![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotkowy dla dietetyczek :) V
cześć
![]() wreszcie kolejna - już V - odsłona wątku Plotkowego, który pierwotnie dawno temu założyła Sathi ![]() odnośniki do poszczególnych części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161181 część I http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198279 część II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217020 część III http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234003 część IV miłego plotkowania! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
A więc Witam wszystkie plotkary w nowym wątku
![]() I dobranoc ![]() Odezwę się jutro koniecznie i wszystko poopowiadam ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
To ja też chcę się dołączyć
![]() ![]()
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ależ oczywiście, że... TAK!!!!!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ha jestem 3 a 3 to moja ulubiona liczba
![]() EDIT: Iza ty wstrętna.... buuu obraziłam się już nie jestem 3 ![]()
#7 |
Rozeznanie
|
Witam.
![]() Nowy wątek - świetna okazja, żeby zacząć się częściej udzielać. ![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
kurczę, a ja właśnie się pokłóciłam z koleżanką
![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz do niej pojechać czy niestety nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O widzę nowa odsłona wątku
![]()
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
Subskrypcja
![]() Miłego dnia Gwiazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() widze plotkowanie idzie w najlepsze ![]() ![]() ![]() u mnie przepiekny poranek dzis wiec zapowiada sie kolejny goracy dzien ![]() ide prysznic wziasc i troche brzuszkow zarzucic ![]() mileog dzionka ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Agolek - no jeśli macie klimatyzację to chyba nie najgorzej, nie
![]() ![]() Lolcia - nio nioooo, opowiaaaaaadaj ![]() Iza - i jak w końcu wykumałyście z koleżanką? Dała sobie wytłumaczyć ![]() Monochrome - widzisz teraz sama na siebie bicz, nie ma bata, musisz tutej częściej pisác elaboraty ![]() Coff3ina - witamy w piątej odsłonie ![]() Enex leniwiec nie poszła dzisiej do szpitala (nie mam już praktyk a tak dobrowolnie to ja wolałam po 3tygodniach wstawania przed 6 raz też się w dzień powszedni kiedy wyspać), polewy na ciacho też nie zrobię, bo się zbieram o 10 na pociąg do tż´ta a teraz mam wizażowego lenia ![]() ![]() A tak w ogóle i szczególe z tym ciachem było dość dziwnawo, bo krem co miał być w pośrodku okazał się total wodą (było to 320g śmietany, 600g jagód i 100g białej milki roztopionej), więc enex poszła po rozum do głowy i sięgnęła po żelfixy, potem pół godziny modliłam się nad garnkiem żeby chłodnąc to zaczęło żelować, bo i tak woda była i jak już wsadziłam do piekarika cała happy jak to ładnie wymyśliłam to dokumałam, że w gorącu i tak to znowu przejdzie w ciecz, czyli massssakra mi wyjdzie ![]() ![]() Niech żyje pieczenie enex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej odsłonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
Wow
![]() ![]() ![]() No jasne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tamtego watku to dziękuje bardzo za komplement ![]() ![]() ![]() I nawzajem ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tez pogogsda okropna. Upał jak nie wiem co ;/ Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() milego dnia kochane!
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam się w nowej odsłonie.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie róbcie tak więcej!
![]() Wchodzę, patrzę a tam kłódka- serce mi zamarło ![]() Dodaje foty z wakacji...
#20 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden i jeszcze raz
![]()
#21 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
![]() znowu mnie ten ważny moment ominął, mam pecha ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witaj kochana ![]() ![]() ale miałąm zakręcony weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cały dzień wylegiwałyśmy się na ogródku, grillowałyśmy i ogólnie było super ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Malinko śliczne fotki ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale u mnie gorąco ![]() ![]() Widzę,że nowa odsłona,żeśmy się naplotkowały przez te wszystkie części ![]() Ewuś - mm,super,że miałaś taki udany weekend ![]() ![]() Wiosenko - mam nadzieję,że się długo koleżanka nie będzie gniewała ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skoro ciasto wizualnie wygląda dobrze, to już połowa sukcesu ![]() ![]() a jeśli Twoje ciacho jest i ładne, i pyszne to git ![]() Cytat:
![]() ![]() ja - śliczny aniołek? ![]() Malinka - super zdjęcia! i jakie widoki! ślicznie wyglądasz ![]() Ewusia, kocham Twoje historie ![]() ![]() u mnie też gorRRRRąco, ale bynajmniej nie narzekam ^^ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
iza_wiosenna: Ja po Francji mam dosc upalow
![]() No pewnie ze śliczny aniolek z Ciebie ![]() ![]() Tylko moze czasami rozki Ci wyrastaja ^^ Ale to chyba rzadko . Przynajmniej na wizazu tego nie zauwazylam ![]() Ewusia_marchew: Ty tu jestes od 1 czesci? ![]() ![]() A wesele musiało byc fajne. Kazde wesele jest fajne.Ty jestes wege? ![]() ![]() malinka_86: śiwetne zdjecia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też chce, ja nigdy nie byłam ![]() Malinko śliczne zdjęcia i osoba na nich ![]() Matko ale gorąco a ja owoce poszłam zbierać ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: wszyscy się z tż-ami spotykają - Ty, Lolcia, kurczę czy tylko ja jestem singielką? Ja też ![]() skoro ciasto wizualnie wygląda dobrze, to już połowa sukcesu kiedyś upiekłam kopiec kreta, był strasznie brzydki - przypominał bardziej jakąś zmasakrowaną kretówę po ulewnym deszczu, gradzie niż ładny kopiec i nikt go nie chciał jeść, więc zostało więcej dla mnie a był taaaaaaaki pyszny Też tak miałam :sernik dietetyczny robiłam ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Krytia : Osz kurcze :O To faktycznie nazbierałas tego ^^
Na śliwki patrzec nie moge ,a za jabłko podziekuje . Ostatnio nie lubie zadnych owocow^^ mam jakis odchył chyba ![]() Ale rodzinka by nie pogardziła ![]() Co bedziesz z tym robic? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
nic nie mow...
![]() Malinko swietne fotki ![]() ja wlasnie bylam sie przejsc zeby nie siedziec w biurze ale na dwoerze taki upal,ze odparzylam sobie chyba podeszwe od klapek.. ![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Hihi ![]() ![]() ![]() Izuś, narazie nie jestem na redukcji, bo zajadam się ciastami etc. ![]() No więc. Od czego zacząć... dziadzio? ![]() ![]() Pogoda dopisywała, więc ciocia zaproponowała, że przejdziemy się na działkę "od starego" i zobaczymy jaki posiada full wypas ogródek ![]() Idziemy, jej syn (purtas, 9 lat ![]() "Jak one tam są, to nie idziemy, bo nawet ze sobą nie rozmawiamy". Pobiegł kolejny raz... słyszymy "DZIADEEEEEK!". Zamarliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikt nawet tego nie komentował. Zaprosił nas następnego dnia na grilla... Siostra mojej mamy powiedziała "My właściwie to... przyszłyśmy po sałatę. I idziemy na ten ogródek". Idzie z nami, idzie, nagle zatrzymuje się i mówi: "Albo nie... nie... albo... nie mów kim Kasia (moja mama) jest." ![]() Wchodzimy, a na działce jego 'partnerka' ze swoimi dorosłymi córkami i zgrają wrzeszczących bachorów. Powiedziały (moja mama z siostrą) "Dzieńdobry" i wyszły ![]() Następnego dnia: Przychodzimy na grilla. Dziadzio ciągle mówił mojej mamie jedno i to samo, żalił się nawet jaki to on biedny, jak mu nic w życiu nie wyszło. Że go wszyscy rozpili ![]() ![]() Następnego dnia: Mamę budzi dzwoniący telefon, oczywiście... tatuś dzwoni "Przepraszam, że tak wcześnie...(mama patrzy na zegarek - 5:25 ![]() ![]() Znowu grill, kawa, ta sama śpiewka, jego sztuczny śmiech, żarciki, żałosne teksty. Nawet pytał, czy mógłby jechać z nami do Karpacza ![]() ![]() Oczywiście olałyśmy sprawę, bo wyjeżdżałyśmy o 6 i chyba się "tatuś" na moją mamę obraził. ![]() Oto wersja mini-mini. Bardziej mini już nie ma ![]() Narazie nie piszę o niczym więcej, bo byłaby to przesada jak na jeden post ![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem wege, no ale tak całkiem to tam nie głodowałam na tym weselu, coś tam zjadłam, ale niewiele ![]() [ na pewno jeszcze będziesz mieć okazję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie się pokłóciłam z dziadkiem strasznie ![]() ![]() no w każdym razie dochodzę do siebie powoli ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.