|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: straciłam życiową szansę!! pomocy!!
Ale znasz imię, miejscowosć i przedział wiekowy:Pa po zdj chyba go poznasz;>
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
złudzenia mogłaby mieć, gdyby powiedziałby jej ze takiej kobiety szukał i ze od pierwszej chwili czuł, ze to ta, a nie w momencie gdy pogadali godzine na imprezie, Myszoludku, radzę się poważnie zastanowić nad tym irracjonalnym pomysłem przypadkowej przechadzki w godzinach rannych pod jego biurem
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha Edytowane przez HollyG Czas edycji: 2009-06-21 o 23:33 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z naszego punktu widzenia oni tylko rozmawiali. Z punktu widzenia autorki wątku oni aż rozmawiali. Dziewczyna się zauroczyła, wie gdzie on pracuje. Jeśli chce to niech go tam odszuka. W przeciwnym razie może następnych 100 lat spędzić na gdybaniu, co by było gdyby...
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
gdyby on był barmanem, to rozumiem mogłaby skoczyć na piwo i akurat zagadać, wyszłoby to naturalnie. W innym przypadku nachodzenie go w firmie jest moim zdaniem przesadą.
ja do pracy chodzę pracować i nie chciałabym być w sytuacji gdy ledwo co poznany facet, z którym trochę porozmawiałam nachodził mnie w firmie. są bardziej subtelne metody i bardziej neutralne miejsca do spotkań
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, a gdzie zyciowa szansa, bo sie nie m oge doczytac???? Btw, gdybym miala szukac kazdego faceta ktory postawil mi piwo to non-stop wystawalabym pod jakas firma. Jak dla mnie to najlepiej odpuscic, szkoda czasu, zguba jak ma sie znalezc to sama sie znajdzie.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Zyciowa szansa, tja...
Nie wiem, niby mozna zajsc do niego do pracy, ale ja bym to najszybciej odebral jako akt desperacji?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już bardzooo Cię zakręciło, to - jak radziły niektóre dziewczyny - wejdź na NK, wpisz przedział wiekowy, miasto, imię i szukaj - prawdopodobieństwo spore. Albo zachodź do klubu - pewnie w końcu spotkasz jego, albo kogoś z jego znajomych. Ale wydaje mi się, że gdyby facet był super-hiper zainteresowany, to by Cię odprowadził przynajmniej do drzwi wyjściowych klubu i na szybko wziąłby ten Twój numer. Albo "obadał" u Twoich znajomych co trzeba. Poza tym, to Twoje nagłe "lecę na autobus" mógł odebrać jako "mam pretekst, aby się ulotnić", więc mógł już spisać tą znajomość na straty. Jak oznajmiłaś, że lecisz, to powiedział, że szkoda, zapytał, czy naprawdę musisz i czy często tu bywasz? |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Życiowa szansa? Raczej stracona okazja. Nie pierwsza, nie ostatnia.
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak odbierze to facet, ale wiem, że ja takie zachowanie odebrałabym bardzo negatywnie O właśnie!
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-06-22 o 09:55 |
|||
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisz na gogle nazwe firmy i znajdz nazwisko jakiejs oosby pracującej w tej firmie, wpisz jej dane na nk i szukaj go w znajomych tej osoby-banbalne
Jesli nie znajdziesz no to nie pozostaje Ci nic innego jak udac sie pod firmę
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A ja tak z innej beczki... Co wiesz o tym facecie? Jesteś pewna, że nie ma nikogo? Być może tylko wyskoczył z kumplami na piwo a w domu czeka żona/dziewczyna/narzeczona...? Miła rozmowa czy flirt? Trzeba pamiętać, że atmosfera klubu i alkohol robią swoje...
W każdym razie wystawanie pod jego firmą zdecydowanie odradzam - tu zgadzam się w większością. Może dla niego to była zwykła najzwyklejsza pogawędka w barze a nie żadna "życiowa szansa" i takie "przypadkowe spotkanie" może postawić go w niezręcznej sytuacji Na Twoim miejscu starłabym się najpierw rozeznać, cichaczem czegoś dowiedzieć. Na pewno nie poszłabym na żywioł. Powodzenia
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytając tytuł o życiowej szansie myślałam że chodzi co najmniej o zrezygnowanie z jakiegoś wyjazdu na stypendium czy o zrezygnowaniu z jakiegoś kierunku studiów a tu taki peszek
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Uff przespałam się z problemem, przemyślałam i trochę ochłonęłam
nie ukrywam, że na ziemię sprowadziły mnie też Wasze komentarze - dzięki ![]() ostatecznie stwierdziłam, że nie będę go szukać pod żadną firmą. Co najwyżej pójdę za tydzień do tego samego klubu, jak będę miała ochotę. A na naszej klasie go nie ma ![]() Oj, ja to jestem straszny narwaniec jednak... A koleś, jak powiedziałam, że muszę lecieć, to tak trochę zmieszał, bo to było szybko. Ale powiedział tylko, że miło było mnie poznać, podziękował za miły wieczór i koniec. Chyba rzeczywiście nie ma co przeżywać
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
No! To dobrze że Ci "przeszło"
Też tak czasem mam, że się nakręcę..wtedy wiem, że muszę odczekać, a czasem mija mi w momencie, gdy coś, co uważałam za niemożliwe mam w zasięgu ręki ![]() Może akurat go spotkasz znowu, pogadacie i może wtedy weźmie Twój nr, a może Tobie się już całkowicie odwidzi... )Nie martw się
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Po jego reakcji stwierdzam, że słusznie słuchasz rad, aby wziąć to "na spokojnie" i pod żadne prace nie latać. Jak jest Wam pisane, to się spotkacie, może znowu pogadacie i wtedy zobaczysz, czy on do czegoś dąży.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Dolce vita
|
Jeśli to była życiowa szansa to on by wziął Twój nr albo cie odprowadził na autobus itp..sam ewentualnie zacznie Cie szukac, lub spotkacie sie przypadkiem...ale nie raz byłam w takiej jak ty sytuacji: alkohol, rozmowa, swietna atmosfera i swietny facet, o ktorym mylalam dlugo i zalowalam ze to jednorazowe. Niestety tak juz jest. Trafisz jeszcze na tego własciwego.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem jeśli ma coś z tego wyjść to los sam was połączy...ale jeśli chcesz mu w tym pomóc to wypróbuj te swoje pomysły,bo moim zdaniem są fajne.....Warto spróbować,a może okazać się że będziecie szczęśliwi
)
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
A może on sam będzie chcial Cię odnaleźć? Poczekaj troche...
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
wiek autorki tego posta wiele tłumaczy... niestety, autorka WĄTKU nie ma 13 lat i pewne zachowania mogłby miec odwortny skutek niz jak piszesz - "fajny"
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie,to ma być życiowa szansa??
![]() chyba ci się priorytety pomieszały
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, juz kiedys o tym wspominalem w jakims watku - ze mozna znalezc "super" rady od ludzi, ktorzy (a) sadzac z ich wlasnych watkow sami maja wieksze problemy i (b) dziewczat, ktore sila rzeczy ze wzgledu na wiek maja taka a nie inna perspektywe i doswiadczenia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Nie idz pod firmę, bo się skompromitujesz... przecież właściwie nic o tym typie nie wiesz, poza tym że pracuje w biurze i jak ma na imię. A jaką masz pewnośc, że On tam pracuje? Może sprzedaje warzywa na ryneczku, tylko chciał przy Tobie się jakoś wykazac
Heheeh nie no żart, ale jeżeli chodzi o NK to tak jak ktoś wcześniej napisał - kilkanaście minut i go znajdziesz
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Portale społecznościowe to naprawdę dobry pomysł. Sama kiedyś tak zrobiłam. Byłam na imprezie ze znajomymi, przyszli ich znajomi i tam taki Tomek, który zaczął rozmowę.. ale wiedziałam tylko jak ma na imię i w jakiej dzielnicy mieszka. Po tygodniu znalazłam go przez internet.
Co prawda nigdy nie byliśmy ze sobą, bo to wydawało nam się śmieszne, ale przyjaciel z niego świetny ! ![]() Dlatego jesli Ci zależy - poszukaj.. jesli to nie bedzie Twoj facet, to moze przyjaciel.. dobry znajomy. Łatwo jest napisac "jesli mu sie spodobalas to Cię odnajdzie", ale czasem warto jest wziac sprawy w swoje ręce. Nie zwalajmy wszytskiego na meżczyzn ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Jesli nie znajdziesz no to nie pozostaje Ci nic innego jak udac sie pod firmę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)