzo za mały Z 5cm w obwodzie pod biustem mi brakuje... nie wpsomne i majtkach![]() Nic, piekna pogoda, az chce się plażowac i cos robic Mam nadzieje, ze się syzbko wykaraskam po zabiegu i bde mogla chociaz chodzic z psem na spacer![]() Pozdrawiam
|
#4714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Telik suknie piękna.Delikatna, a zarazem szalenie seksowna.Śliczna |
|||
|
|
|
#4715 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwona i żółtą 15minut soczewicy nie moczymy! Cytat:
ale biust to chyba musisz do niej mieć odpowiedni , ach, ja bym w takiej dobrze wyglądała tylko w pierwszej fazie karmienia Oli ![]() kochana, a ja przez całe życie miałam kompleks, że mi coś tam z tyłu odstaje ale teraz nie oddam za skarby świataCytat:
no grecki odtłuszczony to akurat tyle będzie miał Cytat:
Cytat:
Cytat:
i w ogóle wiosnę czuć od razu żyć się chce
|
||||||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wracam do DE, planowo w niedzielę rozpoczynam dietę ale mam problem :/
Idę do pracy na 5:25 więc z domu wyjadę koło 5:00, czyli wstanę koło 4:15 rano. Kończę koło 14:40, w domu będę pewnie koło 16 ![]() Jak w takim razie radziłybyście rozłożyc jadłospis w przypadku takiego rozkładu pracy? Myślałam, że może rano przed wyjściem zjem jogurt naturalny o,1% z warzywkami czy orzechami, do pracy wezmę II śniadanie a po pracy obiad itp ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, to teraz moje menu z dzisiaj (mam nadzieję, że chociaż jest trochę lepiej niż było...):
Śniadanie: tak jak już pisałam, podsmażone pieczarki, do których włożyłam fetę / serek trójkącik Hochland Fit z ziołami, do tego rzodkiewki i ogórek świeży i jajko na miękko I przekąska: trochę pestek z dyni Obiad: mintaj porwany na kawałeczki, do tego papryka, bakłażan, pieczarki i zioła prowansalskie - wszystko podsmażone razem II przekąska: miał być krem budyniowy, ale nie mogłam za bardzo wytrzymać, bo trochę zgłodniałam, a on miał siedziec w lodówce przynajmniej 3 godziny, więc zrobiłam sobie: twaróg chudy z jogurtem naturalnym, do tego kakao, cynamon, słodzik i kilka całych migdałów Kolacja, która jeszcze przede mną, ale z racji tego, że przed jutrzejszymi zakupami, chcę opróżnić lodówkę z tego, co mam, będzie prosta surówka z rzodkiewki, ogórka świeżego i fety, posypane szczypiorkiem i chyba jajko na miękko znowu, bo mam na nie dużą ochotę Później wkleiłabym mój plan na jutro, żebyście, jeżeli oczywiście będziecie mogły, mi to oceniły. Popełniłam wiele błędów w 1. tygodniu i chcę chociaż 2. mieć taki, jak trzeba. |
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
O, no to super! Nie wiedziałam, ze muffinki też można mrozić... A w ogóle to po tych muffinkach i innych Twoich przepisach postanowiłam, że chyba założę Twój FUNCLUB...
![]() I mam mocne postanowienie stopniowego wypróbowania wszystkich Twoich przepisów z Alchemii...
|
|
#4719 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, ułożyłam jako taki jadłospis na jutro. Brakuje mi trochę warzyw na śniadanie, więc może bym dodała do tego rzodkiewki i ogórka świeżego polane jogurtem naturalnym i posypane szczypiorkiem, bo mam nadmiar tych warzyw i boję się, że zaraz się to wszystko zepsuje. No ale mniej więcej wyglądałoby wszystko następująco:
Śniadanie: omlet na słodko (2 jajka, słodzik, łyżka mieszanych orzechów, łyżeczka cynamonu, 2 - 3 łyżki jogurtu naturalnego, łyżeczka oliwy) I przekąska: krem budyniowy Obiad: kotlety tuńczykowe - bo też mam trochę nadmiar tuńczyka, więc pasuje to kiedyś zjeść (tuńczyk w sosie własnym, mielone siemię lniane, zielona cebulka, 2 całe jajka ubite, oliwa z oliwek, łyżeczka sosu sojowego - oczywiście jeśli znajdę jutro odpowiednie, granulowany czosnek, sól, pieprz) i do tego jakaś surówka z posiadanych przeze mnie warzyw (rzodkiewka, ogórek świeży, pomidor) albo fasolka szparagowa albo kalafior II przekąska: najprawdopodobniej przegryzę sobie ogórka kiszonego lub / i kapustę kiszoną Kolacja: placki serowe (ser biały, jajka słodzik) Co Wy na to? W końcu skopiowałam sobie wszystkie przepisy z przepisowego i mam 50 stron pomysłów Tylko teraz muszę nauczyć się to jakoś układać odpowiednio. A w ogóle, to mam pełną lodówkę i starałam się w jakiś sposób zaplanować takie potrawy, które pomogą mi ją trochę opustoszyć, bo jutro znowu wybieram się na większe zakupy. Kolejny sklep do sprawdzenia:PEDIT: No nie, teraz jak na to patrzę, to trochę brakuje mi warzyw, ale nie wiem do czego bym je mogła jeszcze dodać. Edytowane przez alusia1989 Czas edycji: 2009-04-03 o 18:23 |
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj byłam z siostra na giełdzie kwiatowej
![]() Co do rozmiaru i wagi... ja bardzo ubita i ciezka jestem Mam 170cm wzrostu, w zeszlym sezonie wazylam ok 64kg i sie wcisnelam w ten kostium![]() Z kolei ponad 3 lata temu jak intensywnie trenowalam (baaaardzo) mialam diete ktora byla katorga przy wlasnie tych ok 62-63kg mialam ok 14%bfs i bylam doslownie samo miecho jak nigdy wczesniej i pozniej zapewne tez.... Teraz chce zdrowo dojsc do ok 60kg Tylko ze trudno bedzie, bo nie moge trenowac ani nic, cellulit na doopsku zrobil sobie impreze i w ogole miesnie zeszly tak ze szok![]() Ide zrobic zabiegi kosmetyczne jakies przed jutrem, ranyyyy ![]()
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
hej
śniadanie-jajecznica z dwóch jaj + szczypiorek obiad-pierś z kurczaka na oliwie z oliwek, pomidor, jajko na twardo, 3 plasterki sera(edamskiego-wiem , nie wolno, ale tego nie doczytałam) a to wszystko zawinięte w sałatę lodową deser-jogurt naturalny ze szczyptą kakao |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na chwile, bo zaraz na basen, ale z prosba, bo mam problem...
Od kilku dni zaliczamy spacery po mojej pracy takie minimum 2,5 godz. i kurde ja na tych spacerach czuje, ze potrzebuje takiego kopa energetycznego. Zjadam sobie oczywiscie loda, np. dzis i od razu jest lepiej, ale to tez nie o to chodzi, co moglabym zjesc... Jezeli zawijasy, to pewnie z osiem sztuk musialabym zjesc, zeby zebrac z nich energie szybko. Mam zamiar dzis upiec gofry lub placuszki na jutro na spacer, bo przy tej pogodzie, jak wyjdziemy na spacer po obiedzie, to wrocimy wieczorem... I po dzisiejszym spacerze zjadlam kolacje - dwie buleczki, reszta ryby, fura surowki i czuje, ze moglabym zjesc jeszcze jedna taka porcje. I to nie jest tak, ze po tym lodzie ciagnie mnie do wegli, wcale nie. Czuje, ze te spacery energetycznie mnie wypompowuja... ![]() Macie jakis pomysl...
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakuje przekąski, warzyw i kolacji. I do jogurtu lepiej dosypac troche pestek lub orzechów.
|
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
tak z przepisowego. Ale dziś w poszukiwaniu inspiracji na obiady i kolacje znalazłam inny przepis na kotleciki z kalafiora.
żeby kalafiora zmiażdżyć do tego zetrzeć parę jajek ugotowanych na twardo i połączyć to surowym jajkiem i piec na patelni kotleciki. plus przyprawy do tego więc myślę, że ten przepis wypróbuję. jutro na kolację zrobię
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Ja też właśnie planuję je zrobic w niedzielę (kotleciki z kalafiora, jak znajdę jakiegoś ładnego, bo na chwilę obecną mam tylko mrożonego), więc daj znac jak wyjdą
A jutro robię kotleciki tuńczykowe - też z przepisowego.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, ja już po kolacji. Zjadłam sałatkę taką, jak planowałam, ale zamiast ogórka świeżego, dałam kiszonego. Niby taka prosta sałatka, a nie wiedziałam, że rzodkiewka połączona z fetą jest taka pyszna!
