Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 00:13   #3391
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mam jakies schizy w tym miesiacu, ze sie przekonam jaka jest siła natury
ale że co???
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:14   #3392
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Lain ty chyba masz w domu cały supermarket hehehe bo i lodówkę masz zawsze całą wypchaną zapasami i słodyczy full i alkoholi już nie ma gdzie stawiać hehe ja bym była gruba jak nie wiem jakbym na stancji miała full słodyczy bo zawsze tyle ile mam to tyle pochłaniam dlatego nie kupuję nic bo zazwyczaj mi szkoda kasy bo wolę odłożyc do skarbonki zamiast kupować jakieś ciastka i dzięki temu moja figura nie ucierpiała
zebys wiedziala
uroki robienia zakupow w Selgrosie i Makro

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
na lokal jako siedzibę to bym sie do taty podpięła. Potrzebowalabym lokal w centrum handlowym a najlepiej na Rynku - ciekawe skądna Rynku, chyba bym sama musiała wybudować Jeszcze mam jeden pomysł sieci, ale bez kasy to ja sobie moge kminic z mojego rynsztoka. Albo moge sie modlic o audiencje u Kulczyka czy Innego Sobka że daliby mi kasiorę a ja bym sobie tym zarządzała za jakies marne 50 tys. miesięcznie
poszukaj sobie tego no... aniola biznesu tak zwanego moze cie ktos przygarnie pod swoje finansowe skrzydlo...

sprawdz czy sie miescisz w kryteriach http://www.polban.pl/index.php?node=108&pid=125

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-16 o 00:16
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:17   #3393
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
poszukaj sobie tego no... aniola biznesu tak zwanego moze cie ktos przygarnie pod swoje finansowe skrzydlo...
przed aniołami biznesu sa jeszcze tzw 3 Fools ciekawe ciekawe na kogo mogłabyś napaść zeby ci forsy pożyczył... znajomi.. przyjaciele.. rodzina... może wizażanki
Stary 2009-06-16, 00:19   #3394
Jazzmanka
Zadomowienie

A może będzie kolejna edycja tego programu, co ludzie tam przychodzili z pomysłami na biznes?

Już wiem, to był "Kapitalny pomysł"

http://media2.pl/media/46261-tvn-wyb...ny-pomysl.html

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-06-16 o 00:21
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:19   #3395
lain
Zakorzenienie

Cytat:
przed aniołami biznesu sa jeszcze tzw 3 Fools ciekawe ciekawe na kogo mogłabyś napaść zeby ci forsy pożyczył... znajomi.. przyjaciele.. rodzina... może wizażanki
trzeba zrobic zrzute taka jak dla Tadzika zeby z Kaska na hotel mieli
Stary 2009-06-16, 00:21   #3396
tancerka212
Zakorzenienie

to ja bym jeszcze chciała zrzutę na łapówkę dla tego profesora zasranego przez którego spać w nocy nie będę mogła...
ej dobra teraz to już serio uciekam dobranocka
Stary 2009-06-16, 00:22   #3397
Jazzmanka
Zadomowienie

Dobranoc
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:27   #3398
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ale że co???
no ze to właśnieAle w środę powinnam się przekonac, ze jest ok...

Cytat:

sprawdz czy sie miescisz w kryteriach http://www.polban.pl/index.php?node=108&pid=125
oni chcą, zeby najwazniejsza częścią był kapitał intelektualny, to jest bardziej innowacja rynkowa, bo intelektu to tu nie trzeba. Mój drugi pomysł opiera się na kapitale intelektualnym, ale kosztem byłoby tylko biuro i kompy, wiec sama bym mogla, ale to znowu pomysl na tak waski rynek, ze potencjalnych klientów moglabym mieć tylko w okolicach setki, fakt, ze usługa mega eksluzywna, więc i moglabym spokojnie podac sensowna cenę, ale musiałabym sie wkręcić w niezle znajomosci, żeby to ruszyło, ale może z tym kiedys spróbuję, bo własnie koszty nie sa duże, więc nie ma takiego ryzyka
Ja to bym chciala byc brand managerem albo chociaz product managerem, ja mam tkaie fajne wizje i wyczucie, ze szkoda, żeby je do grobu zabrała

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

to ja tez juz do spania sie zbieram, bo za 8 h to ja juz w aucie musze być.
papa
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:27   #3399
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja też mam astygmatyzm.
Ja wiem, że laserowo możan sobie korygować jakieś tam wady wzroku i to polega na tym, że się rogówkę ugniata jakoś. Tylko to ryzyko polega na tym, że nie wiadomo jak ta rogówka będzie wyglądała na ileś tam lat. Edit: ale to dotyczy dioptrii. Inne wady nie wiem jak się laserowo naprawia.
A astygmatyzm, ma to do siebie, że odwraca światło i obraz się tak wykrzywia, że np. jak jedzie tramwaj nr 1 i jest w takiej odległości, że już wszyscy widzą, że jedzie 'jedynka', to astygmatyk nadal zgaduje 'To jedzie 17, czy 9?" Nie wiem czy astygmatyzm się pogłębia z wiekeim czy nie, bo Ja mam teraz mocniejsze szkiełka, ale to dlatego że dioptrii musiałam mieć więcej. I chyba (to są moje wnioski) astygmatycy mają większe skłonności do światłowstrętu, bo mi zawsze okulistka mówi, że w fotochromach byłoby mi lepiej (raz miałam i było lepiej, ale brzydko wyglądałam).
Też mam astygmatyzm i do tego krótkowzroczność. Mi się niestety wada powiększa. Zaczynałam od -0,25 i -0,5, a teraz będę miała -1,00 i -1,25 (ale to chyba jest to na krótkowzroczność). Z tym światłowstrętem to może się zgadzać, ale póki co nikt mi fotochromów nie proponował.
Do tego Moje Kochanie ma tylko astygmatyzm (w poprzedni weekend byliśmy dla niego po okulary ) . Każdy mówi, że wygląda o wiele dojrzalej i inteligentniej

Samoa, co do pracy to lipa jakich mało Póki co cisza jak makiem zasiał a nowe oferty pracy są do Ten mój region to jedna wielka porażka jeżeli chodzi o pracę
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 06:41   #3400
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki ja się tylko z Wami przywitam, bo mam tyle nauki że nie wiem w co ręce włozyć.. dzisiaj nawet na ćwiki nie poszłam żeby się uczyć wczoraj zasnęłam wieczorem przy notatkach nie wiem kiedy.. jutro zaliczenie ćwiczeń, będę w domku coś o 19-20 i nocka na egzamin na czwartek coby sobie wszystko popowtarzac, a raczej nauczyc sie od nowa, bo ten przedmiot mi wcale nie wchodzi..

pewnie wpadnę do was w czwartek jak będę już po
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 07:54   #3401
kaska87
Zakorzenienie

co do tego zdjęcie to nie wiadomo czy TZ cyknął fotę! ale było tak jechał ok 70 czyli spoko można było, a nagle za ciężarówką znam 40 więc sorry winetu, ale każdy by mógł się tak wtopić, ale ja mam nadziję, że nie było tam cykacza

cześć Tancia trzymam kciuki piczo! o której ona ma te wyniki bo nie wiem, o której esa wysłać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-16 o 08:01
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 08:09   #3402
Formichiere
Raczkowanie

Hej Sexi Kotki
Buuu...ale baniasta pogoda:/ Normalnie jak w marcu, chociaz w marcu w tym roku chyba bla lepsiejsza Szaro, buro i dołująco. W sam raz na sesję
Musze się Wam wyżalić - wczoraj miałam egzamin z prawa międzynarodowego i poszedł mi tragicznie!!!!! Buuuu....masakra jakas. Wyniki 25-go, ale odpowiedzi zaznaczałam na chybił-trafił a to test wielokrotny z pytaniami pustymi więc małe szanse żeby sie wpasować Masakra jakaś będzie!
Też mam astygmatyzm+krótkowzroczn ość Niby szkła mam 0,5 ale coś czuję, że mi się wada powiększyła....ale wolę nie sprawdzać Będę się musiała przejść do okulisty na badania, ale chyba jeszcze chwilkę z tym poczekam
Smykam do mojej kochanej fonetyki bo mam dzisiaj egzam o 16 3majcie kciuki MOCNO!!
Buźka wielkia i miłego dzionka w ten pochmurny dzień
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 08:17   #3403
lusmarija
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki

Samoa ale mam nadzieję, że do soboty się wyrobisz z tym swoim biznesem, zebym wiedziała czy mam isć do tej profesorki czy już nie

doła dzień kolejny, a pogoda jeszcze bardzo sprzyja

i oczywiście

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 08:57   #3404
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej
a ja miałam wstać o 8 i się uczyć a jestem godzinę do tyłu
o 11:30 piszemy, więc kciuki poproszę
sama też trzymam
Stary 2009-06-16, 09:05   #3405
lain
Zakorzenienie

o prosze jaki ten astygmatyzm + krotkowzrocznosc to popularna wada
mojemu TZowi wlasciwie okulary przeszkadzaja tylko w jednym - w uprawianiu sportu. tzn. do plywania to mu nawet okulary nie potrzebne, ale np. grajac w kolegami w kosza musi uwazac.
na koncertach tez musi uwazac. ostatnio pod scena dostal z glana w glowe i troszke sie skrzywily (jak je sciagnie i polozy na stole to widac ze sa krzywe, na glowie na szczescie nie)
swiatlowstretu nie ma
fotochromy sa koszmarne, wiec nawet o tym nie mysli. antyrefleksy w zupelnosci wystarczaja

heh wlasnie sobie obliczylam punkty ECST zeby okreslic na ile przedmiotow musze sie zapisac w przyszlym roku. w obu semestrach bede miala po seminarium i dwa przedmioty. i zostalo mi 1 upierdliwy punkt ktory musze gdzies ekstra zrobic zeby uzbierac te wymagane 120
tak sie zastanawiam pomiedzy marginalizacja spoleczna, elementami psychoterapii a ruchami kobiecymi w czasach globalizacji hmmm

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-16 o 09:07
Stary 2009-06-16, 09:41   #3406
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
o prosze jaki ten astygmatyzm + krotkowzrocznosc to popularna wada
mojemu TZowi wlasciwie okulary przeszkadzaja tylko w jednym - w uprawianiu sportu. tzn. do plywania to mu nawet okulary nie potrzebne, ale np. grajac w kolegami w kosza musi uwazac.
na koncertach tez musi uwazac. ostatnio pod scena dostal z glana w glowe i troszke sie skrzywily (jak je sciagnie i polozy na stole to widac ze sa krzywe, na glowie na szczescie nie)
swiatlowstretu nie ma
fotochromy sa koszmarne, wiec nawet o tym nie mysli. antyrefleksy w zupelnosci wystarczaja

heh wlasnie sobie obliczylam punkty ECST zeby okreslic na ile przedmiotow musze sie zapisac w przyszlym roku. w obu semestrach bede miala po seminarium i dwa przedmioty. i zostalo mi 1 upierdliwy punkt ktory musze gdzies ekstra zrobic zeby uzbierac te wymagane 120
tak sie zastanawiam pomiedzy marginalizacja spoleczna, elementami psychoterapii a ruchami kobiecymi w czasach globalizacji hmmm
oj to musiało boleć... tak dostać z buta ale to chyba popularne na koncertach

hmmm... z tych wymienionych przedmiotów bardzo zaciekawiły mnie elementy psychoterapii no i potem marginalizacja
ale wybór należy do Ciebie

Stary 2009-06-16, 09:52   #3407
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
oj to musiało boleć... tak dostać z buta ale to chyba popularne na koncertach
jak sie ktos pcha pod sama scene (jak moj TZcik) to jest przygotowany na kop z najmniej oczekiwanej strony (ten akurat byl z gory, bo jakiegos goscia przerzucali na rekach)

Cytat:
hmmm... z tych wymienionych przedmiotów bardzo zaciekawiły mnie elementy psychoterapii no i potem marginalizacja
ale wybór należy do Ciebie
w ogole u mnie w instytucie jest duzo interesujacych przedmiotow o dewiacjach, feministkach, queer, psychiatriach itp. tylko, ze ja wlasnie szukam takiego malo absorbujacego zeby juz na piatym roku moc sie skupic na pisaniu magisterki bez zadnych projektow badawczych, pisania prac semestralnych itp. a najlepiej zeby byl sam wyklad to nawet nie trzeba bedzie zawracac sobie glowy obecnosciami
jeszcze popytam wsrod ludzi w instytucie co by polecili no i pewno wybiore tez to co mi sie idealnie wpasuje w plan zajec zebym nie musiala specjalnie na uczelnie jezdzic na jedne zajecia
Stary 2009-06-16, 10:11   #3408
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko, ze ja wlasnie szukam takiego malo absorbujacego zeby juz na piatym roku moc sie skupic na pisaniu magisterki bez zadnych projektow badawczych, pisania prac semestralnych itp. a najlepiej zeby byl sam wyklad to nawet nie trzeba bedzie zawracac sobie glowy obecnosciami
jeszcze popytam wsrod ludzi w instytucie co by polecili no i pewno wybiore tez to co mi sie idealnie wpasuje w plan zajec zebym nie musiala specjalnie na uczelnie jezdzic na jedne zajecia
no tak to też trzeba brać pod uwagę
tym bardziej na piątym roku, żeby potem nie było takich przejśc jakie mam np. ja

Stary 2009-06-16, 10:17   #3409
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no tak to też trzeba brać pod uwagę
tym bardziej na piątym roku, żeby potem nie było takich przejśc jakie mam np. ja
dlatego tez wlasie najlepej byloby zrobic ten przedmiot w semestrze zimowym, zeby na letni zostaly juz tylko dwa heh znow mnie czeka we wrzesniu czatowanie nad ranem przy komputerze az nam odpala mozliwosc rejestracji na kursy a potem jazda bez trzymanki - kto pierwszy ten lepszy
Stary 2009-06-16, 10:21   #3410
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no ze to właśnieAle w środę powinnam się przekonac, ze jest ok...
ale że niby potencjalna ciąża?? eee Samoa w ciąży- jakoś to mi do siebie w tej chwili nie pasują te dwie rzeczy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

cześć Tancia trzymam kciuki piczo! o której ona ma te wyniki bo nie wiem, o której esa wysłać
matko zdałam ale tylko dlatego że koleś obniżył punktację bo by prawie nikt nie zdał czyli słusznie się martwiłam bo gdyby koleś się nie zlitował to bym oblała a tak mam 3,5 i jestem mega szczęśliwa że do przodu ale myślałam że zasłabnę dziś z nerwów przed tymi drzwiami jeszcze koleś sobie ułożył prace od najgorszej oceny do najlepszej a ja myslałam że są alfabetycznie i patrze że dwóję mam i już dół ale na szczęście wszystko dobrze się skonczyło... ale naprawdę oblał całą armię ludzi i słuszne były moje obawy...

jutro znowu egzamin buuuu kiedy to się skończy
Stary 2009-06-16, 10:25   #3411
centipede
Zadomowienie

Cześć Piękne
Wilczyca, Formi trzymam kciuki!
Lain faktycznie ciekawe te przedmioty ale jak będziesz mieć tylko dwa przedmioty i seminarium to super, będziesz mogła spokojnie pisać pracę

Zmykam się uczyć dalej Aniołku z historii USA, taki koszmarek!

Tancerka gratulacje mózgu!!!

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-06-16 o 10:27
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 10:35   #3412
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Tancerka - gratulacje cieszę się
aaaa....boje się...znikam na egzam
Stary 2009-06-16, 10:38   #3413
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Lain faktycznie ciekawe te przedmioty ale jak będziesz mieć tylko dwa przedmioty i seminarium to super, będziesz mogła spokojnie pisać pracę
taki mialam plan dlatego teraz na czwartym roku dorzucilam sobie wiecej i robie juz przedmioty z piatego roku zeby potem miec spokoj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-16, 10:39   #3414
obca7
Wtajemniczenie

Hello Jejku jaka paskudna pogoda. Pada cały czas, zimno jak nei wiem co. nie pamiętam tak zimnego i deszczowego czerwca. brrr
A liczyłam na słoneczko bo na najbliższe 3 dni przyjeżdża moja siostrzenica i miałyśmy na spacerki chodzić. I zonk.

Onaella trzymam kciuki Na pewno pieknie się obronisz
Tancerka gratuluję
Lusmarija nie przejmuj się, wszystko bedzie dobrze Na pewno w sobote da wam jeszcze szansę i wszystko będzie dobrze.
Ja 2 tygodnie temu pisałam kolokwium. I na 27 osób zdało 7. Ja niestety nie wiem czy zdałam, bo nie mogłam oddać indeksu. Gościu stwierdził, że potraktuje to jako termin zerowy i da nam jeszcze szansę. I w czwartek się dowiemy czy będziemy pisać teraz w sobotę czy w niedzielę. A ja w sobotę idę na wesele. Ale jeszcze jest nadzieja, że zdałam ehhh Ale wątpię
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 10:42   #3415
lain
Zakorzenienie

to u mnie chmurzyscie ale cieplo - 22 stopnie
ale w sumie dobrze. jakby bylo ladnie to by ta sesja byla bardziej bolesna
Stary 2009-06-16, 10:48   #3416
tancerka212
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za gratulacje ale nie ma co mózgu gratulować tylko farta bo gdyby nie obniżono punktacji to już bym wam tu płakała... no ale tez wina faceta jak z kosmosu wziął pytania to potem musiał obniżać punktację bo by prawie nikt nie zdał.. ja się uczyłam i tego czeo nas uczono to się nauczyłam dlatego tak przeżywałam bo mi szkoda było.. jak się nie nauczyłabym to bym się nie denerwowała bo by moja wina była a ja umiałam tylko koleś zwariował a mi zależało na zdaniu tego...

teściowa powiedziała właśnie że za to że mój tżt im teraz pomaga i ciężko pracuje żeby zarobić na remont to u nas w mieszkaniu a szwagier nic nie robi to u nas będzie remoncik jako pierwszy i będziemy mieli to co chcemy a dopiero jak zostanie kasy to zrobią szwagrowi remont sesese tak więc wkrótce remoncik startuje może już za 3 tygodnie będę wybierać drzwi do mieszkania
Stary 2009-06-16, 10:55   #3417
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to u mnie chmurzyscie ale cieplo - 22 stopnie
ale w sumie dobrze. jakby bylo ladnie to by ta sesja byla bardziej bolesna
To zazdroszczę, że ciepło masz U nas zimno i wiatr wieje Idealna pogoda na naukę A miało być cieplutko, chciałam sie opalić jeszcze przed wyjazdem nad morze, żeby na żywca się nie opalać. Chyba muszę odwiedzić solarium
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-16, 11:03   #3418
centipede
Zadomowienie

Tancerka super wiadomość! A co tam dokładnie będziecie robić? Opowiadaj wszystko po kolei kiedy planujecie skończyć remont?
Obca musisz zdać! Taka zdolniacha by nie zdała musisz być w tej szczęśliwej siódemce!
Stary 2009-06-16, 11:04   #3419
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
To zazdroszczę, że ciepło masz U nas zimno i wiatr wieje Idealna pogoda na naukę A miało być cieplutko, chciałam sie opalić jeszcze przed wyjazdem nad morze, żeby na żywca się nie opalać. Chyba muszę odwiedzić solarium
mysle, ze dobry krem z wysokim filtrem spokojnie zalatwi sprawe
a kiedy jedziesz?
Stary 2009-06-16, 11:19   #3420
kaska87
Zakorzenienie

cześć wróciłąm z pracy zaraz idę posprzątać dom, zrobić spagetti i będę się uczyć na obronę

mam doła

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości