|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
a mnie jeszcze tż w nocy niechcący wyrwał ze snu bo wymyślił sobie że muszę mieć kwiat żywy we włosach na ślubie- i to storczyka
no naprawdę ten mój tż przejął się slubem!!! ale w sumie fajnie bo mi też się marzy żywy kwiat we włosach i najlepiej storczyk i bukiet też ze storczykami więc luzik telepatia jakaś z tym tżtem czy jak?? nigdy mu nie mówiłam że chcę storczyka we włosach... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak sobie pomyslalam, ze Beniu starszy wiekiem moze juz nadawac na troszke innych falach niz taki kociak, wiec przydalby sie drugi kociaczek zeby mogli sie razem bawic w zapasy ojciec na poczatku mocno protestowal, ale poki co wydaje sie, ze udalo nam sie go z mama przekonac Cytat:
![]() Cytat:
dzielisz sobie wypowiedz na czesci, ktore chcesz skomentowac (reszte kasujesz). na poczatku kazdej czesci musi byc ta formulka z poczatu cytatu [quote tancerka itp] (to sobie najlepiej kopiowac) i kazda taka czesc musi sie konczyc [/ quote] (bez spacji) a pomiedzy tak wyodrabionymi czesciami wpisujesz swoje odpowiedzi na cytowane fragmenty ![]() kolezanka, ktora jest teraz w Paryzu mi napisala, ze cos kiepska pogoda. miejmy nadzieje, ze Samcia wziela parasol ![]() za to u mnie pogoda bajkowa ![]() mam nadzieje, ze przez weekend tez taka bedzie, bo bym skoczyla gdzies z TZcikiem na rower. a w piatek mam misje specjalna - bede odmalowywac brame wjazdowa do domu na wsi musze jakis starych ciuchow poszukac. przydalby sie taki roboczy kombinezon
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-28 o 14:28 |
|||
|
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie,że pamiętasz ale Kraków uwielbiam piękne miasto ktoś tu za mną tęsknił? tata się denerwował i dzwonił do tych naszych dostawców netu i za każdym razem mu móiwli,że nie było zgłoszenia dobrze,że już jest,że to naprawili bo można było czegoś dostać...Kochane ominęłam coś ciekawego jak mnie nie było? wybaczcie ale wszystkiego nie nadrobię a nie chciała bym czegoś przeoczyć ważnego...
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmienilismy dostawce ![]() teraz mam UPC i odpukac jeszcze nie mialam sytuacji zeby nie bylo netu. |
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję,że już się to nie powtórzy.Mój tata jest bardzo spokojnym człowiekiem,opanowanym i na szczęście potrafi rozmawiać dyplomatycznie,po kilku takich rozmowach wkurzył się i tak im dogadał że dziś na szczęście mam już neta ![]() i masz racje -takie przeżycia to tragedia ![]() a jak tam wycieczki rowerowe Lain?
|
|
|
|
|
#1716 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdyż nawet nie pomyślałam jeszcze czy chcę kwiatka we włosach ani tym bardziej jaki to ma byc kwiatek ![]() ![]() Cytat:
A grilla to obowiązkowo ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ale tu ciiiiiisza... już miałam nadzieję że coś sobie ponadrabiam a tu lipa... ogólnie to wczoraj sobie gardło przeziębiłam i dzisiaj ledwo co mówię.. w ogóle jakoś kiepsko się czuję i boję się zeby to nie rozwinęło się w jakieś poważniejsze przeziebienie bo jakieś dreszcze mam i mnie głowa boli
nie mogę się rozchorować i już- koniec kropka.Szana co tu się ciekawego działo... hmmm... ogólnie jak zwykle Kasia nad dobija swoim suwaczkiem, ale za to jej tż się zabrał za dzwonienie i orgazizowanie wesela. poza tym to Kasia87 i Samoa są podejrzewane o komputerowe ADHD Samoa spędza sobie beztrosko czas w Paryżu. Tż Lain zdobył medal w maratonie ja byłam na weselu w weekend i relację zdałam na gmailu. pozatym podczytujemy panny młode 2009 bo już zaczęły się u nich sypać śluby nawet fotki umieszczają więc jak tu jest cisza to tam jest zawsze co czytac jak mi się coś przypomni to dam znac
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wycieczki rowerowe to moge sobie pozwalac tylko jak mam wolny weekend. ostatni wolny weekend (i wycieczka rowerowa ) byl w Wielkanoc od tego czasu wszystkie weekendy spedzilam na uczelni najblizszy wolny wlasnie sie zbliza dlatego wlasnie planuje wycieczke ![]() o tak grilla tez planuje ojciec zrobil gigantyczne zapasy brykietow, wiec nic tylko grillowac
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie będę hamować jego zapałów... jedynie na przymierzanie obrączek nie chcę za bardzo dać się namówić bo twierdzi że woli kiedyś już przyjść z forsą, przymierzyć wszystkie i wybrać jedną, zapłacić i już. A nie tak chodzić i mierzyć i nic nie kupować tu już normalny zdrowy facet się w nim odzywa bo faceci nie lubią przymierzac chyba za wiele- a raczej wolą wybrac, zmierzyc zeby sie przekonac ze dobrze wybrali i zapłacić. no ale nie będę go ciągać bo w zasadzie to wzór obrączek wybralismy, widzielismy na żywo i nam sie bardzo podobał więc to tylko kwestia poczekania roku na nie
|
|
#1720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem też chora,ale to by przeszkodą nie było do bycia tutaj z Wami gdyby nie ten net...Cytat:
kaszel,katar,gorączka,ból e w stawach i nawet bóle mięśni...mdłości eh tragedia...no to nieźle tu mnie ominęło dziękuję Tancerko za skrót Kasia-nareszcie cieszę się hh Samcia i Kasia ADHD? hehe no noLain gratulacje dla TŻ!!! ![]() ooo a Samcia odpoczywa super mam nadzieję,że zda też fotorelację
|
||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakbym wiedziała co to za choroba to bym mogła szybciej reagowac...
|
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odpisałam już na gmailu o Twojej fryzurce Tancerko ![]() idę się położyć na trochę bo gorzej się znowu czuję...potem znowu będę Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-28 o 15:56 |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki. A mnie długo tu nie był chyba z jakieś dwa tygodnie
![]() Ale ta praca i nauka mnie wykańczają Nie mam na nic czasu. A za tydzień już matury Z Tz juz sie nie bede teraz widziec z dwa tygodnie Na długi weekend nie przyjedzie bo bedziemy sie uczyć... A w przyszłym tygodniu matury On ma ponidziałek, środe, czwartek. A ja we wtorek, środe i czwartek Moze cudem w piątek za dwa tygodnie sie zobaczymy Już mi smutno a teraz był od soboty i dziś dopiero rano pojchał bo ma zakończenie i odebranie świadectw... Wiec...Przepraszam ze nie nadrobie ale 30 stron to troche za dużo nawet jak dla mnie.... |
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 37,5 stopnia
no to nieźle.. całą zimę sie trzymałam a tu jak wiosna przyszła to ja chora będę... dobrze że na weekendzie jestem w domu więc jakby co to do lekarza skoczę bo tu nawet książeczki zdrowia nie mam... jakie leki ci lekarz dał na grypę??? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...eature=related jaka ładna suknia- prosta i gładka ale ma swój urok... no a jak pięknie i elegancko zatańczony pierwszy taniec! i te śliczne obroty... normalnie bym im piątkę dała za elegancję i klasę jeśli chodzi o wygląd i pierwszy taniec.
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Tak wiem, ale Michasia nie będzie i wakacje przesiedzę w pracy i jeszcze bez TZ katorga.... W sumie urlopu nie bede brala w maju wiec dwa dni wiecej zawsze. ale i tak nie wiem czy pojade bo urlop najwczesniej dostane na koniec sierpnia poczatek września wiec Michaś wroci albo ja pojade do niego... Bo albo wroci we wrzesniu albo zostaje sie do grudnia w UK.
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby z daleka tak się mówi że szybko zleci, że zarobi pieniądze dla was ale jak sama miałam taką sytuację ze tż miał wyjechac z kolegą do norwegii to na tydzień przed jak do mnie przyjechał to w ogóle czarna rozpacz jak ja całe wakacje sama z dala od niego spędzę i tak dalej... tż mi nie nadążał chusteczek podawać aż w końcu powiedział że mnie zabiera ze sobą bo to nic z tego nie będzie- no i następnego dnia rano oświadczyłam rodzicom że wyciągam swoje pieniądze z konta i zamawiamy prom do szwecji na 3 osoby a nie na dwie ale u ciebie takie rozwiązanie nie wchodzi w grę niestety... moje kondolencje
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi się podoba ich wykonanie tego tańca |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta świnska grypa to ja nie wiem... aż strach iść do lekarza hehehe bo zaraz człowieka będą o to podejrzewac w zasadzie to śmieszne nie jest... tym bardziej że teraz komunikacja na świecie jest tak rozwinięta ze każdy może wszędzie pojechać i nie wiadomo kto stoi obok... a nóż widelec ktoś właśnie wrócił z jakiejś podróży
|
|
#1729 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zobaczyłam ze mój Tz matury kończy już 14 maja. Wiec od 14 do 23 go nie wypuszczę ze swoich rak...
Ja aby sie nie przeziębic to profilaktycznie codziennie biore rutinoskorbin x2 A mam juz wyniki mojej cytologi dostałam II drupe. Bo sa bakterie i wymaz jest nieczytelny do konca a szyjka jest powiekszona. Dostalam leki dopochwowe i od dzis bede je bra, a jest ich aż 10
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
byliśmy dziś u fotografa i kamerzysty bo to 2w1 i po 7 idziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę, orkiestra też już wybrana
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz ze czas rozląki z TŻ szybko minie ![]() Ale mi kumpel dał komentarz do zdjęcia na NK, aż się uśmiechnęłam
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
całe życie taką mam i nikt mi nigdy nic nie przepisywał ![]() ale idę do gina za 2 tygodnie a akurat minał rok od cytologii to będę więcej wiedziała matury? jej ale Wy młodzi jesteście ![]() ![]()
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wlasnie oglądałam zdjęcia jakie wstawiła Agus na pm2009 i już tam pisałam ale i wam napiszę że ja wlasnie marzę o takiej kolorystyce ślubnego image'u jak ona tzn śnieżnobiała suknia ślubna, różowy bukiecik, włosy też mam ciemne jak ona i tez chcę welon mgiełkę... wkleję wam fotkę- kolorystycznie można na nią juz patrzeć jak na Pannę młodą tancerkę ehhh za rok już my bedziemy pokazywac sobie swoje zdjecia
|
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2 gr nie jest idealnie "czysta" i to jest w normie. Ale też w obrębie tej grupy mogą być lekkie zapalenia, grzybki czy nadżerki. Wtedy to na cytologi jest zaznaczone i odpowiednio leczone. Sama II gr "bez dodatków" jest normą. Ja ostatnio walczę z III ![]() Dziś byłam w poradni dermatologicznej na ćwiczeniach. 5 godzin w gabinecie z pacjentami. Lubię moje studia
Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-04-28 o 19:59 |
|
|
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
spać mi się chcę więc mówie dobranoc
![]() jeszcze tylko dwie nocki i już będę kłasc i budzić się obok TZcika juuuuuuuuupi, co prawda tylko 3 dni, ale zawsze coś
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lusmarija ale ci fajnie z tym spankiem co prawda ja ostatnie 2 weekendy też tak spędziłam z moim ukochanym ale mi to zawsze mało![]() mój tż ma chyba w połowie maja obronę juz ale z drugiej strony niech już kończy te studia i będzie spokój i będzie szczęsliwy ze wreszcie nie będzie musiał ślęczeć nad tą pracą bo normalnie to w czerwcu sa obrony a u nich jakoś przyspieszyli to.. i dobrze bo to człowiek co na miejscu nie może usiedzieć a jak pisze pracę to już na uszach zaczyna chodzić hehehe słodkich snów panienki zacznie sie wielkie odliczanie---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- a tak w ogóle to przeanalizowałam nasz kalendarz ślubny z pierwszej strony wątku i stwierdzam że mało nas panien młodych jest udzielających się.. w tych niewakacyjnych miesiącach to może po jednej pannie młodej na miesiąc jest- a w tych wakacyjnych to jest tyyyle panien młodych wpisanych a z każdej daty udzielają się może jedna góra dwie- aby 21 sierpień króluje bo udzielają się stale aż 4 panny młode( no Angluka rzadziej ale się udziela) 21 sierpień rządzi
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mojego TZa pisanie tych wypocin to prawdziwa trauma ciekawe kiedy on sie bedzie bronil na razie nie moze sie zebrac do napisania abstractu (a wlaciwie tylko to dzieli go od oddania pracy )za to dzis mial cos na ksztalt rozmowy o prace z dyrektorka, bo wlasnie mu sie konczy pierwsza 6-miesieczna umowa (taka niby na okres probny). nowa umowa bedzie juz na czas nieokreslony dyrektorka stwierdzila, ze nie wyobraza sobie ze mialby dostac inna i zapowiedziala zeby za pol roku upomnial sie o podwyzke ![]() ja dzis intensywnie pocwiczylam na silce i aero, zjedlismy z TZcikiem kolacje (on pelny talerz kanapeczek, salatek itp., a ja serek wiejski z rzodkiewka ), a teraz popijam sobie winko, bo znalazlam pol butelki w lodowce... chyba zostalo po niedzielnym obiedzie i wszyscy o nim zapomnieli no coz... wypije zeby sie nie zmarnowalo ![]()
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-28 o 21:06 |
|
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Witam Drogie Wizażanki
Zacznę od tego, że mieszkam za granicą i za 3 miesiące lecę do PL organizować ślub kościelny + coś w formie obiadu weselnego dla najbliższych ok 25 osób. Mam zamiar wziać ślub w czerwcu 2010. No i moje pytania:Od czego zacząć w załatwianiu tego wszystkiego? Co się załatwia w urzedzie stanu cywilnego? Ile miesięcy przd ślubem trzeba kupić suknie? no i ogólnie co i jak...ja jestem zielona w tych sprawach ![]() Już czuję,że to wszytko mnie przerośnie
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mam nadzieję, że zostaniecie jeszcze chwilę i nie zmyjecie się spać Widzę, że nie tylko ja podczytuję PM2009 Agnieszka ślicznie wyglądała! I jak fajnie miała do siebie suknię i dodatki dobrane! Na prawdę tylko pozazdrościć fajnie PM2009, że to już, ale na bycie narzeczoną też nie ma co narzekać ja to już nie pamiętam kiedy minęło ostatnie 8 miesięcy (wtedy ustawiałam suwaczka). Także myślę, że poleci szybko do przyszłego roku...Dziewczyny tylko mi tu proszę nie chorować! Coś chyba "wisi" w powietrzu parę osób u mnie też narzeka na zdrowie, ja sama też ostatnio jakaś słabiuteńka jestem to mnie głowa boli, to mi niedobrze, bleh... I jeszcze teraz do tego mnie ząb boli, wiecie co to jest już szczyt, w ciągu paru miesięcy już trzeci raz![]() ![]() Kasia super, że już macie upatrzoną orkiestrę i wstępnie załatwionego kamerzystę-fotografa! Jak już to zaklepiecie to reszta będzie z górki! Tancerka ta sukienka bardzo oryginalna, fajne są takie kolorowe wstążki w talii a jak idzie układanie pierwszego tańca? z tym storczykiem we włosach dobre![]() Lain jak będziesz mieć zdjęcia kociaków to się proszę pochwalić Lusmarija dobre i te 3 dni/noce spędzone razem ![]() Natj jakieś lekarstwa bierzesz na tą cholerną III grupę? ja mam II i też właśnie słyszałam, że to jest w normie. Zdarza się w ogóle, że ktoś ma pierwszą?Jozia nie taki diabeł straszny! Poradzisz sobie na pewno z maturą! Masz jeszcze parę dni, poduczysz się, zrelaksujesz i będzie pięknie zdane a wyjazdu TŻ współczuję
|
#1740 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

no naprawdę ten mój tż przejął się slubem!!! ale w sumie fajnie bo mi też się marzy żywy kwiat we włosach i najlepiej storczyk i bukiet też ze storczykami więc luzik

ale ślicznie wyglądała i jacy zapatrzeni w siebie, no pieknie po prostu pięknie 
więc..ani praktyk..ani do pracy nie poszłam...ładnie się dzień zapowiada..

ale Kraków uwielbiam
piękne miasto
dobrze,że już jest,że to naprawili bo można było czegoś dostać...
zmienilismy dostawce