Scent Bar VIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 00:04   #2071
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VIII

Betty - a ten kwas mlekowy to ze sklepów "mazidłowych" takich? Z czymś go rozrabiasz, rozrzedasz? Jeżeli tak, to pięknie proszę o przepis na miksturę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 00:10   #2072
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Betty - a ten kwas mlekowy to ze sklepów "mazidłowych" takich? Z czymś go rozrabiasz, rozrzedasz? Jeżeli tak, to pięknie proszę o przepis na miksturę
Tak, mam z mazidla.pl. 80% kwas mlekowy.
Kupiony do wyrównania ph peellingu i toniku migdałowego.
Ale już spory czas temu zauważyłam, że mi bardziej służy AHA i reinoidy (z diacnealu).
Daję ok 30-40 % i jest ok.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 00:14   #2073
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Tak, mam z mazidla.pl. 80% kwas mlekowy.
Kupiony do wyrównania ph peellingu i toniku migdałowego.
Ale już spory czas temu zauważyłam, że mi bardziej służy AHA i reinoidy (z diacnealu).
Daję ok 30-40 % i jest ok.
A to stężenie jakoś się oblicza, mierzy?

A wiesz może jakie kwasy byłby najlepsze do cery mieszanej? Tzn. chodzi mi o złuszczenie i wygładzenie cery. Nie mam trądziku,blizn, więc nie chciałabym, żeby to było coś mocnego i niepotrzebnie drażniącego. Wiem, że kwasów jest kilka rodzajów, ale nie mam pojęcia, które do jakiej cery

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 00:39   #2074
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

A ja dzis nie baluje...
na dodatek zaraz ide spac.

Bylam u fryzjera. Na moje nie wyszlo. Tzn grzywke mam obcieta ok ale chcialam mocno skrocic wlosy... Nie obcial mi.
Walczylam ale sie poddalam.

Dalej jestem emosem.

Ale skoczylam w koncu na solare - full wypasior. 6 minut, cos mnie owialo, cos spryskalo. Pan wciskal kity, ze teraz takie lozeczko to nawet dla zdrowia, ze juz nie grozi raz skory...

Mowie 'panie, ja nie mam ambicji byc brazowa, ale mnie za 4 tygodnie na plazy slonce poparzy jak sie nie 'przygotuje' wczesniej'

No ale jak mi pod wieczor opalenizna wyszla to sie teraz drapie, jestem czerwona.

A...

Cieplo bylo to wskoczulam w jeansowa miniowke, plaskie tenisowki, bluze z kapturem.
Z Simonem postanowilismy skoczyc do sklepu, czekam na przystanku, przytulona do niego ...
Zatrzymuje sie samochow, chlopaki zaczynaja trabic, drzec ryja do niego 'Ale masz zgrabna dziewczyne!'

Ja zwariowalam... Mowie - Ty niewidzialny jestes?

NIGDY! nie mialam takiej sytuacji z zadnym moim poprzednim facetem. A z Si juz kolejny raz.
Kiedys, w podobnej sytuacji, Jak jakies palanty zaczely mnie obgwizdywac kiedy ich mijalismy, mi mozg stanal w poprzek z ciezkiego szoku, on tylko stwierdzial wzruszajac ramionami 'Pewnie uwazaja, ze jestes dla mnie za seksowna.'

Mojemu bylemu opowiedzialam wtedy o tym na co on stwierdzial 'he he HE - ma racje'
(Tak z serii za co Si nie lubi M.)

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2009-04-19 o 00:44
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 00:43   #2075
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

A wiesz może jakie kwasy byłby najlepsze do cery mieszanej? Tzn. chodzi mi o złuszczenie i wygładzenie cery. Nie mam trądziku,blizn, więc nie chciałabym, żeby to było coś mocnego i niepotrzebnie drażniącego. Wiem, że kwasów jest kilka rodzajów, ale nie mam pojęcia, które do jakiej cery
Trudno mi doradzić, bo sama mam mieszaną, ale sporo mam do zrobienia. Trądzik (i to przeróżny) czasem wraca i chciałabym rozjaśnić parę tegorocznych blizn. Mlekowy to raczej do tych mocniejszych się zalicza, ale mnie nakładanie jego wiąże się z dużo mniejszym pieczeniem skóry niż przy kw. migdałowym. A i efekt złuszczania przebiega moim zdaniem lepiej. Takie konkretniejsze jest, a nie występuje bardzo mocne przesuszenie.
Ja już zaprawioną skórę z kwasami mam i wiem, że mogę sobie pozwolić na wyższe stężenia.

