|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
ale ona przynajmniej może sobie strzelić trzy głębsze i ulżyć swoim troskom i spać spokojnie, a ja cholera nie. ona sobie nie zdaje sprawy z krzywd jakie wyrządza , czyż to nie fajne życie?
|
|
|
#3962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy nigdy nie myślała o terapii? napewno ciężko Tobie obiektywnie na to spojrzeć... rozumiem teraz Twój wstręt do alkoholu... |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym USG to ja bym poszła na to 3D żeby mieć pamiątkę też - ale wybór należy do Ciebie Nika
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
Weekend się zaczyna, idę robić pizzę bo mąż zażądał...
woli moją niż taką z pizzerii, a szkoda, bo ja zawsze wolę dostać gotową pod nos niż gnieść ciasto Udanego weekendu Wam życzę. Nika- Tobie przede wszystkim spokoju.... Lenka kop mamusię tak, by zapomniała o kłopotach! |
|
|
|
#3966 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Miss.hot a jak on mi zechce zrobic 3D to co ja powiem? mąż mi doradził żebysmy poczekali i najwyżej w przyszły poniedziałek pójdziemy na 3D.
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
A to moje i mojej mamy zwierzaki.
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moja ginka nie ma sprzętu do 3D i dlatego idę gdzie indziej, a jak Twój ma to dobrze
|
|
#3970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Hollandii jest fundacja i oni przywoza z Polski psiaki od adopcji, a ze maja problemy ze znalezieniem DT w Hollandii, wiec po rozmowie z TZ stwierdzilismy, ze mozemy im i naszym polskim psiaka pomoc ![]() Jak bylismy ostatnio nad morzem, widzielismy kota na smyczy (w pierwszej chwili myslalam, ze to jakis maly piesek ) na plazy![]() ![]() A tu psiak o ktorym marze http://www.youtube.com/watch?v=4ymY-JHbVJo najlepsza jest koncowka I tu tez , zakochalam sie w tych psiakachhttp://www.youtube.com/watch?v=iHZ--...eature=related A z tego sie posmialam http://www.youtube.com/watch?v=sDQiI...eature=related Ps. zalaczam zdjecia mojego smrodka Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-19 o 19:39 |
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A piesek faktycznie piękny-uwielbiam duże psy. A co do spacerów z kotem to czasem zabieramy go w plener jak jedziemy gdzieś na cały dzień. Po ostatnim takim wypadzie musiałam mu kleszcza wyciągać. Nie cierpię kleszczy. Nasz ogólnie psów się nie boi. Jeśli jakiś do niego podchodzi i zachowuje się spokojnie to on też jest spokojny no a jak pies jest agresywny to nie waha się użyć pazurów. A co do DT to ostatnio mama ratlerka miała. Znalazła go na przystanku. Na szczęście właściciele się odnaleźli ![]() Co do ostatniego filmiku to chciałabym, żeby moje dziecko też mogło się tak bawić z naszymi zwierzulcami. Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-06-19 o 19:41 |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-19 o 19:46 |
|
|
|
|
#3973 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam od lekarza ....
Posłuchałam serduszka dzidzi ![]() Z szyją wszystko wporządku. Lekarza tylko nie pokoi, że jak się dotknie mój brzuch to on sie kurczy ale nie wytłumaczył o co chodzi.Zważył mnie 70 kilo załamka
|
#3974 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Tyle to ja przed ciążą ważyłam ![]() Ogólnie doszłam do wniosku, że gdyby nie to, że lekarz za każdym razem każe mi się ważyć nie stresowała bym się tak przed każdą wizytą Dobrze, że robi to po mierzeniu ciśnienia bo adrenalinka sprawia, że ciśnienie w normie mam
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-06-19 o 19:55 |
||
|
|
|
#3975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a pomysleć, że dwa lata temu wazyłam 47 kilo, a teraz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Ja za to z sentymentem wspominam czasy kiedy waga okazywała 56-58 kg. Obawiam się, że te czasy już nie wrócą...
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
, ja juz jakis czas temu przekroczylam ta magiczna cyfre![]() Cytat:
, jest tyle bid w typie rasy, ze na pewno cos znajdziesz![]() Ja tez licze, ze nic nie wypatrze i kupimy kiedys rodowodowego leonbergera
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
Fasoleczka nie martw się wagą ja już nie wspomne ile 2 lata temu ważyłam, bo po co mam sie dołowac
a ja w ramach podtrzymania wagi zamówiłam pizze i czekam Dziewczyny super macie zwierzaki, ja kiedyś miałam żółwia i rybki ale kiedyś chciałabym miec pieska
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znów wróciłam z Lublina i znów 2 egzaminy do przodu jutro jadę na 9 ![]() ale dzisiaj miałam śmieszny dzień, na starej uczelni byłam umówiona z promotorem na 10 ale oczywiście ten zostawił kartkę, że będzie o 11:15 powiedział, że to dla zdrowia dzidziusia ![]() hehe ![]() później jak już załatwiłam sprawę z wykładowcą wychodzę patrzę a ja mam blokadę na kole założoną ![]() szczęśliwy dzień
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opowiedziałam to mężowi. Najpierw się śmiał, a potem stwierdził, że mój brzuch mozna wykorzystac w jakiś pożyteczny sposób
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3985 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynay trzymajcie prosze za mnie kciuki jutro o 9.00 mam obrone magisterki i strasznie sie denerwuje ! Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!
Zwierzaki macie rewelacyjne ja miałam białego krolika miniatorke ale zdechl mi zaraz jak zaszłam w ciąże, wszyscy mi mówią że zrobił miejsce dla dzidzi. |
|
|
|
#3987 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu odwołac 3D? Zawsze przyda się opinia innego lekarza. Ja w pn będę dzwonic i się umawiac! Piękna ta fretka! Cytat:
Dziwne, ale nie czuję się grubo. Gdybym przed ciążą osiągnęła taką wagę, to pewnie wpadłabym w panikę, a teraz jakoś mi dobrze. Cytat:
![]() Cytat:
Mój ojciec był (pewnie nadal jest) alkoholikiem. Nigdy nie dogadywał się z rodziną (siostrami, rodzicami). Moja mama się z nim rozwiodła, ja nie widziałam go od dekady i dobrze mi z tym faktem. Pewnie też umrze sam jak palec. Zapracował sobie na to. A teraz radości! Nasz bąbel waży 1200g ![]() W ciągu 3 tygodni przybyło mu 700 g!!!!! Na usg fajnie się ułożył. Było widac buźkę. Przecierał sobie oczka i śmiesznie "ciamkał" buzią: coś pomiędzy ssaniem, żuciem a połykaniem Moja szyjka już się nie kurczy, więc tymczasowo mogę spac spokojnie |
||||
|
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
Bylam dzis na glukozie 50g, wypilam szybko, bez popijania i plukania ust
, chociaz nienawidze wody z cukrem, tylko troche cieple bylo.Nie mdlilo mnie, a nawet przestalo mi byc niedobrze po wypiciu, bo wczesniej bylo kipsko. Glukoza mnie na nogi postawila ![]() Za to strasznie bola mnie rece 3 razy sie wkuwala bo krew nie chciala raz leciec, jakos ta... pani nie potrafi sie wkuwac ledwo rekami ruszam, co chwila ktoras mnie strasznie zaboli ![]() ![]() ![]() Ale wyniki toxo, moczu i glukozy ok ![]() glukoza rano 69 po godzinie 103 a wczoraj rano zjadlam miske czeresni dobrze ze to nie zmienilo wyniku Jutro do lekarza ( w przeciwienstwie do was nie lubie tam chodzic )Jadac autobusem na badania widzialam tlum starszych pan stojacych na chodniku, okazalo sie ze za kilka minut otwieraja szmatex ![]() lapalam wszystko co sie nadawalo dla mojego synka i tylko co chwila moj kochany(trzymajacy wieszaki prawie w zebach, bo ja ledwo rekami ruszalam) pytal czy nie moglabym stanac na chwile i tego przebrac i zapomnialam nawet ze jestem bez sniadania(moj kochany spieszacy sie do pracy nie moglo jakos zapomniaec ze nic nie jadl).Potem szlam po wyniki i oczywiscie znow musialam tam wejsc , kupilam jeszcze sobie bluzke i malemy kilka ubranek.
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
ja czytalam, poslalam czasem kase . W tym roku malo tam zagladam... , serce mi sie kraje jak tam wchodze , glupota ludzka nie ma granicCytat:
A teraz mam smutne wiesci , tzn dla mnie![]() TZ jutro wstaje o 03 30... i jedzie do Paryza ![]() ![]() . Kto mi jutro do piekarni rano pojedzie po buleczki i donuts-a ![]() ![]() Mialam jutro poszukac po sklepach tego krzeselka dla Patricka, ale TZ chce ze mna pojechac, to co ja sama bede jutro robic ![]() , buuu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

, go nie skubnie
i chcieli go do schronu oddac
.
) na plazy

a ja myslalam, ze yorki
, ja juz jakis czas temu przekroczylam ta magiczna cyfre
, jest tyle bid w typie rasy, ze na pewno cos znajdziesz
, chociaz nienawidze wody z cukrem, tylko troche cieple bylo.