Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-27, 23:52   #751
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez mokka83 Pokaż wiadomość
Ana a co jest nie tak z różami
Mnie babcia ostatnio uprzeciła, że kalie i bzy to łzy, więc się wystrzegam Ale o różach to nic złego nie słyszałam...
Dużo osób mi odradza właśnie róże... przesąd mówi, że życie tak jak róże będzie cierniste i kolczaste. W zasadzie już się na nie zdecydowałam, ale jednak nie...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 00:05   #752
Ana***
Zakorzenienie

Jakie kwiaty do mojej sukni, pomóżcie

Suknia i moje typy:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SP_A0163.jpg (157,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Frezje1.jpg (26,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilie (BRUDZA SUKNIE!).jpg (20,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peonie_200.jpg (20,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piwonie (peonie).jpg (21,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Storczyk3.jpg (23,1 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-04-28, 00:08   #753
Ana***
Zakorzenienie

i takie :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg storczyki.jpg (19,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gerbery.jpg (30,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Storczyk.jpg (20,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Margerytki2.jpg (35,8 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-04-28 o 00:24
Stary 2009-04-28, 05:19   #754
diya1983
Zadomowienie

aguś wyglądałaś bosko- nie mogę się napatrzeć :roll eyes:

ana, co do bukietów zależy jaki masz kolor włosów i typ urody. najbardziej podoba mi się 1 z pierwszego postu i 1 z drugiego postu.

baja, jestem ciemną blondynką, myślisz że kremowy kwiat z fioletowym lub bordowym środkiem odpada?
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:23   #755
san_g
Zadomowienie

Aguś wyglądałaś jak księżniczka z bajki-po prostu idealnie pieknie, nie moge oderwać wzroku.życzę dużo szczęścia.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:36   #756
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tak tak, to byl moj domek hehe

na poznanskiej mieszkam kolo studniewskiego ;p a moj dom to taki bialy w paski hehe

macie 2 fotki narazie robione przez siostre tzta:P
Aguś taak to właśnie was widziałam
ja z tz staliśmy koło lidla i widziałam jak twój tz jechał do ciebie tym granatowym autem bardzo ładnie ubrane auto i te serca na tylniej szybie super i jak wjechali di ciebie na podwórko to my zaraz za nimi jechaliśmy i tż miał okno otwarte i słyszałam jak zespół grał i tak sobie myślałam że to nasza Agusia pewnie tu mieszka
Aguś cudnie wyglądałaś prześliczny bukiet miałaś
a tem uśmiech, ta radość na twarzy poprostu bije od was szczęście

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2009-04-28 o 07:48
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:50   #757
Strobiluska
Zadomowienie

AGUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! Przepięknie wyglądaliście, tak naturalnie

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:06   #758
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:

GRATULUJE i zycze wszytkiego najnajnaj na wspolnej drodze - pieknie wygladalas !!!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jakie kwiaty do mojej sukni, pomóżcie

Suknia i moje typy:

mi osobiscie to sie pierwszy z frezji podoba najbardizej i mysle ze pasowalby do twojej urody i kiecki - tylk ojesli jestesmy juz w temacie przesadaow to czy kwiaty po slubie sie zasusza czy wyrzuca czy jak bo frezjii to chyb aza bardoz nie da sie zasuszyc????

jagus nic sie nie martw powinniscie zaprosic ojca bez osoby towarzyszacej i zapraszjac zaznaczyc to ze ma przyjsc sam i tyle i mama tez pownna byc tlyko nie sadzjacie ich blisko sibie ;p
ja bede mialap odbna sytuacje ale nie zapraszam kochanki ojca a mama mi i tak powiedzila ze nie przyjedzie bo sie zle czuje (mam cihca nadziej ze jedank da sie namowic ale ...) a u mojego tz sie tez porobilo bo poklocil sie tak ostro z ojcem i zwolnil go z pracy i teraz tez nie wiem czy da kase na wesle i czy wogole przyjdzie
nic sie nei martw ja juz po tych wszytskoch anomlaiach to ejstem tak zaharwoana ze splywaja po mnie te rzeczy - liczy sie tylko wasze szczescie
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:07   #759
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Aguś wyglądałaś po prostu pięknie I tak czytając Twoją recenzje ze ślubu to się tak rozmarzyłam jak będzie na moim za 2 miesiące ŻYCZE SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA I SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH DNI
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:26   #760
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokka83 Pokaż wiadomość
Ana a co jest nie tak z różami
Mnie babcia ostatnio uprzeciła, że kalie i bzy to łzy, więc się wystrzegam Ale o różach to nic złego nie słyszałam...
Dziewczyny przestancie z tymi przesadami i zabobonami
Jak nie perły, to kalie i bzy to łzy... Róbcie bukiety z jakich kwiatów chcecie, jak dwoje ludzi się kocha, to żadnych łez nie będzie

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:30   #761
kliwia
Zakorzenienie

agus sliczniascie!!!! gratuluje jeszcze raz!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:30   #762
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Jak nie perły, to kalie i bzy to łzy... Róbcie bukiety z jakich kwiatów chcecie, jak dwoje ludzi się kocha, to żadnych łez nie będzie
Dokładnie jestem tego samego zdania Jeżeli coś ma się stać to i tak się stanie bez względu na wszystko, ale ja i tak jestem pewna, że My będziemy najszczęśliwszymi PM
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:47   #763
ania20m
Wtajemniczenie

Dziweczynki kupiłam wczoraj albumy do zdjęć na podziękowania dla rodziców ale są śliczne z brązowej skórki z wygrawetowanymi obrączkami i po 40 stron mają, to wystarczy chyba i zabieram die do robienia albumów

Stary 2009-04-28, 09:04   #764
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Agus mozesz tak opowiadać całą noc a ja wszystko przeczytam tak mi się podobają osobiste relacje świeżo upieczonej mężatki przeczytam to jeszcze z 10 razy
Cytat:
Nawet nie pomyślałam, że można 2 wpiąć tym długim rzucałaś? czy krótkim? a co Wam grała skrzypaczka? bo u nas teoretycznie jest, że ma grać na wstępie i na końcu, ale chyba wolałabym przy wychodzeniu z kościoła organiste znasz tytuły utworów z kościoła?
Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
aguś wyglądałaś bosko- nie mogę się napatrzeć :roll eyes:

ana, co do bukietów zależy jaki masz kolor włosów i typ urody. najbardziej podoba mi się 1 z pierwszego postu i 1 z drugiego postu.

baja, jestem ciemną blondynką, myślisz że kremowy kwiat z fioletowym lub bordowym środkiem odpada?
Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Aguś wyglądałaś jak księżniczka z bajki-po prostu idealnie pieknie, nie moge oderwać wzroku.życzę dużo szczęścia.
dziekuje kochane

mialam wynajeta srzypaczke, spiewaczke i flecistke, no i mialam przez cala msze razem z orghanista no i bez przewlekane podczas mszy, utwory byly cudowne, ave mara byla na pewno, teraz wam nie powiem dokldnie, ale napisze do spiewaczki isie spytam co to byly za utwory

wyobrazcie sobie, ze szwagier tzta poszedl zaplacic skrzypaczce a ona " mnie juz wszysstko uregulowali" i 200 zl w kieszeni..
ale wyedukowali wszyscy, ze to jednak ktos z poprzedniego slubu uregulowal naszej skrzypaczce no i to sie pewnie lada moment wyjasni...

rzucalam tym krotszym welonem

nbie moge sie przyzwyczaic do obraczki .. :P

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Aguś taak to właśnie was widziałam
ja z tz staliśmy koło lidla i widziałam jak twój tz jechał do ciebie tym granatowym autem bardzo ładnie ubrane auto i te serca na tylniej szybie super i jak wjechali di ciebie na podwórko to my zaraz za nimi jechaliśmy i tż miał okno otwarte i słyszałam jak zespół grał i tak sobie myślałam że to nasza Agusia pewnie tu mieszka
Aguś cudnie wyglądałaś prześliczny bukiet miałaś
a tem uśmiech, ta radość na twarzy poprostu bije od was szczęście
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
AGUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! Przepięknie wyglądaliście, tak naturalnie
Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
GRATULUJE i zycze wszytkiego najnajnaj na wspolnej drodze - pieknie wygladalas !!!

mi osobiscie to sie pierwszy z frezji podoba najbardizej i mysle ze pasowalby do twojej urody i kiecki - tylk ojesli jestesmy juz w temacie przesadaow to czy kwiaty po slubie sie zasusza czy wyrzuca czy jak bo frezjii to chyb aza bardoz nie da sie zasuszyc????

jagus nic sie nie martw powinniscie zaprosic ojca bez osoby towarzyszacej i zapraszjac zaznaczyc to ze ma przyjsc sam i tyle i mama tez pownna byc tlyko nie sadzjacie ich blisko sibie ;p
ja bede mialap odbna sytuacje ale nie zapraszam kochanki ojca a mama mi i tak powiedzila ze nie przyjedzie bo sie zle czuje (mam cihca nadziej ze jedank da sie namowic ale ...) a u mojego tz sie tez porobilo bo poklocil sie tak ostro z ojcem i zwolnil go z pracy i teraz tez nie wiem czy da kase na wesle i czy wogole przyjdzie
nic sie nei martw ja juz po tych wszytskoch anomlaiach to ejstem tak zaharwoana ze splywaja po mnie te rzeczy - liczy sie tylko wasze szczescie
Stary 2009-04-28, 09:25   #765
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje kochane

mialam wynajeta srzypaczke, spiewaczke i flecistke, no i mialam przez cala msze razem z orghanista no i bez przewlekane podczas mszy, utwory byly cudowne, ave mara byla na pewno, teraz wam nie powiem dokldnie, ale napisze do spiewaczki isie spytam co to byly za utwory

wyobrazcie sobie, ze szwagier tzta poszedl zaplacic skrzypaczce a ona " mnie juz wszysstko uregulowali" i 200 zl w kieszeni..
ale wyedukowali wszyscy, ze to jednak ktos z poprzedniego slubu uregulowal naszej skrzypaczce no i to sie pewnie lada moment wyjasni...

rzucalam tym krotszym welonem

nbie moge sie przyzwyczaic do obraczki .. :P
nie wiedziałam że można tak założyć 2 welony
a mieszkacie u tz czy u ciebie teraz po ślubie ??
jak cie czujesz jako świeża żonka ?

Stary 2009-04-28, 09:26   #766
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Popieram 100%, ja odnośnie róż to słyszałam, że życie będzie jak płatkami róż usłane , czyli szczęśliwe i wygodne.
azzis a jak tam samopoczucie bo dzień za dniem leci i już niedługo twój wielki dzień
Stary 2009-04-28, 09:28   #767
liliputek
Raczkowanie

Agus wygladałas zjawiskowo naprawde.

MAdzialenka12344321 najważniejsze,że miedzy Toba i Tż jest juz dobrze i wyjaśniliscie sobie nieporozumienie. Jednak rozmowa jest dobra na wszytsko.

Jaga_2001 moim zdaniem to zarówno mama, tata i jego obecna partnerka nie pamiętaja kto jest najważniejszy na tej uroczystosci. No bo skoro oboje rodzice maja juz innych partnerów (mam nadzieje, że nic nie przekręciłam), to dlaczego parner mamy miałby byc na wseleu a partnerka ojca nie? Z kolei, to co zrobiła obecna towarzyszka ojca TZ-ta (i w dodatku była przyjaciołka mamy) to jest świństwo, którego nie da sie opisac nawet, wiec skoro to ona była przyczyna rozstania powinna zachowac chociaz troszke klasy i honoru i nie przychodzic na wesele a nie jeszcze insynuuowac zaproszenie jej rodziny no bo z jakiej okazji? Moim zdaniem rodzice TŻ powinny przyjsc sami i uszanowac tak wazna dla Was uroczystosc w której to Wy pełnicie najważniejsza role, a na ten czas zapomnieć o żalu do siebie ze względu na was.

TAkie jest moje zdanie. MAm nadzieję, że jednak konflikt sie rozwiąze i wszytsko bedzie dobrze.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-04-28 o 09:30
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:33   #768
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
aha, przepraszam, faktycznie napisalas, by bukiecik nie byl z roz...gafa.
przezorny zawsze ubezpieczony ja tez nie wierze, ale wole sie stosowac w umiarkowanym stopniu
Co z tymi kwiatami...? Ostatnio się dowiedziałam że absolutnie nie mogę mieć lilii Tego nie, tamtego nie - jeszcze trochę i szczęśliwych kwiatów zabraknie. Ja bardzo chciałam mieć lilie i ta baba tak mi nagadała że teraz sama nie wiem. Jestem zła sama na siebie że dałam sobie wodę z mózgu zrobić

Cytat:
Super wyglądałaś - wszystkiego najlepszego Agus87 !!!

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:46   #769
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Co z tymi kwiatami...? Ostatnio się dowiedziałam że absolutnie nie mogę mieć lilii Tego nie, tamtego nie - jeszcze trochę i szczęśliwych kwiatów zabraknie. Ja bardzo chciałam mieć lilie i ta baba tak mi nagadała że teraz sama nie wiem. Jestem zła sama na siebie że dałam sobie wodę z mózgu zrobić
Celi nie wiem jakie jest znaczenie lilii slyszalam tylko o rozach jak lilie tak bardzo Ci sie podobaja to nie rezygnuj z nich.

Ana mi sie podoba bukiecik pierwszy z pierwszego postu i drugi z drugiego mysle, ze do blondyneczki beda pasowac... hmm nie jestem przekonana, czy ten drugi do twojej sukni, ale pierwszy moim zdaniem bardzo. a Agus tez miala bardzo ladny bukiet, wiec moze tez cos takiego.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:46   #770
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mamy z TZ problem. Chyba zrezygnujemy calkiem z wesela. Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. I co my mamy zrobic?
Jaga, to przykre, że nawet rodzice dodają Wam zmartwień. Rozumiem reakcję mamy TŻ. Moim zdaniem rodzice TŻ sami powinni sie dogadać, skoro oboje układają sobie życie z innymi osobami. Sami zdecydowali sie na rozstanie. Moze oni nie zdają sobie sprawy z tego jak na Was to wpływa. Czasami trzeba doprowadzić rodziców do porządku jak nie widzą tego co jest najważniejsze w tym dniu, a koncentrują się nie sobie. Takie jest moje zdanie. Albo oboje przychodza z osobami towarzyszącymi albo oboje przychodzą sami. Spotkajcie się w czwórkę- Wy + jego rodzice i pogadajcie. Powiedzcie, że zalezy Wam na ich obecnosci, ze nie wyobrażacie sobie żeby jednego z rodziców zabrakło, więc prosicie, żeby DLA WAS się dogadali, ustapili...

Aguś jeszcze raz moje gratulacje ślicznie wyglądaliscie. Wcześniej nie myślałam żeby tak ozdobić samochód, ale bardzo mi się Twoja dekoracja spodobała i może tak właśnie zrobię

Ja bedę miała róże- od zawsze to wiedziałam. Moim zdaniem róze to najpiękniejsze kwiaty!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-04-28 o 09:50
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:53   #771
monarika
Wtajemniczenie

Witam Was kochane

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, latwo mowic - nie zaproscie ojca lub matke. Dlatego, ze z matka TZ w zasadzie mieszka a z ojcem prowadzi firme, takze z nim razem pracuje...

TZ powiedzial, ze niedlugo sie do nich przejedziemy i z obojgiem porozmawiamy, w sensie z ojcem i jego kochanka.

a matce TZ sie zupelnie nie dziwie, ze tak na nia reaguje, bo kiedys byly... przyjaciolkami i przyjaciolka odbila jej meza...
Kochana strasznie Ci współczuje takiego dylematu mam nadzieję, że rodzice tża zachowają się w końcu jak dorośli ludzie i uświadomią sobie, że to jednak nie oni są najważniejsi w ten dzień i dojdą jakoś do porozumienia

Cytat:
Basiu oby wszystko się ułożyło mam nadzieję, że nie będzie większych problemów z tym urlopem.

Uwaga! zdobyłam w końcu WYRAŹNE zdjęcie mojej sukni-ale dekolt będzie na prosto .
Pomóżcie jaki bukiet by pasował? jestem blondynką, jasna cera (ale opale się w solarium), szczupła, 165cm... aha i poproszę propozycje bez róż i kalii...
Jaki kolor? i jaki "kształt" bukietu?
Śliczna suknia
A co do bukietów to tutaj masz bardzo dużo propozycji podzielonych na kategorie według rodzaju kwiatów użytych w bukiecie, przejrzyj sobie może coś Ci się spodoba

http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html

Cytat:
tak tak, to byl moj domek hehe

na poznanskiej mieszkam kolo studniewskiego ;p a moj dom to taki bialy w paski hehe

Wyglądaliście po prostu ślicznie
Aha Aguś mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale skopiowałam sobie zdjęcie waszego samochodu...bo to przybranie strasznieeeee mi się podoba

Cytat:
No dokładnie niedługo to serio zabraknie kwiatów...ja pierwszy raz na przykład słyszę, że róże są coś nie tego do bukietu
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:04   #772
zamroz
Przyczajenie

Yennka - Norah Jones "Come away with me" - na walca angielskiego to bym wybrała

Edytowane przez zamroz
Czas edycji: 2009-04-28 o 10:23
zamroz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:04   #773
chilanes
Zakorzenienie

agus przepięknie wyglądaliście
Stary 2009-04-28, 10:16   #774
Strobiluska
Zadomowienie

Aguś, a moze jeszcze jakieś porady dla nas? do czego się przyłożyć w przygotowaniach, a co w zasadzie potem jest maloważne? bo na razie to mi się wszystko ważne wydaje :p

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:18   #775
ania20m
Wtajemniczenie

dziewczyny szukam obrazków do albumów pomożecie mi??

Stary 2009-04-28, 10:20   #776
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Popieram 100%, ja odnośnie róż to słyszałam, że życie będzie jak płatkami róż usłane , czyli szczęśliwe i wygodne.
azzis a jak tam samopoczucie bo dzień za dniem leci i już niedługo twój wielki dzień
Powoli zaczynam się stresować jak sobie pomyślę o tym dniu...

Jeszcze mnie krawcowa dobiła, bo powiedziała, że mi nie uszyje tej szelki cieńszej, bo nie ma czasu Zajęłoby jej to raptem jakieś 10 min.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:25   #777
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Powoli zaczynam się stresować jak sobie pomyślę o tym dniu...

Jeszcze mnie krawcowa dobiła, bo powiedziała, że mi nie uszyje tej szelki cieńszej, bo nie ma czasu Zajęłoby jej to raptem jakieś 10 min.
widzisz Azzis, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze powinnas zrezygnowac z szelki bo bez wygladasz najpiekniusiej

a co postanowilas z tatuazem??
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:26   #778
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
nie wiedziałam że można tak założyć 2 welony
a mieszkacie u tz czy u ciebie teraz po ślubie ??
jak cie czujesz jako świeża żonka ?
dobrze sioe czuje, mamy bardzo duzo pracy...
,mieszkamy u tz, bo ma firme, wiec pracujemy juz dzisiaj od rana
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Agus wygladałas zjawiskowo naprawde.

MAdzialenka12344321 najważniejsze,że miedzy Toba i Tż jest juz dobrze i wyjaśniliscie sobie nieporozumienie. Jednak rozmowa jest dobra na wszytsko.

Jaga_2001 moim zdaniem to zarówno mama, tata i jego obecna partnerka nie pamiętaja kto jest najważniejszy na tej uroczystosci. No bo skoro oboje rodzice maja juz innych partnerów (mam nadzieje, że nic nie przekręciłam), to dlaczego parner mamy miałby byc na wseleu a partnerka ojca nie? Z kolei, to co zrobiła obecna towarzyszka ojca TZ-ta (i w dodatku była przyjaciołka mamy) to jest świństwo, którego nie da sie opisac nawet, wiec skoro to ona była przyczyna rozstania powinna zachowac chociaz troszke klasy i honoru i nie przychodzic na wesele a nie jeszcze insynuuowac zaproszenie jej rodziny no bo z jakiej okazji? Moim zdaniem rodzice TŻ powinny przyjsc sami i uszanowac tak wazna dla Was uroczystosc w której to Wy pełnicie najważniejsza role, a na ten czas zapomnieć o żalu do siebie ze względu na was.

TAkie jest moje zdanie. MAm nadzieję, że jednak konflikt sie rozwiąze i wszytsko bedzie dobrze.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Jaga, to przykre, że nawet rodzice dodają Wam zmartwień. Rozumiem reakcję mamy TŻ. Moim zdaniem rodzice TŻ sami powinni sie dogadać, skoro oboje układają sobie życie z innymi osobami. Sami zdecydowali sie na rozstanie. Moze oni nie zdają sobie sprawy z tego jak na Was to wpływa. Czasami trzeba doprowadzić rodziców do porządku jak nie widzą tego co jest najważniejsze w tym dniu, a koncentrują się nie sobie. Takie jest moje zdanie. Albo oboje przychodza z osobami towarzyszącymi albo oboje przychodzą sami. Spotkajcie się w czwórkę- Wy + jego rodzice i pogadajcie. Powiedzcie, że zalezy Wam na ich obecnosci, ze nie wyobrażacie sobie żeby jednego z rodziców zabrakło, więc prosicie, żeby DLA WAS się dogadali, ustapili...

Aguś jeszcze raz moje gratulacje ślicznie wyglądaliscie. Wcześniej nie myślałam żeby tak ozdobić samochód, ale bardzo mi się Twoja dekoracja spodobała i może tak właśnie zrobię

Ja bedę miała róże- od zawsze to wiedziałam. Moim zdaniem róze to najpiękniejsze kwiaty!
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Witam Was kochane

Kochana strasznie Ci współczuje takiego dylematu mam nadzieję, że rodzice tża zachowają się w końcu jak dorośli ludzie i uświadomią sobie, że to jednak nie oni są najważniejsi w ten dzień i dojdą jakoś do porozumienia

Śliczna suknia
A co do bukietów to tutaj masz bardzo dużo propozycji podzielonych na kategorie według rodzaju kwiatów użytych w bukiecie, przejrzyj sobie może coś Ci się spodoba

http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html

Wyglądaliście po prostu ślicznie
Aha Aguś mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale skopiowałam sobie zdjęcie waszego samochodu...bo to przybranie strasznieeeee mi się podoba

No dokładnie niedługo to serio zabraknie kwiatów...ja pierwszy raz na przykład słyszę, że róże są coś nie tego do bukietu
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
agus przepięknie wyglądaliście
dziekuje pieknie,
oczywiscie, ze mozna skopiowac dekoracje

tu macie jeszcze fotki z tylnej szyby autka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040046-1.jpg (27,5 KB, 67 załadowań)
Stary 2009-04-28, 10:29   #779
kasiaher
Wtajemniczenie

AGUŚ POPROSTU CUDNI WYGLĄDALIŚCIE, jeszcze raz wszystkiego naj...

azzis nie przejmuj się tak , może rzeczywiście lepiej bez tej szelki
a jak samopoczucie ?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:31   #780
ania20m
Wtajemniczenie

Aguś87- a gdzie byliście na zadjęciach plenerowych?? a dekoracje na aucie kto ci robił??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości