|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
witajcie, 3 dni wolnego!! ![]() i Paul Walker![]() zjadlam z TZtem najbardziej slony popcorn na swiecie i popilam to mala,przemycona buteleczka rozowego winka fajny wieczor. Po kinie zrobilam prasowanie,wypilismy z TZtem po drinku i poszlismy spac.wstalam o 8 dzis i na TVN piekna pogoda ale zimno strasznie. Slonko swieci, jem pycha sniadanko, zaraz kawusia.. piekny poranek,lubie takie spokojne...Tzt spi jesczcze, wstawilam wlasnie piekarnik i pieke buleczki i tak pachnie ladnie... eh..sielankowo![]() potem prysznic,zakupy w poslkim sklepie i przygotowywanie dzisisejszej imprezki a wiec gotowanie,smazenie itp. milego dnia i piszcie cos!
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Halou
![]() Ojj dawno mnie tu nie było,no ale czas nadrobić zaległości ![]() Agolek-Vin Diesel powiadasz... ![]() Lolcia-Mam nadzieję,że wszystko się ułoży ze zdrowiem ![]() Hmm tydzień minął mi średnio na jeża ;p Po primo leń, po secundo znowu nie zjawiłam się na fakultetach/lektoracie więc będę musiała jakoś to kiedyś odkręcić ![]() Wzięłam się za pisanie eseju zaliczeniowego na wiedze o qltro, o 'wizerunku wspolczesneej kobiety w mediach. Woda polała się strumieniem ,acz chyba coś z tego sensownego wyjdzie. Z rozrywki , w czwartek wybyłam na koncerrrt znowu.. ![]() Ot festiwal indie rock'a niby nie przepadam za tym gatunkiem muzyki,ale nazwa pewnego bandu,a raczej członkowie dostatecznie mnie przekonali ![]() Klub generalnie świecił pustkami, przeważała 'alternatywna' młodzież, wiadomo.. Zakupiwszy piwo przycupłam przy stoliku i się zaczeło Pierw wiadomo kto ![]() Wywnioskowałam,że perkusista niet, za chudy ;p ale gitarzysta... ![]() ![]() ![]() Geez jak grał *__________* Z chęcią poszłabym pod scenę poszaleć trochę,acz tam pustki,3 stojące niczym słup soli dziewczęta a'la grouppies ogólnie występ udany,energetyczny bardzo. jak by kogoś zainteresowało ,zapodam link z zeszłotygodniowego.. http://www.youtube.com/watch?v=ifMc3eYhjBg mhmm to były czasy ![]() Skonczyli,potem zagrały 2 inne zespoły, sennie,tak jakoś onirycznie się zrobiło, a mi srodze zakręciło w głowie. po 1 piwie, matko ![]() No ale nie o tym,nie o tym. Gdzieś pod koniec, na sali zjawił się pan od gitarki, niby gadał ze znajomymi niby coś, dziwnym trafem zawsze robil rundkę w pobliżu mego stolika, oglądnąwszy się wymownie, (ze 4 razy..) potem co mnie do reszty rozbroiło, poprawil swa misternie ułożoną fryzurę. I tyle. Mi w to graj, fakt faktem z trudem powstrzymałam się od smiechu, z nadzieją,że a nuż. Ot pewnie był zawiany, zaciekawiły' go może moje nabijane ćwiekami sandały,albo skojarzył.. po pewnym sopockim ekscesie.. Yhh tak czy owak jak struta głowię co by tu 'zdziałać' i jak Króca no podoba mi się,miałabym ochotę na jakiś 'progres' ale.. co prawda kumpela z lyceum go zna,ale ze plotkara straszna.. w czwartek zaś grają na Juwenaliach,acz możliwe,że wezwą mnie na oddział (wreszcie..) do wiadomego szpitala toteż ;/ Póki co idę odsapnąć. Wieczorem Zoppot (Fashion Day Odpowiednio ![]() Miłej soboty |
|
|
|
#4053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze jakoś się wygrzebiesz z tego Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze masz cały jeden dzień, wiec pewnie balujesz, co?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW wcześnie macie Juwenalia, u nas dopiero w okolicach 20 maja ![]() (moje ostatnie studenckie Juwenalia Wróciłam z weekendu (a tu nadal ruch minimalny )Było super Zaliczyliśmy wczoraj Skrzyczne (kolejką oczywiście bo kolana mi nie pozwalają na chodzenia po górach, ale i tak fajnie było ), zimno było strasznie, ale daliśmy radę A dziś koniakowskie koronki (nawet kupiłam sobie kolczyki z koronki, a mamie serwetki ) Fajne miejsce mieliśmy na nocleg, klimatyczne, w sam raz na rocznicę Dziś było już cieplutko i nawet opaliłam się minimalnie ![]() Ponieważ jechaliśmy moim autem w tamtą stronę prowadziłam całą drogę i miałam prawdziwy chrzest bojowy bo pierwszy raz prowadziłam w górach, na krętych, stromych, wąskich drogach ![]() No i taki mój weekend w trzech aktach szkoda że już "po" i szara rzeczywistość i muszę się zabrać za kolejny rozdział pracy ale nie wiem czy jeszcze dziś bo mnie głowa strasznie boli słońce mi za mocno przygrzało, czy co ![]() piszcie coś!! miłego wieczoru |
|||||
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec w skrocie. Wczoraj zrobilam duuuzo dobrego jedzonka,sasiedzi przyszli i jako ze bylo pieknie i slonecznie zjedlismy na ogrodzie a potem sie przenieslismy do domu i do 1 siedzialam z nimi i poszlam spac a TZt do 3 siedzial. Powiedzialam sobie,ze nie chce sie obudzic nast dnai na kacu i zmeczona wiec przestalam pic jak juz uznalam ze starczy i poszlam spac. dobra decyzja o dzis sie dobrze czulam i poszlam o 11 z sasiadka na 1.5h spacer po gorkach,parkach itp.potem drzemka byla, robienie obiadu, potem zaczelismy z TZtem robic sobie male drinki i tak siedzimy i ogoladamy filmy caly dzien i gadamy i podjadamy (niestety)..ale bardzo fajny dziena ze jutro dalej wolne wiec planujemy nad jezioro jechac pochodzic sobie. oczywsici e jak pogoda bedzie..prosze piszcie cos no milego wieczorka
|
|
#4055 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie podskoczy mi
![]() Cytat:
przynajmniej na wycieczkę miałaś siłę ![]() Cytat:
za pogodę no właśnie.... Zmykam właśnie powoli spać, bo jakaś zmęczona jestem, po weekendzie ![]() jutro oczywiście od rana za maturzystki (i dajcie znać jak poszło )dobranoc |
||
|
|
|
#4056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis swieto u nas wiec wolne ze zlych informacji - nici z wycieczki o na dworze huragan z deszczem... szlag by to...mielismy na wycieczke jechac .. a tak to do galerii handlowej pojedzemy polazic.. nawet nie mam za bardzo kasy..eehhhh. Potem jakies filmy i takie tam..milego dnia laleczki
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja się dziś nieco lepiej czuję ,okres dostałam zaraz po spannikowaniu z wagą,powoli zlatuje w dół ale póki co ograniczyłam trochę jedzenie,bo wcinałam straszne kity ostatnio,ale ciężko mi cokolwiek jesc,bo tu podejrzenia celiaklii ,tu nietolerancja laktozy ,ehh !.Poza tym cera mi sie popsuła niemiłosiernie,dzisiaj wybieram się po dermacol no trudno będę się musiala maskowac,bo naprawdę nei daje mi to życ.Miałabym do dupy dzień gdyby nie to,że Tż-et dzisiaj u mnie śpi No i 3 mam kciuki za wylewających 7poty pilnych uczniów klas 3 i 4
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaa plotkowy spadł na drugą stronę,no niesamowite i niewybaczalne...
choć przyznaję, pewnie sama w pewnym stopniu się do tego przyczyniłam. ![]() ![]() U mnie aktywnie, majowy weekend przeleciał pod znakiem pracy w ciągu dnia i grillowania/piwkowania lub pisania przez resztę czasu. Generalnie mało zaglądam bo staram się nie rozpraszać - praca goni... Mam już mniej więcej połowę napisaną i pocieszam się, że im bliżej konca tym więcej lania wody - bo początek jest najbardziej teoretyczny, reszta to już bardziej analizy i moje wnioski... także mam nadzieję, że teraz już pójdzie szybciej i sprawniej... :rolley es:Wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień upływają pod znakiem dogorywania - bo dopiero schodzi ze mnie poweekendowe zmęczenie i brak snu. Do tego pogoda się popsuła i ciśnienie chyba leci na pysk bo dziś zasypiam na stojąco. Na szczęście ani na zajęcia ani do pracy nie musiałam pędzić więc poza zasłużonym chyba odpoczynkiem poświęciłam dzień na pisanie poza tym zebrałam się i pojechałam do centrum handlowego,ale szału nie było, wpadła jedna bluzeczka Poza tym zaczaiłam się na pewną torbę, ale z jej zakupem musze poczekać do wyplaty, ktora powinna byc niebawem w portfelu ![]() Autko sprawuje się cudnie, uwielbiam jeździć Do tego malutko pali, jestem zdumiona bo tankowałam je ponad 2 tygodnie temu, w piątek, a jeszcze mam 1/4baku Dodam, że sporo jeżdżę - oprocz szkoly i pracy rozwoże znajomych gdzie sie da i kiedy sie da, teraz kazda okazja do jezdzenia jest dla mnie frajda ![]() Humor tez, odpukać, dość dobry - to pewnie przez słoneczko ![]() Ewuś - zazdroszcze weekendu i gratuluję maestrii kierowniczej ![]() agolku - szkoda, ze pogoda nie dopisała, ale zawsze lepszy wolny brzydki dzien niz pracowniczy brzydki dzien, no nie? ![]() Lolciu - mam nadzieje, ze z cera i z waga to problemy przejsciowe ![]() Dziewczyny - maturzystki, jak wrażenia? Trzymałam kciuki więc musiało pojsc swietnie ![]()
|
#4060 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakkolwiek na zdjęciach Twojej buźki ja tam nie widzę żadnych niedoskonałości ![]() fajowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
normalnie coś w tym jest: razem zaczęłyśmy pisać, razem jesteśmy na etapie "połowy" więc może się jeszcze okaże ze się razem będziemy bronić Cytat:
nie trzeba się martwić ubytkiem za bardzo ja nie wiem w sumie, ile moja lodówka pali, bo po mieście jeżdżę niewiele, jak coś to od razu na dalsze trasy, które wiadomo, troche paliwa pochłaniają ![]() słusznie ![]() Cytat:
Dobry wieczór ![]() wzięłam Was dziś na przetrzymanie żeby się kilka wpisów pojawiło i żebym miała na co odpowiadać U mnie dzień nudnawy. Wstałam o 8 bo mieli przyjść panowie od rutynowego sprawdzania gazu i wentylacji (przyszli o 9 ) Później się snułam, poprawiłam prace i wysłałam do promotora (ciekawe kiedy odpisze i czy w ogóle ) ... napisałam też nowe CV i list motywacyjny, bo postanowiłam jednak spróbować się ubiegać o pracę lektora, wiec wysłałam w kilka miejsc i w jeszcze kilka planuję wysłać Późnym popołudniem standardowo angielski i koniec dnia Nie idę jeszcze spać, może coś napiszę, ale pewnie skończy się na wizażowaniu ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-05 o 00:57 |
|||||||
|
|
|
#4061 |
|
♥
|
Witam. ja ostatnio mało pisze bo cały czas cos sie dzieje a jak mam chwilke to czytam ksiazke
nie wiem czy Wam mówiłam ale z Tz juz nie jestem juz nawet troche mineło od rozstania . na poczatku było trudno ale teraz juz wszystko jest ok - moze i lepiej ze tak sie stało. lolciu mi pomaga Rosa cea emulsja do skóry z trądzikiem różowatym ![]() madame_apple super ze auto dobrze sie sprawuje Ewuś oj ty to biedaczko naszukasz sie tej pracy - ale pewnie znajdzie sie praca idealna dla Ciebie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja juz pisze z pracy do was po 3 dniowym obijaniu sie,nawet nie jest tak zle bo jakbym miala przy tej pogodzie siedzec jeszcze jeden dzien w domu to cyba bym oszalala ![]() wczoraj z TZtem bylismy na zakupach i dostalam ten krem o ktorym tak marzylam odkad poczytalam o nim na KWC. Clarins Mulit Active Prevention Plus na noc. na pierwsze zmarszczki i jako prewencja dla kolejnych.. dla kobiet w wieku 25-35. Mam nadzieje,ze bedzie mi sluzyl bo mi sie reka trzesla,ze trzeba tyle kasy na glupi krem wydac i jest to zdecydowanie najdrozszy kosmetyk jaki mialam w zyciu. Wiec oby dzialal bo jak nie to ktos za to beknie do tego gel do zmywania twarzy Clarinsa wzielam bo promocja byla.potem tylko sofa i filmy.. fajnie ze juz wtorek zaraz znowu weekend![]() milego dnia wam zycze
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam Dziewczyny za podniesienie na duchu,mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje,bo mam kolejne problemy natury 'sercowej' ale w obawie o trafienie na tego posta nieproszonej osoby,nie mogę tutaj nic napisac
a szkoda.Co do twarzy to ja już chyba wszystko przetestowałam co możliwe ,ale problem się nie traci a i nawet dermacolu nie znalazłam Pogoda fatalnie na mnie wpływa,śpię na stojąco pomimo wypicia kawy,której pic nie mogę .Jabłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast! ![]() .Ewusiu 3mam kciuki żebyś znalazła godną Ciebie pracę,za godne wynagrodzenie [w sensie coby zarobic a nie narobic się ].Aniu mam nadzieję ,że szybko sobie wszystko poukładasz po ex związku .Agolku-krem za tyle pieniążków,MUSI się sprawowac na medal no chociaż ja sobie kupiłam kiedyś krem nuxe za kupe kasy jak na moją kieszeń[zachęcona dobrymi opiniami kwc] i po prostu była przerażona jak zobaczyłam siebie w lusterko po kilku zastosowaniach ale na pocieszenie dodam,że szybciutko wymieniłam na wizażu
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-05-05 o 15:12 |
|
|
|
#4064 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
im krótszy tydzień roboczy tym lepszy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie ![]() dziś miałam trochę zalatany dzień rano biblioteki, później kawa u kumpeli (gdzie zaparkowałam na chodniku bo nie było gdzie indziej miejsca i dostałam wezwanie od straży miejskiej ) Po powrocie obiad i następnie zakupy spożywcze. NIC nie napisałam dziś więc zamierzam jeszcze przysiąść bo nie mogę się tak uwsteczniać ![]() miłego wieczorku Wam życzę |
|||||||
|
|
|
#4065 |
|
♥
|
aaa jutro do szkoły = uh ciezko bedzie ostatnio byłam chyba z 2 tygodnie temu
![]() Ewus otóz to , jestem nastawiona , ze narazie jest nijako i dziwnie ale cóz prawie 3 lata bylismy ze soba. moj tata w sierpniu za złe parkowanie od straży miejskiej dostał mandat 50 zł. Lolciu mam tak samo , pija ta kawe i pije i nic. wrr |
|
|
|
#4066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zreszta mialam pare kosmetykow Nuxe i bardzo sobie chwalilam No ale kazdy ma inna skore i inne ta skora ma wymagania wiec to co sluzy jednemu nie bedzie dobre dla drugiego.witajcie, ja juz po pracy,obiedzie i zakupach. Wyobrazcie dobie ze juz dzis w pracy rozmawialismy kto mzoe w tym roku wziasc wolne w okresie Bozego Narodzenia i NY!! matko,jak ten czas leci!juz prawie pol roku minelo a dopiero byl Sylwester....Wielkanoc... szok...w kazdym razie ja mam pierszenstwo w tym roku bo w zeszlym bylam w pracy wiec coby nie zwlekac zanim bilety beda tragicznie drogie zabukowalismy z TZtem wlasnie lot do polski na 24.12-03.01 ![]() tak wiec w tym miesiacu kupilismy juz 3 loty i zoastalo nam tyle na koncie,ze do konca miesiac na chlebie i wodzie... albo jajakch bo tu tansze 15 jaj niz bochenek chleba dziwny kraj ![]() teraz sciagam brzydule i zasiadam do ogladania ![]() mileog wieczorka
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie mam sporo energii coś ;p dzisiaj jak się wkurzyłam to od 19 do 20 sprzątałam w domu, bo już nie mogłam patrzeć na ten syf ;p jednak jak się mieszka z samymi facetami, to trzeba mieć oczy dookoła głowy- dwa dni, a oni już potrafią zrobić armagedon
|
|
#4069 |
|
♥
|
ah a jednak jutro do szkoły nie ide - ide na pogrzeb od bliskiej kolezanki mama zmarła
przez ten szpital o wszystkim zapominam.Ewus: troche boli ucho , dzisiaj akurat skonczył mi sie antybiotyk, wystepuje wieczorami jeszcze gorączka, kreci mi sie czasami w głowie.ale nie ma tak źle - da sie wytrzymac. w piatek ide na sciaganie szwów. u mnie to wszysto wyszło w czasie kłotni i on chyba nie był swiadomy jak powiedział : koniec , po kilku dniach jak próbował cos z tym zrobic odrazu powiedziałam ze nasz czas sie juz skonczył. tym bardziej ze kiedys juz miałam watpliwosci , przemyslałam to wszysto. |
|
|
|
#4070 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Bonjour
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciągle chce mi się spać i boli mnie głowa... I jak tu pisać w takich warunkach? Na szczęście od jutra ma być już ładniej więc mam nadzieję, że samopoczucie ulegnie poprawie bo trzeci dzień brzydkiej pogody z rzędu już mnie wykańcza ![]() [quote=LoLcIa123;12162992J abłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast!. [/quote] I słusznie ![]() btw. wczoraj zaliczyłam pierwszą jazdę w deszczu, a dziś szykuje się pierwsza trasa w ulewie... ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mandat będzie symboliczny... ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że dostałaś wolne - szykują się piękne święta ![]() ![]() Wstałam dziś później niż chciałam bo dosłownie nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Jak już pisałam, jesienna aura mnie dobija... Lecę zaraz na uczelnię, ale chyba tylko w celach"organizacyjnych" - dać prezent urodzinowy koledze i kasę na kwiaty i nekrolog (straszna sprawa, koleżanka z roku zaginęła w listopadzie w górach ze swoim chłopakiem, a parę dni temu odnaleziono jej zwłoki.... nie była moją bliską przyjaciółką, ale i tak okropnie jest słyszeć o śmierci tak młodej znajomej osoby ) Zajęcia chyba odpuszczam zwłaszcza, że na wszystkich do tej pory byłam, a trzeba wyrobić normę nieobecności :PPóźniej planuję pisanie zarówno pracy jak i zaliczenia z jednego przedmiotu, o 17 mam pojechać do pracy, ale umówiłam się z menadżerką że jak nic się nie będzie działo to pójdę szybciej do domu więc mam nadzieję, że długo tam nie zabawię - w taką pogodę tłumy nie przyjdą raczej ![]() A o północy jadę po koleżankę, która wraca z Krety, na lotnisko ![]() Miłego dnia kochane
|
|
#4071 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja muszę mieć słońce wokół siebie żeby mieć energię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no co? to jest oficjalne przezwisko mojego samochodu, używane regularnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) więc chyba mu się nie przyznam jak coś Cytat:
![]() widzę ze robisz za pierwszą taksówkę w Trójmieście ![]() Dzień dobry ![]() u mnie jeszcze nie pada wiec postanowiłam jednak pójść dziś do tej Straży, aby mieć z głowy i już o tym nie myśleć. Zwłaszcza ze wczoraj nie miałam weny i tylko stronę napisałam więc dziś przydałoby sie mieć wolna głowę i trochę więcej stworzyć ![]() miłego dnia Kochane edit: no i upiekło mi się opłaca się być niewinną kobietką w takich sytuacjach, od razu panowie ze straży staja się bardzo mili
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-06 o 13:13 |
||||||||||
|
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
witacjcie, jeszcze nie na lunchu jestem wiec tak na chwilke wpadlam nie chce zeby mnei zauwazli w pracy wiec potem napisze u mnei wieje i leje...bleee.milego popoludnia.
|
|
#4073 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() coś w tym jest ale na własne życzenie ![]() choć dziś i tak taksówkowanie jednak odwołane bo znalazło się korzystniejsze rozwiązanie. Cytat:
![]() Ja póki co stworzyłam z 2strony może, wena średnia na jeża bo mi zimno w domuuu... Już nie grzeją w środku, na zewnątrz też pizga więc grrr... ![]() Cytat:
![]() hihi^^ Cytat:
![]() Widzę, że plan "ciąża" jest już naprawdę realny i poważny super ![]() to tak jak u mnie... na zmianę słońce z deszczem, z przewagą tego drugiego, a wszystko okraszone potężnymi podmuchami... Na szczęście już od jutra ma być lepiej. Oby ![]() Jazda w deszczu przebiegła bez zakłóceń, z czego niezmiernie się cieszę ![]() Popisałam, pojadłam, a teraz zbieram się zaraz do pracy. Błagam, trzymajcie kciuki żebym mogła szybko stamtąd czmychnąć bo strasznie mi się nie chce tym bardziej, że w taką pogodę niewiele osób do nas przyjdzie. Już wczoraj była Miłego popołudnia ziomki
|
|
#4074 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wtedy by pomyślał ze mam schizofrenię Cytat:
jak już przysiadłam to machnęłam raz 1,5 strony, drugi raz 1,5 strony ale bardzo długo się za każdym razem zbierałam ![]() Cytat:
też tak sądzę będziemy ciociami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyszłaś wcześniej z pracy? ![]() W drugiej połowie dnia nic ciekawego u mnie. Dom - angielski - dom, pisanie - obijanie się - pisanie. Dobrze ze za tydzień zaczynają się Igry (Juwenalia polibudy) a później Juwenalia śląskie bo bym padła z nudów nad tą pracą tylko w kółko ![]() dobrej nocki |
|||||
|
|
|
#4075 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
u mnie brzydkiej pogody ciag dalszy.. lece do pracy juz wiec zycze wam milego i slonecznego dnia
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam śniadanie, powizażowałam i biorę się za miłęgo dnia |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa, cały dzień ani jednego wpisu
![]() No to sobie pogadam sama ze sobą ![]() chociaż właściwie nie mam co opowiadać bo cały dzień spędziłam przy kompie jedynie wieczorem poszłam na fitness na 3 godzinki ( ) co by nie przyrosnąć na stałe do krzesła ![]() Idę spać bo jutro na 8 ![]() dobranoc nicniemówiące Plotkary |
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
![]() O matko jaka tu cisza ![]() U mnie wczoraj aktywny dzień,rano szkoła, później praca, w międzyczasie pisanko, a wieczorem impreza, z której wróciłam o 3.30... Teraz jestem w miarę wyspana, ale obawiam się, że koło południa przyjdzie spadek energetyczny... Zaraz mknę do pracy... Obym dała radę. Odezwę się jak wrócę o ile od razu nie pójdę spać :P Miłego dnia kochane
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, u mnie dzis kolejny dziec masakry pogodowej.. a na dodatek mam zly dzien w pracy... a dzis firmowe wyjscie a ja najchetniej bym poszla spac pod koscyk a nie szla sie bawic.. nie mam sily ani energii.. jakie macie plany na weeknd? buziaki
|
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze nie zasnęłaś w pracy Cytat:
![]() straszne ze macie taką pogodę co za okropny kraj u nas już wiosna od dawna i nie odpuszcza... szkoda ze nie możesz być w Polsce i sie wygrzewać ![]() ja jadę zaraz do rodzinki i zostaję do niedzieli, bo mama pracuje cały weekend wiec się muszę zająć domem jutro mam nadzieję sie z TŻ-em spotkam ![]() u mnie nadal nic ciekawego planujemy z kumpelą (wtedy kiedy nie gadamy o pisaniu pracy ofc ) jak się przebierzemy na paradę na Juwenalia ale to dopiero za tydzień (albo i już za tydzień ) udanego, piątkowego popołudnia |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

i bawcie się dobrze
wiec pozdrawiam
ale za to jak miło
nie ma takeigo kaca ktory by nie minal
nie za dobrze ci?...
.
w poniedziałek jadę na reszte badań..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam nadzieję ze jakoś się wygrzebiesz z tego
jeszcze masz cały jeden dzień, wiec pewnie balujesz, co?
za pogodę
!.