|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
![]() napisz proszę, że to żart |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
Nie mam pojęcia. W jakiejś gazecie to wyczytałam i przez pierwszy moment po przeczytaniu zastanawiałam się nad zaklejaniem ust do spania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zadomowienie
|
Wrocilam i ... strasznie duzo pieniedzy wydalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupilam w sumie trzy ciazowe ciuszki dla siebie, dwa staniki (z koronka jakby sie ktos pytal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak mi się przynajmniej wydaje. Edytowane przez precious_81 Czas edycji: 2009-05-20 o 13:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam mam dziś sztrajk, nic nie gotuje. doszłam do wniosku, że codzienne obiadki to już lekka przesada. więc wpierdzielamy wczorajszą pieczarkową ![]() a jeśli chodzi o pająki, owady i inne robactwa, to ja mam obsesje, ale w pozytywnym sensie tego znaczenia. mam kolekcje uschniętych szerszeni, ważek, chrabąszczy itp. pająki zaś lubię karmić żywymi komarami- to mnie fascynuje i nie żartuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pająki też zostawiam w spokoju - mamy wspólnych wrogów (komary, muchy), więc jesteśmy przyjaciółmi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Wtajemniczenie
|
ja też dziś znów botwinka
![]() uwielbiam więc gotuję ![]() u Nas dziś słonecznie, i gorąco, zaraz chyba się położę bo od rana na nogach ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zadomowienie
|
A ja dopiero dotarłam do domu i normalnie taki upał że padam
![]() Byłam w Pepco i kupiłam 2 pary bodów z długim rękawem po 5,99 zł jeśli macie ten sklep u siebie w mieście to polecam. Uciekam się położyć na chwilę.
#1661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na ciuszki dziecięce nie patrzyłam (od tego mam mamę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1663 |
Zadomowienie
|
Witajcie jak dawno mnie nie było z wami.... jak tam brzuszki pewnie już dość duże? U mnie dużo się dzieje za tydzień mam ślub, jestem w trakcie przeprowadzki i ogólnie jakoś mi tak szybko leci i na wszystko mi brakuje czasu. Od dwóch tyg. czuje już ruchy dziecka i jestem z tego szczęśliwa, nie wiem tylko jaka będzie pleć ale zaraz po ślubie pędzę na USG i mam nadzieję że się już dowiem ( jeśli się maluszek pozwoli zobaczyć). Pozdrawiam wszystkie mamusie nie wiem kiedy jeszcze zajrzę do was obawiam się że dopiero po 30 maja bo wtedy zacznę normalnie funkcjonować (bez pośpiechu). Pamiętajcie o mnie.... jestem z Wami duchowo....... i proszę trzymajcie 30 maja za mnie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Warszawie nie ma niestety Pepco, a najbliższy mam w Żyrardowie. Nie chce mi się tam tłuc pociągiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Joannah mamy synków w jednakowym wieku i jak u ciebie jest z nauką robienia na nocniczku ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Gabrysia Edytowane przez Orzeszek.1 Czas edycji: 2009-05-20 o 20:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item618696214_...1.html#gallery U nas bylo by to wygodniejsze ze wzgledu na psy, zeby caly czas sie do malego nie slinily gdyby lezaczek stal na podlodze, a taki wyzszy to super sprawa. Nawet jak bym byla sama i cos pichcila w kuchni to moge szkraba ze soba zabrac Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja robakow nie lubie szczegolnie tych ktore maja wiecej nog niz ja ![]() Ale moja siostra hodowala iwinniczki,dzdzownice i te oblesne slimaki bez skorupek ![]() Cytat:
![]() ![]() Po drugie podobno to tak jak z siadaniem i chodzeniem kazde dziecko robi to w swoim tempie, wiec nie ma co patrzec na rowiesnikow ![]() Pospalam troche, ale bardzo czujnie (golabki byly na ogniu) i czuje sie jakbym wogole oka nie zmrurzyla ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-05-20 o 17:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zadomowienie
|
Fajne tez ciuszki z HM.. u nas nie ma takiego sklepu, a nawet jakby byl to ceny dla nas za wysokie... wiadomo trzeba miec czesc rzeczy nowych, do lekarza zeby zajsc czy cos,ale wiekszosc to z second handow ja bede miala
![]() ![]() Malil30 no ma byc dostawa wozkow od poniedzialku chyba, moja mama by cos wybrala. Fajna kobita pokazywala wszystko co i jak, sa tam tez lozeczka i inne gadzety ![]() Ja dzis skoczylam do fryzjera - a co ![]() Ciuszki od dziadkow przymierzone, ale kurde to bluzeczki czarnej sie nie mieszcze ( w biuscie) buuu.. chyba sie siostra zalapie ![]() Ciuszki zas pod chlopca kupione, rozowe jakos wogole nie wpadaly w reke... a cos czuje ze wlasnie powinnam za rozem sie rozgladac ![]()
#1669 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko częściej woli być noszonym niż leżeć w leżaczku, więc ja nie mam zamiaru mieć rąk do ziemi. Chusta będzie dobrym rozwiązaniem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też byłam dziś u fryzjerki, ale nie jestem zadowolona z efektu. Strasznie mocno mi podcięła włosy. Mam nadzieję, że moje włosy będą nadal w takim szybkim tempie rosnąć jak do tej pory. Stało się. Uległam pasji kupowania ciuszków dziecięcych. Byłyśmy z kumpelą po pracy w lumpie koło mojego bloku, bo w środy jest dostawa nowego towaru. Kupiłam 5 rzeczy za... 16 zł. Ale majątek ![]() ![]()
![]() |
#1670 |
Zadomowienie
|
klaudia fajny kolor
![]() malin tam jest dużo fajnych rzeczy, ubrania damskie, męskie i dziecięce a ceny jeszcze fajniejsze ![]() ![]() Wyobraźcie sobie że dzisiaj moja szwgierka była na usg połówkowym i na poprzednich badaniach usg wychodził chłopiec a dzisiaj pani dotor mówi jej że na 99 % dziewczynka ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-20 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jak jutro będę miała taką ochotę na gołąbki co teraz, to też się poświecę i przyrządzić je spróbuję, może mi wyjdą ![]() Cytat:
ja mam problem, bo mój nie za bardzo akceptuje ciuszki dla dziecka z "lumpików". nie wiem jak mam go do nich przekonać ![]() przecież u mamy sześć reklamówek czeka ![]() malin w pepko rzeczy są dla każdego. ja zazwyczaj zaopatrywałam się tam w art. gospodarstwa domowego, to mój pierwszy ciuch stamtąd. Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-05-20 o 20:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to co tak tu cicho? Nie chcecie, żeby Nika i sweetpinky miały dużo do nadrobienia? ![]()
![]() |
#1673 | |||
Zakorzenienie
|
Ufff.... dopiero wróciłam
![]() Na szczęście widzę, że nie mam dużo do czytania ![]() Tia prawdziwa randka była ![]() Ania - dzięki ![]() Cytat:
![]() A już nie długo codziennie będziesz czuła mnóstwo kopniaczków, cierpliwości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś się wcześniej kładę, po dniu pełnym emocji na pewno szybko zasnę ![]()
![]() |
#1674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie, czy Wasze dzieciaczki mają już czkawkę? Moja Handzia wczoraj poraz pierwszy miała czkawkę, ależ śmieszne uczucie jak brzuszek miarowo podskakuje i ewidentnie widać że to czkawka a nie tam jakieś kopniaczki hihi
![]() |
#1675 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do ciuszków z lumpików, to rzeczywiście dobry argument. macie jeszcze jakieś propozycje ![]() Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-05-20 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Lumpeksowe ciuszki dla dzieci są po 1. tanie (ja mam 5 rzeczy za cenę jednej nowej), po 2. czasem niebanalne, a po 3. prawie nowe, bo w końcu ile taki malec ponosi dany ciuszek i jak bardzo go "zniszczy"?
#1679 |
Zadomowienie
|
Miss.hot nie ma za co dziekować
![]() ![]() Ja nie mam nic co do ubranek z ciuchlandu, przynajmniej gatunkowo dobre i tanie ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-20 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja przyznaję się bez bicia że WOLĘ KUPOWAĆ TAKIE RZECZY DLA MALUSZKA I STARSZEJ CÓRY, nie tylko ze względu na SUPER JAKOŚĆ ale nawet dlatego że takie firmy jak NEXT, GEORGE MOTHERCARE czy inne znane marki są potem rozchwytywane na moich aukcjach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.