Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-28, 09:34   #781
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
AGUŚ POPROSTU CUDNI WYGLĄDALIŚCIE, jeszcze raz wszystkiego naj...

azzis nie przejmuj się tak , może rzeczywiście lepiej bez tej szelki
a jak samopoczucie ?
dzieki kochana
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Aguś87- a gdzie byliście na zadjęciach plenerowych?? a dekoracje na aucie kto ci robił??
plener w Sobótce w tym slicznym parku
a dekoracje robily mi kwiaciarki z ul. radlowskiej kwiaciarnia "violetta" koszt dekoracji auta 290 zl
Stary 2009-04-28, 09:35   #782
Ana***
Zakorzenienie

Czy frezje to trwałe kwiaty i czy są w październiku? albo peonie?

Dziewczyny, a blondynce pasuje bukiet z białych kwiatów? lub ecru?

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
aguś wyglądałaś bosko- nie mogę się napatrzeć :roll eyes:

ana, co do bukietów zależy jaki masz kolor włosów i typ urody. najbardziej podoba mi się 1 z pierwszego postu i 1 z drugiego postu.

baja, jestem ciemną blondynką, myślisz że kremowy kwiat z fioletowym lub bordowym środkiem odpada?
Stronę wcześniej pisałam blondynka, narazie blada, ale będzie opalona tak 165cm w porywach (w zasadzie to 163cm) hmm szczuplutka raczej i chyba tyle.

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
GRATULUJE i zycze wszytkiego najnajnaj na wspolnej drodze - pieknie wygladalas !!!

mi osobiscie to sie pierwszy z frezji podoba najbardizej i mysle ze pasowalby do twojej urody i kiecki - tylk ojesli jestesmy juz w temacie przesadaow to czy kwiaty po slubie sie zasusza czy wyrzuca czy jak bo frezjii to chyb aza bardoz nie da sie zasuszyc????
(...)
Podoba mi się tez ten z frezji, ale śliczne wydają mi się też z margaretek (czy to nie "za komunijne"?) i z białych storczyków (ostatni bukiet w pierwszym poście) i ze storczyków bordowych (pierwszy w drugim poście).

Nie wiem czy można suszyć kwiaty ja wogóle mam dużo kwiatów zasuszonych od tż, ale słyszałam, że niezdrowe jest trzymanie ich w pokoju, w którym śpimy lub często przebywamy, bo wydzielają jakieś "coś" no i teraz leżą na strychu, bo szkoda mi ich wyrzucić.

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Popieram 100%, ja odnośnie róż to słyszałam, że życie będzie jak płatkami róż usłane , czyli szczęśliwe i wygodne.
azzis a jak tam samopoczucie bo dzień za dniem leci i już niedługo twój wielki dzień
No nie wiem, nigdy nie słyszałam takiego przesądu. Znajoma mi np. odradziła, bo mówi, że w pierwszym małżeństwie miała z róż i po rozwodzie byli szybko... Na drugim ślubie już takiego nie brała i żyją szczęśliwie do tej pory. Pewnie to nie kwiaty wpłynęły na ich związek, jednak bojący się ognia ucieka .

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Celi nie wiem jakie jest znaczenie lilii slyszalam tylko o rozach jak lilie tak bardzo Ci sie podobaja to nie rezygnuj z nich.

Ana mi sie podoba bukiecik pierwszy z pierwszego postu i drugi z drugiego mysle, ze do blondyneczki beda pasowac... hmm nie jestem przekonana, czy ten drugi do twojej sukni, ale pierwszy moim zdaniem bardzo. a Agus tez miala bardzo ladny bukiet, wiec moze tez cos takiego.
Aguś miała z różyczek widzę, że wszystkim podoba się z frezji

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
...

Śliczna suknia
A co do bukietów to tutaj masz bardzo dużo propozycji podzielonych na kategorie według rodzaju kwiatów użytych w bukiecie, przejrzyj sobie może coś Ci się spodoba

http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html
Widziałam już tą stronę, a nawet niektóre z tych wyzej są z niej ale dziękuję.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:36   #783
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
widzisz Azzis, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze powinnas zrezygnowac z szelki bo bez wygladasz najpiekniusiej

a co postanowilas z tatuazem??
dziewczyny, a co z tatuazem? albo mnie ominela ta rozmowa, albo jeszcze mnie na watku nie bylo.... ciekawa jestem o co chodzi... bo sama mam tatuaz i bedzie go widac (czy o to chodzi?), nie przeszkadza mi to, ale moze, ktoras z Was ma jakies niemile przezycia? nie powiem, zaczelam sie zastanawiac teraz.
a jesli o tym mowa, to postanowilismy z TZem zrobic sobie jeszcze po jednym tak z okazji slubu

ok zmykam na uczelnie.

aha moj TZ ma dzis urodzinki, dalam mu juz perfumki.
a pozniej zabieram go na pyszny obiadek (nie chce mi sie i tak gotowac)

agus a autko super ubrane. zreszta bukiecik tez mialas sliczny. w ogole super sie prezentowaliscie

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:38   #784
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mamy z TZ problem. Chyba zrezygnujemy calkiem z wesela. Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie (i tak cod, ze dala sie naklonic, bo wczesniej mowila, ze wogole nie przyjdzie), pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. Ona jej nie znosi. Nie dziwie sie jej, bo to przez nia cale ich malzenstwo sie rozpadlo. My natomiast nie chcemy zadnych ekscesow na NASZYM weselu. Dzis TZ rozmawial o tym z ojcem, a ten, ze on na wesele i tak przyjdzie ze swoja kobieta. A jak matka TZ bedzie robic sceny to ja wygoni. Zapomnial chyba, ze to nasze wesele i tego dnia to RODZICE a nie jego kochanka sa najwazniejsi. Predzej to ja ta Mirunie za kudly z wesela wyciagne niz pozwole by matke TZ wyprowadzili. I co my mamy zrobic?
A gdyby przekonać mamę Tż, żeby odpuściła? Wiem, że w tej sytuacji to nie ona powinna pewnie odpuszczać ale skoro ojciec jest nie do przegadania to udałoby się z mamą?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
odkrylam zdjecia ze slubu naszej aguski jak wejdziecie na nk na jej profil to jest tam prezent od Łukasza jej meza a on juz u siebie ma fotki wlasnie ogladam WYGLADALA REWELACYJNIE

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Spryciula

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tak tak, to byl moj domek hehe

na poznanskiej mieszkam kolo studniewskiego ;p a moj dom to taki bialy w paski hehe

macie 2 fotki narazie robione przez siostre tzta:P
A czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcie świadkowej? Chciałabym wiedzieć jak była ubrana

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Powoli zaczynam się stresować jak sobie pomyślę o tym dniu...

Jeszcze mnie krawcowa dobiła, bo powiedziała, że mi nie uszyje tej szelki cieńszej, bo nie ma czasu Zajęłoby jej to raptem jakieś 10 min.
Wczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie mojego welonu. Bo mam zamówiony obszyty złota koronka. Ale podobno wyszłoby bardzo drogo bo policzyliby mi za całą koronkę także tą odciętą część. I przygotowali mi 3 propozycje zamienne. Mam podejść wybrać
Stary 2009-04-28, 09:38   #785
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

plener w Sobótce w tym slicznym parku
a dekoracje robily mi kwiaciarki z ul. radlowskiej kwiaciarnia "violetta" koszt dekoracji auta 290 zl
oo w Sobótce jest ładnie mój tż tam mieszka niedaleko i czasem tam chodzimy na spacer ale my raczej do Lewkowa pojedziemy na plener.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:42   #786
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
oo w Sobótce jest ładnie mój tż tam mieszka niedaleko i czasem tam chodzimy na spacer ale my raczej do Lewkowa pojedziemy na plener.
My natomiast jedziemy do Dobrzycy na plener. Nigdy nie byłam w Sobótce, ale coraz częściej słyszę, że jest tam bardzo ładnie.

Aguś wyglądaliście przepięknie!!!!
Stary 2009-04-28, 09:43   #787
kasiaher
Wtajemniczenie

a ja dzisiaj ide na przymiarkę za 3 godziny, zobaczymy może coś zmienie sukni
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 09:43   #788
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Powoli zaczynam się stresować jak sobie pomyślę o tym dniu...

Jeszcze mnie krawcowa dobiła, bo powiedziała, że mi nie uszyje tej szelki cieńszej, bo nie ma czasu Zajęłoby jej to raptem jakieś 10 min.
Nie dziwie się ze stresik jest bo za 4 dni bedziesz już żonką
Co do szelki to sie nie martw może nie bedzie potrzebna, bo napewno ci krawcowa dobrze dopasowała sukieneczke, a jak bys sie źle czuła to jeszcze masz tą szelke co ci wcześniej zrobiła. Trzymam kciki by teraz przygotowania leciały już z górki bez nieprzewidzianych przygód
Stary 2009-04-28, 09:50   #789
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
AGUŚ POPROSTU CUDNI WYGLĄDALIŚCIE, jeszcze raz wszystkiego naj...

azzis nie przejmuj się tak , może rzeczywiście lepiej bez tej szelki
a jak samopoczucie ?
Bez szelki to tylko na początku, a potem muszę ją mieć.
Jestem zła... TŻ mi jakieś głupie porady daje... żebym szukała pogotowa krawieckiego itp... zamiast zwyczajnie powiedzieć, że nie ważne co bym ubrała, to będę pięknie wyglądać ehhh. Załamana jestem.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:53   #790
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co z tatuazem? albo mnie ominela ta rozmowa, albo jeszcze mnie na watku nie bylo.... ciekawa jestem o co chodzi... bo sama mam tatuaz i bedzie go widac (czy o to chodzi?), nie przeszkadza mi to, ale moze, ktoras z Was ma jakies niemile przezycia? nie powiem, zaczelam sie zastanawiac teraz.
a jesli o tym mowa, to postanowilismy z TZem zrobic sobie jeszcze po jednym tak z okazji slubu

ok zmykam na uczelnie.

aha moj TZ ma dzis urodzinki, dalam mu juz perfumki.
a pozniej zabieram go na pyszny obiadek (nie chce mi sie i tak gotowac)

agus a autko super ubrane. zreszta bukiecik tez mialas sliczny. w ogole super sie prezentowaliscie
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A gdyby przekonać mamę Tż, żeby odpuściła? Wiem, że w tej sytuacji to nie ona powinna pewnie odpuszczać ale skoro ojciec jest nie do przegadania to udałoby się z mamą?

Spryciula

A czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcie świadkowej? Chciałabym wiedzieć jak była ubrana

Wczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie mojego welonu. Bo mam zamówiony obszyty złota koronka. Ale podobno wyszłoby bardzo drogo bo policzyliby mi za całą koronkę także tą odciętą część. I przygotowali mi 3 propozycje zamienne. Mam podejść wybrać
Cytat:
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
My natomiast jedziemy do Dobrzycy na plener. Nigdy nie byłam w Sobótce, ale coraz częściej słyszę, że jest tam bardzo ładnie.

Aguś wyglądaliście przepięknie!!!!
dzieki

prosze swiadkowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rysunek1.jpg (10,4 KB, 98 załadowań)
Stary 2009-04-28, 09:55   #791
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zła... TŻ mi jakieś głupie porady daje... żebym szukała pogotowa krawieckiego itp... zamiast zwyczajnie powiedzieć, że nie ważne co bym ubrała, to będę pięknie wyglądać ehhh. Załamana jestem.
z tego co pamiętam to ślicznie wyglądałaś w swojej sukni na przymiarce i nie wiem czemu tak tą szelką się przejmujesz bo jest naprawdę ładna i pasuje ci do sukni i w ogóle.. idę o zakład że o niej zapomnisz nawet na weselu! myślę ze powinnaś spokojnie oddychać bo z szelką jest wszystko w porządku i będziesz prześlicznie wyglądać a te zmartwenia to tylko ze stresu przedslubnego
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 09:55   #792
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie

poproś Panią i powiedz że ty płacisz ty wymagasz , chcesz taką szelkę i koniec i nie interesuje cię to czy ona ma czas czy nie, ma być i koniec.

kurde ale jestem ostatnio bojowa do świata nastawiona

ja też ide dzisiaj i chcem zmienić wygląd trochę bolerka i może jakieś zmiany w sukience np. odpinany tren , hihihi coś sobie wymyślę
Stary 2009-04-28, 10:01   #793
Ana***
Zakorzenienie

Ponawiam

Stary 2009-04-28, 10:05   #794
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Nie dziwie się ze stresik jest bo za 4 dni bedziesz już żonką
Co do szelki to sie nie martw może nie bedzie potrzebna, bo napewno ci krawcowa dobrze dopasowała sukieneczke, a jak bys sie źle czuła to jeszcze masz tą szelke co ci wcześniej zrobiła. Trzymam kciki by teraz przygotowania leciały już z górki bez nieprzewidzianych przygód
Oby, bo już się popłakałam w tej chwili z powodu tej szelki
Mam nadzieję, że już nie będzie żadnych wtop
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
z tego co pamiętam to ślicznie wyglądałaś w swojej sukni na przymiarce i nie wiem czemu tak tą szelką się przejmujesz bo jest naprawdę ładna i pasuje ci do sukni i w ogóle.. idę o zakład że o niej zapomnisz nawet na weselu! myślę ze powinnaś spokojnie oddychać bo z szelką jest wszystko w porządku i będziesz prześlicznie wyglądać a te zmartwenia to tylko ze stresu przedslubnego
Może to dopada mnie jakiś stres... i już sama nie wiem czy wszystko jest OK. czy może jeszcze cos zmienić na lepiej...
Cytat:
spokojnie

poproś Panią i powiedz że ty płacisz ty wymagasz , chcesz taką szelkę i koniec i nie interesuje cię to czy ona ma czas czy nie, ma być i koniec.

kurde ale jestem ostatnio bojowa do świata nastawiona

ja też ide dzisiaj i chcem zmienić wygląd trochę bolerka i może jakieś zmiany w sukience np. odpinany tren , hihihi coś sobie wymyślę
No raczej już nic nie zrobię.
E tam. Macie rację. W sukni wyglądam bosko I co tam szelka. Ona też pasuje idealnie

Stary 2009-04-28, 10:06   #795
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

No jasne, ze tak

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:11   #796
Maggie1983
Zakorzenienie

ajjj, a u mnie znowu problemy w pracy juz mam serdecznie dosc, czlowiek sie poswieca, haruje jak pies, weekendy, pozne gosziny, nadgodziny i taki pseudo szef nerwy zszarga nie jestem pewna jak dlugo tu jeszcze zabawie, a jesli zabawie to chyba niestety nie na pelen etat a mnie rozwiazania czastkowe nie interesuja - chyba ze mialabym w ten sposob dorabiac to tak i wczoraj sie wyplakalam tzcikowi i tz potwierdzil mnie w przekonaniu ze jest mezczyzna mojego zycia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:11   #797
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
nie martw się Słońce, TŻy tak już mają, mój tez zamiast mi powiedzieć, niemartw się Skarbie, zawsze mi się bedziesz podobać, nieważne, że przytyłas po lekach, to mi powiedział "e jeszcze dużo czasu masz, moze do dietetyczki idź" chłopy są głupie i tyle w szelce czy nie w szelce, azzis, będziesz piękna panną młodą!

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:11   #798
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
a wlasnie a jak sie dogadujecei ze swoimi salami co do jedzienia ktore zostanie po weselu? ja nie robie porpawin i chetnei wiezlambym ciasto do domu za ktroe zaplacialam
Nam jedzenie które zostanie zapakują do domu
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ale mnie przestraszyłaś tym ginem, ja tez bym musiała wybrac się na badania, bo dawno nie byłam, nioby wszystko ok, ale kontrolowac się trzeba.
Ja się też przestraszyłam, ostatnio byłam rok temu, musiałabym się w końcu zapisać.

agus87 pięknie wyglądaliście, a i dekoracja auta wyszła super

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi przesądami, moja mama miała bukiet z róż i są szczęśliwym małżeństwem od 23 lat.
A co do suszonych kwiatów to tez słyszałam np taki przesąd że nie powinno się zasuszać kwiatów od ukochanego bo milośc uschnie jak te kwiaty- to tak tylko w ramach tego, że pewnie nieświadomie wiele rzeczy robicie uważanych gdzieś tam za przesąd, ale dopuki o tym nie wiecie jest to dla Was całkowicie normlane.
Stary 2009-04-28, 10:12   #799
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No jasne, ze tak
Bo obawiam się "zlania" w włoskami, że nie będzie się odbijało i wszystko się zleje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 10:19   #800
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
nie martw się Słońce, TŻy tak już mają, mój tez zamiast mi powiedzieć, niemartw się Skarbie, zawsze mi się bedziesz podobać, nieważne, że przytyłas po lekach, to mi powiedział "e jeszcze dużo czasu masz, moze do dietetyczki idź" chłopy są głupie i tyle w szelce czy nie w szelce, azzis, będziesz piękna panną młodą!
Hhehehe . Mój też nie wie co powiedzieć, żeby pocieszyć. Muszę kolegę poprosić o jakiś komplement/poradę - on zawsze wie jak wybrnąć z sytuacji

Maggie1983 z tatuażem nic nie wymyśliłam Tzn. kupiłam tylko cyrkonie i poproszę brata żeby mi je przykleił (mam tylko klej do sztucznych rzęs, ale mam nadzieję, że będą się chwilę trzymały).
Powiem Ci, że na zdjęciach z przymiarki nie wyglądało to źle (tzn. sam tatuaż) a kuzyna poproszę o ujęcia (do albumu) z drugiej strony...

Stary 2009-04-28, 10:33   #801
kasiaher
Wtajemniczenie

ja tez mam tatułaż , ale w takim miejscu ze widac go tylko jak mam kostium kąpielowy
Stary 2009-04-28, 10:37   #802
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
A co do suszonych kwiatów to tez słyszałam np taki przesąd że nie powinno się zasuszać kwiatów od ukochanego bo milośc uschnie jak te kwiaty- to tak tylko w ramach tego, że pewnie nieświadomie wiele rzeczy robicie uważanych gdzieś tam za przesąd, ale dopuki o tym nie wiecie jest to dla Was całkowicie normlane.
Coś w tym jest od moich wszystkich poprzednich chłopaków suszyłam kwiaty i co- uschło. Postanowiłam że nigdy więcej nie bedę suszyła i poznałam TZ i to mój najdłuższy i najszczęśliwaszy związek

Cytat:
Bo obawiam się "zlania" w włoskami, że nie będzie się odbijało i wszystko się zleje...
czyli chodziło o kwiaty do włosów moim zdaniem tez będzie pasować, doda delikatnosci fryzurce

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:44   #803
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Coś w tym jest od moich wszystkich poprzednich chłopaków suszyłam kwiaty i co- uschło. Postanowiłam że nigdy więcej nie bedę suszyła i poznałam TZ i to mój najdłuższy i najszczęśliwaszy związek

czyli chodziło o kwiaty do włosów moim zdaniem tez będzie pasować, doda delikatnosci fryzurce
Nie do włosów, o bukiet Ale mówię o całości jak to będzie wyglądać
Na poprzedniej stronie są zdjęcia bukietów, jak myślisz pasował by ten z białych storczyków?
Stary 2009-04-28, 10:48   #804
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja słyszałam o tym przesądzie ale i tak zasuszyłam wszystkie róże jakie dostałam od tżta i co? I nic
A słyszałyście o takim przesądzie, że nie wolno całować się na schodach ?? Nie wiem dlaczego ale podobno nie wolno
A ja i tżt całujemy się na schodach prawie non stop bo tżcik jest ode mnie o 30 cm wyższy i na schodach jest nam najlepiej
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:48   #805
celi25
Rozeznanie

Cytat:
a ja dzisiaj ide na przymiarkę za 3 godziny, zobaczymy może coś zmienie sukni
Super - ja już się swojej nie mogę doczekać..ale tel milczy. Mam nadzieje że krawcowa niedługo zadzwoni Pochwal się później

Cytat:
Ponawiam

Peonie to chyba raczej w czerwcu . A frezje właśnie przeczytałam że są dostępne cały rok

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2009-04-28 o 10:53
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 11:00   #806
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja słyszałam o tym przesądzie ale i tak zasuszyłam wszystkie róże jakie dostałam od tżta i co? I nic
A słyszałyście o takim przesądzie, że nie wolno całować się na schodach ?? Nie wiem dlaczego ale podobno nie wolno
A ja i tżt całujemy się na schodach prawie non stop bo tżcik jest ode mnie o 30 cm wyższy i na schodach jest nam najlepiej
A ja wciąż mam zasuszoną różę, którą dostałam 6 lat temu od TŻ'ta na pierwszej randce. Żadnych innych kwiatów nie mam, bo jakoś wyrzuciłam, ale tą różę wciąż mam

Stary 2009-04-28, 11:02   #807
BEAMI
Raczkowanie

Ana*** mnie sie podoba najbardziej z pierwszego postu bukiecik 1 i ostani. Z tego co wiem to frezje są bardzo wytrzymałymi kawiatuszkami. Mnie sie marzył bukiecik z tulipanów, ale ślub w październiku wiec musze sobie odpuścic.
Stary 2009-04-28, 11:07   #808
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam zasuszone, co prawda nie wszystkie, ale te które dostałam w pierwszym roku związku
Ooo o schodach nie słyszałam ale też się nam to dosyć często zdarza bo jak TŻ'ta rano całuje jak wychodzi do pracy to stoje na schodku..
Stary 2009-04-28, 11:09   #809
kasiaher
Wtajemniczenie

kurcze zastanawiam sie nad tym odpinanym trenem ?
jak myślicie będzie mi pasować do mojej sukni
Stary 2009-04-28, 11:17   #810
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
Napisane przez zamroz Pokaż wiadomość
Yennka - Norah Jones "Come away with me" - na walca angielskiego to bym wybrała
Dzięki! Właśnie zastanawiamy się nad tym, ale szukam czegoś jeszcze, żeby był większy wybór
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości