"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 09:56   #3601
Claris
Zakorzenienie

Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)

Lubię takie bukiety, lepsze niż kupne
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 10:05   #3602
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Wklejam moje czerwoności
Nie wiem, czy farbować jeszcze raz, czy poczekać, aż się może kolor wyrówna po kilku myciach?

Zaraz lecem załatwić kilka spraw na mieście, wrócę i będę Was nadrabiać

Nie chcą mi wejść zdjęcia w załączniki

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f380df222.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...aa19685cf.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b8ac69e75.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6c74f7b1b.html

Widać, że się nie wyspałam
Stary 2009-05-25, 10:13   #3603
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ja bym chyba jeszcze raz zafarbowala - chociaz ciezko powiedziec bo nie widac calosci - ale kolorek piekny
Stary 2009-05-25, 11:44   #3604
Biska
Zakorzenienie

Bukiet piękny

Ins, odczekaj trochę i zobaczysz co się będzie działo z włosami i ewentualnie powtórzysz malowanie Chyba, że zależy Ci na zrobieniu tego jeszcze u siebie w domu

edit

Dzień dobry Grape

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-05-25 o 11:46
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:56   #3605
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A ja tak się dziś zjarałam na tej działce, na twarzy to jestem burak, TŻ się śmiał, ze wyglądam jakbym 3 dni piła I cycki mi się opaliły, bo opalałam się topless. Wogóle mam ambitny plan, żeby w Turcji też opalać się bez stanika (bo mnie wkurzało, że TŻ się gapił na cyce innej, to co ja gorsza), ale nie wiem czy się odważę pokazać te moje 2 pryszczulki
przykro mi z powodu Twojej mamy
jeśli chcesz się opalać toples to jak najbardziej to świetny pomysł ale jedno co mogę doradzić to posmaruj sobie dobrym filtrem sutki bo spalone sutki to naprawdę mało przyjemne uczucie uwierz mówię/piszę z własnego doświadczenia

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
A co mam, cholera, robić?!?!?!?! Po prawie trzech latach związku dwojga dorosłych, choć młodych, ludzi, wie się, czy chce się być z tą osobą na zawsze, czy nie. A jeśli się nie wie, to chyba niedobrze. Przynajmniej ja to tak odbieram. Uważam, że znam go na tyle, by to stwierdzić. I że gdyby sytuacja była taka, że nie mamy, gdzie się podziać - rozumiem odwlekanie ślubu. Ale tak?!
heh my jesteśmy 7 i ja dalej nie wiem na czym stoję więc wiem co czujesz i jak to boli....

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
sluchajcie dziewczyny a mi chyba ktos TZta podmienil.... normalnie go nie poznaje - stara sie, jest mily i w ogole... wczoraj rano prowadzilam szkolenie pozniej pojechalam do niego na obiad, po obiedzie mnie sam z wlasnej nieprzymuszonej woli na lody zabral.... potem ja jeszcze pojechalam na spotkania - wracam a TZ czeka z bukiecikiem kwiatkow polnych - poszedl mi nazrywac jak pojechalam - normalnie przez dwa lata mu sie takie rzeczy nie zdarzaly a tu nagle mu sie cos stalo.... nie wiem co ale mi sie podoba
ja też bym chciała żeby mi tak ktoś TŻ'ta podmienił
a szkodnik może jest romantykiem....

ehhhhhh wizaż nie działał więc wykorzystałam ten czas na maseczkę na kudełki i randkę z debilem moim kochanym
dzisiaj dzień wolny a pogoda beznadziejna, ponoć popołudniu ma się wypogodzić ale to się zobaczy wieczorkiem TŻ był miły, przytulał się i łasił ale znowu powiedział coś co trochę mnie zabolało ale nic się nie odezwałam żeby znowu nie było że się czepiam albo zrzędzę... mianowicie stwierdził że chyba w tym roku już do Pl nie polecimy bo on chciałby mnie zaprosić na wycieczkę a później chciałby zaprosić do nas swoich rodziców…… w wycieczkę nie wierzę, już jakieś 4 lata temu mi obiecywał że zabierze mnie na Cypr i jakoś do tej pory nigdzie nie byliśmy a poza tym ja chce jechać do Pl bo chce sobie wszystkie badania porobić już prawie rok nie robiłam bo jakoś nie było czasu i okazji a ostatnio coś mnie wątroba zaczyna pobolewać i chciałabym to sprawdzić a poza tym miałabym się rok z rodzicami i bratem nie widzieć nie bardzo mi się to podoba….. znowu czuję się pominięta tym bardziej że wie że chciałabym sobie badanie zrobić…… tak więc dzisja humor też nie najlepszy bo jakoś mi tak smutno……

edit:
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Grape
dzień dobry Biska

Ins kolorek całkiem fajny Ci wyszedł taki ognisty
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-05-25 o 11:59
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:57   #3606
Claris
Zakorzenienie

Spadam na zajęcia, buziaki i miłego dnia
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:38   #3607
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

ja też bym chciała żeby mi tak ktoś TŻ'ta podmienił
a szkodnik może jest romantykiem....

ehhhhhh wizaż nie działał więc wykorzystałam ten czas na maseczkę na kudełki i randkę z debilem moim kochanym
dzisiaj dzień wolny a pogoda beznadziejna, ponoć popołudniu ma się wypogodzić ale to się zobaczy wieczorkiem TŻ był miły, przytulał się i łasił ale znowu powiedział coś co trochę mnie zabolało ale nic się nie odezwałam żeby znowu nie było że się czepiam albo zrzędzę... mianowicie stwierdził że chyba w tym roku już do Pl nie polecimy bo on chciałby mnie zaprosić na wycieczkę a później chciałby zaprosić do nas swoich rodziców…… w wycieczkę nie wierzę, już jakieś 4 lata temu mi obiecywał że zabierze mnie na Cypr i jakoś do tej pory nigdzie nie byliśmy a poza tym ja chce jechać do Pl bo chce sobie wszystkie badania porobić już prawie rok nie robiłam bo jakoś nie było czasu i okazji a ostatnio coś mnie wątroba zaczyna pobolewać i chciałabym to sprawdzić a poza tym miałabym się rok z rodzicami i bratem nie widzieć nie bardzo mi się to podoba….. znowu czuję się pominięta tym bardziej że wie że chciałabym sobie badanie zrobić…… tak więc dzisja humor też nie najlepszy bo jakoś mi tak smutno……
raczej romantyczka bo moj szkodnik to kobietka jest - Lilith sie nazywa

a co do TZta twojego to uprzyj sie na PL i juz - powiedz,ze to wazne dla ciebie, ze chcesz sobie badania zrobic, ze muisz pzeciez o zdrowie dbac itd...

a czemu w Irl nie mozesz sobie badan zrobic?
Stary 2009-05-25, 13:13   #3608
needle
Przyczajenie

GG do needle

Cytat:

a co do TZta twojego to uprzyj sie na PL i juz - powiedz,ze to wazne dla ciebie, ze chcesz sobie badania zrobic, ze muisz pzeciez o zdrowie dbac itd...

to czemu pisałaś w rodzaju męskim?

mój TŻ znów schrzanił. a było już tak dobrze. teraz już kompletnie nic nie wiem...

miwość
needle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:19   #3609
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

no to sie nie dziwię że lubi kwiatki skoro to kobieta jest
on bardzo dobrze wie o moich badaniach
bo tutaj się za wszystko sporo płaci a poza tym jakoś nie ufam tutejszym lekarzom oni wszystko paracetamolem leczą ceny badań są dość wysokie co prawda po wyrobieniu Medical Care(której nie wyrabialiśmy ) jest taniej ale i tak drożej niż w Pl a poza tym wiadomo język, tak normalnie się dogadam ale z lekarzem podejrzewam byłoby już trudniej, no i nie mam tak dużo czasu na to a w Pl załatwię wszystko w jeden dzień badania, wyniki i lekarza
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-05-25, 13:47   #3610
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
no to sie nie dziwię że lubi kwiatki skoro to kobieta jest
on bardzo dobrze wie o moich badaniach
bo tutaj się za wszystko sporo płaci a poza tym jakoś nie ufam tutejszym lekarzom oni wszystko paracetamolem leczą ceny badań są dość wysokie co prawda po wyrobieniu Medical Care(której nie wyrabialiśmy ) jest taniej ale i tak drożej niż w Pl a poza tym wiadomo język, tak normalnie się dogadam ale z lekarzem podejrzewam byłoby już trudniej, no i nie mam tak dużo czasu na to a w Pl załatwię wszystko w jeden dzień badania, wyniki i lekarza
hmm... no to rzeczywiscie lepiej w Polsce robic i przynajmniej cos zrozumiesz z tych wynikow.... to czemu on nie chce do Polski skoro wie,ze badania masz zrobic? Zdrowie wazniejsze niz wycieczka
Stary 2009-05-25, 14:12   #3611
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

a ja dostalam dziwnego MMS'a z jakiegos portalu... jakis misio ze zlamanym sercem i napisane 'Ciebie nosze w sercu, kocham cie bez granic, nie oddam cie nikomu, nie oddam nigdy za nic' 2 dni temu mi cos takiego przyszlo... napisane bylo, ze mam 4 wiadomosci do odebrania...
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 14:44   #3612
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... no to rzeczywiscie lepiej w Polsce robic i przynajmniej cos zrozumiesz z tych wynikow.... to czemu on nie chce do Polski skoro wie,ze badania masz zrobic? Zdrowie wazniejsze niz wycieczka
dla niego badania = strata czasu a na żadną wycieczkę też nie pojedziemy bo niby gdzie i kto by to zorganizował ja na pewno nie bo z jakiej racji a on przecież nie zna języka no i przecież nie ma czasu bo pracuje......

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
a ja dostalam dziwnego MMS'a z jakiegos portalu... jakis misio ze zlamanym sercem i napisane 'Ciebie nosze w sercu, kocham cie bez granic, nie oddam cie nikomu, nie oddam nigdy za nic' 2 dni temu mi cos takiego przyszlo... napisane bylo, ze mam 4 wiadomosci do odebrania...
może to jakaś reklama albo BOT ale raczej to drugie bo chyba Twój ex nie jest taki głupi.....

czuje się taka stara.......
właśnie się dowiedziałam że przecież mam dzisiaj wolne to się mogę dowiedzeić gdzie, jak i za ile mogę zrobić badania a później wyniki przefaksuje mamie i ona mi sprawdzi czy są dobre - takie to proste! a jak mu powiedziałam że przeraża mnie zgłaszanie wszędzie zmiany adresu po zmianie mieszkania to z wyrzutem i złością powiedział "no to co,nie chcesz zmienić mieszkania?" Odpowiedziałam mu że nie chce bo chce wrócić do domu i wywiązał się między nami taki oto dialog:
On: no i co wtedy? będziesz siedzieć w domu i zaraz będziesz mieć dość ojca
Ja: to się wyniosę do babci.
On: i co cały czas będziesz siedzieć babci na głowie?
Ja: to znajdę pracę i wynajmę sobie mieszkanie.
po czym strzelił focha i stwierdził że wraca już do pracy….. niech sobie teraz mysli co chce..........
ze wszystkim jestem tutaj sama bo on ma wszystko gdzieś no bo przecież nie zna języka i nie ma czasu a ja mam mieć czas na wszystko prace, opłacanie rachunków, sprzątanie, przygotowanie listy zakupów i pilnowanie żeby było co jeść, gotowanie i załatwianie wszelkiego rodzaju spraw "urzędowych" jestem zła i zaczyna mnie to przytłaczać..........
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-05-25 o 14:49
Stary 2009-05-25, 14:45   #3613
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cześć

3 dni mnie nie było i kilkanaście stron do czytania

Najfajniejsza
super że z tym mieszkankiem sie udało

To czytam to co naskrobałyście i bd dopiero cytować
Stary 2009-05-25, 14:53   #3614
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość

nie odpisuj broń bosze!!!!
wstyd się przyznać ale kiedyś się na coś takiego nabrałam... i potem przez długi czas nie mogłam się opędzić od głupich sms (włącznie z ofertami od gorących 40stek). dopiero wysłanie sms "stop" na jakiśtam nr pomogło, ale co się na forach różnych naszukałam to moje

a ja od rana przeglądam na youtube filmiki z pierwszych tańców, jakieś zwiastuny ślubów super swoją drogą
i momentami płacze... buuu ja też chce

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:27   #3615
Biska
Zakorzenienie

Grape, pozwól, że dołączę dziś do Twojego nastroju.
Mam ochotę przeryczeć dzisiaj cały dzień

To nie będzie dla mnie dobry tydzień więc mam nadzieję, że nie wypali mi w tym tygodniu z pierścionkiem chociaż w sumie to nawet nie będzie miał kiedy, bo przecież pracę dokończyłam już mu pisać, więc do niczego nie jestem potrzebna, trzeba na siłownię pójść Może nie jestem dziś dla niego sprawiedliwa, ale co ja na to poradzę, że tak źle mi dzisiaj...

Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie, przecież ja na tych wszystkich ślubach zadławię się i wykończę własnymi łzami

To zdecydowanie nie jest mój dzień

Musiałam się wyżalić, przepraszam

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:21   #3616
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Grape, pozwól, że dołączę dziś do Twojego nastroju.
Mam ochotę przeryczeć dzisiaj cały dzień

To nie będzie dla mnie dobry tydzień więc mam nadzieję, że nie wypali mi w tym tygodniu z pierścionkiem chociaż w sumie to nawet nie będzie miał kiedy, bo przecież pracę dokończyłam już mu pisać, więc do niczego nie jestem potrzebna, trzeba na siłownię pójść Może nie jestem dziś dla niego sprawiedliwa, ale co ja na to poradzę, że tak źle mi dzisiaj...

Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie, przecież ja na tych wszystkich ślubach zadławię się i wykończę własnymi łzami

To zdecydowanie nie jest mój dzień

Musiałam się wyżalić, przepraszam

heh wróciłam z zakupów i kupiłam sobie mnóstwo zdrowego jedzonka i BIO CLA z zieloną herbatą mam nadzieję że to mi pomoże schudnąć jeśli to mi nie pomoże to już nic tego nie zrobi….. tak więc biorę się ostro za siebie ograniczę jeszcze bardziej jedzenie, będę przynajmniej 3 razy w tygodniu biegać i raz w tygodniu na basen (jak sie uda ) do tego jakieś ćwiczenia w domu i musi się udać zastanawiam się jeszcze nad zainwestowaniem niewielkiej kwoty na całkiem fajny zestaw do ćwiczeń w jego skład wchodzi: mata, ciężarki na kostki i nadgarstki, piłka do ćwiczeń, mała trampolina i steper ale to jeszcze z TŻ’tem muszę obgadać bo sama tego nie przytransportuje do domu
a teraz piję zieloną herbatę z miętą ohydne bo nie lubię smaku mięty w czymś innym niż guma ale jakie zdrowe i na wątrobę dobre
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-05-25 o 16:24
Stary 2009-05-25, 16:22   #3617
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

TŻ do mnie dzwonił - mogę przyjechać na komunię więc będę jechać w piątek albo w sobotę rano.
To w przyszłym tygodniu już przyjeżdrzasz?

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
To ja pierwsze slyszę o rocznicy komunii. u mnie tylko roczek jest (rok po chrzcinach), a i tak to jakaś impreza na siłę, imho
Ja za to o roczku nigdy nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość

może i Twój Tż podmieniony ale najważniejsze, że się zmienił na plus
ja mojego o kwiatka ponad pół roku męczyłam ale i tak jak głupia się cieszyłam i sesje zdjęciową bukieciku zrobiłam
Ja dostalam kwiatka na dzień kobiet, a wcześniej nie pamietam ale moze na rocznice dostane? niebieską różę?
Stary 2009-05-25, 16:24   #3618
malenkaMi
Raczkowanie

Witajcie kobitki...Dawno mnie tu nie było, możecie mi tak w skrócie napisać co się działo?? Ostatni raz byłam w zeszły czwartek.. Czy przybyły jakieś nowe zapierścionkowane? Co u Lady?? Polepszyło się coś??

Pozdrawiam Was cieplutko....

zaręczeni
30 lipca 2009

zaślubieni
30 lipca 2011

http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2011_07_30_101_1.png
malenkaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:24   #3619
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

będzie okazja zrobić mini-zjazd zazdrośnic

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-25, 16:29   #3620
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
będzie okazja zrobić mini-zjazd zazdrośnic
No ba
Stary 2009-05-25, 16:30   #3621
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się wydaje że nie w przyszłym ale już w tym bo w przyszły weenend jest wesele
ale szkoda że nie jestem teraz w Pl.......
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-05-25, 16:50   #3622
lasoa
Zakorzenienie

czesc...
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:54   #3623
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
czesc...
Hej
Stary 2009-05-25, 16:56   #3624
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie się wydaje że nie w przyszłym ale już w tym bo w przyszły weenend jest wesele
ale szkoda że nie jestem teraz w Pl.......

kurde a ja coś o jakiejś komunii czytałam, nie weselu?...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-25, 17:01   #3625
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
bo w ten weekend jej TŻ idzie na komunię do kuzyna czy kogoś tam a 6 czerwca czyli za tydzień jego siostra ma ślub o ile dobrze pamiętam i o ile dobrze łącze fakty
Insane mam nadzieję że dobrze rozumuje jak nie to przepraszam

edit:
troche nie jasno tamtego posta napisałam
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-05-25, 17:04   #3626
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wesele planowane bylo od dawna, a komunia siostrzeńca(chyba )wyskoczyła z nienacka i dlatego Ins nie wiedziała czy bedzie mogła w weekend już przyjechac, czy później przynajmnije tak to zrozumiałam

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
bo w ten weekend jej TŻ idzie na komunię do kuzyna czy kogoś tam a 6 czerwca czyli za tydzień jego siostra ma ślub o ile dobrze pamiętam i o ile dobrze łącze fakty
Insane mam nadzieję że dobrze rozumuje jak nie to przepraszam

edit:
troche nie jasno tamtego posta napisałam
Dokładnie o to mi chodziło

I faktycznie ja też troche namieszałam bo pisząć przyszły weekend, chodziło mi o ten najbliższy a dzisiaj dopiero poniedziałek i tak jakoś napisalam
Stary 2009-05-25, 17:15   #3627
lasoa
Zakorzenienie

gdzie planujecie spotkanie?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 17:16   #3628
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wesele planowane bylo od dawna, a komunia siostrzeńca(chyba )wyskoczyła z nienacka i dlatego Ins nie wiedziała czy bedzie mogła w weekend już przyjechac, czy później przynajmnije tak to zrozumiałam

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Dokładnie o to mi chodziło

I faktycznie ja też troche namieszałam bo pisząć przyszły weekend, chodziło mi o ten najbliższy a dzisiaj dopiero poniedziałek i tak jakoś napisalam
hehe a ja pisząc przyszły miałam na myśli ten następny a nie ten co teraz będzie
tośmy namieszały
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-05-25, 17:25   #3629
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
gdzie planujecie spotkanie?

jakie spotkanie?

ok, to już CHYBA wszystko rozumiem

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-25, 17:28   #3630
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a ja pisząc przyszły miałam na myśli ten następny a nie ten co teraz będzie
tośmy namieszały
Następny, czyli 6VI, wtedy jest wesele a za 6 dni komunia..wszystko jasne
rzyjdzie Ins to nam wszystko sprostuje

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości