|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Lubię takie bukiety, lepsze niż kupne
|
|
|
|
#3602 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Wklejam moje czerwoności
![]() Nie wiem, czy farbować jeszcze raz, czy poczekać, aż się może kolor wyrówna po kilku myciach? Zaraz lecem załatwić kilka spraw na mieście, wrócę i będę Was nadrabiać Nie chcą mi wejść zdjęcia w załączniki ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f380df222.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...aa19685cf.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b8ac69e75.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6c74f7b1b.html Widać, że się nie wyspałam
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chyba jeszcze raz zafarbowala - chociaz ciezko powiedziec bo nie widac calosci - ale kolorek piekny
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Bukiet piękny
![]() Ins, odczekaj trochę i zobaczysz co się będzie działo z włosami i ewentualnie powtórzysz malowanie Chyba, że zależy Ci na zrobieniu tego jeszcze u siebie w domu ![]() edit Dzień dobry Grape
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-25 o 11:46 |
|
|
|
#3605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chcesz się opalać toples to jak najbardziej uwierz mówię/piszę z własnego doświadczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a szkodnik może jest romantykiem.... ![]() ehhhhhh wizaż nie działał więc wykorzystałam ten czas na maseczkę na kudełki i randkę z debilem moim kochanym dzisiaj dzień wolny a pogoda beznadziejna, ponoć popołudniu ma się wypogodzić ale to się zobaczy wieczorkiem TŻ był miły, przytulał się i łasił ale znowu powiedział coś co trochę mnie zabolało ale nic się nie odezwałam żeby znowu nie było że się czepiam albo zrzędzę... mianowicie stwierdził że chyba w tym roku już do Pl nie polecimy bo on chciałby mnie zaprosić na wycieczkę a później chciałby zaprosić do nas swoich rodziców…… w wycieczkę nie wierzę, już jakieś 4 lata temu mi obiecywał że zabierze mnie na Cypr i jakoś do tej pory nigdzie nie byliśmy a poza tym ja chce jechać do Pl bo chce sobie wszystkie badania porobić już prawie rok nie robiłam bo jakoś nie było czasu i okazji a ostatnio coś mnie wątroba zaczyna pobolewać i chciałabym to sprawdzić a poza tym miałabym się rok z rodzicami i bratem nie widzieć nie bardzo mi się to podoba….. znowu czuję się pominięta tym bardziej że wie że chciałabym sobie badanie zrobić…… tak więc dzisja humor też nie najlepszy bo jakoś mi tak smutno……![]() edit: dzień dobry Biska Ins kolorek całkiem fajny Ci wyszedł taki ognisty
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-25 o 11:59 |
|||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam na zajęcia, buziaki i miłego dnia
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do TZta twojego to uprzyj sie na PL i juz - powiedz,ze to wazne dla ciebie, ze chcesz sobie badania zrobic, ze muisz pzeciez o zdrowie dbac itd... a czemu w Irl nie mozesz sobie badan zrobic?
|
|
|
#3608 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mój TŻ znów schrzanił. a było już tak dobrze. teraz już kompletnie nic nie wiem... |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on bardzo dobrze wie o moich badaniach ![]() bo tutaj się za wszystko sporo płaci a poza tym jakoś nie ufam tutejszym lekarzom oni wszystko paracetamolem leczą ceny badań są dość wysokie co prawda po wyrobieniu Medical Care(której nie wyrabialiśmy ) jest taniej ale i tak drożej niż w Pl a poza tym wiadomo język, tak normalnie się dogadam ale z lekarzem podejrzewam byłoby już trudniej, no i nie mam tak dużo czasu na to a w Pl załatwię wszystko w jeden dzień badania, wyniki i lekarza
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dostalam dziwnego MMS'a z jakiegos portalu... jakis misio ze zlamanym sercem i napisane 'Ciebie nosze w sercu, kocham cie bez granic, nie oddam cie nikomu, nie oddam nigdy za nic'
2 dni temu mi cos takiego przyszlo... napisane bylo, ze mam 4 wiadomosci do odebrania...
|
|
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na pewno nie bo z jakiej racji a on przecież nie zna języka no i przecież nie ma czasu bo pracuje......Cytat:
ale raczej to drugie bo chyba Twój ex nie jest taki głupi.....czuje się taka stara....... właśnie się dowiedziałam że przecież mam dzisiaj wolne to się mogę dowiedzeić gdzie, jak i za ile mogę zrobić badania a później wyniki przefaksuje mamie i ona mi sprawdzi czy są dobre - takie to proste! a jak mu powiedziałam że przeraża mnie zgłaszanie wszędzie zmiany adresu po zmianie mieszkania to z wyrzutem i złością powiedział "no to co,nie chcesz zmienić mieszkania?" Odpowiedziałam mu że nie chce bo chce wrócić do domu i wywiązał się między nami taki oto dialog:On: no i co wtedy? będziesz siedzieć w domu i zaraz będziesz mieć dość ojca Ja: to się wyniosę do babci. On: i co cały czas będziesz siedzieć babci na głowie? Ja: to znajdę pracę i wynajmę sobie mieszkanie. po czym strzelił focha i stwierdził że wraca już do pracy….. niech sobie teraz mysli co chce.......... ![]() ze wszystkim jestem tutaj sama bo on ma wszystko gdzieś no bo przecież nie zna języka i nie ma czasu a ja mam mieć czas na wszystko prace, opłacanie rachunków, sprzątanie, przygotowanie listy zakupów i pilnowanie żeby było co jeść, gotowanie i załatwianie wszelkiego rodzaju spraw "urzędowych" jestem zła i zaczyna mnie to przytłaczać..........
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-25 o 14:49 |
||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() 3 dni mnie nie było i kilkanaście stron do czytania ![]() Najfajniejsza super że z tym mieszkankiem sie udało To czytam to co naskrobałyście i bd dopiero cytować
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie odpisuj broń bosze!!!! wstyd się przyznać ale kiedyś się na coś takiego nabrałam... i potem przez długi czas nie mogłam się opędzić od głupich sms (włącznie z ofertami od gorących 40stek ). dopiero wysłanie sms "stop" na jakiśtam nr pomogło, ale co się na forach różnych naszukałam to moje ![]() a ja od rana przeglądam na youtube filmiki z pierwszych tańców, jakieś zwiastuny ślubów super swoją drogą ![]() i momentami płacze... buuu ja też chce
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, pozwól, że dołączę dziś do Twojego nastroju.
Mam ochotę przeryczeć dzisiaj cały dzień To nie będzie dla mnie dobry tydzień Może nie jestem dziś dla niego sprawiedliwa, ale co ja na to poradzę, że tak źle mi dzisiaj... Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie, przecież ja na tych wszystkich ślubach zadławię się i wykończę własnymi łzami ![]() To zdecydowanie nie jest mój dzień Musiałam się wyżalić, przepraszam |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh wróciłam z zakupów i kupiłam sobie mnóstwo zdrowego jedzonka i BIO CLA z zieloną herbatą mam nadzieję że to mi pomoże schudnąć jeśli to mi nie pomoże to już nic tego nie zrobi….. tak więc biorę się ostro za siebie ograniczę jeszcze bardziej jedzenie, będę przynajmniej 3 razy w tygodniu biegać i raz w tygodniu na basen (jak sie uda ) do tego jakieś ćwiczenia w domu i musi się udać zastanawiam się jeszcze nad zainwestowaniem niewielkiej kwoty na całkiem fajny zestaw do ćwiczeń w jego skład wchodzi: mata, ciężarki na kostki i nadgarstki, piłka do ćwiczeń, mała trampolina i steper ale to jeszcze z TŻ’tem muszę obgadać bo sama tego nie przytransportuje do domu ![]() a teraz piję zieloną herbatę z miętą ohydne bo nie lubię smaku mięty w czymś innym niż guma ale jakie zdrowe i na wątrobę dobre
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-25 o 16:24 |
|
|
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie pamietam
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki...Dawno mnie tu nie było, możecie mi tak w skrócie napisać co się działo?? Ostatni raz byłam w zeszły czwartek..
Czy przybyły jakieś nowe zapierścionkowane? Co u Lady?? Polepszyło się coś??Pozdrawiam Was cieplutko....
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie okazja zrobić mini-zjazd zazdrośnic
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje że nie w przyszłym ale już w tym
bo w przyszły weenend jest wesele ![]() ale szkoda że nie jestem teraz w Pl.......
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
czesc...
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde a ja coś o jakiejś komunii czytałam, nie weselu?...
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
bo w ten weekend jej TŻ idzie na komunię do kuzyna czy kogoś tam a 6 czerwca czyli za tydzień jego siostra ma ślub o ile dobrze pamiętam i o ile dobrze łącze fakty
Insane mam nadzieję że dobrze rozumuje jak nie to przepraszam edit: troche nie jasno tamtego posta napisałam
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo wesele planowane bylo od dawna, a komunia siostrzeńca(chyba )wyskoczyła z nienacka i dlatego Ins nie wiedziała czy bedzie mogła w weekend już przyjechac, czy później
przynajmnije tak to zrozumiałam---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
I faktycznie ja też troche namieszałam bo pisząć przyszły weekend, chodziło mi o ten najbliższy a dzisiaj dopiero poniedziałek i tak jakoś napisalam
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie planujecie spotkanie?
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tośmy namieszały
|
|
|
#3629 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie spotkanie? ok, to już CHYBA wszystko rozumiem
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za 6 dni komunia..wszystko jasnerzyjdzie Ins to nam wszystko sprostuje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

I cycki mi się opaliły, bo opalałam się topless.
Wogóle mam ambitny plan, żeby w Turcji też opalać się bez stanika (bo mnie wkurzało, że TŻ się gapił na cyce innej, to co ja gorsza), ale nie wiem czy się odważę pokazać te moje 2 pryszczulki
i chciałabym to sprawdzić a poza tym miałabym się rok z rodzicami i bratem nie widzieć nie bardzo mi się to podoba….. znowu czuję się pominięta tym bardziej że wie że chciałabym sobie badanie zrobić…… tak więc dzisja humor też nie najlepszy bo jakoś mi tak smutno……

ja na pewno nie bo z jakiej racji
a on przecież nie zna języka no i przecież nie ma czasu bo pracuje......
Odpowiedziałam mu że nie chce bo chce wrócić do domu i wywiązał się między nami taki oto dialog: