|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
ło matko Ana co za dziad !!!!
* * * dziewczyny mam suknie ozdobiona krysztalkami, koronkowa rybka, poniewaz bolerko jest pod szyje odpada naszyjnik, fryzurke bede miec koczek delikatny na karku a grzywką. Do Kościoła dlugi welon i kwiat we wlosy zeby nie bylo golo na przyjecie. I teraz mam problem z biżu. Myslicie ze kolczyki wiszace wystarcza?coś w tym stylu czy punkciki tylko? http://www.allegro.pl/item623482834_...e_komplet.html Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-05-10 o 10:20 |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
diya ja z dosciwadczenia wiem ze musisz przmierzyc wszytsko. Nie kazdemu pasuja dlugie kolczyki i nie kazdemu punkciki. Kwestia wygladu calosci.
|
|
|
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Bardzo ladne,mysle ze wygodne |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie kliwia mi dobrze i w tych i w tych, ale jak to się prezentuje calościowo nie wiem- szkoda mi kupować oba wzory żeby potem jeden odrzucić
ale na pewno nie będę mieć naszyjnika...pokazywałam Ci suknię?
|
|
|
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
diya suknie chyba widzialam, ale chyba mam pracy zapisana bo na pendrivie nie mma - a kolekconuje sobie wszytkie wasze suknie ;]
Kolczyki ladne. ale mysle ze sobie spokojnie mozesz kupic 2 wzory i o wiele taniej niz w komplecie. Wystarczy ze pojdziesz do slepu z bizu , tam maja wybor ze hej. i po 12 zł to nie majatek, a na pewno na niejedna impreze sie przydadza. ihihiMozesz wkleic suknie jeszcze raz. proszę. |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze smęce (zresztą i tak nikt nie zauwazył chyba mojego porannego wpisu). TZ włąsnie wrócił, powiedział "czesc" i poszedł sie kąpac. no, ze ****a mać.... bo po co jakies słowo wyjasnienia??
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam,z e jak wróci, to choc powie, ze mu głupio, ze przeprasza. bo inaczej sie ze mną umawiała ale nie.... |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
|Nie mogłam zajrzałam mu do portfela-- nie ma tam nic. wiec gdzie jest te 50 euro??
a teraz dostał smsa... nawet nie myslałam, sprawdziłam (choc nigdy nie grzebie mu w telefonie) to był od kolegi z którym wczoraj sie spotkał tresc: " wiem juz wszytsko, dobrze było, jest ok" i co ja mam myslec?? jedna mysl przychochodzi mi do głowy tylko |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
madzia zapytj. Bo inaczej bedzie cie to gryzlo, i bedzie miedzy wami niecieawa sytuacja. i napiecie bedzie narastac.
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygladasz przeslicznie Madzia zapytaj go po prostu... ja bym nie wytrzymala nie wiedzac bo by mnie to gryzlo.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-10 o 11:36 |
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed chwilą dzwoniłą do mnie mama. zaczyna mówic o slubie a ja w płacz. powiedziałam jej wszytsko co z TZ. powiedziałam, ze odechciało mi sie tego całego slubu i w ogóle. i co mam mu powiedziec ze mu grzebałam w komórce i w portfelu?? bo skąd wiem o kasie i smsie?? zresztą ten sms dla mnie jest taki jednoznaczny ![]() nie pali... |
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
yyy po sms od kolegi
nie sądzę by Cię zdradzał
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dawno mnie tu nie było, ale ostatnio mam strasznie mało czasu na siedzenie przy komputerze. Do ślubu zostało 6 dni Na razie kompletnie nie odczuwam stresu, co w moim przypadku jest co najmniej dziwne. Wczoraj odebrałam suknię, wisi już na szafie, przykryta prześcieradłem, żeby muszki jej nie zapaskudziły Generalnie jestem bardzo zadowolona z efektu, pani krawcowa się bardzo postarała przy ostatnich poprawkach, a bolerko wyszło naprawdę prześliczne. Jak stałam ubrana już całkowicie i popatrzyła na mnie, to aż miała łzy w oczach, że tak ładnie wyglądam. Stwierdziła, że nie cierpi poprawiać tej sukni, ale warta jest ona wszelkich wyrzeczeń. W ogóle jestem też bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie, pomimo opóźnienia z dostawą sukni spisali się na medal. Na do widzenia jeszcze złożyli mi życzenia, dostaliśmy tez w prezencie od salonu kupon na 7-dniowy pobyt w Karpaczu. Nocleg jest za darmo, musimy tylko zapłacić za wyżywienie Po ślubie mam im dostarczyć zdjęcie ślubne, żeby mogli włożyć do albumu.Tym samym swój strój mam już skompletowany. No, nie mam jeszcze podwiązki, ale to nie problem. Zastanawiam się jeszcze czy nie dokupić pończoch - mam 2 pary rajstop i 1 pończochy. Myślicie, że to wystarczy? W niedzielę mamy zdjęcia, więc na pewno jedne rajtki muszę mieć nowe. Niestety mamy dużo nerwów w ostatnich dniach. Moja babcia w ubiegły poniedziałek poślizgnęła się i pękła jej kość udowa. Jest już po operacji, wszczepili jej jakąś blaszkę czy coś. Czuje się lepiej, ale jej obecność na weselu stoi pod znakiem zapytania. Wygląda na to, że jest zdeterminowana do ćwiczeń, żeby mogła wyjść do wesela, ale to wszystko zależy od lekarza. Kurcze źle to się szybko zrobi
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glupio miec przed slubem niedomowienia a tak pogadacie i bedziesz wiedziala.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-10 o 12:06 |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja widzialam Twoj post.Nieladnie z jego strony.A powiedz dlaczego Ty nigdy z nim nie jezdzisz na te imprezy?
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
to on był sam na imprezie?!
![]() tego nie doczytałam, nie wyobrażam sobie takiego czekgoś Ty w domu czekasz a on z kumplami na dyske idzie
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie to wogole jest diwne rozumiem raz na jakis czas wyjsc osobno ale on wylazi ciale sam.. - bynajmniej tak magda pisze ze siedzi w dou a on z kumplami.. poprostu genialnie....
ktosiu bedzie dobrze... ale ci zazdroszcze
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzis kupilsimy bilety do hiszpanii
Lecimy na prawie dwa tygodnie w podroz poslubna
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moglabym pozniej normalnie zyc jakbym nie zapytala
|
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Jeku już tyle dziewczyn ma niedługo ślub a ja muszę czekać do sierpnia
Madzia nie martw się będzie dobrze tylko musisz z nim pogadać. Ktosia bardzo dawno Cię nie widziałam ... zresztą dlatego , że sama bardzo rzadko tu bywam .... wow 6 dni... |
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym zapytala inaczej niemoglabym isc z nim do olatarza i slubowac mu milosc WIERNOSC i UCZCIWOSC malenska majac w swiadomosci takiego klina ze on moglby albo moze mogl albo nic niezrobil ale zadzior jest...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

, ale maja jeszcze przyjsc

Na razie kompletnie nie odczuwam stresu, co w moim przypadku jest co najmniej dziwne. Wczoraj odebrałam suknię, wisi już na szafie, przykryta prześcieradłem, żeby muszki jej nie zapaskudziły