Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 06:28   #2281
kitek_fm
Rozeznanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Anialuara
No to tylko pozazdrościć figury.
A tak wogóle to ja w tym gorsecie na wczasach nie leżałam w łózko w klimatyzowanym pokoju, tylko chodziłam w nim albo na wycieczki albo na imprezy. Zresztą na każdą imprezę: bale, sylwestry, wesela zakładam gorset. W zeszłym roku w sierpniu akurat byłam na weselu u koleżanki w gorsecie.
Znam jego użytkowanie od strony praktycznej a nie tylko teoretycznej.
Skoro nie musisz zakładać bielizny korygującej i nigdy takowej na sobie nie miałaś, to po co się wypowiadasz, że w tym się poci, jest w tym gorąco?

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 06:48   #2282
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
Anialuara
A tak wogóle to ja w tym gorsecie na wczasach nie leżałam w łózko w klimatyzowanym pokoju, tylko chodziłam w nim albo na wycieczki albo na imprezy. Zresztą na każdą imprezę: bale, sylwestry, wesela zakładam gorset. W zeszłym roku w sierpniu akurat byłam na weselu u koleżanki w gorsecie.
Skoro nie musisz zakładać bielizny korygującej i nigdy takowej na sobie nie miałaś, to po co się wypowiadasz, że w tym się poci, jest w tym gorąco?
ja bym chciała mieć taką figurę żeby sobie w gorsetach pochodzić

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 07:27   #2283
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Anialuara
Mówisz, że w gorsecie wcale się tak nie poci? Bo ja w sumie zawsze chciałam jakoś sobie skorygować brzuszek pod sukienką czy spódniczką (bo też go widać). Do ślubnej nie potrzebuje, bo gorset z sukni ładnie się dopasowął i nic nie widać, ale na drugi dzień na poprawiny może do sukienki bym ubrała.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 09:09   #2284
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

lady niezłe niezle za sam stanik 280 zł zdecydowana nie jestem ja wczoraj dzwoniłam do abry i babka mi powiedziala ze oni nie maja nic na stanie ze mam zrobic zamówienie i oni mi sciagną do przymierzenia, ale z tego co patrzyłam to nei maja zadnych bardotek ślubnych wiec sama nei wiem zgłupiałam juz

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 10:11   #2285
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
lady niezłe niezle za sam stanik 280 zł zdecydowana nie jestem ja wczoraj dzwoniłam do abry i babka mi powiedziala ze oni nie maja nic na stanie ze mam zrobic zamówienie i oni mi sciagną do przymierzenia, ale z tego co patrzyłam to nei maja zadnych bardotek ślubnych wiec sama nei wiem zgłupiałam juz
aha... ja rozmawialam na gg z kimś od nich, to mi powiedzieli ze mam się umowić z nimi i powiedzieć co chcę mierzyć ;P to bedzie przygotowane
faktycznie nic nie ma.... jedynie ta
http://www.abrabielizna.pl/product_i...f751a20b7f5b00

ps.moj stanik kosztowal 145 zl ale raz w życiu se można zaszaleć ;p

Stary 2009-05-21, 13:35   #2286
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Anialuara
Nie ma czego zazdroscic wystarczy troche ruchu i dieta MZ czyli mniej zrec!
Bylam raz w zyciu gruba wazylam 83kg Obecnie waze 55kg
Wypowiadam sie na ten temat bo bez takowej bielizny czy gorsetu w samej koszulce na ramiaczkach w upal czlowiek sie poci
Koncze te dyskuje bo przeciez i tak i tak zalozysz ten gorset czy bielizne korygujaca wiec dalsz dyskusja jest zbedna
Kazda napisal co chiala i koniec

Lady faktycznie zapomnialam o perfumachUbrana w zapach perfum ladnie brzmi
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
anialaura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 14:11   #2287
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anialaura Pokaż wiadomość
Nie ma czego zazdroscic wystarczy troche ruchu i dieta MZ czyli mniej zrec!
Bylam raz w zyciu gruba wazylam 83kg Obecnie waze 55kg
Wypowiadam sie na ten temat bo bez takowej bielizny czy gorsetu w samej koszulce na ramiaczkach w upal czlowiek sie poci
Koncze te dyskuje bo przeciez i tak i tak zalozysz ten gorset czy bielizne korygujaca wiec dalsz dyskusja jest zbedna
Kazda napisal co chiala i koniec

Lady faktycznie zapomnialam o perfumachUbrana w zapach perfum ladnie brzmi
a ile masz wzrostu ? jesli mozna wiedziec bo chyba przy wadze to jest wazne ale 55 tonawet niskiej osobie dobrze ja wlasnie daze do mniejw iecej takiej wagi ale cos czuje ze sie nie wyrobie i wlasnie body pomoze hihi ja tez bylam kiedys gruba ale juz wiecej nie chce jak tylko przekraczam granice 65 to zaraz sie zabieram za siebie(teraz naszczescie jest mnie ale i tak nie to co bym chciala) ale niestety nie zawsze MZ i troche ruchu wystaczy bo ja np mam zaburzenia hormon. i jak tylko schodze z diety to tyje a z ruchem to wiadomo jak sie pracuje na siedzaca i w weekendy ma sie robote tez a do tego trzba to czy smiamto to nie zawsze jest czas a w moim wypadku 15-20min dziennie to malo a na tyle mam sily i czasu
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 16:24   #2288
kitek_fm
Rozeznanie

Anialaura
Wiesz, dieta i ćwiczenia dużo może zdziałać, pod warunkiem, że się nie choruje na choroby metaboliczne.

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 12:31   #2289
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu ? jesli mozna wiedziec bo chyba przy wadze to jest wazne ale 55 tonawet niskiej osobie dobrze ja wlasnie daze do mniejw iecej takiej wagi ale cos czuje ze sie nie wyrobie i wlasnie body pomoze hihi ja tez bylam kiedys gruba ale juz wiecej nie chce jak tylko przekraczam granice 65 to zaraz sie zabieram za siebie(teraz naszczescie jest mnie ale i tak nie to co bym chciala) ale niestety nie zawsze MZ i troche ruchu wystaczy bo ja np mam zaburzenia hormon. i jak tylko schodze z diety to tyje a z ruchem to wiadomo jak sie pracuje na siedzaca i w weekendy ma sie robote tez a do tego trzba to czy smiamto to nie zawsze jest czas a w moim wypadku 15-20min dziennie to malo a na tyle mam sily i czasu
Ja mam 168cm wzrostu
Naleza Ci sie gratulacje bo pilnujesz swojej wagi
Zaburzenia hormonalne tez mialam ale na szczescie teraz jest juz ok wiec mam nadzieje ze u Ciebie rowniez sie wszystko ustatkuje
Na ruch nie narzekam bo przy mojej malej niezle sie nalatam wieczorem padam na twarz ze zmeczenia ale mimo tego mojego nie zaniedbuje
Cytat:
Anialaura
Wiesz, dieta i ćwiczenia dużo może zdziałać, pod warunkiem, że się nie choruje na choroby metaboliczne.
Dobry dietetyk powinien sobie swietnie z tym dac rade
Trzymam kciuki

Dzis szukam jakis ozdob do dekoracji klatki schodowe.Nawet mam juz w glowie plan ale co z tego wyjdzie to zobaczymy
A jak u Was ze strojeniem klatek?
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-22, 13:28   #2290
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć dziewczyny, widzę, że temat diet rozhulał się na dobre Miałam od dziś dietę, ale myślę sobie po co jak jadę na Komunię to się nażrę jak świnka I właśnie zjadłam sobie chipsy (ale nie sama - mama mi pomogła

Co do strojenie klatek to muszę ustroić, bo my z TŻ mieszkamy w jednej (ja IIp. on -parter) No i wypadałoby. ale myślę, żeby kupić organzy, albo tiuli albo wszystko jedno co i powiązać takie kokardy na poręczach, albo przęsłach. Może do tego jakieś kwiatuszki. Coś na pewno muszę zrobić

Dziewczyny słuchajcie: byłam z mamą na mieście porobić zakupy, bo wyjeżdżamy na Komunię (kupić ciuchy bo same letnie a zapowiadają ochłodzenie w weekend). No i mama mnie zaciągnęła do salonu ślubnego no tego to bym się po niej nie spodziewała Byłyśmy w sumie w trzech, a w dwóch podobały mi się po 3 sukienki. No ale nie mierzyłam, tyko patrzyłam się na nie jak ciele na malowane wrota Normalnie chciałam sobie iść w czerwcu przymierzać (w końcu), ale pani mówi, że od czerwca nowe ceny i będzie drożej, bo sie sezon ślubny zaczyna. No to nic mi innego nie pozostaje jak tylko iśc po niedzieli przymierzać i zamawiać. No i w jednym salonei mi powiedzieli, ze jak zamówię kiecke to halka i welon gratis. Tylko jak ja wybiorę tą sukienkę jak mi się 6 podoba Jejku normaln teraz taka podekscytowana jestem, że bym je wszystkie wzięła, ale mam nadzieję, zę jak przymirzę to chociaż jedna jakoś będzie wyglądać. Choć i tak sie do żadnej nie dopnę, bo to przecież szyją na nastolatki, no ale może jakoś ją natknę i zobacze czy to jest to?
A najgorsze jest to, że mają w tych salonach po kilka/kilkanaście kiece, z czego połowę odrzuciłam. No i mi mówią, że mogę sobie dowolnie modyfikować. Wszystko fajnie tylko ja nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądac po wzięciu góry z 1, dołu z2, ramiączek z3 i paska z 4??? No zobaczymy, w przyszłym tygodniu będę Wam marudzić

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 13:34   #2291
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

No to Kochana nic Ci nie zostalo jak tylko po niedzieli udac sie na lowy
Co do kompletowania to faktycznie nie wie sie jaki bedzie efekt koncowy co innego zrobic z 2 1 a co innego z 4 zrobic 1
Dziwne ze od czerwca ceny ida w gore myslalam ze wtedy ida w dol bo mysla nad nastepna kolekcja
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 14:42   #2292
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, widzę, że temat diet rozhulał się na dobre Miałam od dziś dietę, ale myślę sobie po co jak jadę na Komunię to się nażrę jak świnka I właśnie zjadłam sobie chipsy (ale nie sama - mama mi pomogła

Co do strojenie klatek to muszę ustroić, bo my z TŻ mieszkamy w jednej (ja IIp. on -parter) No i wypadałoby. ale myślę, żeby kupić organzy, albo tiuli albo wszystko jedno co i powiązać takie kokardy na poręczach, albo przęsłach. Może do tego jakieś kwiatuszki. Coś na pewno muszę zrobić

Dziewczyny słuchajcie: byłam z mamą na mieście porobić zakupy, bo wyjeżdżamy na Komunię (kupić ciuchy bo same letnie a zapowiadają ochłodzenie w weekend). No i mama mnie zaciągnęła do salonu ślubnego no tego to bym się po niej nie spodziewała Byłyśmy w sumie w trzech, a w dwóch podobały mi się po 3 sukienki. No ale nie mierzyłam, tyko patrzyłam się na nie jak ciele na malowane wrota Normalnie chciałam sobie iść w czerwcu przymierzać (w końcu), ale pani mówi, że od czerwca nowe ceny i będzie drożej, bo sie sezon ślubny zaczyna. No to nic mi innego nie pozostaje jak tylko iśc po niedzieli przymierzać i zamawiać. No i w jednym salonei mi powiedzieli, ze jak zamówię kiecke to halka i welon gratis. Tylko jak ja wybiorę tą sukienkę jak mi się 6 podoba Jejku normaln teraz taka podekscytowana jestem, że bym je wszystkie wzięła, ale mam nadzieję, zę jak przymirzę to chociaż jedna jakoś będzie wyglądać. Choć i tak sie do żadnej nie dopnę, bo to przecież szyją na nastolatki, no ale może jakoś ją natknę i zobacze czy to jest to?
A najgorsze jest to, że mają w tych salonach po kilka/kilkanaście kiece, z czego połowę odrzuciłam. No i mi mówią, że mogę sobie dowolnie modyfikować. Wszystko fajnie tylko ja nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądac po wzięciu góry z 1, dołu z2, ramiączek z3 i paska z 4??? No zobaczymy, w przyszłym tygodniu będę Wam marudzić
no wlasnie lub wogole przyniesc projekt z neta i zeby zrobili ale przeciez trzeb sie choc troche zobaczyc a co do dopinania to nie sa az takie malutkie ja szczupla nie jestem a w wiekszosci przynajmniej tych wiazanych wchodzilam czasem np tylko troszke na biodrach nie byly dowiazane ale to pani chwyci z tylu i efekt jest, ja swoja wypatrzylam w necie i patrze jest identyczna w salonie i nawet wmiare pasowala wiec problemu niemialam oczywiscieprzymierzylam ich wiele ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia
jutro dalszy ciag zaproszen , juz mam potwierdzenie od 4 osob z daleka (oczywiscie mam wiecej potwierdzen tej blizszej rodziny i kolezanek - chociaz jeszcze niewszyscy maja zaproszenia z nich ) wiec zaczynam szukac hotelu chociaz w bytomiu ciezko bedzie wiem ze jest bristol ale drogi no i na strzelcow chyba sa hotele jakies takie bez sali weselnej bo wiadomo..
ide zaraz piec ciasto bo jade do cioci na dzialke dac jej zaproszenie bo tam siedza cale wakacje procz dni "imprezowych" wiec zabiore zeby nie czula sie glupio ze nie ma nas czym poczestowac a tam warunkow nie ma na pieczenie do cukierni to juz wogole ciezko sie dostac

ja klatke bede stroic wlasnie kokardami z organtyny czy tiulu pod kolor calej dekoracji czyli pomarancz ze zlotem i bezem i tak kupuje do samochodu ina krzeselkowe kokardy na sale dla nas bo tego akurat nie ma w wystroju wiec klatke za jednym zamachem
mysle zeby zamowic na all takie rolki po 10zl sa chyba i takich wezszych po kilka zl tez
no to tyle
Stary 2009-05-22, 20:34   #2293
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
No to Kochana nic Ci nie zostalo jak tylko po niedzieli udac sie na lowy
Co do kompletowania to faktycznie nie wie sie jaki bedzie efekt koncowy co innego zrobic z 2 1 a co innego z 4 zrobic 1
Dziwne ze od czerwca ceny ida w gore myslalam ze wtedy ida w dol bo mysla nad nastepna kolekcja
No dziwne, ale tak pani powiedziała, że od marca był wzrost cen a od czerwca materiały drożeją i zapowiadają jeszcze wzrost. No i się pytałam do kiedy to sie trzyma to mi powiedziała, że do października a potem wysprzedawają kolekcję i wchodzi nowa dopiero. Może w innych firmowych salonach jest inaczej, tego nie wiem.
No zaraz po niedzieli idę mierzyć, bo pewnie będę się zastanawiać trzy dni nad nimi to mi do czerwca zejdzie Mama nadzieję, że nie będę dużo modyfikować, bo jak ja coś wymyślę, to krawcowa zawału dostanie
Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
no wlasnie lub wogole przyniesc projekt z neta i zeby zrobili ale przeciez trzeb sie choc troche zobaczyc a co do dopinania to nie sa az takie malutkie ja szczupla nie jestem a w wiekszosci przynajmniej tych wiazanych wchodzilam czasem np tylko troszke na biodrach nie byly dowiazane ale to pani chwyci z tylu i efekt jest, ja swoja wypatrzylam w necie i patrze jest identyczna w salonie i nawet wmiare pasowala wiec problemu niemialam oczywiscieprzymierzylam ich wiele ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia
jutro dalszy ciag zaproszen , juz mam potwierdzenie od 4 osob z daleka
ja klatke bede stroic wlasnie kokardami z organtyny czy tiulu pod kolor calej dekoracji czyli pomarancz ze zlotem i bezem i tak kupuje do samochodu ina krzeselkowe kokardy na sale dla nas bo tego akurat nie ma w wystroju wiec klatke za jednym zamachem
mysle zeby zamowic na all takie rolki po 10zl sa chyba i takich wezszych po kilka zl tez
No właśnie mi się w necie albo w prasie też wiele kiecek podoba, ale jak to się założy to może się okazać, ze to nie jest to. Ja tam muszę mieć przymierzone i obejrzeć się 1000razy, przespać, pomyśleć i dopiero kupię
Co do strojenie to ja też właśnie widziałam na allegro takie rolki z organzy i chyba to będę brała. Porobię kokardy, może jakieś kwiatki i będzie
To super, że już Ci potwierdzają goście, a do kiedy masz potwierdzenie przybycia?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-05-22, 21:31   #2294
moniqa84
Rozeznanie

do 15 czerwca , troche pozno rozdajemy no ale nie dalo rady inaczej
ja tez ogladalam sie milion razy zanim sie zdecydowalam az sie mama i psiapsiola wkurzaly bo panikowalam hehe a i tak do konca czerwca zanim zacznie sie szyc moge cos zmienic wazne ze termin zajety
Stary 2009-05-24, 10:12   #2295
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

SSR - to bedziemy teraz oczelkiwac na twoje sukienkowe relacje Przymierzaj wszystkie ktore cie siue podobaja, na pewno stwierdzisz w ktorej sie najlepiej czujesz i wybierzesz ta najbardziej odpowiednia. Ja mierzylam duuzo kiecek ktore mi sie bardzo podobala ale na mnie nie wygladalay za dobrze, wiec wybralam mysle ta najbardziej odpowiednia

Teraz w piatek jade na przymiarke i suknia ma byc gotowa !!

Mam tylko problem w z welonem.....
W salonie powiedzialy mi ze bedzie on kosztowac ok 200zl a ja na allegro znalazlam za 100... i caly czas mysle czy zamowic z all.... Zawsze jest obawa jaki bedzie jak go przysla.
Wstawiam Wam linka do all....
Co byscie zrobily ?
http://allegro.pl/item639526766_firm...ski_venus.html

A jesli ktoras chcialaby cos od tego sprzedawcy to mozemy razem zamowic!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 15:29   #2296
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Mysle ze ten z allegro jest sliczny wiec po co masz przeplacac.Ja bym zamowila przez internet

A ja na noc poslubna zakupilam taka bielizne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg madame_white.jpg (79,4 KB, 24 załadowań)
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-24, 15:57   #2297
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
komplecik extra w ogole obsessive ma super te bielizne ;D

Stary 2009-05-24, 20:11   #2298
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
komplecik extra w ogole obsessive ma super te bielizne ;D
Zgadzam sie mam jeszcze jeden komplecik od nich ale czarny rowniez jest boski
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-25, 07:48   #2299
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kobitki diabli mnie wezmą
w tygodniu mielismy isc obraczki ogladac i zamówic i moj stwierdzil ze w tygodni sienei bedziemy ganiac w sobote nie otworzy firmy i bedziemy mieli caly dzien i cos wybierzemy no i juz w czwartek okazało sie ze umowił sie na montaz i jednak nie da rady pojechac za obraczkami , no cóż odpuściłam ale pytam go czy na ogladanie sali sie wyrobi bo tam wesele było i mielismy pojsc strojenie poogladac jasne oczywiscie zdąży, no i nie zdażył mielismy byc tak o 12 30 a on o 12 to jeszcze bbyl na jakims zadupiu na montażu bo mu sie "przeciągneło"
ja oczywiscie cały dzień foch bo jak by inaczej jesczze teściowa wczoraj wypalila z jakims grillem, oczywiscie cała rodzina sie zjechała, normalnie masakra

no i dzis mnie jeszcze babka od bizuterii dobiła, wrzucam wam co zamówilam a co zostało zrobione szlag mnie zaraz trafi normalnie i tak od poniedziałku....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 08:51   #2300
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Anika przykra sprawa z tym montazem NapewnoTZ sie postara i wkoncu pojedziecie po obraczki a sale tez bedziecie jeszcze mieli okazje ogladanac.Sama bym byla zla bo nie lubie sie umawiac i zmieniac planow.A tesciowa no coz na nie barkuje slow
Nie ma fotek i nie mam na co popatrzec
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-25, 10:16   #2301
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

cos sie dzieje z wizazem i eni da sie fotek wstawic ale teraz sproboje jeszcze raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0429.jpg (18,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2555296039_5e7a91b6c0.jpg (27,8 KB, 24 załadowań)

Stary 2009-05-25, 10:56   #2302
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
SSR - to bedziemy teraz oczelkiwac na twoje sukienkowe relacje Przymierzaj wszystkie ktore cie siue podobaja, na pewno stwierdzisz w ktorej sie najlepiej czujesz i wybierzesz ta najbardziej odpowiednia. Ja mierzylam duuzo kiecek ktore mi sie bardzo podobala ale na mnie nie wygladalay za dobrze, wiec wybralam mysle ta najbardziej odpowiednia

Teraz w piatek jade na przymiarke i suknia ma byc gotowa !!

Mam tylko problem w z welonem.....
W salonie powiedzialy mi ze bedzie on kosztowac ok 200zl a ja na allegro znalazlam za 100... i caly czas mysle czy zamowic z all.... Zawsze jest obawa jaki bedzie jak go przysla.
Wstawiam Wam linka do all....
Co byscie zrobily ?
http://allegro.pl/item639526766_firm...ski_venus.html

A jesli ktoras chcialaby cos od tego sprzedawcy to mozemy razem zamowic!
Katunia na pewno będę Wam marudzić o kieckach, także będziecie mieć mnie już pewnie dość, ale za to przypomnicie sobie swoje wybory
Co do welonu, to ja bym brała ten z allegro, wygląda porządnie. Tylko właśnie jest jedno ale, kiedyś dziewczyna też zamówiła na allegro welon i okazało się że wcale nie przypominał tego z aukcji I tak się wkurzyła, że powiedziała, że w życiu już nic nie kupi na allegro. A kasę musiała wydać podwójnie, bo w końcu w sklepie kupowała.
Ja mam właśnie tez dylemat, bo w jednym salonie był welon gratis do kiecki, a w drugim nie, no i tak sobie myślę, że jakbym musiała kupować welon w salonie to szkoda mi kasy, ale jak będzie jakiś hiszpański nieprawdopodobny pasował do mojej sukni, to właśnie nie wiem czy na allegro, czy brać tą kiecke w tym salonei co jest gratis chyba trochę zamieszałam, ale welon to dodatek, chyba kiecka najwazniejsza nie? To niestety jak mi sie kiecka spodoba w tym salonie co nie mają gratis welonów, to chyba mi poszostanie allegro, kurczę wszystko dopiero przede mną
Cytat:
wow, extra
Cytat:
kobitki diabli mnie wezmą
no i dzis mnie jeszcze babka od bizuterii dobiła, wrzucam wam co zamówilam a co zostało zrobione szlag mnie zaraz trafi normalnie i tak od poniedziałku....
Anika wiem, że laska jedna też robiła grzebyk do welonu u dodomi i te nie zrobiła jej takiego samego, ale zwróciała się o poprawienie powiedziałą co jestnie tak i zrobili o niebo lepszy Te krzyształki w kolczykach powinny być bardziej wydłużone, no ale jeśli nie są (bo ie mają takiego kształtu), to przynajmniej niech skrócą te druciki, bo są za długie. A co do wisiorka to nie lepiej, żeby były wszystkie jednakowe te kryształki w kolczykach i wisiorku? Napisz jej co ci się nie podoba i niech zmieni.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-05-25, 14:19   #2303
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
cos sie dzieje z wizazem i eni da sie fotek wstawic ale teraz sproboje jeszcze raz
A nie wysylala Ci ta pani na meila projektu do zatwierdzenia??
Bo ja jak zamawialam to najpierw mi wyslala fotki ja zatwierdzilam i dopiero mi ta Pani wyslala
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-25, 16:39   #2304
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
A nie wysylala Ci ta pani na meila projektu do zatwierdzenia??
Bo ja jak zamawialam to najpierw mi wyslala fotki ja zatwierdzilam i dopiero mi ta Pani wyslala
a no własnie wyslala to to co jet na zdjeciu dodomi, wcale nie podobne do tego co miała zrobić... nie wiem czy mam to brac czy co wcale mi sie nie podoba zwłaszcza te zapięcia jakies krzywe kółko wstawione

Stary 2009-05-25, 23:07   #2305
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
a no własnie wyslala to to co jet na zdjeciu dodomi, wcale nie podobne do tego co miała zrobić... nie wiem czy mam to brac czy co wcale mi sie nie podoba zwłaszcza te zapięcia jakies krzywe kółko wstawione
Popros Pania zeby Ci to poprawila
Sama musisz zdecydowac to Ty bedziesz zakladala te bizuterie My mozemy Ci tylko cos poradzic ale tak jak SRR radzila niech to poprawi
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-26, 13:59   #2306
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Nie było mnie cały weekend, ale na szczęście dużo nie napisałyście Z nowości to mamy zaliczone wszystkie nauki i poradnie A na 9 czerwca będę miała najprawdopodobniej ostatnią przymiarkę chyba, że znowu schudne do tego czasu hehe.
Stary 2009-05-26, 14:10   #2307
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Nie było mnie cały weekend, ale na szczęście dużo nie napisałyście Z nowości to mamy zaliczone wszystkie nauki i poradnie A na 9 czerwca będę miała najprawdopodobniej ostatnią przymiarkę chyba, że znowu schudne do tego czasu hehe.
no to super!!
Ja mam przymiarke dopiero 14 lipca ale bardzo chenie zobacze fotki z Twojej przymiarki
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-26, 14:23   #2308
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
no to super!!
Ja mam przymiarke dopiero 14 lipca ale bardzo chenie zobacze fotki z Twojej przymiarki
Ja już wcześniej wklejałam zdjęcia z pierwszej przymiarki, ale wkleje też potem z drugiej, bo będę już miała najprawdopodobniej fryzurkę taką jak już w dniu ślubu.
Stary 2009-05-26, 14:44   #2309
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja to nawet nie wiem kiedy mam przymiarke bo nie mam pojecia kiedy kiecka przyjedzie ale butki i bielizne juz kupiłam buciki z wkładką pasują super a w bieliżnie mam taaaaaki biust ze szok jak nigdy normalnie co mi moj nie powie po slubie ze to jakieś oszukaństwo było haha chociaz dobrze wie jaki mam biust ale kupiłam sobie wkładki silikonowe a co niech mam czym oddychac choć raz, my na nauki idziemy teraz piatek sobota niedziela i nie mam pojecia czego sie tam spodziewac...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rysunek2.jpg (81,2 KB, 25 załadowań)

Stary 2009-05-26, 14:50   #2310
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to nawet nie wiem kiedy mam przymiarke bo nie mam pojecia kiedy kiecka przyjedzie ale butki i bielizne juz kupiłam buciki z wkładką pasują super a w bieliżnie mam taaaaaki biust ze szok jak nigdy normalnie co mi moj nie powie po slubie ze to jakieś oszukaństwo było haha chociaz dobrze wie jaki mam biust ale kupiłam sobie wkładki silikonowe a co niech mam czym oddychac choć raz, my na nauki idziemy teraz piatek sobota niedziela i nie mam pojecia czego sie tam spodziewac...
My mieliśmy nauki 5 dni pod rząd i najpierw była to msza 45 min a potem ksiądz przez jakieś pół godz. mówił. Raz się ksiądz zdenerwował (ponad 80 lat miał przygotowywał do ślubu moją mamę ), że nikt nie był do kumunii i przez godz. po mszy siedzieliśmy Normalnie myślałam, że go udusze, ale tak to nawet ciekawe było. Jednak w każdej parafii jest inaczej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości