Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 14:51   #2881
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja np. w jednym hotelu 180 zł a w drugim 230 zł i nie wiem który wybrać. Chyba, że jest jeszcze apartament za 340 zł.
A te hotele to w Zabrzu? Mogłabyś podać jakie to hotele?

Emilia211 masz piękne imie (chcemy tak nazwać naszą córeczke ) ja jestem za tym, żeby jak TŻ powie Ci 'Tyy' albo "eej" to odpowiedz 'ja mam imie'.

Pochwale Wam się moimi butkami. Pewnie już ich potem za bardzo nie wykorzystam, ale tak mi się podobały, że nie mogłam ich nie kupić
edit
Jaaa ale bajer właśnie zauważyłam, że w tych butach przy zapięciu pasek minimalnie się rozciąga tak, że się idealnie dopasowuje do stopy super bo mi zawsze te dziurki niewymiarowo się układały, albo miałam za ciasno albo za luźno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 032.jpg (28,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 033.jpg (28,2 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-04-07 o 14:54
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 14:55   #2882
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

dziękuję za rady jesteście Kochane

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 14:57   #2883
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
A te hotele to w Zabrzu? Mogłabyś podać jakie to hotele?

Emilia211 masz piękne imie (chcemy tak nazwać naszą córeczke ) ja jestem za tym, żeby jak TŻ powie Ci 'Tyy' albo "eej" to odpowiedz 'ja mam imie'.

Pochwale Wam się moimi butkami. Pewnie już ich potem za bardzo nie wykorzystam, ale tak mi się podobały, że nie mogłam ich nie kupić
edit
Jaaa ale bajer właśnie zauważyłam, że w tych butach przy zapięciu pasek minimalnie się rozciąga tak, że się idealnie dopasowuje do stopy super bo mi zawsze te dziurki niewymiarowo się układały, albo miałam za ciasno albo za luźno
Tutaj masz strony internetowej tych hoteli one nie sa w Zabrzu. Jeden jest w Kleszczowie koło Gliwic, a drugi w Poniszowicach.
http://www.hotel-laguna.pl/
http://www.hotel-tawerna.pl/
Ja zdecyduje się chyba na Hotel Tawerna.

A co do butków to bardzo ładne
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:26   #2884
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
piękna jest Twoja suknia, bardzo podoba mi się wykończenie góry
dzięki mi tez się podoba to marszczenie bo optycznie biust powiększa

Riana super ta lista, wydrukuje ją sobie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
zazdroszcze wam tego zespolu !!!

bylam we wrzesniu na weselu, gdzie grali i poszlam sie spytac czy maja moze kwiecien wolny no i niestety zajety.. chcialam ich, tak mi sie podobali, jak graja
maja tylko troche zrypane sto lat bo takl szybko to graja i spiewaja ze starsze osoby sobie darowaly spiewanie

ale kuzyn mojego tzta ( wtedy pan mlody) byl bardzo zadowolony z nich

wtedy niby 3000 zl placilibysmy za nich ( z poprawiny) a wy ile ???

a tutaj jest singiel przemka bortel - wokalisty tego zespolu
http://www.myspace.com/przemekbortel swietna piosenka
ten zespól to mój drugi zaraz po narzeczonym najlepszy wybór przypadkiem na nich trafiliśmy, namiary dostałam od kumpeli, no i po przesłuchaniu stwierdziliśmy, że tylko oniNie byliśmy nigdy na weselu, gdzie oni grali,za to bawiliśmy się na jakiejś zabawie i rzeczywiście było super. Co do sto lat to prawde mówiąc nie zwróciłam uwagi, ale to najmniejszy problem
Płacimy za nich 2700 z dojazdem bez poprawin, bo za poprawiny chcieli 1000 zł dodatkowo, a na tyle już nie mogliśmy sobie pozwolić. Rezerwowaliśmy ich w lutym 2008

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja też!

też mam apartament gratis+niespodzianka dla nowożeńcow heh myslę, że będzie to szampan

i tez kupiłam kolejne buty śnieżnobiałe z kotyla, obcas 7cm (choć nie wyglada). Mam już z Deichmana butki-też je załączam, ale od początku były one traktowane jako buty na zmianę z resztą, mają brązową podeszwę, więc spokojnie można w nich po slubie smigać na zakupy
śliczne buty

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny potrzebuuję waszej opinii na temat mojej sukienki. Długo się wahałam nad pokazaniem tej fotki, ale co tam...
Problem dotyczy kapelusza mam go mieć na głowie czy nie?? już sama nie wiem.....
Błagam o pomoc, będę wdzięczna za każde sugestie.
ślicznia sukienka, mi się nawet ten kapelusz spodobał, ale jeszcze lepiej wyglądałaby woalka

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
atomufko, tak to jedynka jest. Wczoraj trochę się pan doktor namęczył z tym zębem bo był bardzo mocno zrośnięty z kością i na dodatek się łamał ale cale szczęście mnie nic nie bolało ani wczoraj ani teraz. A w zamian tego zęba dostał mini protezę z tą brakującą jedynką. Także nic nie widać trochę mi przeszkadza ta protezka bo trzyma się ona na takich akrylowych płytkach i z przodu sięgają mi one aż do końca dziąseł a z tyłu do połowy podniebienia ale lepsze to niż brak zęba a mostek dostanę w okolicach 10 czerwca, w zależności jak mi się będzie goić.

W niedzielę kupilismy z tż garnitur, udało nam się bo trafiliśmy na promocję i były dwa modele w obniżonej o 70% cenie, to kupiliśmy dla tż i dla mojego taty. Zapłaciliśmy 269zł za każdy, cena przed obniżką była 899złdo tego kupilismy krawat i dostaliśmy na niego rabat, przed rabatem 69zł- ręcznie szyty , a my go mamy za 35zł jeszcze musimy kupić koszule z mankietami na spinki i spinki jakieś, ale to już później załatwimy
biedulko
ale wam się promocja na garniaki trafiła fiu fiu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:35   #2885
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
No to na pewno przeglądałam dużo sal własnie w hotelach i tam zawsze pokój dla nowożeńców był gratis, ale ceny nie dla mnie, a ty ile płacisz za osobę? I masz na dwa dni czy jeden?
Mam jeden dzien bo slub jest w niedziele. A cene napiszę ci na pw ok?
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:36   #2886
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
A dlaczego nie? Już kilka takich widziałam, ale sierpnia nie było
jakoś się tak przyjęło, obawiam się, że moderator może ten wątek zamknąć lub przenieść, więc zapraszam na ogólny wątek- dowiecie się naprawdę wielu pożytecznych rzeczy,wymienicie doświadczeniami itd., gwarantuję Zapraszam, my nie gryziemy
Stary 2009-04-07, 15:36   #2887
motley
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny potrzebuuję waszej opinii na temat mojej sukienki. Długo się wahałam nad pokazaniem tej fotki, ale co tam...
Problem dotyczy kapelusza mam go mieć na głowie czy nie?? już sama nie wiem.....
Mi się bardzo podobasz w kapelusiku ale do tej sukienki on kompletnie nie pasuje

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
albo nawet i bez co do krótkich rękawów-raczej własnie długi rekaw, żeby mi się nie opaliły wcale ręce, najlepiej to w golfie chodzic, albo jeszcze lepiej w kominiarce, wtedy opalenizna jest równa najgorzej będzie z kostiumem kąpielowym...bo mam dośc duży biust i taki bez ramiączek mi nie utrzyma piersi zastanawiałam się czy może opalanie natryskowe wyrówna te białe ślady po ubraniach, ale nie wiem...wie ktoś moze?
hmmm mi się wydaje, że najlepiej opalić się wcześniej na solarium równomiernie, zanim się wyjdzie na słońce w ramiączkach czy krótkich rękawkach i wtedy one się już tak nie odznaczą.

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
chcialam ta sukienke

http://www.maggiesottero.com/dress.a...3&style=V7018T

ale dowiedizlam sie dzis ze nie moge ja przymierzyc, obejzec jak tylko sobei ja zamowie wplacajac cala wartosc czyli 5600zł!!!!

rewelacja
suknia jak dla prawdziwej księżniczki Jeżeli bardzo Ci się podoba to może poszukaj w podobnym kształcie i przymierz tamtą żeby zobaczyć czy dobrze wyglądasz. A drobne poprawki do figury na pewno będzie można zrobić jak suknia już przyjdzie.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 15:43   #2888
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

Monia sliczna sukienka, ale wedlug mnie nie kupowalambym kapelusza... jestem za zwiewnymi jak bryza welonami

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:46   #2889
agus87
Zakorzenienie

dziewczyny co dajecie rodzicom na podziękowanie ???

my oprocz kwiatow nie mamy zadnego pomyslu, album odpada, kosz slodyczy tez, pomocy
Stary 2009-04-07, 15:49   #2890
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

my oprocz kwiatow nie mamy zadnego pomyslu, album odpada, kosz slodyczy tez, pomocy
bukiet kwiatów i prawdopodobnie nasze zdjecie w ramce, a na odwrocie oczywiscie jakieś ładne podziękowania
Stary 2009-04-07, 15:54   #2891
kitek_fm
Rozeznanie

Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Ja mam ślub 01.08.2009
Załatwione
- msza
- restauracja
- dj i wodzirej
- foto & video
- oprawa muzyczna ślubu (kwartet smyczkowy)
- dekoracje
- świadkowie wybrani i oficjalnie powiadomieni
- połowa zaproszeń już rozdana
- pierwszy taniec ćwiczony od dłuższego czasu, utwór na pierwszy taniec też wybrany
- play lista utworzona
- scenariusz imprezy też już jest napisany
- makijażystka
- suknia się szyje , butki też się robią (są na zamówienie)
- nauki już za nami
- obrączki (już są od dawna bo 3 lata temu był ślub cywilny)
- autko
- kilka rzeczy które uatrakcyjnią ślub i wesele.

Z pierdołek to mamy: kieliszki na toast i na powitanie chlebem i solą, specjalne ślubne foremki na kruche ciasteczka, etykiety na alkohol, karty do menu, podziękowania i etykiety na ciasto (zamówiłam to razem z zaproszeniami, żeby były w jednym stylu)

Do załatwienia
- ciasta i tort
- poradnia
- garnitur, butki, koszula
- bielizna
- alkohol i napoje
I dużo drobnostek jeszcze

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 16:00   #2892
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
sliczna suknia
ale zdecydowanie lepiej wygladalabys bez tego kapelusza

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Mam takie pytanie i można powiedzieć problem.
Dlaczego mój narzeczony nie mówi do mnie po imieniu ?Czy też mieliście coś takiego ? Ja tego nie mogę zrozumieć. Kiedyś napisałam w smsku, czy pamięta w ogóle jak mam na imię, to zaczął w smsach pisać do mnie po imieniu, ale w takich normalnych relacjach nigdy nie wypowiedział mojego imienia, a o innych ludziach i znajomych mówi po imieniu . Przykre to dla mnie jest podwójnie, bo mój tato 25 lat do mamy nie powiedział : Krysia. :/ Z czego to wynika ? czy ja mam takie beznadziejne imię ? Ostatnio byliśmy u naszego świadka, a on do mnie normalnie : Emilka....i naprawdę miło mi jest kiedy ktoś po imieniu, a nie ej , albo bezosobowo. Jak ja bym była takim Teeeee jak tramwaj. Proszę o radę dziewczyny. Ja zawsze zwracam się do TŻ po imieniu, albo Skarbuś, Słoneczko albo Kochanie.Nigdy nie używam wersji bezosobowej.
hmm nigdy nie zwracal sie do Ciebie po imeniu?
nawet na poczatku Waszego zwiazku?
Ja przyznam szczerze ze moj TZete moze z 10 razy powiedzial do mnie Karolina ( a jestesmy 4 lata ) zawsze mowi do mnie Slonce , Bejbe ... jedynie jak gada z kims inny i mowi cos o mnie to wtedy mowi Karolina ...
To wiesz co ? To moze rob tak jak i on .. zwracaj sie rowniez do niego w wersji bezosobowej ?? moze wtedy zrozumie jak Ty sie czujesz

Cytat:

My dajemy swoim rodzicom kwiaty + ksiazke dla mojej i TZeta mamy a dla mojego i TZeta taty ... hmmm jeszcze nie wiemy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:00   #2893
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:

My dajemy albumy i kosze ze słodyczami ale piszesz ze u Was to odpada wiec może WNUKA czy WNUCZKE tylko patrzac na Wasz suwaczek musielibyście sie bardzo bardzo pośpieszyc. A tak serio to moze jakies ramki ze zdjeciem i do tego kwiaty moze jakis dobry alkohol czy perfumki.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:06   #2894
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

wlasnie kiedys o to pytalam, fajnie, ze powtorzylas zapytanie
wczoraj z TZem o ty rozmawialismy i przyszedl nam do glowy taki pomysl, zeby np te podziekowania zamiast na jakis kartkach czy czyms tam... napisac na szkle. widzialam kiedys jak para mloda miala takie dla swoich rodzicow. bylo to grube szklo na plaskiej podstawce i na czarno "wyryte" byly podziekowania. wydaje mi sie, ze to cos nowego i fajnego. co sadzicie? mamy jeszcze troche czasu, ale im wiecej rzeczy sie zalatwi wczesniej tym mniej bedzie na pozniej

Stary 2009-04-07, 16:14   #2895
zlotko855
Rozeznanie

chodzi mi o cos takiego jak w zalaczniku, moze nie koniecznie ten ksztalt, ale cos w tym rodzaju

0488186587[1].jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 16:15   #2896
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
wlasnie kiedys o to pytalam, fajnie, ze powtorzylas zapytanie
wczoraj z TZem o ty rozmawialismy i przyszedl nam do glowy taki pomysl, zeby np te podziekowania zamiast na jakis kartkach czy czyms tam... napisac na szkle. widzialam kiedys jak para mloda miala takie dla swoich rodzicow. bylo to grube szklo na plaskiej podstawce i na czarno "wyryte" byly podziekowania. wydaje mi sie, ze to cos nowego i fajnego. co sadzicie? mamy jeszcze troche czasu, ale im wiecej rzeczy sie zalatwi wczesniej tym mniej bedzie na pozniej

aaaa no wiem o co Ci chodzi
widzialam cos takiego na allegro jak szuklam podziekowan
bardzo ladnie to wygladalo
ooo znalazlam
takie cos? http://www.allegro.pl/item601359664_...tp_gratis.html
lub to http://www.allegro.pl/item595978042_...tki_serca.html
a tu rozne wzory nie tylko serduszka
http://www.allegro.pl/item597022271_...le_i_inne.html

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-04-07 o 16:18
Stary 2009-04-07, 16:19   #2897
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
aaaa no wiem o co Ci chodzi
widzialam cos takiego na allegro jak szuklam podziekowan
bardzo ladnie to wygladalo
ooo znalazlam
takie cos? http://www.allegro.pl/item601359664_...tp_gratis.html
lub to http://www.allegro.pl/item595978042_...tki_serca.html

wlasnie wlasnie
moze nie czarnymi literkami napisane (bo sie pomyslilam) tylko bialymi, ale o to wlasnie mi chodzilo.
fajnie, ze jest to na allegro. nie szukalam jeszcze tego.
dzieki za linki

chyba wolalabym inny ksztalt, a nie serca, zeby tak "nowoczesniej" wygladaly?? szkoda, ze u tego ostatniego sprzedawcy te podstawki sa jakies takie zolte a nie szklane, chyba, ze to mozna zmienic, nie doczytalam w ofercie.

dla dziadkow chyba tez cos wymyslimy, bo na pewno milo im bedzie moze jakies ksiazki o Ojcu Swietym albo nawet zwykle podziekowania w tubie, ale cos na pewno, zeby poczuli sie wazni i docenieni

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-07 o 16:24
Stary 2009-04-07, 16:20   #2898
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Tutaj masz strony internetowej tych hoteli one nie sa w Zabrzu. Jeden jest w Kleszczowie koło Gliwic, a drugi w Poniszowicach.
http://www.hotel-laguna.pl/
http://www.hotel-tawerna.pl/
Ja zdecyduje się chyba na Hotel Tawerna.

A co do butków to bardzo ładne
Dzięki chyba jednak troche daleko te hotele jak dla nas, zanim byśmy z Rudy tam dojechali to byłoby już bardzo późno a wracać pewnie max koło 11 musielibyśmy więc nawet byśmy się nie zdąrzyli nacieszyć sobą i pokojem zresztą też

Cytat:

Też się zastanawiamy.. my jako tako bukietów raczej nie będziemy dawać bo zginą wśród tych które my pewnie dostaniemy, napewno dostaną po róży, a tak to jeszcze pomyslimy.. może koszulki z napisen 'super mama' 'super tata'
Stary 2009-04-07, 16:20   #2899
anjadka
Raczkowanie

Moja mama jak kiedys ze mna ta ogladala to stwierdzila ze wyglada to jak tablice nagrobkowe, mojemu tz'towi tez sie to bardzo nie podoba...
Stary 2009-04-07, 16:24   #2900
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

No tak to troche za daleko macie my tam autkiem z sali góra pół godz. jedziemy, a wieczorem jest pusto na drogach więc na pewno krócej także nam odpowiada

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-07 o 16:25
Stary 2009-04-07, 16:30   #2901
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie wlasnie
moze nie czarnymi literkami napisane (bo sie pomyslilam) tylko bialymi, ale o to wlasnie mi chodzilo.
fajnie, ze jest to na allegro. nie szukalam jeszcze tego.
dzieki za linki

chyba wolalabym inny ksztalt, a nie serca, zeby tak "nowoczesniej" wygladaly?? szkoda, ze u tego ostatniego sprzedawcy te podstawki sa jakies takie zolte a nie szklane, chyba, ze to mozna zmienic, nie doczytalam w ofercie.

dla dziadkow chyba tez cos wymyslimy, bo na pewno milo im bedzie moze jakies ksiazki o Ojcu Swietym albo nawet zwykle podziekowania w tubie, ale cos na pewno, zeby poczuli sie wazni i docenieni
nie ma sprawy
ciesze sie ze moglam pomoc hehe
no tez mi sie wydaje ze to te inne ksztalty sa takie inne
sprawdz dokladnie na allegro moze maja takie bez tych drewnianych podstawek

moj Tzet nie ma juz dziadkow a ja mam tylko babcie ...
i jak sama mowi bedzie tylko w Kosciele a do lokalu juz nie pojedzie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Moja mama jak kiedys ze mna ta ogladala to stwierdzila ze wyglada to jak tablice nagrobkowe, mojemu tz'towi tez sie to bardzo nie podoba...
mi sie podoba
mam podobne w domu
tylko ze wygrawerowane jest Nasze wspolne zdjecie ( ja i Tzet )
plus jeszcze wierszyk

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-04-07, 16:31   #2902
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

hmmm no to walek... nie pomyslalam o tym w ta strone moze faktycznie.... moj M. jeszcze tego nie widzial, tylko w wyobrazni jak mu to wczoraj opisywalam. rodzicom nie chcemy pokazywac, zeby to byla niespodzianka. w sumie to jest szklane a nie czarne to moze nie jak tablica nagrobkowa. teraz to juz nie wiem....... tym bardziej, ze ja niezdecydowana jestem. moze macie jakies inne pomysly? no ale np te z mojego zalacznika powyzej nie sa jak nagrobki zreszta z tych ofert na allegro tez by sie cos wybralo.

Stary 2009-04-07, 16:33   #2903
anjadka
Raczkowanie

Zlotko ja tez bylam, a potem pokazalam TZtowi i powiedzial "NIE" a w koncu spytalam moja mame, no i powiedziala mi to co wam napisalam

ja im pokazalam te z allegro wlasnie...

Moja mama to wogole nie chce zadnych prezentow itd, kwiaty jak juz... i mam podwojny problem.

Edytowane przez anjadka
Czas edycji: 2009-04-07 o 16:35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 16:41   #2904
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A może orientujecie się jakie sa ceny wynajmu autobusu na wesele dla gości???
Stary 2009-04-07, 16:42   #2905
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Zlotko ja tez bylam, a potem pokazalam TZtowi i powiedzial "NIE" a w koncu spytalam moja mame, no i powiedziala mi to co wam napisalam

ja im pokazalam te z allegro wlasnie...

Moja mama to wogole nie chce zadnych prezentow itd, kwiaty jak juz... i mam podwojny problem.

pokaze pozniej TZowi jak to wyglada, ciekawe jakie bedzie jego zdanie. myslalam, ze mam cos fajnego wymyslonego nawet mi sie to podoba, tylko zebym teraz tego nie kojarzyla z nagrobkami.... u nas w carrefurze robia podobne rzeczy np na wazonach, wiec mysle, ze jakies ladne ksztalty tablic tez beda miec. porozgladam sie za tym, albo faktycznie pokaze mamie, tez pewnie bedzie chciala kwiaty a to mial byc dodatek.
Chcialam im dac cos co nie zwiednie i kiedy beda chcieli to przeczytaja sobie troche milych slow od dzieci

Stary 2009-04-07, 16:49   #2906
diya1983
Zadomowienie

a może takie?

http://www.allegro.pl/item605450850_...ub_wesele.html
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:51   #2907
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość

ooo bardzo ladne, nowoczesne i nie wygladaja jak nagrobki, a w dodatku nie sa to serca chyba sama zaraz "wyrusze" na allegro i tez poszukam. super

tutaj jest ze zdjeciem, fajnie http://www.allegro.pl/item604472611_..._zdjeciem.html

Czas edycji: 2009-04-07 o 16:57
Stary 2009-04-07, 16:56   #2908
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ooo bardzo ladne !!

ale jaka cena

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-04-07, 17:06   #2909
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ooo bardzo ladne !!

ale jaka cena

piekne inne cena tez ale mysle, ze "nalezy" im sie i wtedy moze juz bez kwiatow nawet?? co myslicie, tylko wlasnie takie dwa podziekowania kazde z nas by wreczylo.

tzn po jednym na pare"zeby nie bylo"

Czas edycji: 2009-04-07 o 17:12
Stary 2009-04-07, 17:11   #2910
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
piekne inne cena tez ale mysle, ze "nalezy" im sie i wtedy moze juz bez kwiatow nawet?? co myslicie, tylko wlasnie takie dwa podziekowania kazde z nas by wreczylo.

racja
nalezy sie im jak bardziej
dokladnie bez kwiatkow albo np tylko jedna rozyczke

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości