|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ciocia ma hodowle tych wrednot.. to wiem jak ja nienawidze sprawozdań do GUS!!!!!! |
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię i kotki i pieski, ale wolę koteczki ponieważ........nie trzeba ich wyprowadzać, a co za tym idzie wstawać rano
mój nowy pulpit:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 10:33 |
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam ![]() TZ chcial szkockiego (takie z klapnietymi uzkami), ale czytalam, ze one jakies wady genetyczne maja a tez sa slodziutkie http://www.eleveur.eu/photos/gd_scottish_fold_4.jpg
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-08 o 10:34 |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-08 o 10:38 |
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez miedzy innymi z tego powodu wole kotki ![]() o jaki piekny puplit ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- wredny to jest Czesio. maly diabel ale mnie strasznie bawi taka 'wrednosc' ![]() sasiedzi maja brytyjczyka i wychodza z nim na spacery na smyczy. piekny jest uwielbiam wielkie koty Benio jest ogromny, Czesio z Franusiem tez raczej tacy beda, bo juz sa dosc wyrosnieci jak na swoj wiek
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-08 o 10:37 |
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są piękne to fakt
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój net świruje
![]() Kasiu to za to kuszenie mnie tostami z ananasem ![]() ![]() Mój TŻ, a właściwie jego brat ma huskiego, oczy ma śliczne
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
matko dziewczyny nie nadrobiłam was kurdę o czytam i czytam i już czas mi się konczy i jeszcze mi 4 strony zostały ale już nie mam kiedy ich nadrobić bo muszę się wyszykować i idziemy ze szwagierką szukać sukni ślubnej- ale w moim mieście są raptem 2 salony z sukniami więc na bank nic ciekawego dziś nie znajdziemy... gorzej martwi mnie to że nie mam za bardzo o czym z tą istotą rozmawiać
wczoraj tżta mama się przez szwagra popłakała taki cham z niego i mnie też wkurzyło to i dziewczyny proszę się namyślić i pomóc mi wymyślić jakąś nauczkę dla tego kretyna... a w ogóle to powiedziałam tżtowi niech napuści mamę niech odda ich psa komuś kto się nim będzie opiekował- a nie przywiązali go łańcuchem do budy i jeść nawet raz nie dali!!! rodzice mu dają jeść ale nie oni tego psa chcieli więc powinni go oddać komuś i to bez pytania szwagra!!! tż się zgodził ze mną. kurdę deszcz leje a ja muszę iść na miasto i miały być dziś zalewane fundamenty ale deszcz wszystko popsuł![]() a najbardziej to mnie wkur**** mój ojciec
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podchodzi miał miał i muszę za nia iść ona już przy balkonie i muszę otworzyć no nie ma rady w ogóle mój TZ ze mnie polewa jak ja z nia gadam
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiednie zaintonowane"miau", ja wstaje i mnie prowadzi i takiecos mam nawet o 3 w nocy wskakuje na lozko, budzi mnie swoim "miau" i wtulaniem mordki w moja twarz, czeka az wstane i idziemy otworzyc balkon, bo idzie na spacer![]() ee tam nie trzeba leczyc ja mam tak samo |
|
|
|
|
#1783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może lepsza Soplica, bo tez nie droga chyba.Cytat:
![]() Husky sa piękne, ale wymagające, trzeba z nimi codziennie kilka kilometrów biegać. Jak Lain zarzucila panem w geterkach to ja Wam zarzucę muzyczka dobrą do ćwiczonek z hantlami i taka panią z pilatesem. http://www.youtube.com/watch?v=jdi0XTPk7J4 http://www.*******/filmy/fitness/coo...esem,1321.html
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
to nie jestem sama
Cytat:
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to drugie cos nie dziala ![]() pamietam, ze na aero z uczelni pocilysmy sie przy tym http://www.youtube.com/watch?v=Jj6iYRwR_sw ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- oo i przy tym tez wymiatalysmy http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks&feature=fvst |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
bo to pewnie konkurencja wizażu
![]() Cytat:
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam i tak cwicze z panem w geterkach
i staram sie nie przesadzic bo juz mam wielkie muly TZ ostatnio stwierdzil, ze mam fitnessowa budowe ciala. i mam widoczne miesnie na rekach a ja nie chce byc miesniakiem wiec raczej hantelki to tak w ograniczonym zakresie bardziej by mi sie na te ramionka jakies aeroby przydaly zeby wysmuklic, a nie robic miesnie
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wlasnie z małym obciążeniem wysmuklisz, nigdy nie zrobisz mięśni z małym obciążeniem Ja mam hantle 0,5 kg i ćwiczę w szybkim tempie dużo powtórzeń takie ćwiczenia jakie w klubie ćwiczylam na body toning.A jak chcesz wymuklić to rób ćwiczenia rozciągające
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-07-08 o 11:26 |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak napne to juz w ogole wielkie twarde buly - ludziom az oczy z wrazenia wychodza dlatego ograniczam sie z hantlami do 8-minutowki ![]() stretching tez robie obowiazkowo |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
i Wy tak codziennie ćwiczycie? ja to nie mam cierpliwości, chociaż jak TZ był w usa to miałam na brzuchu kaloryfer
ale robiłam z 500 brzuszków dziennie w sumie![]() a jak Was ładnie poproszę byście mnie wyganiały do ćwiczeń?
|
#1791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :tasa czek: Ja tez codziennie ćwiczę, 10 min skakanka, 15min ćwiczen na mięśnie brzucha i 15 min ćwiczeń na mój nieszczęsny kręgosłup
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rączek nie muszę bo to mam w pracy i też mam muły jedyne mięśnie jakie toleruje u kobiet to te na brzuszku
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie cwicze od lipca codziennie a potem trzeba sie bedzie po salonach slubnych na tournee wybrac ![]() ostatnio wpadl mi w lapki TZowy Men's Health i cwiczenia dla "krola plazy" (a poza tym w tejze gazetce byly wskazowki co jesc zeby plemniki byly duze, zdrowe i szybkie TZ sobie odnotowal w glowie niech juz teraz zacznie pracowac nad swoimi plemnikami, to moze za te 6 lat beda szybkie jak strusie pedziwiatry i nam szybko pojdzie )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ: no ja bym chiała nowe auto 7 osobowe rodzinne TZ mama: tak bo Ty masz taka dużą rodzinę TZ, ja i rower my też za 6 lat będziemy robić i Samoa chyba tez więc może się spotkamy na jakimś dziecinnym wątku zrobiłam 100 brzuszków, ale takie "krótkie spięcia" bo ja nie wiem co za koras wymyślił by się całkiem podnosić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 11:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
no to co trzeba na szybkie pleminiki jest?
|
#1796 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
(dodam, że ine przepadam za koronkami ![]() Cytat:
Co do czystej de lux, to piłam. Pierwsze z nią spotkanie nie zakończyło się zbyt miło Miałam kaca jak nie wiem co, i się przez to do niej zraziłam W tym roku też piłam i ogólnie taka sobie. Wolę Sobieskiego albo nawet Absolwenta.A dla tych co mają więcej kasy, to polecam Maximusa. Wódka świetna, smaczna, nie ma po niej kaca, świetnie wchodzi i nie ścina z nóg. Jedyną jej wadą jest cena ![]() Cytat:
Moje Kochanie boi się wody i nie chce ze mną jeździć nad jezioro lub do aqua Muszę go wyciągnąć raz w jego urlopie ![]() Cytat:
aż mi smaka na nią zrobiłaś, a tu za oknem szaro, buro, pada i zimno
|
|||||
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
oj duzo
tam artykul na dwie strony o tym byl jakos specjalnie sie nie wglebialam (bo to nie moje plemniki ), ale z tego co pamietam to cynk, ostrygi, orzechy brazylijskie i wiecej nie pamietam ![]() Cytat:
kocha wode i duzo lepiej sie czuje jak sobie po pracy przeplynie jezioro tam i z powrotem jak byl mlodszy to nawet chcial robic uprawnienia ratownika zeby sobie dorabiac w wakacje swietnie plywa nawet nauczycielem plywania moglby byc nauczyl mnie plywac zabka (bo ja ogolnie do wody to z rezerwa podchodze i duzym respektem )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-08 o 12:30 |
|
|
|
|
#1799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak napnę to są Ja mam taki eproblem z ramionami, że to co przytyłam to chyba wszystko posżło mi w ramiona![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale raczej na te tematy nie będę się uzewnętrzniac wizazowo, bo baby w ciąży są popieprzoneAle z Wami moge pogadać jak cierpi moja biedna skóra i że się boję rozstępów i tego, że mi będzie zwisac po porodzie ![]() Cytat:
Jak bylismy w niedzielę to było fajnie zwłaszcza na zjeżdżalni Zastanawiamy się nad podróżą poślubną do Egiptu, bo chyba południową półkule zostawimy na jakąś jesień albo wiosnę, bo nie ma się tam co pchać na huragany i tsunami![]() Myślelismy, żeby wziąc jakis odwalony 5* z różnymi restauracjami i rafą i zwiedzic co sie da, bo jak na dwa tygodnie bysmy tam pojechali z tym budżetem, który mamy na podróż to mozna poszaleć ![]() A jak się tak pewnie nie czujesz w wodzie a dałaś radę na rafach to ja chyba tez dam, prawda?
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja już po praktykach, ale cos dzisiaj była napieta atmosfera. wczoraj byłam z 2,5 rocznym kuzynem na spacerze i też mam strasznie pokryzione nowi ale przez takie brzydkie muchy blee
bo to nie są takie ugryzienia komarowe tylko takie bąble, teraz się smaruję maścią i jie drapię bo i tak mam dosyć blizn na nogach![]() u mnie normalnie była ulewa.. brzydko i szaro dajcie mi troszkę słoneczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Jeśli posmakuje tak jak nam, to będziecie rytualnie ją grillować
Mój TŻ już nic innego nie chce z grilla

a tez sa slodziutkie 

podchodzi miał miał i muszę za nia iść ona już przy balkonie i muszę otworzyć no nie ma rady

i jakoś tak dziwnie, ale pewnie teraz tak na to zlewam bo jeszcze długoooo do tego dnia może mi się odmieni
jedyne mięśnie jakie toleruje u kobiet to te na brzuszku
Moje Kochanie boi się wody i nie chce ze mną jeździć nad jezioro lub do aqua
aż mi smaka na nią zrobiłaś, a tu za oknem szaro, buro, pada i zimno