|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
A ta siódemka oznacza, że jestem najlepszą z obcych. Bo obcych jest 7 i każda miała swoją liczbę. Obca1, obca2 itd. I ta pierwsza była najgorsza a ostatnia najlepsza. A to dlatego, że ja nieśmiała jestem i mało się odzywałam i w ogóle i dlatego mam 7 ![]() hehehe Trochę zamotałam, ale historia "powstania" obcych jest skomplikowana Cytat:
![]() A nie taki białasek wyjdzie na plaże A zresztą to nie wiadomo czy w ogóle na tych wakacjach słońce będzie A wyjeżdżamy 13 lipca
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz nie chce wyskakiwac kompletnie biala to uzywam balsamu brazujacego![]() do 13-go lipca jeszcze troche czasu - moze sie pogoda poprawi i jeszcze nabierzesz naturalnego kolorytu ja sie modle zeby w lipcu bylo pieknie, bo mi na Tatrach zalezy jak sie dolaczysz do modlow to moze cos zdzialamy
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) no i wiadomo, że jest szkodliwe. Teraz tez bym najchetniej nie szła, ale biała nie chcę wyjść na plażę Po prostu mam taka manię![]() Miejmy nadzieję, że słoneczko będzie. A z drugiej strony jak będzie słonko to ja będę kuć, bo do 12 lipca jest sesja. W ogóle dzisiaj wisielczy humor mam, wszystko widzę w czarnych barwach. Chyba słonka mi brak
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:35 |
|
|
|
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
Obca to teraz już wiem skąd ten tajniacki nick
skoro jesteś obca7 to teraz już się nie wywiniesz od zdania tego egzaminu!![]() Lain ja też jestem przeciw solarium. Nie byłam nigdy i dobrze mi z tym kiedyś mi było szkoda, że nie mam ciemniejszej cery ale teraz mi to już zwisa a nawet polubiłam swoją "białą twarz"![]() Kasia co się stało?
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() A u mnie rano lało, a teraz wyszło słońce i jest ponad 20 stopni, mam nadzieje że będzie tak do końca dnia. Dołączam się do modłów o piękna pogodę w lipcu Mam nadzieję że modlitwy zostaną wysłuchane, bo mnie również tak jak Tobie lain zależy na tatrach.Wczoraj wieczorem padł mi net i nie mogłam już Wami poklikać Więc dziś się dopisuję do astygmatyków krótkowzrocznych Mnie się wzrok popsuł dośc znacznie na początku studiów, miałam w jednym oku -0,5 a w drugim -0,75, w tej chwili mam -1,5 i -1,75 Noszę soczewki od 1,5 roku i w tym czasie wzrok mi się nie popsułcandipede ja również mam białą twarz jak to powiedział mi kiedyś mój lekarz - alabastrową. Na solarium nie chodzę, wolę opalać się na słoneczku, tylko w tym roku n iestety nie miałam jeszcze okazji
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:40 |
|
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się lubię wygrzewać na słonku, ale jak słonka brak to W tym roku w Wielkopolsce pogoda jest okropna
|
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że Ci się wada nie pogarsza! Ja jestem krótkowzroczna i noszę okulary, ale już się przyzwyczaiłam, na początku trochę dziwnie było noszę dopiero albo aż 3 latka![]() Widzicie ja pięknie mi idzie nauka , siedzę na necie, gadam z Wami, oglądam jakieś głupoty zamiast siąść raz a porządnie i to przerobić w końcu...
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze lubilam swoja biala twarz. a juz szczegolnie w okresie mojej nastoletniej gotyckosci wtedy to nawet chcialam byc jeszcze bielsza ![]() a teraz juz mi prawde mowiac zwiasa czy jestem opalona czy nie ![]() no, poki co to jeszcze jestem opalona po Egipcie akurat teraz przez sesje zbledne z powrotem, a w sierpniu po Chorwacji znow nabiore kolorytu ![]() moj TZ kiedys kombinowal z soczewkami, nawet sobie zamowil w Vision Express, ale juz na etapie tych probnych stwierdzil, ze go z tymi soczewkami szlag trafi, oczy mial cale czerwone, samochodem jezdzic nie mogl bo mu te soczewki przeszkadzaly i... oddal je z powrotem nawet mu kase oddali ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3429 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam sie opalać. Wygrzewać się na słoneczku, od razu humor człowiekowi się oprawia. Ale zimą to mnie nie obchodzi, że jestem blada. Ale latem to już tak
zawsze z mamą się się porównujemy, która bardziej jest opalona
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
cantipede ja okulary nosiłam przez 17 lat, przyzwyczajona byłam, bo po takim czasie to naturalne, ale w pewnym momencie zaczęły mnie denerwować i chciałam spróbować soczewek. Teraz nie wyobrażam sobie że miałabym znowu ciągle chodzić w okularach. Jestem z soczewek bardzo zadowolona, widzę o wiele lepiej niż w okularach i jest większy komfort
![]() lain a może Twój TŻ miał źle dobrane soczewki? Dla astygmatyków są inne soczewki, robione na zamównienie, no i są droższe przez to. Ja sobie chwalę bardzo, teraz nawet dostałam próbną parę nowej generacji Ale każda osoba inaczej reaguje, niektórzy nie mogą nosić soczewek
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:55 |
|
|
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od razu mam wizje raka skory ![]() a jak sie skora starzeje strasznie od czegos takiego... ![]() Cytat:
ale stwierdzil, ze mu przeszkadzaja i to nie dla niego
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z roku na rok są coraz tańsze, i fajnie
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-06-16 o 12:01 |
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nosiłam okulary jakieś 5 lat a od lutego (?) noszę soczewki i nigdy więcej okularów
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie z takiego założenia wyszłam
![]() zmykam do kuchni, do garów obiad gotować do później kotki Kasiu płyny nie są drogie to prawda, jednak moje soczewki na pół roku (6 par) kosztowały 400zł, w tej chwili 370zł. Zawsze dostaję też jedną parę gratis, czyli mam na 7 miesięcy
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-06-16 o 12:08 |
|
|
|
#3436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale widać takich ludzi szczególnie nad morzem. Taka spalona to nie chciałabym być. Też uważam, że to przesada. I ja nie przesadzam. opalam się przeważnie od 15 i dłużej niż godzinkę nie wytrzymuje na słonku. A ze wolno sie opalam to żeby coś było widać muszę tych kilka godzinek siedzieć A co do starzenia się skóry. Kiedyś i tak sie zestarzeję. A starzeć się trzeba z godnością
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc jak pisze Asiulek - tanieja ![]() no ale mojego TZa to juz nie dotyczy, bo stwierdzil, ze nie i juz ![]() on od malego nosi okulary, bo to wada wrodzona, wiec dla niego to jest dosc naturalna sprawa i mu jakos wybitnie to nie przeszkadza (no, tylko jak pisalam - w uprawianiu niektorych sportow; no ale w soczewkach tez sie w koncu nie plywa )
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
ojej to strasznie drogo jak ktoś ma jeszcze chore oczka
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie kobiety, ktore sie intensywnie opalaja to juz po 30-ce maja taka skore, ze wygladaja duzo starzej szczegolnie twarz jest juz bogato okraszona zmarszczkami.ja tam mam zamiar jak najdluzej wygladac mlodo ![]() a co masz na mysli, ze starzec sie trzeba z godnoscia?
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo kiedy oczu sobie mało nie wydłubałam tuszem czy kredką.
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ z bliska widzi calkiem ok z daleka tylko jest tragedia
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
ja z bliska też widzę ja mam -2,25 i -1,75
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam na tyle poważny astygmatyzm że bez okularów naprawdę blisko musiałam mieć głowę w lustrze, aby widzieć w miarę wyraźnie
Jak mi ciężko się z Wami rozstać ale muszę, bo obiadek sam się nie zrobi. Do później
|
|
#3444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak jest możliwość odwlec w czasie to trzeba próbować. No ale w pewnym wieku już sie nie da się procesu starzenia zatrzymać. I w wieku 40 lat to już trzeba przyjąć, że tak musi być i trzeba się starzeć z godnością.
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze nie rozpaczac i nie biec od razu do chirurga, ale wlasnie: stosowac wysokie filtry, odpowiednie kremy dla cery dojrzalej, raz na jakis czas jakas maseczke strzelic itp.znam wiele kobiet ktore w wieku 40 lat wygladaja na prawde swietnie i w zyciu nikt im by nie dal 40-ki trzeba tylko zaczac o siebie dbac odpowiednio wczesnie zeby nie obudzic sie z reka w nocniku... bo wtedy to juz rzeczywiscie pozostaja tylko bardziej drastyczne metody ![]() znam tez panie ktore w wieku 60 lat wygladaja super. i ja mam tak zamiar wlasnie wygladac ![]() dlatego miedzy innymi wysokie faktory to moi przyjaciele
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okna są już nowe plastikowe więc ten koszt odpada.. nie wiem w jakiej kolejności mają być te prace wykonywane bo się na tym nie znam ale jest już cały harmonogram podobno ustalony i jak tylko fachowiec będzie miał czas to zaczynają remont, a takie pierdoły jak robienie podłogi, malowanie, układanie płytek to mój tż sam zrobi bo już nie raz to robił i mu świetnie wychodzi. a ile czasu to potrwa to nie wiem- najważniejsze że są fundusze i chętne ręce do pracy więc pewnie wszyscy będą chcieli jak najszybciej to skonczyc bo nikomu się nie będzie chciało pół roku tam spędzić- ja mam nadzieję że na jesieni już będę meble wybierać![]() masz doła ot tak sobie czy przez tżta?
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka ale Wam super z tym domem
ja mieszkam teraz w takim mieście jak Twoje więc mała kupa
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz jest podciagnieta kanalizacja itp. tam gdzie bedzie lazienka? i gaz w miejsce gdzie bedze kuchnia?
|
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko jaki kolor łazienki tu sobie zrobic??? pewnie będzie malutka więc jakiś jasny... matko ile wyborów przede mną stoi ale takie wybory to przyjemność
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
moja przyjaciółka się obroniła
Tancerka a ja lubię moją wiochę, ale jakoś niedosyt czuję
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

musisz być w tej szczęśliwej siódemce!

A zresztą to nie wiadomo czy w ogóle na tych wakacjach słońce będzie
A wyjeżdżamy 13 lipca

Więc dziś się dopisuję do astygmatyków krótkowzrocznych
Mnie się wzrok popsuł dośc znacznie na początku studiów, miałam w jednym oku -0,5 a w drugim -0,75, w tej chwili mam -1,5 i -1,75
Noszę soczewki od 1,5 roku i w tym czasie wzrok mi się nie popsuł
W tym roku w Wielkopolsce pogoda jest okropna