|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Witam i ja po weekendzie
![]() W Zakopanem było fajnie, co prawda tłumy jak zawsze w weekend majowy, ale trzymaliśmy się z daleka od centrum i było ok. ![]() Skończył mi się filtr, więc siłą rzeczy się opalałam, muszę złożyć zamówienie w Eskulapie, ale brakuje mi trochę do darmowej przesyłki i nie wiem, co by tu sobie dołożyć. ![]() Pozbyłam się kilku resztek w ten weekend. ![]() ![]() ![]() Ze zużytego balsamu się najbardziej cieszę - mam w zapasach 2 balsamy, 5 maseł i 3 mini masła. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aha, ten korektor Estella ma chyba ten sam co ja, czyli NW15, bo ode mnie miała próbkę. Ja jestem z niego niesamowicie zadowolona, rewelacyjnie kryje a nie jest ciężki i lepki jak kamuflaż. Gdyby go zrobili w tubce to już w ogóle byłabym w siódmym niebie.
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-05-04 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Elu, nic się nie stało
![]() Ja w domu przelotem, zjadłam obiad, lecę na korki a potem z kolegami na spontaniczne piwo .... ![]() ![]()
#3994 |
Zakorzenienie
|
Co za pogoda
![]() ![]() Ninuś jak tam matura? ![]()
#3995 |
lipiec na maksa!!! :)
|
burza
![]() ![]() na maturze znowu Chłopi ![]() ![]() A ja siedzę i piszę referat ![]()
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Eeee.... z tą burzą był fałszywy alarm
![]() A co do matury to wg. mnie tematy wypracowania były proste. Ja miałam na mojej Ogniem i mieczem, którego nie przeczytałam w ogóle ![]() Napisałam wypracowanie właściwie tylko na podstawie tego fragmentu, który był załączony na formularzu maturalnym ![]() Strasznie mnie boli głowa od wczoraj, nie wiem czy mi za bardzo słońce nie przygrzało w mózg jak wczoraj się opalałam, bo cały czas mam takie dziwne zawroty głowy i mieni mi się przed oczami ![]() ![]() ![]()
#3997 |
Rozeznanie
|
lizzie a jaki korektor tak zachwalasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | ||
Wtajemniczenie
|
No to super
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jej, jaki ja miałam dzisiaj paskudny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech, idę do drugiej babci, zaniedbałam je ostatnio ![]() Nino, jak Ci poszło? Za każdym razem jak widziałam kasztanowce, to myślałam o Tobie ![]()
![]() |
#3999 |
|
isa Też mi się wydaje, że w miarę ok te tematy, ale sam fakt że znowu Chłopi aż mnie zmroził
![]() wstyd się przyznać ale Pana Tadeusza nie czytałam, po prostu nienawidzę tej książki ![]() ![]() Co innego Chłopi, Lalka, Noce i dnie, Nad Niemnem ![]() kochanie przykro mi z powodu babci ![]() Zębami się nie przejmuj, po prostu je wyleczysz i tyle. Ósemki mało kto ma zdrowe ![]() ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-05-04 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
kochanie
![]() Nie martw się ząbkami, ósemki właściwie nie są potrzebne i można bez nich żyć ![]() nosku ja Chłopów nawet lubiłam, za to Lalka i cała reszta.... oj nie ![]() ![]()
#4001 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam na wątek po południu, nacytowałam się i napisałam jak głupia i wszystko mi zeżarło ![]() Więc tak z pamięci: Ninko trzymałam dziś i będę dalej trzymać kciuki, na pewno będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Lizzie super, że się tak dobrze bawiłaś, czekamy na relację i fotorelację ![]() Kochanie przykro mi i z powodu babci i z powodu zębów ![]() ![]() Isa świetne te sukienki, które wkleiłaś ![]() ![]() ![]() Wyjazd się udał i zaowocował potrzebą zakupu papki Jadwigi i pudru bambusowego ![]() ![]() Kilka dni temu pisałam, że muszę kupić w końcu jakiś lekki krem i wreszcie się zmobilizowałam przed wyjazdem, wzięłam Roca do mieszanej i póki co jestem b.zadowolona, jest leciutki, fajnie nawilża, szybko się wchłania i nie zostawia tłustawej warstwy. Nosku pytałaś o plany zakupowe na maj, u mnie oprócz wyżej wymienionych nic mi nie przychodzi do głowy, jeśli już to raczej kolorówka ![]() Jeśli pozbędę się maczka to na jego miejsce kupiłabym jakiś róż, albo brązer i może wreszcie przekonam się do codziennego używania ![]() Poza tym intensywnie myślę nad jakąś uniwersalną paletką cieni i linerem Gosha ![]() Przydałoby się trochę zacząć oszczędzać, bo w czerwcu-lipcu czeka mnie spory wydatek a tu jeszcze należałoby uzupełnić trochę szafę ![]() Echh ciężki jest los kobiety ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-05-04 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | ||
po prostu Em :)
|
Ahh, uwielbiam Kazimierz.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ninkuś, odezwij się ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | ||
Zadomowienie
|
O ten: http://www.maccosmetics.com/product/...RODUCT_ID=4388
Cytat:
![]() Kiedyś też chciałam kupić ten biały khol ale jak się na niego napaliłam, to go nigdzie znaleźć nie mogłam ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja chyba też przetrzepię trochę swoje zbiory, muszę dokładnie przemyśleć czego nie używam i chyba kilka rzeczy poleci na All, przyda się kaska na kolejne zakupy ![]()
![]() |
#4004 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A khol chcę kupić nadal ![]() ![]() Białe kredki mam dwie... ale jakoś nie widać ich po wewnętrznej stronie powieki... Jaką masz? ![]()
![]() |
#4005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że zakupy nie w pełni udane, no ale czekolada rekompensuje straty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super, że ten makijaż miałaś taki trwały, mi na bazie artdeco coś się ostatnio odbija, ale to może przez to, że jest trochę stara ![]() A ja zapomniałam powiedzieć - lakier Vipery jest super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4007 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Zabieg usuwania ósemek nie jest taki straszny jak go malują - mówi to osoba, która nie chodziła do dentysty od 8 do 22 roku życia, bo panicznie się bała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miała któraś z was serum Farmona Blue Lagoon? Zastanawiam się, czy to się może sprawdzić w roli lekkiego, dodatkowego nawilżacza pod filtr. Trochę się boję zawartości alg, ale może moja skóra nie będzie na nie źle reagować, bo ostatnio jest w dobrej formie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4009 |
Przyjaciółka KWC
|
I to mocno nawilżało?
![]() ![]() Jeszcze rozważam taką opcję, że odpuszczę póki co krem do twarzy, wykończę Biodermę Atoderm i kupię krem Nuxe Nirvanesque Enrichie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
CFG mi sie skonczyl <czarna rozpacz>
![]() ![]() ![]() co za paskudna pogoda. wystawilam leb przez okno i mnie zmrozilo ![]() ![]()
#4011 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochanie, mam nadzieję, że z zębami nie będzie problemów ![]() A dziś moi maturzyści piszą angielski... ![]() ![]()
![]() |
#4012 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli szukasz lekkiego ale fajnie nawilżającego kremu, to polecam Galenic Soins Hydratants do suchej cery. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Ja dziś byłam zapracowana cały dzień i do końca tygodnia też będę miała mało czasu na wizażowanie w pracy. lizzie obiecałam Ci napisać co nieco o szamponie Syoss. Tak więc ja go chyba nie polubię(mam wersję do suchych włosów, użyłam go już 3 razy) ![]() Chciałam jeszcze przy okazji pochwalić szminkę Shine Gelee L`Oreal. Jak nie lubię pomadek tak ta jest naprawdę świetna - dobrze nawilża, ładnie się błyszczy, ma przyjemny smak i nadaje bardzo subtelny kolor. Gdyby jeszcze opakowanie miała ładniejsze... ![]()
#4014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zainteresowałaś mnie tą szminką, czy ona daje na ustach efekt błyszczyka? Czy raczej ma kremową, kryjącą konsystencję? Zaraz poszukam jakiegoś linka w necie.
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy tej pomadce nie znać żadnych mankamentów na ustach.
![]() |
#4017 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno mi porównywać, bo z zasady kremów do suchej cery nigdy nie używałam, dopiero Nosek mnie na ten namówiła ![]() Tak w ogóle to dzień dobry ![]() Strasznie dziś zmarzłam, bo oczywiście pamiętając weekendowe upały wybrałam się do pracy w spódnicy ![]() Dostałam dziś I część mojego Avonowego zamówienia tzn. 2 kredki z gąbeczką i się cieszę sama do siebie, bo fioletowa ma idealny dla mnie kolor a ta gąbeczka jest świetna ![]() ![]() Polubiłam ostatnio kredki odkąd mam Gosha ![]() Aaa czy ktoś mi poleci jakąś dobrą temperówkę do nich? ![]()
![]() |
#4019 |
|
cześć
![]() ja też na maj planuję trochę się ograniczać ![]() ![]() mam już listę i postanowiłam, że tego nie przekroczę ![]() ice do kremu RoC to ja też byłam z niego całkiem zadowolona. ![]() ![]() mi skończył się Hydraphase LRP, którego używałam pod filtr i teraz zdecydowałam się na Clarenę ![]()
![]() |
#4020 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Warszawianki, ja nie mogę się jednak z Wami zobaczyć w czwartek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.