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaką fetę kupujesz? jakiej firmy ?możesz napisac przepis na tę sałątkę? chcę wypróbować
|
|
#4729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agee, polecam makrelę z fasolą i kiszonym ogórkiem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie dzisiaj piekłam. Ale twarda jestem, jeszcze nie próbowałam Można, można, A.A. zapodał w książce taką wskazówkę |
||||
|
|
|
#4730 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale musze Cie zmartwic bo jadlospis nie za badzo podchodzi pod ta diete po piewsze jemy 3 pełowartosciowe posilki i 2 przekaski miedzynimi to bardzo istotne a u Ciebie przekasek brak ponadto Twoja kolacja nie jest pelnowartosciowym posilkiem.(moze byc jedynie przekaska) no i malo tych warzyw strasznie Cytat:
Cytat:
ale do rzeczy, kiklku godzinny spacer to tez niezly wysilek wiec i organizm domaga sie wecej paliwa, wiec zeby nie popadac w szalenstwo weglowe najlepsze beda tak jak sama wspomnialas jakies domowe smakolyki, no i fajnie gdyby posilic sie jakims wartosciowym bialkiem po spacerku a tak na marginesie Ewus byl u Ciebie kurier dzis? a teraz spowiedz 7.20)3 mini kromeczi chleba(cos nie wyrósł ) jajo sadzone losos wedzony+salata i spółka w rowarzystwie jog.nat10.00)jablklo+plaster sera 13.30)sok marchwiowy+micha salaty z jajem i tunczykiem 16.00)jog. owocowy light+lyzka oteb+suszone sliwki+2 gałki lodów ![]() znowu20.15)krewetki podade na salacie made by TZ
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-04-03 o 20:42 |
|||
|
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
kuleczka, kupuję tą, co mi dziewczyny poradziły. Tą żółtą z Mlekovity. A przepisu na sałatkę jakiegoś nie posiadam. Po prostu daję to, co mi pasuje. Dzisiaj akurat było: kilka rzodkiewek i ogórek kiszony. Posypałam to szczypiorkiem. Było pycha! Proste, ale niesamowicie mi smakuje! A do tego zjadłam pomidora no i jajko na miękko.
A czy mogę prosić o ocenę tego mojego jadłospisu na jutro?
|
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że wszytkie sie wiosennie pięknią, ja też dzisiaj byłam
![]() Effa ale to chyba nie jakiś kryzys?zrzuć na przesilenie wiosenne nie pożałowałabym sobie węgli, no może do tego jakies białoKupiłam wreszcie ten zlewozmywak, granitowy, nawet nie był drogi, tak więc spoko. Tyle tylko że wożę go w bagazniku i jeżdzę z zawrotną prędkością 50km/h bo strasznie cięzki, dopiero jutro zaholuję go do mieszkania![]() Dobrej nocki Bikiniary Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-04-03 o 21:46 |
|
|
|
#4733 | ||||
|
Zadomowienie
|
Po basenie... Tak mi sie nie chcialo isc, ale za to super plywalo
Od razu lepiej sie czuje, ale zmeczona tez jestem.Uwaga swiezy szpinak do kolacyjnej surowki smakowal mi bardzo, wiec moze przekonam sie do swiezego Uparta jestem Jutro chce go wykorzystac do makaronu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
No mam plan zrobic jutro placuszki na spacer, zobacze, jak zdadza egzamin... Gorzej z polaczeniem ich z bialkiem - ale po spacerze to u nas juz raczej czas na kolacje, wiec bialko jest jak najbardziej Co do lodow - u mnie dzis tez jedna galka, ale sobie pomyslalam, ze rok temu bylyby to trzy galki i piwko do tego ![]() Kurier Nieeee, nie bylo, ale jakby co to do nas na wyspe kurier zawsze idzie dwa dni... - wez sie nie wyglupiaj![]() U mnie dzis: sn: dwa jajka sadzone zapiekane w bulce + bulka z serkiem topionym + 80 g twarogu z warzywkami i kielkami (uwielbiam takie duze krolewskie sniadania) p: dwa zawijasy - salata jeden trojkat fit na pol, kielki rzodkiewki i fasoli o: dorsz zapiekany z szynka i serem w sosie jajeczno - mlecznym + brokuly p: poltora jablka + galka loda k: resztka rybki z obiadu, bulka z serem, bulka z fitem + micha surowki - swiezy szpinak, lodowa salata, ogorek, mix kielkow, pomidor z octem winnym i oliwa z chilli Duzo mi sie wydawalo, ale jak napisalam, to nie jest tak zle. Dzis jedzac sniadanie mowilam tztowi, ze nie wyobrazam sobie, jak moglam nie jesc sniadan - teraz jest to dla mnie najwazniejszy posilek i najwiekszy... ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Zdrowe jedzenie, jednak bez nacisku na chudniecie jakos... No, ale wez tego nalesnika z twarogiem zjedz na spacerze. Bialko bede nadrabiac na kolacje po prostu - zobacze, jak jutro bedzie. DziekiA 2,5 godziny to takie minimum - normalnie jest ponad trzy godziny... zeby wybiegac czortow ![]() No gratulacje z racji zakupu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
effa, pieczarki na śniadanie były 4, ale takie wielkie. Więcej bym nie zjadła, bo i tak tym się strasznie najadłam.
Co do przekąski, to wiem właśnie, ale tam wcześniej pisałam, że w drodze na uczelnię miałam kupić, a tu problem, bo w ŻADNYM sklepie ani jogurtu naturalnego, ani wiejskiego light:/ Mintaja miałam taki cały filet. Skroiłam go i wrzuciłam wszystko razem na patelnię. Chociaż tyle dobrze, że lepiej, ale myślałam, że już odpowiednia ilość warzyw będzie... Ale dobra. Spróbuję jeszcze więcej. Co do jutra, to w takim razie zrobiłabym tak: Śniadanie: tutaj bym zjadła to, co miało być na kolację, czyli te placki serowe - będzie bardziej pożywne. No i do tego warzyw nie dam, bo to słodkawe będzie. Na I przekąskę: zamiast tego kremu, zjadłabym paprykę podsmażaną trochę i posmarowaną serkiem topionym Na obiad: to co planowałam Na II przekąskę: hmm.. i tu się właśnie zastanawiam, bo pasuje zjeść ten krem budyniowy, bo nie wiem ile może stać tak w lodówce.. (może któraś się orientuje?) Kolacja: no i tu nie wiem w takim razie. może twaróg chudy z jakimiś warzywami Po południu pojadę na zakupy, to wtedy zobaczę co kupię i może coś wymyślę. Mam też zaległe śledzie w domu. Może coś z nimi wymyślę. Może jajko na twardo do nich i warzywa. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Stwierdziłam właśnie, że nie wiem, czym to idzie, ale w układaniu jadłospisów jestem tak beznadziejna, że aż sama się dziwię:/ No po prostu się nauczyć nie mogę:/ Myślałam, że będzie prościej jak będę korzystała z książki i leciała tak, jak tam jest napisane, ale po 1. niestety nie potrafię mnóstwo potraw stamtąd zrobić, a po 2. - ja nie potrafię tak zrobić, że zaplanuję cały tydzień i jem to, co ustaliłam wcześniej, bo zawsze jest tak, że akurat któregoś dnia mam ochotę na coś innego i nie mogę się przemóc:/ EDIT: Znalazłam coś na kolację, ale nie wiem, czy może być. Są to placki selerowe z sosem serowo - pieczarkowym. Mogłabym do tego zjeść jajko, albo coś. Tylko nie wiem, czy zamiast sera żółtego, mogłabym dąć ser topiony ten w plastrach Hochland. Edytowane przez alusia1989 Czas edycji: 2009-04-03 o 22:35 |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na I fazie jadlam prawie codzienie migdaly na jedną z przekąsek (15 sztuk). No i latwo wziąć ze sobą o szkoly ![]() Pamietaj o jednej zasadzie: w każdym posilku i przekąsce zjedz coś bialkowego, a w każdym posilku warzywa (w przekąskach tez nie zaszkodzi)!! Jak ja o tym pamietam to mi znacznie latwiej ![]() Potem wszystko wchodzi w krew i jest juz latwiej.
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o tym nalesniku to myślałam w charakterze takiego twistera Ja przy takich spacerach to basen bym sobie chyba odpuściła ale ja to cienias jestem
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, u mnie dzien byl pracowity, czuje wszystkie stare gnaty (miesni niestety prozno szukac z powodu nadmiaru BRAKU ruchu
). effo niestety nawet za wspanialy obiad nie zagonisz mnie do mycia okien. U mnie jeszcze jedno zostalo i mnostwo do sprzatniecia.teliczku piekna suknia, mierzylas ja? Moglabys swoje foty dac ![]() ilonko ja tez dzisiaj ogrodowo troche bo kwiaty przesadzalam, porzadkowalam i mylam Kotek wielce zestresowany caly dzien bo nie lubi spryskiwania woda a dzis duzo bylo pryskania. No ale dzieki temu, ze sie bal, nie przeszkadzal mi bardzo ![]() Witam nowe dziewczyny. Powodzenia w dietkowaniu. No i powtorze za teliczkiem - 3 posilki to nie jest SB. To glodowka i jojo w dalszej perspektywie. Zaraz mi krzyz odpadnie a jeszcze golabki w piearniku siedza. Zrobilam z kasza orkiszowa W ogole jestem wzniebowzieta bo w aldiku rozbudowali stoisko ze zdrowa zywnoscia i rozmaitosci sa orkiszowe A oto moje dzisiejsze jedzonko: 1.Doppio z mlekiem 4%, dwa jaja sadzone, salata z rzodkiewka, szczypiorkiem i jogurtem, dwie kromki chleba razowego 2.Troszke twarożku ze slodzikiem i aromatem pomarańczowym, dwie kostki gorzkiej czekolady, doppio z mlekiem 4% 3.Potrawka z kurczaka z ciemnym makaronem i koperkiem 4.Resztki z dwoch dni: Surowka z wloskiej kapusty z jogurtem i majonezem, salata z rzodkiewka i szczypiorkiem, makaron ciemny, potrawka z kurczaka 5.Buleczka twarogowo-orkiszowa Spokojnych snow
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się wam pochwalić, że wyszły mi te moje debiutanckie owsiane muffinki wyśmienicie. Zjadłam jedną na śniadanie z białym serem i dżemem malinowym (StreamLine, 100% owoców, bez cukru, słodzone splendą, 60 kcal na 100 g) - wpadł mi w ręce taki wynalazek w Billi (widziałam też truskawkowy).
Zapomniałabym, a to w sumie najważniejsze - kolejny kg w dół (a to już łącznie 5 kg) Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-04-04 o 08:27 |
|
|
|
#4739 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja napisze Ci kilka zasad którymi sie kieruje 1)sniadanie duzo i kolorowo i to na co masz ochote, mozesz zjesc wegle(to tak bardziej na 2 fazie) tłuszcze i białko oczywiscie 2)przekaska jest wczesnie i jeszcze mozna spokojnie zjesc wegle czyli przekaska moze byc słodka(w przypadku I fazy wiesniak lub twarog na słodko) 3)obiad kalorycznie podobny do sniadania koniecznie z białkiem 4)2 przekaska teraz lepiej juz zapomniec o weglowodanach 5)kolacja -ograniczam wegle do 0 oraz uwazam na tłuszcze (orzechy, oliwa, zołty ser)wiec pozostałe mi chude białko/piers kuraka, chuda ryba, krewetki, twarog, jajka/ (ktore podczas snu rozprawia sie z tłuszcykiem) i jak zwykle warzywa nie zawsze i nie w 100% trzymam sie tego ale mam zakodowane w swojej główce i to mi pomaga Cytat:
Cytat:
jakies sniadanko wieksze niz wczesniej no i duuuuzo warzywek no jestes moim guru a co do sukni mam 1 fotke troche nieumiejetnie strzelone przez mame na telefonie no i na sobie ciemny stanik(dpoiero po jedo sdjeciu wszytko sie ładnie układa) wiec sie nie smiejcie a tak wogole to siedze w pracy od 8 i nie moge sie obudzic wiec tak sobie robie plany kulinarne na wielkanoc i pytam wszem i obec jakie plazowe specjały beda u was
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
telik ale chudzine to SB z Ciebie zrobiło
Extra wygladasz !!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Boje sie starsznie, bo w pelnej narkozie
I nie moge nic zjeśc ani pić przed, także ostatni posiłek skazańca ok 20-21..
Wyciagnelam stroje kąpielowe z szuflady... i jeden jest rozmiaru amerykanskie XS

ale to chyba nie jakiś kryzys?zrzuć na przesilenie wiosenne
i mnostwo do sprzatniecia.