Przyznam się, że parę razy użyłam nierozcieńczonego mlekowego na zwilżony wacik i takie coś miejscowo na bardzo zatwardzaiałego pryszcza. Wyciągnęło, wypaliło i nie zostawiło śladu...

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
A ja dzis nie baluje...
na dodatek zaraz ide spac.

Bylam u fryzjera. Na moje nie wyszlo. Tzn grzywke mam obcieta ok ale chcialam mocno skrocic wlosy... Nie obcial mi.
Walczylam ale sie poddalam.

Dalej jestem emosem.

Ale skoczylam w koncu na solare - full wypasior. 6 minut, cos mnie owialo, cos spryskalo. Pan wciskal kity, ze teraz takie lozeczko to nawet dla zdrowia, ze juz nie grozi raz skory...

Mowie 'panie, ja nie mam ambicji byc brazowa, ale mnie za 4 tygodnie na plazy slonce poparzy jak sie nie 'przygotuje' wczesniej'

No ale jak mi pod wieczor opalenizna wyszla to sie teraz drapie, jestem czerwona.

Mam nadzieję, że nie dali Ci świeżo wymienionych lamp....
Ja tak się w zeszłym roku załatwiłam w sierpniu, jak już po słoneczku poszłam.
7 minut i poparzenie 2 stopnia....
Stary 2009-04-19, 00:43   #2076
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Przyznam się, że parę razy użyłam nierozcieńczonego mlekowego na zwilżony wacik i takie coś miejscowo na bardzo zatwardzaiałego pryszcza. Wyciągnęło, wypaliło i nie zostawiło śladu...

Czyli ogólnie można to rozrobić z wodą bądź hydrolatem?

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 00:46   #2077
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli ogólnie można to rozrobić z wodą bądź hydrolatem?
Ja rozcieńczam wodą do iniekcji. Kiedyś z dodatkiem hydromanilu bądź kw. hialuronowego.
On jest w postaci płynu, nie kryszałków.
Stary 2009-04-19, 00:49   #2078
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ja rozcieńczam wodą do iniekcji. Kiedyś z dodatkiem hydromanilu bądź kw. hialuronowego.
On jest w postaci płynu, nie kryszałków.
Chyba następnym razem spróbuję

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 00:51   #2079
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Mam nadzieję, że nie dali Ci świeżo wymienionych lamp....
Ja tak się w zeszłym roku załatwiłam w sierpniu, jak już po słoneczku poszłam.
7 minut i poparzenie 2 stopnia....
Nie, chyba nie.

Narazie nie umieram. Tylko czuje sie jak po... plazowaniu.
Raz tak wyskoczylam na nowe lampy, na 10 minut. Chcialam na 15 ale dziewczyna mi odmowila.

Masakra byla.... Ale to byl czas mojego uzaleznienia od solary. Kilka lat temu. Teraz ciezko mi sie wybrac. Takie male, do opalania gebuli nawet mam w domu ale nie korzystam wcale.
Jestem zwolenniczka balsamow brazujacych/samoopalaczy

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 01:02   #2080
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba następnym razem spróbuję
Zacznij lepiej od delikatnych stężeń. Mam nadzieję, że Ci będzie dobrze służył.
Ja to hardcore'owiec jestem....

--------------

Tak mnie naszło na ustosunkowanie do ostatniej Waszej dyskusji z podłożem psychologicznym.
Ja od pewnego czasu na jazdy ze swoimi blokadami i filozofiami życiowymi (Madzik-asekuranckimi ) dostaję równo po uszach.
A co do mnie dociera (tak skrótowo):
1. Życia Ci szkoda? Bo może się okazać że się uda i co wtedy.... A jak się nie uda, to co tak na prawdę stracisz...? na ile to będzie realna strata....
2. (to już bardzo mocne) Tak siebie żałujesz...? / Tak ci siebie żal....?
I świadomość, że kiedy inni ciebie też pożałują, to tak jakby nie wierzyli w twoje siły/potencjał....

To taka motywacja, która bardzo wzmacnia pewność siebie...
Polecam do przemyślenia.
Stary 2009-04-19, 09:19   #2081
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Nebrasko - możliwe Przypier.. liłam kiedyś stopą w drabinkę, jak ćwiczyłam żabkę Złamałam sobie mały palec, co wyszło...po roku, jak nagle zaczęłam odczuwać straszny ból przy chodzeniu A wtedy zasmarowałam to maścią arnikową i chodziłam tydzień z wielkim krwiakiem Ot zbagatelizowałam sprawę, a po roku poszłam na 6 tygodni do gipsu
Okazalo się, że zahaczył o kolegę, który nieprawidlowo wyprzedzał na torze

Byliśmy zrobić zdjęcie czy aby nie ma złamania, ale na ostrym dyżurze była mega kolejka, więc jutro pójdzie do przychodni, bo masz rację - niby to pierdółka, poboli i przestanie, ale lepiej się upewnic

Nowego Allena obejrzymy więc z dysku

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:46   #2082
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Zacznij lepiej od delikatnych stężeń. Mam nadzieję, że Ci będzie dobrze służył.
Ja to hardcore'owiec jestem....
Poszperam w necie i znajdę może jakie kwasy są najlepsze. Ostatnio znalazłam krem z PHA na BU. Pisali, że właśnie do skóry suchej, nawet go pokazywałam Agnysce, chyba się skusiła Czytałam też, że BHA są łagodniejsze? od AHA, ale nie pamiętam dokładnie.

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Okazalo się, że zahaczył o kolegę, który nieprawidlowo wyprzedzał na torze

Byliśmy zrobić zdjęcie czy aby nie ma złamania, ale na ostrym dyżurze była mega kolejka, więc jutro pójdzie do przychodni, bo masz rację - niby to pierdółka, poboli i przestanie, ale lepiej się upewnic

Nowego Allena obejrzymy więc z dysku
Biedny TŻ-et

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 09:59   #2083
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ma, ale nie humanitany sposób i działający na jaskółki

Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Vasenko - kolega zakupił coś podobnego do tego i tego i mówi, że nareszcie pozbył się tych ................ gołębi.
u mnie chyba nie było by jak zamocować tych siatek. Ale przyjrzę się dziś dokładniej, bo wyglądają na skuteczne.

Kawa wypita, wybieram się niedługo dokupić rośliny na balkon.

Ciekawe co Gryxowi wyszło z chleba, bo się coś nie chwalił

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 13:31   #2084
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ciekawe co Gryxowi wyszło z chleba, bo się coś nie chwalił
No... w sumie to nie jest najgorzej Może nie wyrósł zbyt spektakularnie i jest trochę "ciężki", ale to chyba przez tę żytnią mąkę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 13:46   #2085
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Taka też była moja pierwotna motywacja....
Musisz się kiedyś dać tam porwać, nie pożałujesz.
Teraz się szykuję na białe noce do Pitera. No chyba, że coś wcześniej wypadnie.
.
Z największą przyjemności dam się tam porwać ale to jeszcze potrwa, narazie wszystko w proszku jeszcze
Za to zeszłoroczne porwanie na Krym polecam każdemu
Obawiam się, że Rosja nie przebije pod względem urody Ukrainy

Cytat:

A może PHA ?
Ładnie zwężają pory i wygładzają, nawilżają skórę ( coś jak delikatne rozświetlenie ), no i łagodne są

Cytat:
Jak chcesz dość łagodny tonik z kwasem mlekowym, to ten jest świetny
http://www.zrobsobiekrem.pl/index.ph...)-by-lorri,129

Cytat:
Poszperam w necie i znajdę może jakie kwasy są najlepsze. Ostatnio znalazłam krem z PHA na BU. Pisali, że właśnie do skóry suchej, nawet go pokazywałam Agnysce, chyba się skusiła Czytałam też, że BHA są łagodniejsze? od AHA, ale nie pamiętam dokładnie.
Bardzo fajny jest tonik z kwasem PHA , poza tym można spokojnie używać w lato.
Kwasy BHA sę łagodniejsze niż AHA, poza tym są bezpieczne dla naczynkowców.
A najlepszy na lato jest podobno kwas migdałowy ( nazywany kwasem letnim), niestety mi jakoś nie podpasował

Cytat:

u mnie chyba nie było by jak zamocować tych siatek. Ale przyjrzę się dziś dokładniej, bo wyglądają na skuteczne.
Jaskółki próbowały zadomowić się znajomego / sąsiada pod dachem więc zamontował sobie coś takiego
http://www.allegro.pl/item611565067_..._koty_wwa.html

Nie jestem pewna, czy to dokładnie to, ale bardzo podobne i działające na tej samej zasadzie.
Pozbył się swoich jaskółek, większości ptaków w promieniu jakiś 200 metrów, a moje biedne koty bały się z domu wyjść , że co pies podwórkowy przeżywał nie wspomnę
Został kulturalnie poproszony o usunięcie tego użądzenia

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2009-04-19 o 13:48
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 14:13   #2086
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No... w sumie to nie jest najgorzej Może nie wyrósł zbyt spektakularnie i jest trochę "ciężki", ale to chyba przez tę żytnią mąkę
no bo on pszenny miał być Żytni spróbuj na zakwasie, ostatnio chciałam sprawdzić czy w piekarniku faktycznie się nie da i okazało się,że jednak się da Jak chcesz mogę dać przepis.

Cytat:
Jaskółki próbowały zadomowić się znajomego / sąsiada pod dachem więc zamontował sobie coś takiego
http://www.allegro.pl/item611565067_..._koty_wwa.html

Nie jestem pewna, czy to dokładnie to, ale bardzo podobne i działające na tej samej zasadzie.
Pozbył się swoich jaskółek, większości ptaków w promieniu jakiś 200 metrów, a moje biedne koty bały się z domu wyjść , że co pies podwórkowy przeżywał nie wspomnę
Został kulturalnie poproszony o usunięcie tego użądzenia
sąsiedzi z żadnej strony psów ani kotów nie mają. Możliwe,że zaryzykuję. Ciekawe czy są takie tylko na ptaki (znaczy takie,że świecą, ale bez ultradźwięków uciążliwych dla psów i kotów)? Poszukam w necie. Dziękuję

Stary 2009-04-19, 14:20   #2087
gryx82
BAN stały

Cytat:
Żytni spróbuj na zakwasie, ostatnio chciałam sprawdzić czy w piekarniku faktycznie się nie da i okazało się,że jednak się da Jak chcesz mogę dać przepis.
Dawaj
Stary 2009-04-19, 14:41   #2088
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
sąsiedzi z żadnej strony psów ani kotów nie mają. Możliwe,że zaryzykuję. Ciekawe czy są takie tylko na ptaki (znaczy takie,że świecą, ale bez ultradźwięków uciążliwych dla psów i kotów)? Poszukam w necie. Dziękuję
Skoro nie ma w sąsiedztwie zwierzaków, nie powinno być problemu.
A te ultradżwięki można wyłączyć jak się okazało ( albo wyłączyć światła, a zostawić ultradźwięki ), przynajmniej tak było w tym sąsiadowym ( szkoda tylko, że trochę późno doszedł do tego )
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 15:50   #2089
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Witam wszystkich

Co Wy tak ciągle o jedzeniu? Chyba też się pokuszę o zrobienie takiego chlebka

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 16:45   #2090
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Z największą przyjemności dam się tam porwać ale to jeszcze potrwa, narazie wszystko w proszku jeszcze
Za to zeszłoroczne porwanie na Krym polecam każdemu
Obawiam się, że Rosja nie przebije pod względem urody Ukrainy

A może PHA ?
Ładnie zwężają pory i wygładzają, nawilżają skórę ( coś jak delikatne rozświetlenie ), no i łagodne są

Jak chcesz dość łagodny tonik z kwasem mlekowym, to ten jest świetny
http://www.zrobsobiekrem.pl/index.php?tonik-oczyszczajacy-przeciwzaskornikowy-(-kwas-mlekowy-aloes-wit-b3)-by-lorri,129

Bardzo fajny jest tonik z kwasem PHA , poza tym można spokojnie używać w lato.
Kwasy BHA sę łagodniejsze niż AHA, poza tym są bezpieczne dla naczynkowców.
A najlepszy na lato jest podobno kwas migdałowy ( nazywany kwasem letnim), niestety mi jakoś nie podpasował
Anastazjoo - dziękuję za informacje

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 17:24   #2091
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dawaj
wrzuciłam na bloga,żeby tu nie pisać takiego tasiemca . Najwięcej zabawy jest z zakwasem. Trzeba go obwąchiwać i oglądać co jakiś czas, czy nie zapleśniał

Cytat:
Skoro nie ma w sąsiedztwie zwierzaków, nie powinno być problemu.
A te ultradżwięki można wyłączyć jak się okazało ( albo wyłączyć światła, a zostawić ultradźwięki ), przynajmniej tak było w tym sąsiadowym ( szkoda tylko, że trochę późno doszedł do tego )
jeśli gołębie same nie zrozumieją,że nie są miłymi gośćmi to kupię to maleństwo.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Co Wy tak ciągle o jedzeniu? Chyba też się pokuszę o zrobienie takiego chlebka
warto, bo domowy smakuje najlepiej

Stary 2009-04-19, 18:58   #2092
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wszystkich wymietło

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-04-19, 19:02   #2093
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja wskakuję, co chwilę

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 19:08   #2094
vesenka
Zakorzenienie

ja mam do umycia dwa balkony, ale mi się nie chce

Stary 2009-04-19, 19:08   #2095
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja wskakuję, co chwilę

Tak wogóle przez dyżur nie poczułam,że był weekend Jutro idę na 15,chociaż się wyśpię
Mój osobisty Małzonek ma jutro urodziny i muszę mu coś dokupić,bo na razie mam tylko parę miniaturek zapachów-wciągam Go w mój nałóg

Stary 2009-04-19, 19:19   #2096
Polly_
grozi wypollizowaniem

vesenko!
ja właśnie sobie przypomniałam o właściwie jedynym skutecznym sposobie na gołębie-a jest to suszące się pranie tylko ja mam loggie i poprzeciągane sznurki...jak to wszystko tak powiewa to głupie mają cykora
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:20   #2097
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Tak wogóle przez dyżur nie poczułam,że był weekend Jutro idę na 15,chociaż się wyśpię
Mój osobisty Małzonek ma jutro urodziny i muszę mu coś dokupić,bo na razie mam tylko parę miniaturek zapachów-wciągam Go w mój nałóg
Kurczę, jak czytam o twoich godzinach i dniach pracy, to nie wypada mi narzekać na moje Jutro mam wolne ale soboty jak zwykle na popołudnie. Intensywnie buszuję w ofertach i cały czas czekam na odpowiedź z jednego miejsca ( sama za siebie trzymam kciuki ), żeby się wyrwać jak najszybciej

Frank Zappa

Stary 2009-04-19, 19:33   #2098
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
vesenko!
ja właśnie sobie przypomniałam o właściwie jedynym skutecznym sposobie na gołębie-a jest to suszące się pranie tylko ja mam loggie i poprzeciągane sznurki...jak to wszystko tak powiewa to głupie mają cykora
Na moim starym mieszkaniu sąsiedzi wieszali na sznurkach płyty cd lub dvd i pomagało.

Cytat:
Kurczę, jak czytam o twoich godzinach i dniach pracy, to nie wypada mi narzekać na moje Jutro mam wolne ale soboty jak zwykle na popołudnie. Intensywnie buszuję w ofertach i cały czas czekam na odpowiedź z jednego miejsca ( sama za siebie trzymam kciuki ), żeby się wyrwać jak najszybciej
Idzie się przyzwyczaić,od 10 lat tak pracuję i wolę mieć rózne zmiany niż pojawiać się codziennie w szpitalu na 8 godz.Przynajmniej sprawy można pozałatwiać i z opieką nad małym nie ma dużego problemu.

Stary 2009-04-19, 19:42   #2099
GothicAristocrat
BAN stały

halo! dawno mnie tu nie było, witam Was kochani!

Nie mam czasu zaległości nadrobić z Baru, bo musze spisać nuty zapachowe sześćdziesięciu zapachów na jutro... na wystawe. chętnie bym Wam o niej opowiedziała ale to jak będzie po wszystkim ażeby nie zapeszyć
więc wybaczcie że tak z y piszę
Co do mojej nietypowej randki... wtejemniczeni wiedza o co chodzi to musze Wam napisać że było cudownie, romantycznie i dowiedziałam się że byłam obiektem porządania ów osoby całe gimnazjum i liceum... ale... to nie jest materiał na zwiazek... wierności to ta osóbka mi na pewno nie dochowa...
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:44   #2100
gryx82
BAN stały

Jak mi się nic nie chce... Nienawidzę niedziel. I poniedziałków, wtorków, śród, czwartków. Piątki są fajne tak od osiemnastej Poza tym nie wierzę w "ładowanie akumulatorów" w wolne dni - mnie to rozleniwia i jeszcze bardziej nie mam ochoty brać się za obowiązki

Pomarudziłem sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości