Wszystko o Avonie - część 6 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-28, 20:36   #1801
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Wreszcie i ja sie zebrałam i zrobiłam parę zdjęć

...
4. i 5. Nowe poczwórne cienie Purple Haze
te cienie to na pewno Avon, a jak tak to w którym katalogu wchodzi ta nowość

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-04-28 o 20:43
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 20:46   #1802
agusia112233
Przyczajenie

GG do agusia112233

A ja mam takie pytanko czy odżywka dodająca objętości Advance Techniques (fioletowa) i maska odbudowująca (niebieska) są do spłukiwania czy nie???????
agusia112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:02   #1803
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
mam tę torebkę i jestem z niej bardzo zadowolona.Kupiłam ją w zeszłym roku w sierpniu, używam dość często ze względu ,że jest pojemna ale nie aż tak by tachać np.zeszyty A4, jest solidnie uszyta i jak na razie nic a nic się jej nie dzieje, nawet ślady użytkowania są znikome.Gdy ją kupiłam to moja miała słabo doklejone te "szlufki"i bojąc się ,że gdzieś je zgubie oderwałam i na nowo przykleiłam mocnym klejem ale wiem ,że nie wszystkie tak miały bo w tym samym czasie kupowałam dla klientek z tym ,że te czekoladowe i te już miały mocno przyklejone te szlufki.
Mogę się jeszcze pochwalić ,że sprzedałam 4 torebki Gabriella i choć wszystkim pokazywałam tę moją musztardową , panie wybrały jednak czekoladowe, bardziej pasowała do zimowych płaszczy chyba.

Tak więc ja ze swej strony polecam , nosi się dobrze i nic się jej nie dzieje, z czyszczeniem też problemu nie mam.
Baaardzo dziękuję za opinię . W takim razie biorę ją
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:07   #1804
UAE
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia112233 Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko czy odżywka dodająca objętości Advance Techniques (fioletowa) i maska odbudowująca (niebieska) są do spłukiwania czy nie???????
Filoetowa odzywka nie jest do splukiwania
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:36   #1805
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Zadzwoniła do mnie wczoraj pani z biura obsługi odnośnie tego niewydanego kuponu za solutions i kazała zgłosić się do COKu i odebrać w kasie zaległy kupon. Na przyszłość dla innych - warto pisać maile do nich
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 22:23   #1806
amonek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Przypomnijcie mi proszę czy Krem do opalania dla dzieci spf 50 to jest dobry, fotostabilny filtr?
Sprzedałam ich - nie przesadzajac - z 10 i to dla jednej osoby ktora jest z niego bardzo zadowolona. W sumie zmienily sie od jakiegos czasu tylko opakowania, ale wewnatrz ten sam.
amonek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 22:39   #1807
sheryl
szeryfcio

O, przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz. Też przetestowałam odżywkę do włosów z greckiej serii spa i moim włosom bardzo odpowiada. Nie obciąża ich (cienkie, zniszczone, łatwo przetłuszczające się), są gładkie i co ważne, łatwo się rozczesują, czego nie mogę powiedzieć o odżywkach AT (oprócz summer).
Stary 2009-04-28, 22:52   #1808
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zastanawiam się nad kupnem żelowej maski z Planet Spa - myślicie, że warto?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 23:28   #1809
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

wygrałam w konkursie sms'owym teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość i grzecznie poczekać, ponieważ napisali że najpóźniej wyślą nagrodę do 30.06 no ale, nie ma co narzekać, mam nadzieję że to ta wielka torba, bo taka jest mi właśnie potrzebna
Stary 2009-04-29, 06:10   #1810
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
wygrałam w konkursie sms'owym teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość i grzecznie poczekać, ponieważ napisali że najpóźniej wyślą nagrodę do 30.06 no ale, nie ma co narzekać, mam nadzieję że to ta wielka torba, bo taka jest mi właśnie potrzebna
Gratulacje
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 06:33   #1811
MagdaP
Zadomowienie

Dziewczyny, czy nowe solutions Źródło energii wpływa jakoś na koloryt skóry? Mam nadzieję że nie przyciemnia, bo lubię bladość.
Stary 2009-04-29, 08:12   #1812
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
W regulaminie jest chyba napisane, że powinno się zostawić kartkę na drzwiach gdzie ma zostawić paczkę. U mnie raczej zawsze ktoś jest, raz się zdarzyło, że nie było prądu i nie słyszeliśmy domofonu i zostawili u sąsiadki i raz przywieźli dużo wcześniej niż zawsze i akurat nikogo nie było to zostawili kartkę w skrzynce pod jakim numerem ją zostawili
Ja mam telefon do kuriera i prywatny i służbowy , a takze do jego szefa i jak coś sie u mnie dzieje lub u moich dziewczyn , to dzwonie.
A w ogóle , to kurier sam do mnie dzwoni lub też wysyła smsika , ze np. za ok godzinkę będzie u mnie
Jak któraś z moich dziewczyn sądzi ,że może być nieobecna w danym terminie w domku , to jej paczka jest u mnie i też za pokwitowaniem u mnie odbiera sama.
Często spotykam sie z moimi konsultantkami, mają we mnie maxymalne wsparcie i pomoc

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad musztardową torebką Gabriella z netto i w związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które ją mają - jak się nosi, czy nic się z nią nie dzieje, czy bez problemu można ją wyczyścić?
Ja mam też musztardową, jest świetna.
U mnie również kupowały klientki , tylko w kolorze czekolady.
W kolorze musztardy mają jeszcze co najmniej 2 konsultantki , widziałam to na spotkaniu u swojej szefowej .
Śmieszne to było, w jednym czasie 3 takie same torebki....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 08:33   #1813
MySSaaa
Zadomowienie

hej mam pytanko wczoraj zlozylam zamowienie z k06 dostawa firma kurierska i mam pytanko ;-) Termin płatnosci z 05 mam do 1 maja a dostawe z k06 na 4 ale domyslam sie ze bedzie chyba wczesniej bo teraz dlugi weekend . Moje pyt jest odnosnie tego czy paczuszka mi przyjdzie bo pieniadze wplace dopiero 2 i nie iwem co robic.... w skladaniu zamowien mam napisane ze ...czeka... wiec nie wiem
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 08:51   #1814
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Ja też "coś" wygrałam w tym konkursie tylko szkoda, że nie napisali co to konkretnie za nagroda jest.
Trzeba czekać do 30. 06....poczekamy

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 08:53   #1815
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
hej mam pytanko wczoraj zlozylam zamowienie z k06 dostawa firma kurierska i mam pytanko ;-) Termin płatnosci z 05 mam do 1 maja a dostawe z k06 na 4 ale domyslam sie ze bedzie chyba wczesniej bo teraz dlugi weekend . Moje pyt jest odnosnie tego czy paczuszka mi przyjdzie bo pieniadze wplace dopiero 2 i nie iwem co robic.... w skladaniu zamowien mam napisane ze ...czeka... wiec nie wiem
Nie miałam takiego przypadku , a tym bardziej dostawy kurierskiej, przecież to dodatkowe 28 zł.
Często dublują mi sie oplaty , często opłacam 2 dostawy , 2 fakturki które mieszczą sie terminowo.
Zapewne mają dużo do zrealizowania zamówień, do po 15.00 powinnaś mieć nową fakturkę
Stary 2009-04-29, 09:00   #1816
MySSaaa
Zadomowienie

ale myslisz ze przyjdzie np w piatek ??? Albo nawet jutro? Wiem ze to dodatkowe 28 ale musialam zeby zdazyc ze zamowionkiem bo wiem ze wplace pieniadze dopiero 2 A DO 1 mam termin NIe lubie takich sytuacji
Stary 2009-04-29, 09:09   #1817
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
ale myslisz ze przyjdzie np w piatek ??? Albo nawet jutro? Wiem ze to dodatkowe 28 ale musialam zeby zdazyc ze zamowionkiem bo wiem ze wplace pieniadze dopiero 2 A DO 1 mam termin NIe lubie takich sytuacji
Ja mam dostawę w poniedziałek ,ze względu na święta , jednak kurier powiedział , że powinien być tak jak zawsze w czwartek.
Jutro rano , po ok. 10 będę wiedziała kiedy będzie na pewno.
Miałam taki przypadek , wysłałam zamówienie na 2 dni przed upływem terminu oplaty za wcześneijszą dostawę, wszystko odbyło się na ok. zamówienie zostało zrealizowane.
Jeżeli przyjdzie ,to raczej w sobotę , piątek to 1 maja , wiadomo świeto.
Tylko też to wszystko zależy od kuriera.
W najbliższym czasie weż od niego telefon , to wygoda
Stary 2009-04-29, 09:12   #1818
MySSaaa
Zadomowienie

kurcze boje sie ze mi moze nie przyjsc a zamowionko za ponad 1000 zł ;( Załamie sie chyba wtedy !!! Czemu ja nie pilnuje tych wpłat ohhh :/ Chyba ze dzisiaj wplace ale nie wiem co wykombinuje
Stary 2009-04-29, 09:24   #1819
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze boje sie ze mi moze nie przyjsc a zamowionko za ponad 1000 zł ;( Załamie sie chyba wtedy !!! Czemu ja nie pilnuje tych wpłat ohhh :/ Chyba ze dzisiaj wplace ale nie wiem co wykombinuje
Zobacz , co bedzie sie działo po 15.00
Radzę , załatw sobie kartę płatniczą avonowską , od razu masz załatwioną płatnosć ,a tym bardziej , jak jesteś liderką , możesz przecież oplacać tą kartą dziewczyn faktury , tak pilnować aby miały prezenty za płacenie , a Ty będziesz otrzymywać bony i po zarejestrowaniu pieniażki wpływają i widzisz je przy swoich fakturach na profilu
Ja miałam teraz do przodu 90 zł ,za te bony

Edytowane przez LadyBird6
Czas edycji: 2009-04-29 o 09:26
Stary 2009-04-29, 09:32   #1820
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
proponuje zapłacić dzisiaj.. jeżeli byłaby potrzeba
dołożyć nieco ze swoich, bo przecież wiadomo dostaniesz
te pieniądze niebawem spowrotem przynajmniej
bedziesz miala wtedy pewność że paczuszke dostaniesz

u mnie to jest tak ze termin mam do poniedzialku..
a w czwartki zawsze sprawdzaja czy pieniadze sa
na koncie (w czwartki rowniez składam zamowienia)
takze nawet jak przeleje we wtorek/sroda to jest
szansa ze do rana dojdzie wiec przekalkuluj jak to
jest u Ciebie i a nóz sie uda! ale proponowalabym
jednak bądź co bądź założyc 'chwilowo' ze swoich

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Zobacz , co bedzie sie działo po 15.00
Radzę , załatw sobie kartę płatniczą avonowską , od razu masz załatwioną płatnosć ,a tym bardziej , jak jesteś liderką , możesz przecież oplacać tą kartą dziewczyn faktury , tak pilnować aby miały prezenty za płacenie , a Ty będziesz otrzymywać bony i po zarejestrowaniu pieniażki wpływają i widzisz je przy swoich fakturach na profilu
Ja miałam teraz do przodu 90 zł ,za te bony
ja to tylko czyHam zeby pojsc do pracy
i miec przelewy na konto wtedy od
razu bez zastanowienia funduje sobie karte
visa - avon bo takie dodatki ze strony
avonu to aż serce sie kraja zeby przepuszczac

edit. powie mi ktoś może jaka ilość próbek
i jak zróżnicowana mieści się w 'niezbędniku
konsultantki
' w programie TPS?

Edytowane przez Agnesta
Czas edycji: 2009-04-29 o 09:34
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 09:35   #1821
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała torbę, ale wątpię, że ją dostanę. W ogóle to powinni pisać co się wygrało.
Ostatnio jak był konkurs smsowy(ten gdzie były zestawy z cynthia rowley) wygrałam 4 razy, a dostałam tylko 3 nagrody. Pisałam do Avonu, nawet dzwoniła do mnie pani z Avonu, powiedziała, że to zgłosi itp. i słuch zaginął, a ja swojej jednej nagrody i tak nie dostałam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 09:45   #1822
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------

ja to tylko czyHam zeby pojsc do pracy
i miec przelewy na konto wtedy od
razu bez zastanowienia funduje sobie karte
visa - avon bo takie dodatki ze strony
avonu to aż serce sie kraja zeby przepuszczac

edit. powie mi ktoś może jaka ilość próbek
i jak zróżnicowana mieści się w 'niezbędniku
konsultantki
' w programie TPS?
Tak , polecam . nie dość ,że przy odpowiednim przypilnowaniu ,a tym bardziej jak ma sie duze zamówienia dostaje się prezenty , nie tracę kaski te 2,50 na poczcie ,duzo mało , ale jednak sam fakt ,to jeszcze mam te bony ,to i moje dizewczyny też mają prezenty i zawsze troszkę do przodu finansowo...
Jeżeli chodzi o ten zestaw konsultancki , na pewno oplaci sie wziąść ,w takiej plaztykowej pewnego rodzaju kosmetyczce jets bodajże 15 zapachó , takich pojedyńczych i chyba z 5 kremików ,tylko nie jetsem pewna , wieczorkiem bym podała dokładnie ....
Stary 2009-04-29, 10:14   #1823
Deborah100
Zakorzenienie

ale podobno dużo płaci się za kartę? Wcześniej czytałam, że ktoś miał z tą kartą niezłe przygody
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:16   #1824
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12081388]Zastanawiam się nad kupnem żelowej maski z Planet Spa - myślicie, że warto?[/QUOTE]
Że się tak przypomnę...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:12   #1825
ankoro
Wtajemniczenie

Czy w konkursie sms-owym odpowiada się na jakieś pytania?

