![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Anialuara
No to tylko pozazdrościć figury. A tak wogóle to ja w tym gorsecie na wczasach nie leżałam w łózko w klimatyzowanym pokoju, tylko chodziłam w nim albo na wycieczki albo na imprezy. Zresztą na każdą imprezę: bale, sylwestry, wesela zakładam gorset. W zeszłym roku w sierpniu akurat byłam na weselu u koleżanki w gorsecie. Znam jego użytkowanie od strony praktycznej a nie tylko teoretycznej. Skoro nie musisz zakładać bielizny korygującej i nigdy takowej na sobie nie miałaś, to po co się wypowiadasz, że w tym się poci, jest w tym gorąco?
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
lady niezłe niezle za sam stanik 280 zł zdecydowana nie jestem ja wczoraj dzwoniłam do abry i babka mi powiedziala ze oni nie maja nic na stanie ze mam zrobic zamówienie i oni mi sciagną do przymierzenia, ale z tego co patrzyłam to nei maja zadnych bardotek ślubnych wiec sama nei wiem zgłupiałam juz
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie nic nie ma.... jedynie ta http://www.abrabielizna.pl/product_i...f751a20b7f5b00 ps.moj stanik kosztowal 145 zl ale raz w życiu se można zaszaleć ;p
![]() |
#2286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylam raz w zyciu gruba ![]() ![]() Wypowiadam sie na ten temat bo bez takowej bielizny czy gorsetu w samej koszulce na ramiaczkach w upal czlowiek sie poci ![]() Koncze te dyskuje bo przeciez i tak i tak zalozysz ten gorset czy bielizne korygujaca wiec dalsz dyskusja jest zbedna Kazda napisal co chiala i koniec ![]() Lady faktycznie zapomnialam o perfumach ![]() ![]()
![]() |
#2287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Rozeznanie
|
Anialaura
Wiesz, dieta i ćwiczenia dużo może zdziałać, pod warunkiem, że się nie choruje na choroby metaboliczne.
#2289 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Naleza Ci sie gratulacje bo pilnujesz swojej wagi ![]() Zaburzenia hormonalne tez mialam ![]() ![]() Na ruch nie narzekam bo przy mojej malej niezle sie nalatam ![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Dzis szukam jakis ozdob do dekoracji klatki schodowe.Nawet mam juz w glowie plan ale co z tego wyjdzie to zobaczymy ![]() A jak u Was ze strojeniem klatek?
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, widzę, że temat diet rozhulał się na dobre
![]() ![]() ![]() Co do strojenie klatek to muszę ustroić, bo my z TŻ mieszkamy w jednej (ja IIp. on -parter) No i wypadałoby. ale myślę, żeby kupić organzy, albo tiuli albo wszystko jedno co i powiązać takie kokardy na poręczach, albo przęsłach. Może do tego jakieś kwiatuszki. Coś na pewno muszę zrobić ![]() Dziewczyny słuchajcie: byłam z mamą na mieście porobić zakupy, bo wyjeżdżamy na Komunię (kupić ciuchy bo same letnie a zapowiadają ochłodzenie w weekend). No i mama mnie zaciągnęła do salonu ślubnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A najgorsze jest to, że mają w tych salonach po kilka/kilkanaście kiece, z czego połowę odrzuciłam. No i mi mówią, że mogę sobie dowolnie modyfikować. Wszystko fajnie tylko ja nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądac po wzięciu góry z 1, dołu z2, ramiączek z3 i paska z 4??? No zobaczymy, w przyszłym tygodniu będę Wam marudzić ![]()
#2291 |
Raczkowanie
|
No to Kochana nic Ci nie zostalo jak tylko po niedzieli udac sie na lowy
Co do kompletowania to faktycznie nie wie sie jaki bedzie efekt koncowy co innego zrobic z 2 1 a co innego z 4 zrobic 1 ![]() Dziwne ze od czerwca ceny ida w gore myslalam ze wtedy ida w dol bo mysla nad nastepna kolekcja ![]()
#2292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jutro dalszy ciag zaproszen , juz mam potwierdzenie od 4 osob z daleka (oczywiscie mam wiecej potwierdzen tej blizszej rodziny i kolezanek - chociaz jeszcze niewszyscy maja zaproszenia z nich ![]() ide zaraz piec ciasto bo jade do cioci na dzialke dac jej zaproszenie bo tam siedza cale wakacje procz dni "imprezowych" wiec zabiore zeby nie czula sie glupio ze nie ma nas czym poczestowac a tam warunkow nie ma na pieczenie do cukierni to juz wogole ciezko sie dostac ja klatke bede stroic wlasnie kokardami z organtyny czy tiulu pod kolor calej dekoracji czyli pomarancz ze zlotem i bezem i tak kupuje do samochodu ina krzeselkowe kokardy na sale dla nas bo tego akurat nie ma w wystroju wiec klatke za jednym zamachem mysle zeby zamowic na all takie rolki po 10zl sa chyba i takich wezszych po kilka zl tez no to tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No zaraz po niedzieli idę mierzyć, bo pewnie będę się zastanawiać trzy dni nad nimi to mi do czerwca zejdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do strojenie to ja też właśnie widziałam na allegro takie rolki z organzy i chyba to będę brała. Porobię kokardy, może jakieś kwiatki i będzie ![]() To super, że już Ci potwierdzają goście, a do kiedy masz potwierdzenie przybycia?
![]() |
#2294 |
Rozeznanie
|
do 15 czerwca , troche pozno rozdajemy no ale nie dalo rady inaczej
ja tez ogladalam sie milion razy zanim sie zdecydowalam az sie mama i psiapsiola wkurzaly bo panikowalam hehe a i tak do konca czerwca zanim zacznie sie szyc moge cos zmienic wazne ze termin zajety |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
SSR - to bedziemy teraz oczelkiwac na twoje sukienkowe relacje
![]() ![]() Teraz w piatek jade na przymiarke i suknia ma byc gotowa !! ![]() Mam tylko problem w z welonem..... W salonie powiedzialy mi ze bedzie on kosztowac ok 200zl a ja na allegro znalazlam za 100... i caly czas mysle czy zamowic z all.... Zawsze jest obawa jaki bedzie jak go przysla. Wstawiam Wam linka do all.... Co byscie zrobily ? http://allegro.pl/item639526766_firm...ski_venus.html A jesli ktoras chcialaby cos od tego sprzedawcy to mozemy razem zamowic! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Mysle ze ten z allegro jest sliczny wiec po co masz przeplacac.Ja bym zamowila przez internet
![]() A ja na noc poslubna zakupilam taka bielizne
#2297 |
Zakorzenienie
|
komplecik extra
![]()
#2298 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie mam jeszcze jeden komplecik od nich ale czarny rowniez jest boski
![]()
#2299 |
Zakorzenienie
|
kobitki diabli mnie wezmą
w tygodniu mielismy isc obraczki ogladac i zamówic i moj stwierdzil ze w tygodni sienei bedziemy ganiac w sobote nie otworzy firmy i bedziemy mieli caly dzien i cos wybierzemy no i juz w czwartek okazało sie ze umowił sie na montaz i jednak nie da rady pojechac za obraczkami , no cóż odpuściłam ale pytam go czy na ogladanie sali sie wyrobi bo tam wesele było i mielismy pojsc strojenie poogladac jasne oczywiscie zdąży, no i nie zdażył mielismy byc tak o 12 30 a on o 12 to jeszcze bbyl na jakims zadupiu na montażu bo mu sie "przeciągneło" ja oczywiscie cały dzień foch bo jak by inaczej jesczze teściowa wczoraj wypalila z jakims grillem, oczywiscie cała rodzina sie zjechała, normalnie masakra no i dzis mnie jeszcze babka od bizuterii dobiła, wrzucam wam co zamówilam a co zostało zrobione szlag mnie zaraz trafi normalnie i tak od poniedziałku....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
Anika przykra sprawa z tym montazem NapewnoTZ sie postara i wkoncu pojedziecie po obraczki a sale tez bedziecie jeszcze mieli okazje ogladanac.Sama bym byla zla bo nie lubie sie umawiac i zmieniac planow.A tesciowa no coz na nie barkuje slow
![]() Nie ma fotek i nie mam na co popatrzec ![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
cos sie dzieje z wizazem i eni da sie fotek wstawic ale teraz sproboje jeszcze raz
![]() |
#2302 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do welonu, to ja bym brała ten z allegro, wygląda porządnie. Tylko właśnie jest jedno ale, kiedyś dziewczyna też zamówiła na allegro welon i okazało się że wcale nie przypominał tego z aukcji ![]() Ja mam właśnie tez dylemat, bo w jednym salonie był welon gratis do kiecki, a w drugim nie, no i tak sobie myślę, że jakbym musiała kupować welon w salonie to szkoda mi kasy, ale jak będzie jakiś hiszpański nieprawdopodobny pasował do mojej sukni, to właśnie nie wiem czy na allegro, czy brać tą kiecke w tym salonei co jest gratis ![]() ![]() wow, extra ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja jak zamawialam to najpierw mi wyslala fotki ja zatwierdzilam i dopiero mi ta Pani wyslala ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
a no własnie wyslala to to co jet na zdjeciu dodomi, wcale nie podobne do tego co miała zrobić... nie wiem czy mam to brac czy co wcale mi sie nie podoba zwłaszcza te zapięcia jakies krzywe kółko wstawione
![]() |
#2305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama musisz zdecydowac to Ty bedziesz zakladala te bizuterie My mozemy Ci tylko cos poradzic ale tak jak SRR radzila niech to poprawi ![]()
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam przymiarke dopiero 14 lipca ale bardzo chenie zobacze fotki z Twojej przymiarki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
Ja już wcześniej wklejałam zdjęcia z pierwszej przymiarki, ale wkleje też potem z drugiej, bo będę już miała najprawdopodobniej fryzurkę taką jak już w dniu ślubu.
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
ja to nawet nie wiem kiedy mam przymiarke bo nie mam pojecia kiedy kiecka przyjedzie ale butki i bielizne juz kupiłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.