![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam żony doskonałe po świetach
![]() Lecem poczytać cóż tam uskrobałyście. ![]() Fotki butków zrobione i dziś wstawię na bankiera <słowo skauta> ![]() Czy Wy też nie mieścicie się w ubrania po świętach?? ![]() Matulu ależ się obżarłam ![]()
#603 |
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie
![]() Jak to szybko zleciało ![]() My w pierwszy dzień świąt po śniadanku pojechaliśmy ze znajomymi na wycieczkę po Irlandii i prawie cały dzień nam zleciał ale było miło ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj mężulo musiał iśc do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i tak to zleciała nam Wielkanoc ![]() miłego dzionka i do później |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mieszczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
ooo widze ze laseczki powoli wychodza z ukrycia
![]() oby tak dalej bo jak nie to chyba strzele foszka za olanie mej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wracaj szybko i opowiadaj co u Ciebie ![]() Cytat:
a 3 pazuresy- to po Gochy prowokacji ![]() no wiecie coooooooooooo? ![]() ![]() Cytat:
![]() i brzusio bosssski ![]() o kurczaku wielkanocny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziś zjadłam na dokładkę... 3 rządki czekolady ![]() ![]() ![]() ![]() <no mam @@@@ i mi się kce ![]() I poważnie miałam w święta na sobie żakiet, który kupiłam w lutym i ledwo swój cyc w niego wsadziłam ![]() Niedługo konczę robótkę więc jakby coooo to się żegnam ![]()
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńko miłego popołudnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||
Rozeznanie
|
Witam poświątecznie i ja
![]() daget 1. mój mąż jest fanem orzechowca - musisz mnie nauczyć ![]() 2. jak się naczytałam o @ na wizażu to mnie aż zaraziło i w nocy o 3 z soboty na niedzielę myślałam że będę kwiczeć z bólu już ![]() ![]() 3. coś mis się zdaje że na nk tej sukienki troszkę podejrzałam ;> czekoladka21 brzuszek rozkoszny *_* soffera i jak sosik wyszedł? udało Ci się mimo wszystko coś dobrego podjeść w święta? ![]() izazusia super podeszłaś do tych napuszonych nowobogackich - też bym chciała czasami taki dystans ![]() a co do tematu Twojej pracy to ja nawet coś rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() agunia82 jeszcze raz piszę - super fotki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() LOLA7 z tym pieczywkiem ładnie się załatwiliście na święta ![]() ![]() ![]() ogólnie święta minęłu bardzo przyjemnie - przyjechali moi rodzice - obeszliśmy łazienki i starówkę w szerz i wzdłóż (szkoda że pogoda nie była taka jak dzisiaj ![]() ![]() ![]() A dzisiaj od rana mąż mnie wyciągnął na spacerek po okolicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
Hehe wiecie słonka że się za Wami stęskniłam
![]() Dziekuję Dagecikowi za pięką kartusię świąteczną którą znaleźliśmy w skrzyneczce ![]() ![]() ![]() Ciekawe co tam u naszej mamusi i małego Dawidka- niesamowite ze spotkałyśmy się w sobotę i jeszcze byli razem a za kilka dni już oddzielnie... Niby wszystko jest naukowo wyjaśnione a jednak ciągle to cud ![]()
#610 | |
Rozeznanie
|
o były i się zmyły
![]() kasienka1985 się nie przejmuj ja i bez @ potrafię zjeść całą tabliczkę ![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mąż mnie stresuje z pracy wysyła smsy co chwila - "wejdź na eventim i sprawdź czy już są bilety", albo "wejdź i sprawdź jak odebrać bilety!" - no a tych biletów nie ma ;] ech... bo my się napaliliśmy na koncert zespołu radiohead ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-04-14 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podlapalam ostatnio depresje wiec na nic nie mam ochoty i tak jakos leca te dni ![]()
![]() |
#614 |
Wtajemniczenie
|
Kochane co tu taka cisza- jedyne co Was może usprawiedliwić to przebywanie z mężulkiem (dzieki temu potem nie bedą marudzili że z nami spedzacie tyle czasu)
Mój małżonek odpoczywa więc mogę sobie popisać ![]() Zrobiłam zamówienie w aptece internetowej -nakupiłam za prawie 150 zł ![]() ![]() Kurcze ale super że jest już tak cieplutko ![]() ![]()
#615 | |||
Zadomowienie
|
![]()
Hej Słoneczka...
![]() Stęskniłam się za Wami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że podchodzisz do tego z dystansem...prawidłowo. ![]() Cytat:
![]() A brzusio jest milusi... ![]() No to ja zdyngusowałam kuzyna mojego K.(nie tylko, ale to była najlepsza akcja)rozmawiał z K. przez okno, a ja wyszlam zza ściany i luuuu na niego malym garnuszkiem...ale tak trafiony był, że od stóp do głów go siegneło...nie musze dodawać, że mi oddał... ![]() Idę coś wszamać...o rany! |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
Ahoj załogo!!!
![]() Przeżyłam! ![]() Monai sosik super (jak zawsze ![]() ![]() ![]() Jak te bilety?! Kupiłaś?! Kasiula taki z Ciebie skaut jak koziej pupy trąbka! Gdzie te foty?!?! Izka brawo ![]() Izusia dla naszej Kasiuli ten kwasik? ![]() ![]() W ogole zabieram sie cały dzien aby do Was napisac bo mialam dzis wolne, ale jestem dalej tak slaba po tych antybiotykach ze lezalam caly dzien ![]() ![]() EDIT: UWAGA UWAGA SOFCIA PRZEKROCZYŁA 1000 POSTÓW i STAWIA KOLEJKĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-14 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Wtajemniczenie
|
No Sofka to ja się proszę o winiacza jakiegoś smakowitego
![]() Tak dokładnie- Kwasik dla Kasi ![]() ![]() Jak szwagier... hmm w sumie on niczym mi nie podpadł. Teściowa troszkę- w czwartek teściowa zapytała mnie czy Kamil przyjedzie tego dnia- powiedziałam że chyba nie. No to usłyszałam że mam robić zdjęcia w czasie uroczystości wielkoczwartkowych w Kościele. No tak tylko ze ja sie nie znam na zdjeciach, nie umiem ich robić, poza tym w kościele jest ciemnoo a maja zwykly aparat to i tak zdjecia byłyby kiepskiej jakości, a moja teściowa uwielbia krytykować. Więc mówię jej ze nie znam sie na fotografii, że przecież Daniel ma lepszy aparat... i co usłyszałam? ze ona już księdzu proboszczowi powiedziała że ja będę zdjęcia robić. Wkurzyłam się na maksa na szczęście kuzyn Kama był w M-jach i go ubłagałam by sam zrobił foty (skonczyl szkole fotografii) Mi w Wielki Czwartek pozostało nagranie śpiewów scholi (teść i teściowa śpiewają)na dyktafon. Daniel wracał z nami z nad morza, przenocowaliśmy go w Obornikach dziś o 14 pojechał. Za dużo z nim w sumie nie gadałam, prawie się nie widywaliśmy (siedziałam sobie w sklepie teściowej z Ilonką-koleżanką), wieczorem czasem poszłam też na ploty... Ogólnie więc nie było okazji by zalazł za skórę. Udało nam się jednak wymigać z pracy w sklepie na 1-3 maja. Wtedy jest tak ze sprzedawac moga tylko właściciele albo członkowie rodziny. Od razu jak przyjechaliśmy obwieściłam że mamy już zaklepaną majówkę ![]() ![]()
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
![]()
soferra no to pijem
![]() .....oooo, dużo nie pijem, bo idziem.. idę spać dziewuszki, bo mąż nawołuje... ![]() dobranoc Myszeczki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje kochane mamusie
![]() Właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to operację i rekonwalescencję zniosłam bardzo dobrze, od momentu jak tylko zaczęłam wstawać z łóżka było coraz lepiej. Panie położne bardzo sympatyczne, normalnie dostałam podkłady i wkłady porodowe, no opieka rewelacja. Minusem było tylko to, że ja leżałam na innym piętrze niż synek, ale bez problemu mogłam do niego chodzić kiedy chciałam. I jedyna rzecz, która mnie dobijała to leżenie na jednej sali z kobietą, która też była po cesarce, ale miała dziecko przy sobie od razu, a ja nie ![]() ![]() ![]() ![]() No i na dole mała niespodzianka
#622 |
Zakorzenienie
|
Malutka sliczna niespodzianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Malutka superaśna niespodzianka
![]() Bardzo się cieszę, że wszystko z Wami w porządku! Buziole przeogromne, proszę synka od cioć wizażowych ucałować ![]()
#624 |
Zakorzenienie
|
Malutka jak dobrze, że jesteś
![]() ![]() ![]() synuś jest przecudowny ![]() oby rósł szybko i zdrowo ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekowac, dziekowac ![]() Cytat:
![]() sliczny, a jaki malusi ![]() opis porodu wzruszajacy ![]() Witajcie zonki!!!! ja bylam wczoraj u babci w odwiedziny i kurcze kiepsko z nia bo coraz gorzej z chodzeniem ma a mieszka na 4 pietrze i bez windy!! musi zmienic mieszkanie ........
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
O Malutka:) !!!! Słodki ten Twój Dawidek!!! Malutki ale dzielny-tak jak mamusia. Cieszę się że wszystko jest ok. 8 pkt Apgar dla wcześniaczka to bardzo dużo
![]() A zdjęcie jest rewelacyjne- nie wiem czy to retusz ale zazwyczaj dzieciacki po urodzeniu są czerwone , obłążące i rozdarte- a on taki śliczny ![]() Gratuluję szczęśliwym rodzicom ![]() Bardzo się cieszę że cudownie wspominasz opiekę lekarską- czyli jednak można w Polsce "Rodzić po ludzku" Dziewczynki, biedny ten Dawidek- ma tyle cioć a każda taka ciekawska ![]()
#627 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A i gratuluję 1000 postów ![]() Cytat:
![]() malutka_ Dobrze że z Dawidkiem juz lepiej aby rósł szybko i nabierał siły. Szkoda takich małych dzieciaczków jak leżą w inkubatorkach ale cóż najważniejsze że wszystko z nim dobrze. Mogę zapytać gdzie rodziłaś w jakim szpitalu??? Bo z tego co opisujesz to nawet fajnie było ale przeraża mnie trochę to, że ty po porodzie wymęczona musiałaś na inne pietro biegac żeby Dawidka zobaczyć A jak po cesarce bardzo bolało??? po ilu dniach mogłaś już jakoś normalnie funkcjonować?? A u mnie zaczyna się intensywny tydzień bo 22 i 23 a potem 29 mam zaliczenia już pierwsze i muszę się na nie zacząć uczyć już nie mówiąc o pisaniu pracy licencjackiej ![]() No ale jakoś dam na pewno radę buziaki i życzę miłej srody dzisiaj YCD ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
No to czas aby cos wiecej napisac
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas swieta minely szybko-za szybko. Pogoda piekna choc troszke zimnawo ale nawet w Klodzku bylismy w odwiedzinach u cioci. A powrot w poniedzialek do Pruszkowa na kolacje tez minal superowo i ominelismy najwieksze tloki na drogach. Wydaje mi sie ze zbytnio nie przytylam po swietach ale to tylko dletego ze moj zoladek myslal za mnie i w odpowiednim momencie sie popsol... Ciesze sie ze u was bylo milo i swiatecznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ UCIESZAKO-ROZBRAJAKI!!!
![]() Cytat:
już nie moge sie doczekać, jak K. pokażę fotkę...pewnie zemdleje mi... ![]() Fajniusio leży na brzucholku...wygląda to uroczo... ![]() Troszkę przeżyłaś i się pewnie namartwiłaś...ale wszystkie ciocie tak mocno piąstki trzymały, że musiało być dobrze... To Dawidka "wykangurujcie" też od cioci Izy troszkę... ![]() Całus obertas dla Was... Cytat:
![]() ![]() Jesli ma możliwość zmiany to super...ale gorzej jeśli jest z tym problem... ![]() Izuś ojj biedny... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Nie miałam wczoraj czasu nic napisać bo pracy masę miałam. Ale ale po pierwsze - MALUTKA GRATKI!!! sliczny synunio ![]() ![]() Poza tym to cieszę się, że już jest ciepło, szkoda, że święta takie sobie były. Muszę się pochwalić, że wcale się nie przezarłam ![]() Teraz myślami jestem już przy wakacjach, zaczynam poszukiwania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.