|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
jedyne typowe ciuchy ciążowe kupuję w sklepie który ma outlet ubrań ciążowych Esprit- są śliczne ![]() Cytat:
![]() ![]() to ja Ci już teraz życzę cudownego urlopu i wypoczynku! Dziewczyny dzowniła do mnie koleżanka i powedziała, żebym uważała i za dużo nie chodziła. ona swoje pierwsze dziecko urodziła miesiąc za wcześnie..poszła z mężem na cały dzień na spacer czy zakupy i następnego dnia się zaczęło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A za rajstopami też muszę się rozejrzeć, bo w "zwykłych" już mi niezbyt wygodnie. Fajnie, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby u nich popytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Hehe to tak jak ja ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
jak już piszecie o wyjazdach to i ja się pochwale, że jutro z rana śmigamy ze znajomymi nad zalew koronowski w bory tucholskie.
często też jeździmy nad morze, do Pobierowa, bo moi rodzice mają tam działkę. co prawda musimy przebyć ok 300 km, ale nie przeszkadza nam jechać tam, choćby na weekend ![]() mój z urlopem nie ma problemu, ja na zw. więc planujemy pojechać tam na 3 tygodnie. chętnie pojechałabym na mazury, bo jeszcze nie byłam, i kto wie, może w końcu uda mi się je zobaczyć w te wakacje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://superbobo.pl//index.php?produ...m_content=1698 Jak je zobaczyłam w sklepie to już inne mi się nie podobało ![]() ![]()
![]() |
#1296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój to mnie namawiał, bym zrobiła prawko. chwała mu za to, bo teraz to pewnie by mi się nie chciało. dokładnie takie łóżeczko nam się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rety mam tak samo ![]() ![]() ja mam wszystkie ulubione torebki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |||
Rozeznanie
|
Cichutkie dzisiaj mumśki, akurat jak mam mniej roboty
![]() Chyba to ta piękna pogoda? ![]() U nas jest ciepło i słonecznie, wróciłam właśnie z młodą kapustą i pierwszymi polskimi ziemniakami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się z ciuchami - też kupuję głównie "normalne" tylko w luźnych fasonach, marszczone na brzuchu bluzki, odcinane tuniki, sukienki z elastycznego materiału... Nie wiem, czy będą na później, bo wątpię, czy ten biust się utrzyma? ![]() Cytat:
![]() No właśnie, my też zdecydowaliśmy po namyśle o wariancie plaża + cisza, chociaż ja nie wiem, czy na plaży dłużej niż 20 minut wyleżę i to pod parasolem? ![]() ![]() Odnośnie kłopotów z cerą, podobno olejek normalizujący dr Hauschki jest dobry i bezpieczny w czasie ciąży: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8906 Dzięki, cudowna kobieto! Zaraz sprawdzę ![]()
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
cześc dziewczynki
a my sie wybieramy na weekend do teściów ![]() moja mama ma dzisiaj imieniny i urodziny, tez Zośka ![]() precious_81- gratuluje córeczki ![]() ![]() wszystkim wyjeżdżającym życze miłego wypoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o sprawdze ten olejek, ciekawe czy go tutaj w Holandii dostane, musze poszukać ![]() ( znalazłam! jest i u nas do kupienia kosztuję prawie 20 euro! ) już się pięknie zapakowałam, posprzątałam, zjadłam kanapeczki i nic ale to nic mi się nie chce ![]()
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-05-15 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam z wizyty wyniki dobre, cisnienie w normie szyjka też
![]() ![]() ![]() ![]() Kolejną wizytę mam dopiero 19 czerwca i znowu bez usg, szkoda bo znowu tatuś nie zobaczy dzidziusia i nie poznamy jaka jest płeć, więc chyba się zdecydujemy na 3D w innym gabinecie ![]() ![]() ![]() Nika ja raczej już nie bede dzisiaj na necie bo zaraz jedziemy do mamy tak więc życzę wam szczęśliwej drogi i udanego wypoczynku ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-15 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie można nerwicy się nabawić.... dzięki kochana ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś przyjezdża do nas mój ukochany mężulek, aależ się stęskniłam za nim przez ten cały tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() Słoneczka życzę wszystkim mamusiom, które wyjeżdżają za urlopiki
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
U nas oberwanie chmury....leje ...
![]() ![]() Moje Drogie, tym z was , które wyjeżdżają odpoczywać, życzę słoneczka i wspaniałego odpoczynku ![]() ![]() Do poklikania 25 maja ( i bardzo proszę trzymajcie kciuki za nas- 25 maj usg połówkowe! ![]() au revoir! ![]()
![]() |
#1308 |
Wtajemniczenie
|
Hej nadrobilam wczorajsze zaległość
![]() Cytowac mi sie nie chce ale co ja chcialam napisac ![]() 1. Zwierzaki zdecydowanie wyczuwają nasz stan, moja kotka jak bylam z Wera w ciazy zamiast spac jak zwykle na moim brzuchy to gładał sie pod moja szyją ![]() ![]() 2. co do koszul ciązowych, na ramiaczkach nie polecam w szpitalu nie są tropiki, a człowiek po porodzie wymeczony więc chłod odczuwa inaczej. Ja miałam przy pierwszej ciazy dwa modele, standard na guziczku uwielbiaalm ją ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co wiecej moze mi się przypomni ![]() a w takim razie ja mam pytanie jak u was dziewczyny z trzymaniem moczu bo u mnie porażka ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie z moczem jak narazie ok, tylko tyle że ciągle biegam do toalety - jak kot z pęcherzem hihihi
![]() |
#1310 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wrześniowe i pazdziernikowe mamusie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może w pn znajdę chwilkę to strzelę fotki mojej powiększającej się wyprawce ![]() Cytat:
Cytat:
Moje stworki traktują mnie tak samo, albo ich to nie obeszło albo nie wyczuwają ciąży. A istnieje na świecie coś takiego jak piżamy dla ciężarnych/karmiących, czy trzeba się męczyć w okropnych koszulach? Ja nigdzie niestety nie widziałam, nawet w sklepach z odzieżą ciążową. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Foka29 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
u mnie tak jak u Ciebie. kichniecie i juz probem
![]()
#1314 |
Zadomowienie
|
Ja całe szczęście takiego problemu nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nika przyjemnego pobytu z mężem w Paryżu ![]()
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
[quote=malin30;12309623]Cześć Dziewczyny! Widzę, że zaczyna się sezon urlopowy. Jutro Nika wybywa do Paryża, w poniedziałek sweetpinky do Bukowiny, a ja za tydzień do Wisły
![]() ![]() (dziewczyny pozdrówcie ode mnie Paryż ] Malin zapomnialas o mnie ze w niedziele lece do itali na 3 tygodnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() problem mam też z ciągłą potrzebą wymieniania wkładek, ale to chyba normalne ![]() Cytat:
![]() a ja dziś prócz narzekacza mam dzień smutasa ![]() ![]() od rana brzusio mnie pobolewa, może dlatego taka dziwna dziś jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Foka - Zgadzam sie z Orzeszkiem do domu po porodzie dwuczesciowa pizama nie ma sprawy, w szpitalu koszule ![]() ![]() ![]() ![]() ehhh jeszcze w pierwszej ciazy jakos było znosniej teraz to juz porażka a to dopiero poczatek ![]() ![]() ![]() Z kopertowych koszul na allegro wypatrzyłam tylko cos takiego, na inne nawet nie da sie spojrzec wszystko "babciowate" albo wszytko rozmiary L, XL... no bez przesady http://www.allegro.pl/item626737655_...s.html#gallery
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-05-15 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
zycze wszystkim udanego bezstresowego urlopu i pieknej pogody bo u nas od poniedzialku leje bez przerwy.na szczescie we wloszech jest 30 stopni i jedziemy nad morze do tesciow.tesciowa bedzie gotowac myc sprzatac a ja bede jak na urlopie w hotelu hihihih
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.