Dla mnie te żelowe maski nic nie są warte.Kiedyś wcześniej miałam taką na oczy. Ale to kwestia gustu, czy ktoś to lubi, efekty niezauważalne.Raczej jako gadżet.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2009-04-29 o 11:14
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:22   #1826
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Czy w konkursie sms-owym odpowiada się na jakieś pytania?

Dla mnie te żelowe maski nic nie są warte.Kiedyś wcześniej miałam taką na oczy. Ale to kwestia gustu, czy ktoś to lubi, efekty niezauważalne.Raczej jako gadżet.
może faktycznie efekty niezauważalne, ale ja np chciałam tą maskę sobie kupić bo często mam bardzo zmęczone oczy i taka chłodna maska by ukoiła pieczenie i trochę zniwelowała opuchnięcia, natomiast cena wydaje mi się mocno przesadzona i chyba poczekam na jakąś lepszą ofertę albo na wyprzedaż
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:23   #1827
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Tak to napewno avon parę postów wcześniej koleżanka dwi071 zamieściła zdjęcie tych poczwórnych cieni w odcieniu Smoky Eyes, wcześniej tutaj na watku toczyła się dyskusja nt nowych opakowań... nie wiem kiedy one wejdą w Polsce, ale wejdą na pewno, na opakowaniach nowej kolorówki miałam wszędzie Made in Poland

[miałam wrzucić zdjęcia jak będą wyglądać naturalsy po zmianie opakowania ale teraz to nei wiem, chyba nikt mi nie uwierzy że to avon ]
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:26   #1828
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
[miałam wrzucić zdjęcia jak będą wyglądać naturalsy po zmianie opakowania ale teraz to nei wiem, chyba nikt mi nie uwierzy że to avon ]
wrzucaj wrzucaj ciekawe co tam zmajstrowali z tymi opakowaniami

dostałam na maila taką wiadomość:
Cytat:
Oferta z ostatniej chwili. W Katalogu 6/2009 w trzecim terminie
składania
zamówień mamy dla Was specjalną promocję na Anew.

Anew Clinical Serum do błyskawicznego liftingu twarzy w specjalnej cenie
48
zł kod do zamawiania produktu 68056 (Cena regularna 80 zł).

Anew Ultimate Eliksir do cery dojrzałej w specjalnej cenie 72 zł kod do
zamawiania produktu 68064 (Cena regularna 120 zł).

Anew Rejuvanate Koncentrat rewitalizujący do twarzy tylko teraz w
specjalnej cenie 45 zł kod do zamawiania produktu 68072 (Cena regularna
70
zł).

Do zamawiania produktów w super cenach użyj podanych powyżej numerów
produktów.
Możesz zamówić dowolną ilość.
Ceny podlegają opustowi wypracowanemu i wliczają się do bazy opustu.
Produkty nie wliczają się do ofert wiązanych z katalogu 6/2009.
Produktów w supercenach nie można kupić w Centrach Obsługi
Konsultantek.

Pozdrawiamy
Avon Cosmetics
aaa i jeszcze mam pytanko, czy ktoś się nie orientuje czy w COKu w Krakowie jest też ta promocja na zakupy z Solutions, że za każdy produkt pieczątka i za 5 pieczątek jakiś kosmetyk gratis?

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-04-29 o 11:29
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:28   #1829
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12083779]Że się tak przypomnę... [/quote]

Orlico, piszesz o masce do włosów czy maseczce do twrzy? niektórym te kosmetyki odpowiadały, ja zamówiłam demo ich trzech (maska do włosów, maseczka do twarzy i żel ujędrniający) i wszystko im odesłałam bo dla mnie to było nic nie warte. Maska do włosów strasznie mi obciążała moje włosy, maseczka do twarzy nic nie robiła - nie szkodziła co prawda ale jej zadanie nie było spełnione. Żel ujędrniający... hmmm... szybko się wchłania, nie pozostawia lepiej warstwy ale nie ujędrnia ani nic
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:28   #1830
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
może faktycznie efekty niezauważalne, ale ja np chciałam tą maskę sobie kupić bo często mam bardzo zmęczone oczy i taka chłodna maska by ukoiła pieczenie i trochę zniwelowała opuchnięcia, natomiast cena wydaje mi się mocno przesadzona i chyba poczekam na jakąś lepszą ofertę albo na wyprzedaż
Tańsze i korzystniejsze dla oczu będą okłady z esencji herbacianej. ( można ciepłe lub zimne).
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości