|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2132 |
|
BAN stały
|
Madzik, pokusisz się o mój "charakterologiczny portret"?
|
|
|
|
#2133 |
|
Konto usunięte
|
Oj taak
Kochana trójeczka A może i czwórka, jak Bóg da... ![]() Odkąd dowiedziałam się, że jestem chora, bardzo marzy mi się gromadka dzieci...
|
|
|
|
#2134 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czarna. A kanapa czerwona. ;DCytat:
Wszyscy inni usiłują się mną opiekować. Rzadko to spokojnie znoszę... ![]() Cytat:
Za to z szafa odwrotnie. Kumpel widząc jak wyciągam z szafki coś do ubrania stwierdził, że moja szafa wygląda, jak gdyby była pusta. nic, tylko czerń. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak siebie siedziała (na kolanach), rozglądała się po kuchni, a język sam się wymknął i wskoczył Ci do ust...?
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
A jesteś na to gotowy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2136 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
kiedyś na imprezie całowałam się z dziewczyną (tą z którą ostatnio byłam na randce) na oczach dziwacznego dziwaka Dyzia...![]() ![]() do tej pory mam wyrzuty sumienia ![]() A mam i to do jakich byczków!A z Ciebie Gryxiu to też musi byczek niezły być skoro Cie tak laski obłapiają i to nawet zamężne! ![]() ![]() Cytat:
poważnie traktuje moje życie uczuciowe a ta dziewczyna bardzo mi się podoba. i wolałabym w ogóle jej nie mieć niż się nią dzielic z kimś innym poza tym straszny zazdrośnik ze mnie!![]() a ona po pijaku jest strasznie uległa... nie wytrzymałabym tego ![]() ja umiem szalec tylko z partnerem/ką. wiem, nudziara ze mnie jakoś ostatnio strasznie tesknie za Dyziem... ![]() o jaaa... ja nie umiem zupełnie rozmawiac z małymi dziećmi. łapie się zawsze na tym, że mówie do nich jak do psów lub do przygłupów chociaż mam cicha nadzieję że bedę kiedyś blisko z córką mojej kuzynki. zawsze chciałam mieć siostrę... mała już ma pociąg do perfum! ostatnio podarowałam jej nawet dwa flakoniki i cieszyła się przeokrótnie a po za tym schlebia mi że jestem jej idolką... mam nadzieję że kiedys również będzie mnie ceniła ![]() Sabbath, a no ostatnio jakoś wiele niewiast się koło mnie kręci. nic tylko sie odpedzac jakoś chyba zmężniałam ostatnio
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-19 o 23:37 |
||
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu sie... ogarnij ![]() Baw jako singiel. A co do dzieci - ta moja ma 9 lat i jest rezolutna. Wiec nie mam wrazenia, ze mowie do malego polmozga. Choc czasem mnie rozwala... wczoraj o psie. 'kiedys byl czarny...' ja 'to jakiego jest teraz koloru?' C 'umarl i teraz jest brazowy' ja Si 'no to technicznie to NIE TEN SAM pies...' Innym razem - wpada do pokoju podekscytowana 'patrz co znalazlam!!!!' widze jakis kawalek rozbitej miski... C 'kopalam w ogrodzie i poczulam cos twardego, poczatkowo myslalam, ze to kamien ale...' Si '...to rozbita miska' |
|
|
|
|
#2138 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sam nie wiem ![]() Oł jeee! Cytat:
![]() Btw - dlaczego określasz Dyzia mianem "dziwnego dziwaka"? Chłopak dla Cię przedramię wytatuował, a tu taka jawna niewdzięczność
|
|||
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2140 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dzieciaki czasem potrafią zabić tekstem- byłam wczoraj z moją na trienalle architektury i strasznie sie zaaferowała, sama sobie chodzila oglądała, co chwila wyrażając swą dezaprobatę
- no nie! ja nie mogę! przecież to jest kompletnie bez sensu! ![]() nad niektórymi az kipiała z oburzenia ale dla kilku projektów wyraziła uznanie. Patrze że młoda cos długo mysli nad jedną planszą więc idę do niej, a ona pyta: - myślisz ze po tym można się wspinac? -myślę że można -to super! mogą to wybudować !
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-19 o 23:58 |
|
|
|
#2141 |
|
BAN stały
|
Sabb- jak już wszystko będzie ustalone to Wam opowiem wszyściuteńko. bo jak nic z tego nie wypali to będzie mi głupio...
![]() Hecate- jakoś zawsze zapominałam o poprzednich związkach, pakując się w nastepne. inaczej nie potrafiłam... ale jak piszesz...pora się ogarnąć! ![]() Gryxiu- Bo Dyzio to dziwak nad dziwakami i sam się do swojego dziwactwa przyznaje to najwiekszy dziwak jakiego znam i to mnie w nim zawsze fascynowało... nie ma drugiego takiego Dyzia na tym świecie... jest inny niż inni, hehe... ale banałami poleciałam!A no tak, bo po pijaku to każdy ładniejszy się zdaje... Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-20 o 00:16 |
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To seksi jest ![]() A w tle 2 kg poledwicy w kawalku ![]() Ej - no alkohol to jak ...afrodyzjak hehe
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2144 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wszystko jasne i logiczne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2145 |
|
Konto usunięte
|
Brakuje tylko Lenona z Yoko Ono w łóżku
![]() ![]()
|
|
|
|
#2146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem świeżo po obejrzeniu filmu "Szynka, szynka", więc po przeczytaniu powyższego po prostu.. (Cały ten film to właśnie mniej więcej opisana powyżej scena )
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeśli musiałbym wybierać, to wolałbym samego Lenona, bez Yoko --- Idę się kwasić - cienki ten Lysanel, nic nie wypala
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdraszczam ci
Też bym sobie Javiera Bardema w takich scenach "taboretowych" pooglądała
|
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podobno jest nawet, nawet..
|
|
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
Nie rzucił mnie na kolana, ale jest całkiem przyjemny. Dobry film po prostu, trzeba przyznać. W każdym razie, masz tam Bardema w gorącym trójkącie ze Scarlett i Penelope
![]() Mnie akurat facet wybitnie się nie podoba, co w dużej mierze zakłóciło mój odbiór tego filmu
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zadomowienie
|
Dobre!Nie do mnie pytanko, ale odpowiem bo strasznie jestem ciekawa tego nowego Allena. Mam nadzieję, że nie skapcaniał z wiekiem i zapoda coś przynajmniej tak dobrego jak *Match Point*. A dodatkowo Scarlett na ekranie - kurcze, oczy sobie pasę tą dziewoją, nie jest typową classical beauty a oczu oderwać nie mogę Ale do Marylinki bym jej nie porównywała, jak to ktoś napisał wczesniej, MM to przy niej taka miła pyza z wisienką a SJ ma diabła za skórą
|
|
#2154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
BAN stały
|
Czekam z otwartymi ramionami
Wynajmeimy sobie pokoj w Sobieskim i bedziemy plywac w jacuzzi z szampanemNie chce truc, ale kiedys, zanim zaczelam byc z Landrynem, bylam na miejscu Twojego kumpla. Tylko ze kuchnia byla pokojem do ktorego ja weszlam... To chyba jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zobaczyc. Dobrze ze on wtedy nie wszedl. Cytat:
Kurcze ja jeszcze nigdy nie zdradzilam swojego faceta i chyba bym nie umiala Jakos nie jestem w stanie tego pgarnac, a spotykam sie z tym na co dzien bo moja siostra lubi odreagowac na boku gdy jest zle![]() Gothic a moge zapytac, czy bylas juz w zwiazku z jakas dziewczyna? Przepraszam jak to zbyt osobiste pytanie |
|
|
|
|
#2156 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ładna by z was parka była
|
|
|
#2157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Szef moj dzis mowi do mnie tak...
'Lubisz burze w nocy?' ja 'nie, boje sie' on 'ja lubie, uprawiamy wtedy seks i udajemy, ze plodzimy Antychrysta' ja Zdrowi ludzie ze mna pracuja. Zdrowi. |
|
|
|
#2159 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() edit:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-20 o 15:35 |
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się, że zaczęłabym się bać chodzić do pracy po takim wyznaniu z ust szefa .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

Kochana trójeczka 

)
Jakos nie jestem w stanie tego pgarnac, a spotykam sie z tym na co dzien bo moja siostra lubi odreagowac na boku gdy jest zle
Obawiam się, że zaczęłabym się bać chodzić do pracy po takim wyznaniu z ust szefa .