|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
ale ona przynajmniej może sobie strzelić trzy głębsze i ulżyć swoim troskom i spać spokojnie, a ja cholera nie. ona sobie nie zdaje sprawy z krzywd jakie wyrządza , czyż to nie fajne życie?
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czy nigdy nie myślała o terapii? napewno ciężko Tobie obiektywnie na to spojrzeć... rozumiem teraz Twój wstręt do alkoholu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym USG to ja bym poszła na to 3D żeby mieć pamiątkę też - ale wybór należy do Ciebie ![]() Nika ![]()
![]() |
#3965 |
Zadomowienie
|
Weekend się zaczyna, idę robić pizzę bo mąż zażądał...
woli moją niż taką z pizzerii, a szkoda, bo ja zawsze wolę dostać gotową pod nos niż gnieść ciasto ![]() Udanego weekendu Wam życzę. Nika- Tobie przede wszystkim spokoju.... Lenka kop mamusię tak, by zapomniała o kłopotach! |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zadomowienie
|
Miss.hot a jak on mi zechce zrobic 3D to co ja powiem? mąż mi doradził żebysmy poczekali i najwyżej w przyszły poniedziałek pójdziemy na 3D.
#3968 |
Zadomowienie
|
A to moje i mojej mamy zwierzaki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo moja ginka nie ma sprzętu do 3D i dlatego idę gdzie indziej, a jak Twój ma to dobrze ![]()
![]() |
#3970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W Hollandii jest fundacja i oni przywoza z Polski psiaki od adopcji, a ze maja problemy ze znalezieniem DT w Hollandii, wiec po rozmowie z TZ stwierdzilismy, ze mozemy im i naszym polskim psiaka pomoc ![]() ![]() Jak bylismy ostatnio nad morzem, widzielismy kota na smyczy (w pierwszej chwili myslalam, ze to jakis maly piesek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu psiak o ktorym marze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4ymY-JHbVJo najlepsza jest koncowka ![]() I tu tez ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iHZ--...eature=related A z tego sie posmialam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sDQiI...eature=related Ps. zalaczam zdjecia mojego smrodka ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-19 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A piesek faktycznie piękny-uwielbiam duże psy. A co do spacerów z kotem to czasem zabieramy go w plener jak jedziemy gdzieś na cały dzień. Po ostatnim takim wypadzie musiałam mu kleszcza wyciągać. Nie cierpię kleszczy. Nasz ogólnie psów się nie boi. Jeśli jakiś do niego podchodzi i zachowuje się spokojnie to on też jest spokojny no a jak pies jest agresywny to nie waha się użyć pazurów. A co do DT to ostatnio mama ratlerka miała. Znalazła go na przystanku. Na szczęście właściciele się odnaleźli ![]() Co do ostatniego filmiku to chciałabym, żeby moje dziecko też mogło się tak bawić z naszymi zwierzulcami. Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-06-19 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-19 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Rozeznanie
|
Wróciłam od lekarza ....
Posłuchałam serduszka dzidzi ![]() Z szyją wszystko wporządku. Lekarza tylko nie pokoi, że jak się dotknie mój brzuch to on sie kurczy ![]() Zważył mnie ![]() ![]() ![]()
#3974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ogólnie doszłam do wniosku, że gdyby nie to, że lekarz za każdym razem każe mi się ważyć nie stresowała bym się tak przed każdą wizytą ![]() ![]() Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-06-19 o 18:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a pomysleć, że dwa lata temu wazyłam 47 kilo, a teraz ![]()
![]() |
#3976 |
Zadomowienie
|
Ja za to z sentymentem wspominam czasy kiedy waga okazywała 56-58 kg. Obawiam się, że te czasy już nie wrócą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez licze, ze nic nie wypatrze i kupimy kiedys rodowodowego leonbergera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zadomowienie
|
Fasoleczka nie martw się wagą ja już nie wspomne ile 2 lata temu ważyłam, bo po co mam sie dołowac
![]() ![]() Dziewczyny super macie zwierzaki, ja kiedyś miałam żółwia i rybki ale kiedyś chciałabym miec pieska ![]()
![]() |
#3980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znów wróciłam z Lublina i znów 2 egzaminy do przodu ![]() jutro jadę na 9 ![]() ale dzisiaj miałam śmieszny dzień, na starej uczelni byłam umówiona z promotorem na 10 ale oczywiście ten zostawił kartkę, że będzie o 11:15 ![]() ![]() ![]() hehe ![]() później jak już załatwiłam sprawę z wykładowcą wychodzę patrzę a ja mam blokadę na kole założoną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szczęśliwy dzień ![]()
#3982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynay trzymajcie prosze za mnie kciuki jutro o 9.00 mam obrone magisterki i strasznie sie denerwuje ! Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!
Zwierzaki macie rewelacyjne ja miałam białego krolika miniatorke ale zdechl mi zaraz jak zaszłam w ciąże, wszyscy mi mówią że zrobił miejsce dla dzidzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu odwołac 3D? Zawsze przyda się opinia innego lekarza. Ja w pn będę dzwonic i się umawiac! ![]() ![]() Piękna ta fretka! Cytat:
![]() Dziwne, ale nie czuję się grubo. Gdybym przed ciążą osiągnęła taką wagę, to pewnie wpadłabym w panikę, a teraz jakoś mi dobrze. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój ojciec był (pewnie nadal jest) alkoholikiem. Nigdy nie dogadywał się z rodziną (siostrami, rodzicami). Moja mama się z nim rozwiodła, ja nie widziałam go od dekady i dobrze mi z tym faktem. Pewnie też umrze sam jak palec. Zapracował sobie na to. A teraz radości! ![]() Nasz bąbel waży 1200g ![]() W ciągu 3 tygodni przybyło mu 700 g!!!!! Na usg fajnie się ułożył. Było widac buźkę. Przecierał sobie oczka i śmiesznie "ciamkał" buzią: coś pomiędzy ssaniem, żuciem a połykaniem ![]() Moja szyjka już się nie kurczy, więc tymczasowo mogę spac spokojnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
![]()
Bylam dzis na glukozie 50g, wypilam szybko, bez popijania i plukania ust
![]() Nie mdlilo mnie, a nawet przestalo mi byc niedobrze po wypiciu, bo wczesniej bylo kipsko. Glukoza mnie na nogi postawila ![]() Za to strasznie bola mnie rece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wyniki toxo, moczu i glukozy ok ![]() glukoza rano 69 po godzinie 103 a wczoraj rano zjadlam miske czeresni ![]() Jutro do lekarza ![]() ![]() Jadac autobusem na badania widzialam tlum starszych pan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem szlam po wyniki i oczywiscie znow musialam tam wejsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz mam smutne wiesci ![]() ![]() TZ jutro wstaje o 03 30... i jedzie do Paryza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto mi jutro do piekarni rano pojedzie po buleczki i donuts-a ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam jutro poszukac po sklepach tego krzeselka dla Patricka, ale TZ chce ze mna pojechac, to co ja sama bede jutro robic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.