|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
| Gdańsk |
|
19 | 46,34% |
| Kraków |
|
19 | 46,34% |
| Warszawa |
|
16 | 39,02% |
| Wrocław |
|
5 | 12,20% |
| dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
|
8 | 19,51% |
| w żadnym z wymienionych |
|
4 | 9,76% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Aniołku, wiesz jak to jest...
![]() Macham do wszystkich i uciekam, bo zaraz padnę na twarz ze zmęczenia, a jeszcze sporo muszę zrobić ![]()
|
#2582 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mskladaczku-radiologia to jest to co lubię
![]() Chyba zacznę od zwykłej soli fizjologicznej i podkradnę małemu Zyrtec ![]() A dobrego dermatologa tez szukam aktualnie,trudna sprawa ![]() Tygrysie-a mnie pozdrowic to co ja taka biedna jestem ![]() Ja Yoskine testuję prawie grzecznie i prawie codziennie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-05-04 o 22:09 |
|
|
|
#2583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witaj Córko
Cytat:
. Mskladaczku na tym środkowym zdjęciu Emi wygląda jak ten pies w kreskówce "Piorun" Cytat:
Cytat:
Witaj Kolu. Zostawiam pieśń. edit. Specjalne pozdrowienia dla Winter
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-05-04 o 22:17 |
|||
|
|
|
#2584 |
|
Czekam na Ragnarok
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12148282]
Fenris, piękna ta sowa śnieżna, szkoda tylko, że te zwierzaczki nie cieszą się wolnością. Mnie samej trudno jest patrzeć na zwierzęta w klatkach, dlatego omijam zoo i cyrk. Mam za” miętkie” serce. [/QUOTE] Ja też z tego właśnie powodu za zoo nie przepadam, a cyrku to już w ogóle nie znoszę, ale bardzo chciałam zrobić zdjęcia zwierzętom, a to w sumie najbliżej dla mnie... Dziękuję. Wilk był cudowny. Już w 2005 roku planowałam najazd na zoo i kradzież Wilków Planem było wypuszczenie ich na wolność. Ale jak to zrobić?Dobrej nocy. Ja właśnie wróciłam z bardzo udanego wieczoru, wszystko się ustabilizowało, tak jak planowałam. Jest mi błogo
|
|
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie usilnie tej odzywki szukam (po recenzji Szugar, ktora wlasnie do intense repair ja porownywala) Nawet dzisiaj w paru drogeriach sie o nia pytalam.... bo w tych sieciowych rossmanach, superpharmach itp nie ma. Gdzie Ty ja dorwalas? Cytat:
![]() Mnie radiologia interwencyjna (zabiegowa) nęci (ale wlasnie nie wiem na ile to przyszlosciowe jest, bo kardiolodzy, angiolodzy i neurochirurdzy czesc pracy zabieraja... nie wiem w ktora strone ta galaz radiologii tak naprawde zmierza.)Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Fenrisie- oby ten blogostan jak najdluzej trwal. Kciuki za to trzymam
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-04 o 22:37 |
|||
|
|
|
#2586 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziękować ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12148282] Bardzo podobała mi się kiecka Katt, bluzeczka i buciki Pani Prezes i fantastyczne obie pary butów Mirry. [/quote] Kijaneczko dziękuję ![]() Kattarino - świetne wieści! Tak trzymaj biedna :glaszcze: ale tak jak Tereska radzi, gadać nie musisz, możesz pisać ![]() Ty się lepiej chwal jak się randka udała. No i może zdjęcia jakieś ? ![]() Cytat:
![]() Myślę, że i Tobie by się spodobało, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Chodzenie po górach wciąga jak...yyyy.. chodzenie po bagnach ![]() Uśmiechnięta, bo jak jestem w górach, to normalnie aż żyć się chce. Gęba się człowiekowi sama szczerzy ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że zapalenie spojówek szybko wyleczysz. Jeszcze raz dziękuję za Rodzinę Whiteoaków i dzisiejszą Gomorrę. Już zaczęłam czytać, zaraz jak tylko wsiadłam do autobusu . Ciekawych rzeczy się można dowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje. A co do górek, to chciałabym tak lekko jak kozica, niestety bozia nie zaopatrzyła mnie w raciczki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2587 |
|
Piers do przodu
|
Prezesowo - obiecuję poprawę
Jak dożyję - w czwartek mam walne zebranie Wspólnoty ![]() Lecem spać - miłych snów wszystkim
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze Dobranoc - śpij spokojnie.
|
|
#2589 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kasia-san masz jak w banku i jak tylko cos bedziesz wiedziala daj znac z niecierpliwoscia bede czekala.Dobrej nocy
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
między rozpakowywaniem walizki a pierwszym praniem
ogarnęłam trochę wątek i:cieszę się bardzo z pozytywnych wyników Katt podziwiam i wzdycham do pięknych górskich widoków Irenki )fajnie jest czytać znów Nasturcję i Kasię-San w nowych, lepszych nastrojach i zobaczyć przelotem Kijankę ![]() Barcelona piękna, i tak jak pisała Angel - nieźle wyluzowana Piękne nadmorskie deptaki z rollkowcami i palmami, miastowi wylegujący się leniwie w słoncu, gwar klaksonów na ulicach i pokrzykiwania wiekowych Hiszpanek na wnuki przed kamieniczkami, sterty suszących się koszul i przescieradel powiewające z balkonów w wąskich uliczkach, parki, cudownie zielone, z odglosem smiechow dzieci jezdzacych na hulajnogach, psów ganiających się wokol drzew, rasta grup grajacych Marleya na gitarach w oparach zielonego , Las Ramblas kwiatowe i multiculti, plac Reial, av. Diagonal, psg. de la Gracia, park Guell.. a to wszystko okraszone tym ognistym temperamentem i jezykiem, ktory polubilam (jednak pierwsze dwa dni byly dla mnie szokiem, Hiszpanie są głosniejsi niz Włosi Jak tylko zrzuce fotki - zarzucę kilkoma
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mirro, Contax, Rawito, Endżelku, Skladaczku, D'Artagnanko, Tygrrrysie, Dorotko, Irenko, Kolus
![]() Wyznam Wam, ze tylko u nasz , w wymiatajacym watku tak jawnie moge sie cieszyc z dobrych wiadomosci zdrowotnych. W "realu" oprocz meza nikt nie wie, co mi jest-i jakos lepiej czuje sie z tym sekretem![]() Cytat:
![]() A kokoska kupije w Crearome, ale Tobie latwiej bedzie w jakims polskim sklepie internet. Moze nasze lepiej rozeznane Biochemiczki podrzuca linke? Cytat:
Dlugosc kiecki dla mnie w sam raz, choc nie wiem czy akurat ten odcien i intensywnosc zieleni bylyby dla mnie dobre .Co do zwierzat w ZOO- traktuje te miejsca nieco inaczej niz cyrk, ktorego z calego serca nienawidze, (tam wiezione stworzenenia sie eksploatuje do ostatniego tchnienia) ![]() Wiadomo, ze w ZOO dzikie zwierzeta, czesto zniezdzace sie w ciasnych klatkach, nie sa szczesliwe tak, jak moglyby byc na wolnosci. Jednak musimy pamietac, ze ta "wolnosc" w naszych czasach wcale nie jest tak wspaniala Fenris- kto wie czy tak piekne wilki, po kilku tygodniach od uwolnienia, nie zakonczylyby zywota w potrzasku/wnykach i nie wyladowalyby jako plaszcz na Allegro
|
||
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Kokakola- czyli udane randkowanie w Barcelonie?
![]() Ale cisza... wymiatacze spia Tez bym poszla, ale mi sie znow cos pokielbaislo i na noc pranie nastawilam.... i czekam. |
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś był dzień regeneracji i urody. Doszłam do siebie i spędziłam baardzo miły wieczór z mężem
![]() Katt, kochana, nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę! ![]() ![]() ![]() Kijaneczko i ja do ciebie macham wszystkimi czterema łapkami
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać z rana
Miłego dnia. |
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaaajcie
!
|
#2596 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Miłego wtorku.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2597 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry
![]() Ja tak na szybko, bo lecę do pracy. Czym się różni męski A*Men od B*Men'a Muglera? Bo chcę brać B*Men'a, ale nie wiem za bardzo co to-to. Miłego dnia ![]() I dziękuję za miłe słowa i kciuki ![]() Kattarino - chyba masz rację z tymi Wilkami, niestety... |
|
|
|
#2598 |
|
rude jest piękne:)
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rowniez zasugerowalam sie recenzja Szugar i o ile kupic szampon ziolowy z rzepa bylo latwo, o tyle dostanie tej odzywki graniczylo z cudem. Wszyscy w chalupie dostali prykaz jej zlokalizowania. Znalazlam odzywke w podrozy, w malenkim sklepiku typu GS, niedaleko Olsztyna. Jako, ze wlosy mam dosc dlugie, standartowa pojemnosc 200 ml starcza mi na kilkukrotne uzycie. To sie wnerwilam, wzielam na koncept i zamowilam karton produktow z ichniejszej strony (ceny nizsze niz w sklepach) : http://www.sklep.pollenaewa.com.pl/1...ja_wlosow.html Za godzine czeka mnie trud. Moj syn musi co pol roku miec aktualne badania o stanie zdrowia i "zdolnosci do" ( badz nie) z poradni sportowej. Wszystko byloby ok. gdyby nie pobierano mu podczas tych badan krwi. Duzy chlopak i naprawde zadziwia czasem otoczenie wytrzymaloscia psychiczna, a tutaj trzeba z nim prawie walczyc i sila go brac zeby tej juchy troche do badan utoczyc ![]() A serio to wyglada tak, ze nastawiony odpowiednio w domu siada wprawdzie na fotel, podciaga rekawy, blednie i... sru- mdleje. Zycze sobie szczescia ![]() Posylam Wam muzyke z filmu "Porozmawiaj z nia" ( szczerze polecam cala plyte z muzyka z tego filmu, inne zreszta tez - autorstwa Alberto Iglesias'a ): http://www.youtube.com/watch?v=giNEk_cMs7U Lece. Pozdrawiam cieplo Renate. Wracaj nam do zdrowia. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-05-05 o 08:20 |
|
|
|
|
#2600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziewczynki, kieckę wrzucę dzisiaj Cytat:
Potem miałam kaca, że się wygłupiłam.Dziewczyny z Bydgoszczy występowały na całkowitym luzie mimo, że tańczą dopiero dwa miesiące. A instruktorki to wymiotły na całego Może dostanę jakieś fotki z imprezy to Ci poślę Cytat:
Cytat:
Doroto, dziekuję za link Na komplet Matrixa wydałam niestety 60 zeta i lezy sobie ![]() Trzymam kciuki za Twojego syna
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-05-05 o 08:37 |
|||
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Wymiataczki i Wymiataczu
Poczytałam już trochę co tam u Was, ale całego wątku nie nadrobię Najważniejsze, że Kattce się polepszyło Za 4 m-ce kolejne badania ilości hormonów i przeciwciał i znowu konsultacja endokrynologiczna.Winterku, współczuję dolegliwości alergicznych. Mnie lekarz przepisuje do nosa Rhinocort, ale ja jestem już zaawansowana w chorobie. W każdym razie, pomaga. Stosuję przez tydzień i potem mam na dłuższy czas spokój z katarem. Irence zazdroszczę wyprawy i Koli też wyjazdu zazdroszczę. Czytałam też o występach scenicznych Tymeny. Fajnie Kasiu, że sie odważyłaś. Gratuluję. Jestem pewna, że wypadłaś doskonale. Wszak drzemie w Tobie duch arabskiej księżniczki Na pewno byłaś taką księżniczką w poprzednim wcieleniu Aniołkowy blog rekomendowany na pierwszej stronie gazeta.pl już poprzednim razem zauważyłam, nawet rodzince z dumą pokazywałam. Wcale mnie to wyróznienie nie dziwi. Blog, jak żaden inny z pachnących jest przepełniony wigorem i entuzjazmem. Bardzo lubię do niego zaglądać Miłego dnia Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-05-05 o 08:45 |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Aniołku, przepraszam ale zapomniałam pogratulować. znow na 1 stronie gazety.pl. Doroto-Coco trzymam kciuki za bezbolesne pobieranie krwi Twojego synka. Witam Homyka, za którym strasznie się stęskniłam przesyłam całuski dla Marioli synka Winterko współczuje Macham łapką do Koli Tharoona Katty, również bede w czwartek trzymała kciuki ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- na pewno wszystkich nie wymieniłam ale miłego dnia życze. ja ostatnio podziębiona jestem i kuruje się "po domowemu "
|
#2603 | ||||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
... nadmienię tylko, że xylometazolin przepisany był doraźnie, bo z nosa się lało jak z kranu i ponoć nic innego nie byłoby skuteczne w tamtym momencie. Miał być stosowany krótko, raz dziennie (a może dwa , nie pomnę bo to parę ładnych lat temu było)i miał być koniecznie w żelu, a nie kroplach. Poza tym przepisane zostały leki antyalergiczne, które jak powiedział lekarz działają z opóźnieniem stąd ten xylo na początku ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() dodatek za pracę w godzinach nocnych się należy a kurier o której dociera ? Ohoho ... zaczyna się ... Nie ziewać ![]() Dorotko za syna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 | |||||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja za Wami nie nadanżam
Cytat:
z takim jakby koronkowym wykończeniem przy szyi, długość mniej więcej do kolanka, chyba jedyna stamtąd "dla ludzi". Bo w tych powłóczystych kiecach do ziemi i z dekoltem do pępka to ja się raczej nie widzę.... ![]() Cytat:
Cytat:
) a że akurat byłam po kolacji, stwierfdziłam, ze wyglądam jak kangurek: u góry dużo, dużo nic, a nizej duża wypchana torba (czyt. brzuszek) Cytat:
a po trzecie, Claritine rzeczywiscie hamuje katar (o ile jest na podłożu alergicznym) zauważyłam po sobie Cytat:
i juz wiem, ze zakupię Antka, nawet umalować się na niego mozna i przy tym wyglądac jak człowiek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym, dzień dobry Wszystkim i miłego dnia życzę! A teraz pięknie proszę o kopniaczka na rozpęd, zebym się grzecznie wzięła do roboty zamiast pleść trzy po trzy
|
|
#2605 | ||||||
|
czyli Endżi
|
Dorotko, mocno trzymam kciuki za synka! Znam jego ból...
![]() Daj znać jak poszło ![]() Cytat:
Nie, nie dla mnie, bo za bardzo mnie to męczy. Nie do końca w sensie fizycznym - chociaż to też. Kurczę, bo ja jestem jakaś taka niewrażliwa na naturę i kompletnie mnie nie kręci podziwianie widoków i takie tam... I w górach jest wiecznie zimno a mało co mnie tak mierzi jak wiecznie niska temperatura No nie czuję tematu po prostu Dlatego podziwiam tych, którzy dostrzegają piękno i atrakcyjną rozrywkę tam, gdzie ja jej nie widzę ![]() Wolę motocykle, dancehall, taniec brzucha, hip-hop, perfumy, zakupy, imprezy itd ![]() Cytat:
Najlepszy jest chyba nierafinowany ze świeżego miąższu, co ?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bąbelki
Co tam u Was..jak półeczki flakoneczki???? Dziś mam dzień typu"niepodobam się sobie".Muszę zgubić 10kg...może znacie jakąś DIETE ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Tulę Ewuniu
|
|
|
#2607 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
I ja się przyznam, że kupiłam niedawno ten szampon i po kilku myciach jestem bardzo zadowolona Zaczęłam myć włosy Biodermą Node (bez silnych detergentów), ale miałam wstrętne wrażenie niedomytej głowy bleee i kupiłam Eve i mimo że ma sls-a to nic a nic mnie nie swędzi, a włosy są sypkie i skręcają mi się w piękne fale Teraz jeszcze zapoluję na tę lnianą odżywkę. Sama ostanio kupiłam pollenowska maskę Gloria i testuję. I trzymam za pierworodnego Cytat:
odcałowuję Endżi, olej kokosowy powinien być w każdym sklepie ekologicznym, czy ze zdrową żywnością Cytat:
Jakby co to złaszam się do królikowania Muszę to napsiać Emi jest przesłodka ![]() Cytat:
Kasiu-san Cytat:
Iwonko, Cytat:
Ale fajnie będziesz miała czas na spokojne testy Ja co prawda na filtry nie kładę podkładu, ale nawet i sam Antek o niebo lepiej daje się zmatowić niż wszelkie Avenki |
||||||
|
|
|
#2608 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) mam kolor świeżo obranego buraczka.... i o ile lubię czerwień jako taką, na własnym obliczu niespecjalnie mi się ona podoba....
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małgosiu jeszcze trochę i Ty wyjdziesz na prostą grunt, że działasz, a wszelkie poroblemy mają to do siebie, że kiedyś przejdą |
|
|
|
|
#2610 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Staram się tak właśnie pozytywnie myśleć i działać, chociaż cierpliwosc nie należy do moich najmocniejszych stron...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

ja taka biedna jestem

cierpię
Irenko, piękną masz pasję 

!

Dobrze, że mam długie włosy

a po trzecie, Claritine rzeczywiscie hamuje katar (o ile jest na podłożu alergicznym) zauważyłam po sobie