|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
to na pewno Avon, a jak tak to w którym katalogu wchodzi ta nowość
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-28 o 20:43 |
|
|
|
|
#1802 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanko czy odżywka dodająca objętości Advance Techniques (fioletowa) i maska odbudowująca (niebieska) są do spłukiwania czy nie???????
|
|
|
|
#1803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwoniła do mnie wczoraj pani z biura obsługi odnośnie tego niewydanego kuponu za solutions i kazała zgłosić się do COKu i odebrać w kasie zaległy kupon. Na przyszłość dla innych - warto pisać maile do nich
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Sprzedałam ich - nie przesadzajac - z 10 i to dla jednej osoby ktora jest z niego bardzo zadowolona. W sumie zmienily sie od jakiegos czasu tylko opakowania, ale wewnatrz ten sam.
|
|
|
|
#1807 |
|
szeryfcio
|
O, przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz. Też przetestowałam odżywkę do włosów z greckiej serii spa i moim włosom bardzo odpowiada. Nie obciąża ich (cienkie, zniszczone, łatwo przetłuszczające się), są gładkie i co ważne, łatwo się rozczesują, czego nie mogę powiedzieć o odżywkach AT (oprócz summer).
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
Zastanawiam się nad kupnem żelowej maski z Planet Spa - myślicie, że warto?
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
no ale, nie ma co narzekać, mam nadzieję że to ta wielka torba, bo taka jest mi właśnie potrzebna
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy nowe solutions Źródło energii wpływa jakoś na koloryt skóry? Mam nadzieję że nie przyciemnia, bo lubię bladość.
|
#1812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogóle , to kurier sam do mnie dzwoni lub też wysyła smsika , ze np. za ok godzinkę będzie u mnie Jak któraś z moich dziewczyn sądzi ,że może być nieobecna w danym terminie w domku , to jej paczka jest u mnie i też za pokwitowaniem u mnie odbiera sama. Często spotykam sie z moimi konsultantkami, mają we mnie maxymalne wsparcie i pomoc ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
U mnie również kupowały klientki , tylko w kolorze czekolady. W kolorze musztardy mają jeszcze co najmniej 2 konsultantki , widziałam to na spotkaniu u swojej szefowej . Śmieszne to było, w jednym czasie 3 takie same torebki.... |
||
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
hej mam pytanko wczoraj zlozylam zamowienie z k06 dostawa firma kurierska i mam pytanko ;-) Termin płatnosci z 05 mam do 1 maja a dostawe z k06 na 4 ale domyslam sie ze bedzie chyba wczesniej bo teraz dlugi weekend . Moje pyt jest odnosnie tego czy paczuszka mi przyjdzie bo pieniadze wplace dopiero 2
i nie iwem co robic.... w skladaniu zamowien mam napisane ze ...czeka... wiec nie wiem
|
|
|
|
#1814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko szkoda, że nie napisali co to konkretnie za nagroda jest.Trzeba czekać do 30. 06....poczekamy
|
|
|
#1815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Często dublują mi sie oplaty , często opłacam 2 dostawy , 2 fakturki które mieszczą sie terminowo. Zapewne mają dużo do zrealizowania zamówień, do po 15.00 powinnaś mieć nową fakturkę |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
ale myslisz ze przyjdzie np w piatek ??? Albo nawet jutro? Wiem ze to dodatkowe 28 ale musialam zeby zdazyc ze zamowionkiem bo wiem ze wplace pieniadze dopiero 2 A DO 1 mam termin
NIe lubie takich sytuacji
|
|
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro rano , po ok. 10 będę wiedziała kiedy będzie na pewno. Miałam taki przypadek , wysłałam zamówienie na 2 dni przed upływem terminu oplaty za wcześneijszą dostawę, wszystko odbyło się na ok. zamówienie zostało zrealizowane. Jeżeli przyjdzie ,to raczej w sobotę , piątek to 1 maja , wiadomo świeto. Tylko też to wszystko zależy od kuriera. W najbliższym czasie weż od niego telefon , to wygoda |
|
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
kurcze boje sie ze mi moze nie przyjsc
a zamowionko za ponad 1000 zł ;( Załamie sie chyba wtedy !!! Czemu ja nie pilnuje tych wpłat ohhh :/ Chyba ze dzisiaj wplace ale nie wiem co wykombinuje
|
|
|
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Radzę , załatw sobie kartę płatniczą avonowską , od razu masz załatwioną płatnosć ,a tym bardziej , jak jesteś liderką , możesz przecież oplacać tą kartą dziewczyn faktury , tak pilnować aby miały prezenty za płacenie , a Ty będziesz otrzymywać bony i po zarejestrowaniu pieniażki wpływają i widzisz je przy swoich fakturach na profilu Ja miałam teraz do przodu 90 zł ,za te bony Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-04-29 o 09:26 |
|
|
|
|
#1820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dołożyć nieco ze swoich, bo przecież wiadomo dostaniesz te pieniądze niebawem spowrotem przynajmniejbedziesz miala wtedy pewność że paczuszke dostaniesz u mnie to jest tak ze termin mam do poniedzialku.. a w czwartki zawsze sprawdzaja czy pieniadze sa na koncie (w czwartki rowniez składam zamowienia) takze nawet jak przeleje we wtorek/sroda to jest szansa ze do rana dojdzie wiec przekalkuluj jak tojest u Ciebie i a nóz sie uda! ale proponowalabym jednak bądź co bądź założyc 'chwilowo' ze swoich ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
i miec przelewy na konto wtedy od razu bez zastanowienia funduje sobie karte visa - avon bo takie dodatki ze stronyavonu to aż serce sie kraja zeby przepuszczac ![]() edit. powie mi ktoś może jaka ilość próbek i jak zróżnicowana mieści się w 'niezbędniku konsultantki' w programie TPS? Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-29 o 09:34 |
||
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jak był konkurs smsowy(ten gdzie były zestawy z cynthia rowley) wygrałam 4 razy, a dostałam tylko 3 nagrody. Pisałam do Avonu, nawet dzwoniła do mnie pani z Avonu, powiedziała, że to zgłosi itp. i słuch zaginął, a ja swojej jednej nagrody i tak nie dostałam
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o ten zestaw konsultancki , na pewno oplaci sie wziąść ,w takiej plaztykowej pewnego rodzaju kosmetyczce jets bodajże 15 zapachó , takich pojedyńczych i chyba z 5 kremików ,tylko nie jetsem pewna , wieczorkiem bym podała dokładnie .... |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ale podobno dużo płaci się za kartę? Wcześniej czytałam, że ktoś miał z tą kartą niezłe przygody
|
|
|
|
#1824 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12081388]Zastanawiam się nad kupnem żelowej maski z Planet Spa - myślicie, że warto?[/QUOTE]
Że się tak przypomnę...
|
|
|
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w konkursie sms-owym odpowiada się na jakieś pytania?
Dla mnie te żelowe maski nic nie są warte.Kiedyś wcześniej miałam taką na oczy. Ale to kwestia gustu, czy ktoś to lubi, efekty niezauważalne.Raczej jako gadżet. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-04-29 o 11:14 |
|
|
|
#1826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[miałam wrzucić zdjęcia jak będą wyglądać naturalsy po zmianie opakowania ale teraz to nei wiem, chyba nikt mi nie uwierzy że to avon ![]() ]
|
|
|
#1828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe co tam zmajstrowali z tymi opakowaniami ![]() dostałam na maila taką wiadomość: Cytat:
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-04-29 o 11:29 |
||
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[/quote]Orlico, piszesz o masce do włosów czy maseczce do twrzy? niektórym te kosmetyki odpowiadały, ja zamówiłam demo ich trzech (maska do włosów, maseczka do twarzy i żel ujędrniający) i wszystko im odesłałam bo dla mnie to było nic nie warte. Maska do włosów strasznie mi obciążała moje włosy, maseczka do twarzy nic nie robiła - nie szkodziła co prawda ale jej zadanie nie było spełnione. Żel ujędrniający... hmmm... szybko się wchłania, nie pozostawia lepiej warstwy ale nie ujędrnia ani nic
|
|
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

to na pewno Avon, a jak tak to w którym katalogu wchodzi ta nowość

.

no ale, nie ma co narzekać, mam nadzieję że to ta wielka torba, bo taka jest mi właśnie potrzebna 
i nie iwem co robic.... w skladaniu zamowien mam napisane ze ...czeka... wiec nie wiem