|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Właśnie kliknęłam sobie masę pierdółek z Polleny Evy
![]() ![]() Czy naprawdę nikt nie wie nic o A*Menie i B*Menie? Nie wiem czy klikać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też przegladam ich stronę i oczy mam ![]() Poza wspomnianym szamponem i odżywką, świetny jest też krem lniany do rąk. Dla wielbicielek lawendy jest też ich nowa seria ![]() Dobrze pamiętam, nie lubisz Angela ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
I mają świetny krem na pękające pięty
![]() Kasia, nie widzę maski Gloria ale widzę mgiełkę Claudia za całe 2 zeta?? ![]() Homyku, aż spłonęłam ![]() Aniołku ![]() Fenris, ja nie dzierże Angela ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-05-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, to ta maska => https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html Polleny - Malwa ![]() kupiłam ją na all, bo nie chciało mi się jej szukać w sklepach, ale podobno są w Auchon ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Ach to ta słynna Gloria Malwy, już wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Wrocilim. Calo
![]() Krew utoczona, badania zrobione. Jak zwykle przy rozbiorce do gatek ogolne zadziwnie wzbudza szczypiorowatosc mojego syna ( przy wzroscie 162cm, waga-uwaga! 44 kg ) Musze jednak napisac, ze moj syn ma najpiekniejsze miesnie brzucha, klatki piersiowej i plecow jakie widzialam u chlopca w jego wieku. Zero tluszczu na nim. Ale za to konczyny to ma jak zaba, jak ten Kermit co mu lataly na wszytkie strony filcowe lapy ![]() Kiedys, przyznaje - mialam swira na punkcie jego chudzielcowatosci. Wszyscy jego koledzy tacy okazali, duzi, a toto moje dlugie i chude. Do czasu jak mnie opierdzielil jeden lekarz i prawie wywalil z gabinetu, ze cieszyc sie powinnam, ze on tak wyglada, a marudze. Ze jest przeciez bardzo aktywny fizycznie to jak ma niby wygladac, jak paker? Teraz mi przeszlo wprawdzie, ale i tak toczymy wojny o jedzenie. Moj syn nie jada wogole wedlin, coraz czesciej widze, ze nie siega tez po mieso. Szanuje to, ma prawo do wlasnych wyborow, ale nie chcialabym jednoczesnie zeby stalo mu sie cos zlego ze zdrowiem. Trudna rola matki. Jak nic. Dziekuje Wam za trzymanie kciukow za Omdlewca ![]() Wroce jeszcze do wlosow. Oleje np. kokosowy musialam odstawic. Oczyszczenie wlosow z oleju wymaga dwukrotnego porzadnego mycia, co przy moich oslabionych i wypadajacych wlosach skutkowalo nadmiernym jeszcze wypadaniem podczas takiego oczyszczania. Po splukaniu odzywki badz maski stosuje na wilgotne wlosy miksture z 10 ml wody demineralizowanej, dodaje pare kropel jedwabiu hydrolizowanego, keratyny i d-panthenolu, spryskuje tym czupryne. Poza tym robie systematycznie wcierki z ekstraktow thantosowych. To wszystko jest bardzo uciazliwe, czasochlonne i mnie mowiac szczerze czesto wnerwia, ze tyle musze skakac wokol wlasnych kudlow, ale warto byc systematycznym w stosowaniu tych mecyji. Mnie pomoglo. Wroce do Was jeszcze wieczorem, teraz zmykam do roboty ![]() edit: Jaki opasly post wyrzezbilam! Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-05-05 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, że wcześniej nie wspomniałyście o lnianym kremie. Wzięłam dużo lawendy.
A co do B*Men'a - 50ml za niecałe 90zł, okazja, dlatego o nim myślałam. Może komuś sprezentuję... I dobrze pamiętasz Contax - nie lubię Angela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
niecnotliwa dziewica
|
A ja dziś Angelem właśnie pachnę, i to tak "po całości" - żel pod prysznic był, i krem, i odpowiednia ilość edp
![]() ![]() Skoro już uczyniłyśmy offtopa zapachowego... ![]() ![]() ![]()
#2619 |
rude jest piękne:)
|
Nie bylo mnie troche i mam tyle do czytania
![]() ![]() Weszlam na strone Polleny(Dorotko dziks ![]() Ciesze sie ,ze juz po wszystkim Coco ,a chudoscia sie nie przejmuj ,moja Pola byla taka chuda,ze latem to wygladala jak dziecko glodzone notorycznie,zima nie bylo az tak widac grubo ja ubieralam ![]() ![]() Homyczku ![]()
#2620 |
Zakorzenienie
|
Mój syn to też szczypior
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |||
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Cytat:
![]() Winter również życzę skutecznej walki z alergią. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozumiem cię i pamiętam moje zeszłoroczne huśtawki nastrojowo - kilogramowe spowodowane chorobą i burzą hormonów. Takich dni "niepodobania się sobie" było sporo. Przeżyłam dzięki wsparciu Katt, na które będę również bardzo liczyła po ciąży ![]() W ciążę zaszłam z dużym nadbagażem kilogramowym i już mi słabo na samą myśl, ile kilogramów będę musiała się po pozbyć. Oczywiście maluch i zdrowie najważniejsze, ale muszę wrócić do formy.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2009-05-05 o 11:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Trasa była trzyminutowa. Odebrała mnie Babcia, która pamiętała, że ze szkoły wychodziłam z workiem w ręku (ona niosła tornister), a już pod blokiem worka nie było ... i już się nie znalazł ![]() Wtedy to po raz pierwszy i ostatni widziałam moją Babcię zezłoszczoną na mnie. Mama tylko westchnęła ... Tymeno - nic nie poradzisz. To z wiekiem mija, choć nie całkiem ![]() Możesz tylko kochać. ![]()
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu, zrzucisz kilogramy, będzie dobrze
![]() ![]() Dzisiaj mija osiem lat jak urodziłam swoje dziecie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- BigM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Widzę, z postu Marioli, że przegapiłam dobre wieści zdrowotne Homyka
![]() Dużo zdrowia, Homyczku - żeby szło ku lepszemu ![]() Mariolu - jak się zaweźmiesz, to zrzucisz ![]() Dla mojej bliskiej koleżanki "dietą" było karmienie piersią - elegancko i równo chudła, a ja to np. jestem z tych, co schudnąć mogą dopiero po zakończeniu laktacji, taka ze mnie BigMama ![]() tzn. może jakbym się mocno ograniczała z kaloriami w tym czasie to bym i chudła, ale nie o to chyba chodzi ... na wszystko jest miejsce i czas ![]()
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale właśnie zaliczyłam wpadkę z serią "radical" farmony i się zniechęciłam do zakupów w ciemno (chwilowo), swędzi mnie głowa, włosy wyglądają jak druty, trza było recenzje poczytać, a nie kupowac w ciemno ![]() dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia ![]() ![]() rozbawił mnie dziś za to krześniak, żegnając swoją rodzoną : "podaj mi buziaka i przytulanie"... " będziesz za mną tęsknić?",- "będę", -"no to idź sobie, natychmiast, no już! za drzwi!!" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, Big Mamo
![]()
#2627 |
Czekam na Ragnarok
|
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-05-05 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
niecnotliwa dziewica
|
Rhubarb to, o ile pamiętam, bardzo ładne badyle, kwaskowe takie
![]()
#2629 |
Zakorzenienie
|
rabarbar ma i bardzo lubię, ale wiecie potrzebuję czegoś całkiem nowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2631 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie wtorkowo
![]() kurcze, cały dzień jestem senna ![]() czekamy ![]() Cytat:
![]() Kasiu koniecznie, bo bardzom jej ciekawa ![]() A jeszcze powiedz mi jak jest z cenami u nich? Znośne? Bo na stronie nie widzę cen. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet teraz, kiedy na szczytach leży śnieg, większą część trasy pokonywaliśmy w krótkich rękawkach ![]() No, ale dobra nie przekonuję ![]() Świat byłby nudny jakbyśmy się wszyscy pasjonowali tym samym ![]() Cytat:
Trzeba użyć odżywki po myciu, bo włosy ciężko się rozczesują, ale po wysuszeniu są mięciutkie, błyszczą się, nie przetłuszczają, a co najważniejsze po dłuższym czasie stosowania widzę, że mam sporo nowych włosów ![]()
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm z Fitomedem też bym uważała ![]() ![]() ![]() Mnie po Radicalu też skalp swędzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
|
jejuniu jak mi zimno rece mi sie zamrozily nie moge pisac
![]() ![]()
#2635 |
Zakorzenienie
|
Tereniu czyzby od zachodu szła fala mrozów ?
![]() ...czy też robiłaś porządki w zamrażarce? ![]()
#2636 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Wymiatajcie!
![]() Mariolu ![]() ![]() ![]() ![]() Dorotko Coco- fajnego masz tego Syna. Spoznilam sie z kciukami, ale widze, ze daliscie rade ![]() A o niejedzenie miesa sie nie martw- lekarze zgodnie mowia, ze moj organizm wegetarianki, tak dzielnie walczy z, jakby nie bylo, ciezkimi chorobami, ktore dostalam w spadku w genach- m.in.wlasnie dlatego, ze jest tak uwaznie zywiony ![]() Margotko- polecam Truth ![]() ![]() Mariolu- co do kilogramow; nie boj zaby, damy rade! ![]() Cos jeszcze mialam napisac, ale wylecialo mi z glowy ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Juz wiem, mialam doniesc, ze przyszla sukienko tunika. ![]() Jest sliczna, na podszewce, kolory mi pasuja, ale..... tu bedzie lista "ale" 1.wychodzi na to, ze jestem duzo wyzsza od modelki, bo ledwo kryje mi pupe. Zatem odpada noszenie jej poza domostwem, jako typowej sukienki ![]() 2. moj obfity biust troche sie musi w niej rozpychac, ale na szczescie nie widac tego ![]() 3. dziewczyna w typie urody Indianki wygladala a la etno, a ja wygladam jak z katalogu Victoria's Secret ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
O! i zapomnialam powitac Neo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Faktycznie zrobiło się buro i ponuro, tylko patrzeć, jak zacznie padać ![]() Cytat:
![]() Kasiu, nie kuś tym Truth bo naprawdę dam się znów skusić i wszystko będzie zgodne z podpisem. Testy alergiczne miałam robić, nie na perfumy wydawać! (ale czuję, ze i tak przetestuję i kliknę ![]() Zuzik, nie kuś! ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Wyjdę na okropną babę, której jest obojętne środowisko naturalne, ale tłumaczenie zasad wprowadzenia podatku ekologicznego na angielski nieco działa mi na nerwy.....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.