![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej Żoneczki
![]() ja tylko na chwilkę wpadam złożyć Wam życzenia świąteczne, niedługo wyjeżdżamy a jeszcze się muszę nas spakować ![]() a więc moje miłe Niech Wam będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w śmigus dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.
buziaki dla każdej i do zobaczenia po świętach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |||||
Wtajemniczenie
|
W przerwie sprzątaniowej ....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jestem w temacie troszku - koreański braciszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że tu fala życzonek się zaczęła ![]() Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób a teraz muszę wracać do sprzątania.... buuuu....
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-10 o 13:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() podczytuję Was od wczoraj ale nie mam za bardzo czasu na odpisywanie ;/ wczoraj wydłużyła mi się trasa do domu po pracy bo zapomniałam (goopia) klucza z domu wziąć rano i musiałam jechać z ochoty (praktycznie z okęcia prawie) na chomiczówkę... przez pragę ![]() ![]() ![]() A dzisiaj od rana zakupy, obiad (tuńczyk z makaronem - taki włoski przepis), prasowanie firanek, siedzenie na wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice przyjadą w niedzielę chcę żeby było świątecznie ![]() A wy tu sobie od rana na plotkach, kawkach i fochach widzę siedzicie ![]() faaajnie... pozdrawiam cieplutko Soferko ![]() Malutka i Dawidek - super wieści od Was ![]() ![]() ogólnie to życzę Wam Wesołych Świąt dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje, będę za niedługo zmykać, więc chciałabym złożyć Wam życzenia:
Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". do zobaczenia we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
No to zem wrocila z mega bolacym brzuchem bo @ przyszla
![]() ![]() Kasiek ta bluzka jest ekstra http://www.kesi.pl/cache/images/6/5/...15670eacfb.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
co prawda malo sie udzielam
![]() Zdrowych pogodnych Swiąt spedzonych w gronie rodzinnym i mokrego Dyngusa ![]()
#578 |
Zadomowienie
|
No jasne jak ja zmarchwystam to Wy już pognałyście robić pisanki etc.
Informuje ze antybiotyk jest, jestem zapalona z gardłem i migdałkami. Gardło dalej nie chce jesc, dobrze ze chociaz zupe udalo mi sie przełknac ![]() Jakie wy jestescie pracowite! Tylko ja taki leń leże w łóżku i nic nie robię, Dzieki za otuchowe słowa, mam nadzieje ze bede sie coraz lepiej czuła... Kasienko pierwsze dwa frenche sa sliczne ![]() ![]() ![]() Daguś nie dobrze ![]() Monai tunczyk z makaronem mniam jadam, szkoda ze dzis mam post scisly ![]() Anusia och Ci męzowie miesozercy ![]() ![]() ![]() Lola przepis jest bajecznie prosty, kupujesz ciasto francuskie gotowe,piersi kurczaka i dodatki np 1. pieczarki cebula ser 2. salami ser etc Mieso kroisz na mniejsze czesci i marynujesz w ziolach, oliwie, sosu sojowym Potem przygotowujesz farsz - w przypadku pieczarkowego po prostu je smazysz na oleju z cebula i doprawiasz. Praca własciwa: Ciasto franc kroisz na iteresujace Cie rozmiary, na srodek platu ciasta kladziesz mieso, na nim farsz i uwaga boki ciasta nacinasz w paski i naprzemiennie zawijasz do srodka zostawiajac troche miejsca by para z kuraka uciekła. Robisz tak z kazdym paltem i wkladasz do pieca. Gdzies widzialam ten przepis na stronie. O mam: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...,23138222.html Jeszcze druga wersja: http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/i...l?ticaid=67d3a Swietne na imprezy, mozesz wszystko wczesniej przygotowac a potem tylko wrzucic do pieca |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nic nie robisz bo chorujesz pewnie wolałabyś szykować jakieś żarełko zamiast leżeć choruteńka ![]() skopiowałam sobie ten drugi przepisik ![]() ![]() ja zaraz spadam jeszcze na małe zakupki i do domku robić sałatkę warzywną i jajaka malować ![]() miłego popołudnia, zajrzę wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziouchy....hej!
Życzenia ślę, bo nie wyrobim ...a może czasem...hej! ![]() A jak wyrobim, to później zajrzym....hej! No to uwaga ślę... ![]() Baranka i kacki, Mokrej polewacki, Kiełbasy, spyrecek, krzonu i kisecek, Wierzbowych bazicek, Pisanych jajecek, Wiosny w dusy I syckiego po usy!!! Tego Wam życzę Słonka kochane... Żebyście były zawsze wizażowe i kwitnące... ![]() O zapomniałam,ups, że Wy jajecek macie każda po dwa, więc zamiast tego wstawiam ciepłych i spokojnych Świąt z osobami, które sa Wam najbliższe... ![]() Całuję każdy policzuś, który sie nadstawi...hej! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Wtajemniczenie
|
Monai - ale masz napięty grafik
![]() ![]() daget - no to super że masz takiego fajnego braciszka ![]() ![]() ![]() ![]() soffera - to żeby ci te antybole zadziałały do świąt bo sobie nic nie podjesz tych smakołyków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |||
Zakorzenienie
|
Widze ze tu juz pustki od wieczora.... Jam w siodmym niebie bo moj Skarb dotarl, byl chetny do pomocy ale niestety go zmoglo. Pies pochrapuje ze az szyby drza hihihi. A ja wlasnie robie orzechowca
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do sukienki musicie poczekac premiera w niedziele ![]() Lece bo ciasto mi sie spali ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Witajcie zoneczki!!!
RADOSNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH I SMACZNEGO JAJECZKA ZYCZY WAM CZEKOLADKA I JEJ MALUSZEK!! a teraz wklejam obiecane pare dni temu fotki zakupow i dorzucam moj brzuszek!!a potem uciekam musze szykowac swieconke do koszyczka!!
#584 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Za pół godziny teściu mi męża przywiezie-stęskniłam się za tym potworkiem ![]() Ja teraz mam urwanie głowy bo zakupy, bo to bo tamto ![]() W sklepie wczoraj dużo zarobiliśmy ale się nalatałyśmy jak w sezonie ![]() W tym sezoniku prym wiodą popiele,szarości i beże -coraz mniej kolorowych butków- przynajmniej teraz przed latem ![]() Zakochałam się w co najmniej trzech parach ale kryzys jest więc się powstrzymuję ![]() Poza tym w niedzielę w odwiedziny przyjdzie do nas kuzyn Kamila z 15 miesięczną córeczką- o właśnie taki wiek jest dla mnie idealny by podwędzić dziecko- jak usłyszycie o jakimś porwaniu na Pomorzu to pewnie będę ja. Jak się nasłuchałam w sklepie od Ilony jak ona chciałaby dzidzię to i na mnie przeszło trochę- a jak jeszcze na plotki wpadła Dorotka (Ilona lat 27, Dorota 29)i zaczęły się dziewczyny skarzyć jaki problem mają z zajściem w ciążę to trochę się zmartwiłam. To prolaktyny za wysokie to jeszcze coś... Masakra. A ja teraz mam @. I niby w tym nic dziwnego gdyby nie to że dwa tygodnie temu też miałam. Byłam niedawno u gina ale wszystko było w porządku. Jakiś felerny ten mój organizm.
#585 |
Wtajemniczenie
|
...............oOOo
.......oOoo......ooOo ....oOo................oO o ..O...................... .......O .o......Wielkanoc........ o O.............2009....... .....O o......(\(\............/)/)........o o......(=':')........(':' =).......o O......(..(")(")..(")("). .)...O .o....................... .........o ..O...................... ......O ....oOo...............oOo .......oOoo.....ooOo Wesołych Świąt!!! Dziewczynki moje kochane chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt, bogatego zająca oraz mokrego śmigusa-dyngusa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wpadłam i ja złożyć Wam życzenia: Wesołych, smacznych i słonecznych Swiat i mokrego dyngusa. Sama równiez dziekuje za Wasze zyczenia ![]() Czeko21 pokazny juz masz brzuszek ![]() ![]() Izazusiu nie ma co się martwić na zapas. Inaczej wszystkie tu zbikujemy ![]() U mnie lepiej, zjadłam troche jajecznicy, galaretki i jogurt ![]() Zrobiłam za to mój sos wielkanocny (robie go tylko raz w roku) przynajmniej moi bliscy sobie pojedzą dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Hejka przedświątecznie
![]() Ja jeszcze dziś w sol do 17 ![]() byłam rano jajka święcić i jeszcze tylu ludzi tu u nas w kościele nie widziałam ![]() normalnie mamy tu jednąpolską mszę w miesiącu to jest parę osób a teraz był cały kościół nawet na Boże Narodzenie nie było tylu ludzi ![]() Po pracy będę jeszcze mazurka piekła ![]() ![]() A mężulek teraz robi rybę po grecku ![]() puściutko dzisiaj tu wszystkie ![]() Cytat:
![]() miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
