|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Aniołku, wiesz jak to jest...
![]() Macham do wszystkich i uciekam, bo zaraz padnę na twarz ze zmęczenia, a jeszcze sporo muszę zrobić ![]() ![]() ![]()
#2582 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mskladaczku-radiologia to jest to co lubię
![]() ![]() Chyba zacznę od zwykłej soli fizjologicznej i podkradnę małemu Zyrtec ![]() A dobrego dermatologa tez szukam aktualnie,trudna sprawa ![]() Tygrysie-a mnie pozdrowic to co ![]() ![]() ![]() Ja Yoskine testuję prawie grzecznie i prawie codziennie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-05-04 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |||
Zakorzenienie
|
Witaj Córko
![]() Cytat:
![]() Mskladaczku na tym środkowym zdjęciu Emi wygląda jak ten pies w kreskówce "Piorun" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj Kolu. ![]() Zostawiam pieśń. edit. Specjalne pozdrowienia dla Winter ![]()
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-05-04 o 21:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Czekam na Ragnarok
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12148282]
Fenris, piękna ta sowa śnieżna, szkoda tylko, że te zwierzaczki nie cieszą się wolnością. Mnie samej trudno jest patrzeć na zwierzęta w klatkach, dlatego omijam zoo i cyrk. Mam za” miętkie” serce. [/QUOTE] Ja też z tego właśnie powodu za zoo nie przepadam, a cyrku to już w ogóle nie znoszę, ale bardzo chciałam zrobić zdjęcia zwierzętom, a to w sumie najbliżej dla mnie... Dziękuję. Wilk był cudowny. Już w 2005 roku planowałam najazd na zoo i kradzież Wilków ![]() Dobrej nocy. Ja właśnie wróciłam z bardzo udanego wieczoru, wszystko się ustabilizowało, tak jak planowałam. Jest mi błogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie usilnie tej odzywki szukam (po recenzji Szugar, ktora wlasnie do intense repair ja porownywala) Nawet dzisiaj w paru drogeriach sie o nia pytalam.... bo w tych sieciowych rossmanach, superpharmach itp nie ma. Gdzie Ty ja dorwalas? Cytat:
![]() Mnie radiologia interwencyjna (zabiegowa) nęci ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Fenrisie- oby ten blogostan jak najdluzej trwal. Kciuki za to trzymam ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-04 o 21:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Dziękować ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12148282] Bardzo podobała mi się kiecka Katt, bluzeczka i buciki Pani Prezes i fantastyczne obie pary butów Mirry. [/quote] Kijaneczko dziękuję ![]() Kattarino - świetne wieści! Tak trzymaj ![]() biedna :glaszcze: ale tak jak Tereska radzi, gadać nie musisz, możesz pisać ![]() ![]() Ty się lepiej chwal jak się randka udała. No i może zdjęcia jakieś ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę, że i Tobie by się spodobało, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Chodzenie po górach wciąga jak...yyyy.. chodzenie po bagnach ![]() Uśmiechnięta, bo jak jestem w górach, to normalnie aż żyć się chce. Gęba się człowiekowi sama szczerzy ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że zapalenie spojówek szybko wyleczysz. Jeszcze raz dziękuję za Rodzinę Whiteoaków i dzisiejszą Gomorrę. Już zaczęłam czytać, zaraz jak tylko wsiadłam do autobusu . Ciekawych rzeczy się można dowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje. A co do górek, to chciałabym tak lekko jak kozica, niestety bozia nie zaopatrzyła mnie w raciczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2587 |
Piers do przodu
|
Prezesowo - obiecuję poprawę
![]() Jak dożyję - w czwartek mam walne zebranie Wspólnoty ![]() Lecem spać - miłych snów wszystkim ![]()
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() Dobranoc - śpij spokojnie.
![]() |
#2589 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kasia-san masz jak w banku ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
między rozpakowywaniem walizki a pierwszym praniem
![]() cieszę się bardzo z pozytywnych wyników Katt ![]() ![]() podziwiam i wzdycham do pięknych górskich widoków Irenki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie jest czytać znów Nasturcję i Kasię-San w nowych, lepszych nastrojach ![]() ![]() ![]() Barcelona piękna, i tak jak pisała Angel - nieźle wyluzowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko zrzuce fotki - zarzucę kilkoma ![]()
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Mirro, Contax, Rawito, Endżelku, Skladaczku, D'Artagnanko, Tygrrrysie, Dorotko, Irenko, Kolus
![]() ![]() Wyznam Wam, ze tylko u nasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kokoska kupije w Crearome, ale Tobie latwiej bedzie w jakims polskim sklepie internet. Moze nasze lepiej rozeznane Biochemiczki podrzuca linke? ![]() Cytat:
![]() Dlugosc kiecki dla mnie w sam raz, ![]() ![]() Co do zwierzat w ZOO- traktuje te miejsca nieco inaczej niz cyrk, ktorego z calego serca nienawidze, (tam wiezione stworzenenia sie eksploatuje do ostatniego tchnienia) ![]() ![]() ![]() Fenris- kto wie czy tak piekne wilki, po kilku tygodniach od uwolnienia, nie zakonczylyby zywota w potrzasku/wnykach i nie wyladowalyby jako plaszcz na Allegro ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
Kokakola- czyli udane randkowanie w Barcelonie?
![]() Ale cisza... wymiatacze spia ![]() Tez bym poszla, ale mi sie znow cos pokielbaislo i na noc pranie nastawilam.... i czekam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Dziś był dzień regeneracji i urody. Doszłam do siebie i spędziłam baardzo miły wieczór z mężem
![]() Katt, kochana, nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę! ![]() ![]() ![]() Kijaneczko i ja do ciebie macham wszystkimi czterema łapkami ![]()
#2594 |
Zakorzenienie
|
Powitać z rana
![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Witaaaajcie
![]()
![]() |
#2596 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() Miłego wtorku.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry
![]() Ja tak na szybko, bo lecę do pracy. Czym się różni męski A*Men od B*Men'a Muglera? Bo chcę brać B*Men'a, ale nie wiem za bardzo co to-to. Miłego dnia ![]() I dziękuję za miłe słowa i kciuki ![]() Kattarino - chyba masz rację z tymi Wilkami, niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
rude jest piękne:)
|
![]() ![]()
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rowniez zasugerowalam sie recenzja Szugar i o ile kupic szampon ziolowy z rzepa bylo latwo, o tyle dostanie tej odzywki graniczylo z cudem. Wszyscy w chalupie dostali prykaz jej zlokalizowania. Znalazlam odzywke w podrozy, w malenkim sklepiku typu GS, niedaleko Olsztyna. Jako, ze wlosy mam dosc dlugie, standartowa pojemnosc 200 ml starcza mi na kilkukrotne uzycie. To sie wnerwilam, wzielam na koncept i zamowilam karton produktow z ichniejszej strony (ceny nizsze niz w sklepach) : http://www.sklep.pollenaewa.com.pl/1...ja_wlosow.html Za godzine czeka mnie trud. Moj syn musi co pol roku miec aktualne badania o stanie zdrowia i "zdolnosci do" ( badz nie) z poradni sportowej. Wszystko byloby ok. gdyby nie pobierano mu podczas tych badan krwi. Duzy chlopak i naprawde zadziwia czasem otoczenie wytrzymaloscia psychiczna, a tutaj trzeba z nim prawie walczyc i sila go brac zeby tej juchy troche do badan utoczyc ![]() A serio to wyglada tak, ze nastawiony odpowiednio w domu siada wprawdzie na fotel, podciaga rekawy, blednie i... sru- mdleje. Zycze sobie szczescia ![]() Posylam Wam muzyke z filmu "Porozmawiaj z nia" ( szczerze polecam cala plyte z muzyka z tego filmu, inne zreszta tez - autorstwa Alberto Iglesias'a ): http://www.youtube.com/watch?v=giNEk_cMs7U Lece. Pozdrawiam cieplo Renate. Wracaj nam do zdrowia. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-05-05 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczynki, kieckę wrzucę dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny z Bydgoszczy występowały na całkowitym luzie mimo, że tańczą dopiero dwa miesiące. A instruktorki to wymiotły na całego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Doroto, dziekuję za link ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Twojego syna ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-05-05 o 07:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
Kochane Wymiataczki i Wymiataczu
![]() Poczytałam już trochę co tam u Was, ale całego wątku nie nadrobię ![]() Najważniejsze, że Kattce się polepszyło ![]() ![]() Winterku, współczuję dolegliwości alergicznych. Mnie lekarz przepisuje do nosa Rhinocort, ale ja jestem już zaawansowana w chorobie. W każdym razie, pomaga. Stosuję przez tydzień i potem mam na dłuższy czas spokój z katarem. Irence zazdroszczę wyprawy i Koli też wyjazdu zazdroszczę. Czytałam też o występach scenicznych Tymeny. Fajnie Kasiu, że sie odważyłaś. Gratuluję. Jestem pewna, że wypadłaś doskonale. Wszak drzemie w Tobie duch arabskiej księżniczki ![]() ![]() Aniołkowy blog rekomendowany na pierwszej stronie gazeta.pl już poprzednim razem zauważyłam, nawet rodzince z dumą pokazywałam. Wcale mnie to wyróznienie nie dziwi. Blog, jak żaden inny z pachnących jest przepełniony wigorem i entuzjazmem. Bardzo lubię do niego zaglądać ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-05-05 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Aniołku, przepraszam ale zapomniałam pogratulować. znow na 1 stronie gazety.pl. Doroto-Coco trzymam kciuki za bezbolesne pobieranie krwi Twojego synka. Witam Homyka, za którym strasznie się stęskniłam ![]() przesyłam całuski dla Marioli synka ![]() Winterko współczuje ![]() Macham łapką do Koli ![]() ![]() ![]() ![]() Tharoona ![]() ![]() Katty, również bede w czwartek trzymała kciuki ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- na pewno wszystkich nie wymieniłam ale ![]() miłego dnia życze. ja ostatnio podziębiona jestem i kuruje się "po domowemu ![]()
#2603 | ||||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
... nadmienię tylko, że xylometazolin przepisany był doraźnie, bo z nosa się lało jak z kranu i ponoć nic innego nie byłoby skuteczne w tamtym momencie. Miał być stosowany krótko, raz dziennie (a może dwa ![]() Poza tym przepisane zostały leki antyalergiczne, które jak powiedział lekarz działają z opóźnieniem stąd ten xylo na początku ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() dodatek za pracę w godzinach nocnych się należy ![]() a kurier o której dociera ? Ohoho ... zaczyna się ... Nie ziewać ![]() Dorotko ![]()
![]() |
#2604 | |||||||
niecnotliwa dziewica
|
Ja za Wami nie nadanżam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym, dzień dobry Wszystkim i miłego dnia życzę! ![]() ![]() A teraz pięknie proszę o kopniaczka na rozpęd, zebym się grzecznie wzięła do roboty zamiast pleść trzy po trzy ![]()
![]() |
#2605 | ||||||
czyli Endżi
|
Dorotko, mocno trzymam kciuki za synka! Znam jego ból...
![]() Daj znać jak poszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wolę motocykle, dancehall, taniec brzucha, hip-hop, perfumy, zakupy, imprezy itd ![]() Cytat:
![]() Najlepszy jest chyba nierafinowany ze świeżego miąższu, co ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Bąbelki
![]() Co tam u Was..jak półeczki flakoneczki???? Dziś mam dzień typu"niepodobam się sobie".Muszę zgubić 10kg...może znacie jakąś DIETE ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Tulę Ewuniu
![]() |
#2607 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Cytat:
I ja się przyznam, że kupiłam niedawno ten szampon i po kilku myciach jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Teraz jeszcze zapoluję na tę lnianą odżywkę. Sama ostanio kupiłam pollenowska maskę Gloria i testuję. I trzymam ![]() ![]() Cytat:
odcałowuję ![]() ![]() Endżi, olej kokosowy powinien być w każdym sklepie ekologicznym, czy ze zdrową żywnością ![]() Cytat:
Jakby co to złaszam się do królikowania ![]() Muszę to napsiać ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kasiu-san ![]() Cytat:
Iwonko, ![]() ![]() Cytat:
Ale fajnie ![]() ![]() Ja co prawda na filtry nie kładę podkładu, ale nawet i sam Antek o niebo lepiej daje się zmatowić niż wszelkie Avenki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małgosiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Staram się tak właśnie pozytywnie myśleć i działać, chociaż cierpliwosc nie należy do moich najmocniejszych stron...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.