|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
przesąd mówi, że życie tak jak róże będzie cierniste i kolczaste. W zasadzie już się na nie zdecydowałam, ale jednak nie...
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie kwiaty do mojej sukni, pomóżcie
![]() Suknia i moje typy :
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
i takie
:
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-04-28 o 00:24 |
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
aguś wyglądałaś bosko- nie mogę się napatrzeć
![]() :roll eyes:ana, co do bukietów zależy jaki masz kolor włosów i typ urody. najbardziej podoba mi się 1 z pierwszego postu i 1 z drugiego postu. baja, jestem ciemną blondynką, myślisz że kremowy kwiat z fioletowym lub bordowym środkiem odpada? |
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Aguś wyglądałaś jak księżniczka z bajki-po prostu idealnie
pieknie, nie moge oderwać wzroku.życzę dużo szczęścia.
|
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja z tz staliśmy koło lidla i widziałam jak twój tz jechał do ciebie tym granatowym autem ![]() ![]() i tak sobie myślałam że to nasza Agusia pewnie tu mieszka ![]() ![]() Aguś cudnie wyglądałaś prześliczny bukiet miałaś a tem uśmiech, ta radość na twarzy poprostu bije od was szczęście
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-04-28 o 07:48 |
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
AGUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! Przepięknie wyglądaliście, tak naturalnie
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
GRATULUJE i zycze wszytkiego najnajnaj na wspolnej drodze - pieknie wygladalas !!! mi osobiscie to sie pierwszy z frezji podoba najbardizej i mysle ze pasowalby do twojej urody i kiecki - tylk ojesli jestesmy juz w temacie przesadaow to czy kwiaty po slubie sie zasusza czy wyrzuca czy jak bo frezjii to chyb aza bardoz nie da sie zasuszyc???? jagus nic sie nie martw powinniscie zaprosic ojca bez osoby towarzyszacej i zapraszjac zaznaczyc to ze ma przyjsc sam i tyle i mama tez pownna byc tlyko nie sadzjacie ich blisko sibie ;p ja bede mialap odbna sytuacje ale nie zapraszam kochanki ojca a mama mi i tak powiedzila ze nie przyjedzie bo sie zle czuje (mam cihca nadziej ze jedank da sie namowic ale ...) a u mojego tz sie tez porobilo bo poklocil sie tak ostro z ojcem i zwolnil go z pracy i teraz tez nie wiem czy da kase na wesle i czy wogole przyjdzie nic sie nei martw ja juz po tych wszytskoch anomlaiach to ejstem tak zaharwoana ze splywaja po mnie te rzeczy - liczy sie tylko wasze szczescie |
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś wyglądałaś po prostu pięknie
I tak czytając Twoją recenzje ze ślubu to się tak rozmarzyłam jak będzie na moim za 2 miesiące ŻYCZE SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA I SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH DNI
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie perły, to kalie i bzy to łzy... Róbcie bukiety z jakich kwiatów chcecie, jak dwoje ludzi się kocha, to żadnych łez nie będzie
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
agus sliczniascie!!!! gratuluje jeszcze raz!
|
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli coś ma się stać to i tak się stanie bez względu na wszystko, ale ja i tak jestem pewna, że My będziemy najszczęśliwszymi PM
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziweczynki kupiłam wczoraj albumy do zdjęć na podziękowania dla rodziców
ale są śliczne z brązowej skórki z wygrawetowanymi obrączkami i po 40 stron mają, to wystarczy chyba i zabieram die do robienia albumów![]() |
|
|
|
#764 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() mialam wynajeta srzypaczke, spiewaczke i flecistke, no i mialam przez cala msze razem z orghanista no i bez przewlekane podczas mszy, utwory byly cudowne, ave mara byla na pewno, teraz wam nie powiem dokldnie, ale napisze do spiewaczki isie spytam co to byly za utwory ![]() wyobrazcie sobie, ze szwagier tzta poszedl zaplacic skrzypaczce a ona " mnie juz wszysstko uregulowali" i 200 zl w kieszeni..ale wyedukowali wszyscy, ze to jednak ktos z poprzedniego slubu uregulowal naszej skrzypaczce no i to sie pewnie lada moment wyjasni... rzucalam tym krotszym welonem ![]() nbie moge sie przyzwyczaic do obraczki .. :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mieszkacie u tz czy u ciebie teraz po ślubie ?? jak cie czujesz jako świeża żonka ?
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
azzis a jak tam samopoczucie bo dzień za dniem leci i już niedługo twój wielki dzień |
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Agus wygladałas zjawiskowo naprawde.
MAdzialenka12344321 najważniejsze,że miedzy Toba i Tż jest juz dobrze i wyjaśniliscie sobie nieporozumienie. Jednak rozmowa jest dobra na wszytsko. Jaga_2001 moim zdaniem to zarówno mama, tata i jego obecna partnerka nie pamiętaja kto jest najważniejszy na tej uroczystosci. No bo skoro oboje rodzice maja juz innych partnerów (mam nadzieje, że nic nie przekręciłam), to dlaczego parner mamy miałby byc na wseleu a partnerka ojca nie? Z kolei, to co zrobiła obecna towarzyszka ojca TZ-ta (i w dodatku była przyjaciołka mamy) to jest świństwo, którego nie da sie opisac nawet, wiec skoro to ona była przyczyna rozstania powinna zachowac chociaz troszke klasy i honoru i nie przychodzic na wesele a nie jeszcze insynuuowac zaproszenie jej rodziny no bo z jakiej okazji? Moim zdaniem rodzice TŻ powinny przyjsc sami i uszanowac tak wazna dla Was uroczystosc w której to Wy pełnicie najważniejsza role, a na ten czas zapomnieć o żalu do siebie ze względu na was. TAkie jest moje zdanie. MAm nadzieję, że jednak konflikt sie rozwiąze i wszytsko bedzie dobrze. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-28 o 09:30 |
|
|
|
#768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tego nie, tamtego nie - jeszcze trochę i szczęśliwych kwiatów zabraknie. Ja bardzo chciałam mieć lilie i ta baba tak mi nagadała że teraz sama nie wiem. Jestem zła sama na siebie że dałam sobie wodę z mózgu zrobić![]() Super wyglądałaś - wszystkiego najlepszego Agus87 !!!
|
|
#769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
slyszalam tylko o rozach jak lilie tak bardzo Ci sie podobaja to nie rezygnuj z nich. Ana mi sie podoba bukiecik pierwszy z pierwszego postu i drugi z drugiego mysle, ze do blondyneczki beda pasowac... hmm nie jestem przekonana, czy ten drugi do twojej sukni, ale pierwszy moim zdaniem bardzo. a Agus tez miala bardzo ladny bukiet, wiec moze tez cos takiego.
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem reakcję mamy TŻ. Moim zdaniem rodzice TŻ sami powinni sie dogadać, skoro oboje układają sobie życie z innymi osobami. Sami zdecydowali sie na rozstanie. Moze oni nie zdają sobie sprawy z tego jak na Was to wpływa. Czasami trzeba doprowadzić rodziców do porządku jak nie widzą tego co jest najważniejsze w tym dniu, a koncentrują się nie sobie. Takie jest moje zdanie. Albo oboje przychodza z osobami towarzyszącymi albo oboje przychodzą sami. Spotkajcie się w czwórkę- Wy + jego rodzice i pogadajcie. Powiedzcie, że zalezy Wam na ich obecnosci, ze nie wyobrażacie sobie żeby jednego z rodziców zabrakło, więc prosicie, żeby DLA WAS się dogadali, ustapili...Aguś jeszcze raz moje gratulacje ![]() Ja bedę miała róże- od zawsze to wiedziałam. Moim zdaniem róze to najpiękniejsze kwiaty! Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-04-28 o 09:50 |
|
|
|
|
#771 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was kochane
Cytat:
mam nadzieję, że rodzice tża zachowają się w końcu jak dorośli ludzie i uświadomią sobie, że to jednak nie oni są najważniejsi w ten dzień i dojdą jakoś do porozumienia Cytat:
A co do bukietów to tutaj masz bardzo dużo propozycji podzielonych na kategorie według rodzaju kwiatów użytych w bukiecie, przejrzyj sobie może coś Ci się spodoba ![]() http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html Cytat:
Aha Aguś mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale skopiowałam sobie zdjęcie waszego samochodu...bo to przybranie strasznieeeee mi się podoba Cytat:
|
||||
|
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
Yennka - Norah Jones "Come away with me" - na walca angielskiego to bym wybrała
Edytowane przez zamroz Czas edycji: 2009-04-28 o 10:23 |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
agus przepięknie wyglądaliście
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, a moze jeszcze jakieś porady dla nas? do czego się przyłożyć w przygotowaniach, a co w zasadzie potem jest maloważne? bo na razie to mi się wszystko ważne wydaje :p
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny szukam obrazków do albumów pomożecie mi??
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mnie krawcowa dobiła, bo powiedziała, że mi nie uszyje tej szelki cieńszej, bo nie ma czasu ![]() ![]() Zajęłoby jej to raptem jakieś 10 min.
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bez wygladasz najpiekniusiej a co postanowilas z tatuazem?? |
|
|
|
|
#778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,mieszkamy u tz, bo ma firme, wiec pracujemy juz dzisiaj od rana Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiscie, ze mozna skopiowac dekoracje tu macie jeszcze fotki z tylnej szyby autka
|
|||||
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
AGUŚ POPROSTU CUDNI WYGLĄDALIŚCIE, jeszcze raz wszystkiego naj...
azzis nie przejmuj się tak , może rzeczywiście lepiej bez tej szelki a jak samopoczucie ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś87- a gdzie byliście na zadjęciach plenerowych?? a dekoracje na aucie kto ci robił??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Ale o różach to nic złego nie słyszałam...
przesąd mówi, że życie tak jak róże będzie cierniste i kolczaste. W zasadzie już się na nie zdecydowałam, ale jednak nie...

:

Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. I co my mamy zrobic?