*******@----@---@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@----Wesołych ----@ **@------Świąt! ---------@ **@-(\(\-------------/)/)--@ **@-(=':')---------(':'=)--@ **@(..(")(")....(")(")..)--@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@----@---@ Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy wesołego Alleluja. Wesołych Świąt oraz mokrego Śmigusa Dyngusa moje Kochane dziewczyny ![]()
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() widze ze chyba sama sobie zloze te zyczenia ale: pieknej wiosny w sercach, usmiechow na codzien, zdrowka i spelnienia marzen! a jutro mokrego ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry- my dziś opuszczamy nadmorski kurort i wybywamy do domku
![]() Wczoraj dzień minął jak z bata strzelił, byłam odwiedzić rodzinke Kama- bo wypadało. Mój mąż się wykpił z tej wizyty naprawą komputera a ja musiałam ze szwagrem wysłuchiwać przechwałek wujka Kamila . Nie lubie tego typu ludzi-ludzi sukcesu, którym jednak słoma z butów wystaje. Idzie się tam i czujesz jak Tobą gardzą bo nie masz tyle kasy co oni. Raz tylko zapadła cisza jak się zapytali co ja teraz studiuję i jaki jest temat mojej pracy. Hehe -no cóż zauważyłam że trudne słowa powodują w nich takie zmieszanie zatem nie oszczędziłam szczegółów mojego projektu (coś typu "no wujku będę się zajmowała reologia emulsji przy badaniu cieczy pseudoplastycznych nieniutonowskich") W każdym bądź razie słuchałam tych ludzi i było mi ich żal (teksty o naszym weselu "nie spodziewałem się że w takim Raciborzu moga mieć takie dobre jedzenie"- nie wytrzymałam i odpowiedziałam trochę bezczelnie że i u nas zauwazono upadek żelaznej kurtyny i sprowadzono delikatesy z różnych państw takie jak np banany) Dojrzewam dziewczynki- widzę to po tym że takie teksty wywołuja we mnie cichy smiech a nie poczucie bycia gorszym, niepasującym do konwencji bo zawartość portfela nie jest wystarczająca ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
witam witam ale widze ze chyba sama jestem, bo wszystkie dziolszki swietuja
![]() ![]() aaa propoo ![]() wlasnie pije z malzem kawke i wcinamy rolade serowa wiec jak ktoras byla by chetna to zglaszac sie do mnie ![]() Izus brawo za pozytywna postawe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Hejka, ja dzisiaj jak po ogień, ale mam niespodziankę
![]() ![]() Jak tam po świętach? Ja przejedzona straaaaaaaaaaaaaaaaaaszni e. Buziaki!
#593 |
Wtajemniczenie
|
Witam poświątecznie
![]() widzę, że święta u każdej były bardzo ciekawe ![]() ![]() u mnie w miarę minęły te dwa dni. W niedzielę byliśmy u teściów, wieczorem na spacerku, a wczoraj u moich rodziców. Dupska zlane były wczoraj?? ![]() ![]() teraz pewnie sobie odpoczywacie, a ja muszę do pracy jechać ![]() jutro w końcu mają przyjechać okna wymieniać ![]() ![]() meble do sypialni mamy już prawie złożone, tylko szafa jeszcze została ![]() no dobra, uciekam ![]() ![]()
![]() |
#594 |
Wtajemniczenie
|
Witam w poświąteczny poranek
![]() ![]() Ja tylko się witam bo już zmykam do szpitala do siostry. Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
hejka dziewczynki
![]() Ja jestem niewyspana jak nie wiem dzisiaj a do tego jakaś podziębiona ![]() ![]() Miłego dzionka!
#596 | |
Zakorzenienie
|
musze przyznac ze tak
![]() Cytat:
![]() ale po porodzie znowu bedzie dieta wiec sobie nie zalowalam!! Witam zoneczki!! ![]() jakiegos lenia mam po tych swietach, nic tylko bym siedziala przed tv.....ale musze ruszyc ![]() tz idzie do pracy dzisiaj........u nas dalszy ciag remontu i jeszcze bedzie malowanie elewacji domu!! ale tym sie tata zajmie!!
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() znów powrót do szarej rzeczywistości i do pracy ![]() ![]() miłego dnia laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja tez objedzona strasznie wczoraj cały zdień mnie tak brzuch bolał że nei wiedziałam co mam zrobić nafaszerowałam się oczywiście tabletkami przeciwbulowymi ale słabo działały ![]() A dziaiaj trza było do pracy iść a mój mężuś ma wolne więc jeszcze ciężej było się z domku ruszyć jak mąż zostaje. ale poleciał mi rano po bułeczki więc miałam na sniadanko cieplutkie chrupiace pieczywko. wiecie jacy my mądrzy jesteśmy nie zrobilismy sobie zapasu pieczywka i nie mialiśmy co wczoraj jeść:P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
bez przesady!! przybylo mi w obwodzie bioder 10cm!! mam teraz 102 a bylo 92!!wiec dla mnie to spora roznica.....
ale mimo to dziekuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.