|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
a wiesz jaka to firma i jaki model i z którego roku?Czy będziesz szukac igły w stogu siana? ![]() Ja tez juz mam grzywkę za ucho
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, tylko fotke mam, Kasia napisała że jest z 2007 także chyba wie jaka firma. Chyba dokładnie takiej już nie bedzie ale coś w podobie będe szukała poprostu.
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-07 o 18:46 |
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1714 |
|
Rozeznanie
|
oooo![]() ja to sie tak nie znam, nawet nie patrze czasem jaka firma tylko kopiuje zjęcia ![]() Lukam na TVN24 bo bedzie transmisja z pożegnania MJ. Nie podoba mi sie to troche, nie dadza facetowi spokojnie "odejść". Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-07 o 18:56 |
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
jak zobaczyłam ten pogrzeb tzn stadion czy co to jest to myślałam, że to jakaś impreza
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-07 o 19:19 |
|
|
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
uciekam bo niedługo TŻ przyjedzie
![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
przez przypadek w google znalazłam, że jakaś dziewczyna ma ślub 13 listopada 2010-mi się listopad źle kojarzy
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę bo TZ już chyba zjadł i znów powie, że go nie kocham a wieczorkiem idę do przyjaciółki, a na 6:00 do pracy więc będę ok 10:00 jutro
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wy też płacicie za orkiestrę jak za pojedynczego gościa w restauracji? Dziewczyny czy któraś z Was interesuje się modą???Choć troszeczkę ![]() To wkleje Wam jeden z moich zestawów jaki dałam an tą stronkę 'modową'( o której wspominałam) że się wyraże Samoa jest na tak, więc moge wkleić..
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja płacę za nich i za fotografa i kamerzystów, ale zapytam ich jak to zrobić, bo foto i kamera nie będa do rana tylko do północy, więc pewnie mniej zaplacę, bo nie wszystkie posilki zdążą zjeść. Bo w sumie mam zespół 5 osób, foto jedna, kamerzystów chce dwóch to 8 osób, na ta chwilę 1200 zł o kurde jak dużo Ja myślę, że Kaśka ubiera sie u Prady i ona profesjonalnie oceni
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niezła sumka wychodzi...Też spytam o foto i kamerzystkę-tylko niby jak mieliby ich policzyć?
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja myślę, że tak, że np do północy jest obiad i dwa ciepłe dania i policzą tylko za to co do północy a tych pozstałych dań zrobia mniej i nie policzą za nie. Poza tym ja sie zapytam orkiestry i reszty czy oni chcą full opcje jedzenia, bo nie wiem czy im sie będzie dobrze śpiewało i grało z pełnymi brzuchami Ale znowu co im kupię - co drugie danie, tez bez sensu. Zrobie im kanapki i dam termos
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
a co to za suknia ta carrera? Jakoś nie doczytałam, a tak nią się zachwycacie że z chęcią bym ją zobaczyła
|
|
|
|
#1726 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stronka jest okropna i demo też do bani. Dlatego nie brałam ich pod uwagę, bo mnie to odstraszyło, ale bardzo dobrze, że posłuchałam opinii osób, które ich słyszały na żywo, bo są super. http://www.zespol.com.pl/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wiem jak wyglądam. Kiedyś mi było przykro jak ktoś mi coś dogadywał, ale teraz jakoś to po mnie tak spływa najczęściej (choć czasem łapię doła jak próbuję się wbić w niepasującą bluzkę). Wiem, że mam "głupie łydki" i parę kilo za dużo i się odchudzam, żeby się zmieścić w mniejszą suknię ślubną i żebym też mogła chodzić i przymierzać suknie, a nie szyć spadochronu. Ale podobam się TŻ tak jak teraz wyglądam. TŻ wie że się odchudzam i mówi, żebym tylko nie przesadziła i nie schudła za dużo, bo on lubi moje ciałko. Cytat:
Ja bym chyba na pytania o budżet odpowiadała tak wymijająco, żeby w ogóle nie rzucać kwotami. Np., że chcę zmierzyć tą i tą i tą i że wiem ile kosztują i mnie na nie stać, a ile wydam, to zależy od tego ile będzie kosztowała ta suknia, która mi się najbardziej spodoba. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-07 o 22:05 |
|||||||
|
|
|
#1727 |
|
Adwokat diabła
|
ale tu cicho, gdzie uciekłyście??
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na drugiej uczelni dali termin dobdaj 2 miesiecy wiec albo beda sie teraz bronili np po jakims tam czasie ( jak sie wszyscy obronia) albo we wrzesniu kasia jak to tam u was jest ?? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- jak byl pogrzeb naszego papieza nie robili takiego halo jak tutaj.. a co dopiero na pogrzebie matki teresy |
|
|
|
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
Jazzmanka no najważniejsze, że podobasz się swojemu TZ-owi taka jaka jestes!Mi też czasem gadają,że za chuda jestem,i że mam brzuch gruby,że wygladam nieproporcjonalnie.Chcial abym przytyć,ale jedyne gdzie mi wchodzi to jest brzuch i już mi się taki wychodował,że teraz cieżko go zrzucić
![]() Co do simsow...to sa świetne...ja jestem teraz rozdarta miedzy ksiażka Stephenie Meyer"Ksieżyc w nowiu" a simsami...no i jeszcze wizaz. Juz tylko 3 i pół tyg i lece do polandii zalatwiać ślub i jestem przerazona...powinnam juz pisac do fotografów o cennik mniej wiecej ale jakoś,nie wiem co mam napisać plakać mi się chce jak sobie pomyśle ile będzie mnie nerwów kosztować to całe chodzenie tu i tam...najlepiej żeby się samo zalatwiło...najgorsze jest to, że TŻ w ogóle ze mna nie rozamiwana ten temat...a już powinniśmy.Jak mu ceny podaje,żeby się potem na miejscu nie zdziwił to on mowi że on niechce drogiego wesela...ale jemu tłumaczyć to jak Abel krowie...nie mam już sił na niego![]() ![]()
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
Staram się Was podczytywać na bieżąco na razie mam dość ciekawie bo praca+remont na głowie nie ma to jak wakacje![]() Nie rozumiem takiego "życzliwego" dogadywania czy "rad" itd ![]() Angluka też kiedyś myślałam chwilę o tej sukni ciekawe jak wygląda na normalnej kobiecie
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Centi, u Ciebie widzę same dobre rzeczy się dzieją. U nas często w wakacje jest malowanie ścian. I w tym roku też się zapowiada (albo na wakacjach albo po), bo przed weselem rodzice chcą odświeżyć domek, żeby goście nie patrzyli na brudne ściany
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz do foto. którzy Cię interesują aby podali cene i co ona zwiera a następnie umów się na spotkanie z tymi którzy Cię będą interesować podpisujesz umowę i tyle Przynajmniej u Nas tak wyglądało że JA znalazłam fotgrafa którego zdjęcia mi się spodobały, zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie, poszliśmy z TŻ i wydawało Nam się po pięciu minutach oglądania zdjęć w realu że cyk i podpisujemy umowę-bo byliśmy pewni na 100% a tu jeszcze pokazano Nam filmiki, sprzęt itd. i siedzieliśmy 1 godzinę ![]() Ale było bardzo bardzo fajnie i miło i nie masz co płakać, a jakie nerwy?Czemu niby?-zmobilizuj się, to nie boli ![]() I spytaj swojego TŻ czego w końcu chce i o co mu chodzi Wstawać PeMki, co to ma znaczyć takie obijanie się ![]() ![]()
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
to jak moj TZ godzina 23 a on potrafi wsuwac platki sniadaniowe z mlekiem ![]() Cytat:
powiedzialabym, ze kupie ta ktora mi sie bedzie podobac ![]() a tak w ogole to hejo ![]() ale dzis paskudny dzien teraz to juz na pewno w ten weekend nie pojedziemy w Tatry zaczynam modly o nastepny ![]() heh po wczorajszym dniu TZ juz mi nie powinien zarzucac, ze sie za malo przytulam przynajmniej przez jakis czas ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- eee przeciez wstalam ![]() w ogole sie sobie dziwie. chodze spac po 1 (to akurat norma ), wstaje sama z siebie o 8... nie poznaje siebie... chyba sie starzeje
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-08 o 08:49 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja już po pracy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 09:00 |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
msock to jest moja Carrera
carrera.jpg a mojej @ nadal nie ma za karę ma czekać do poniedziałku
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 09:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam tę suknię ostatnio u siebie w salonie.. jak dla mnie za dużo tych falbanek... ja wole gładkie
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio myślę, że nie chce mi się mieć wesela
1 dzień full kasy i jakoś tak dziwnie, ale pewnie teraz tak na to zlewam bo jeszcze długoooo do tego dnia może mi się odmieni![]() idę szukać butów na ślub z nine west
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i szczęście się skończyło: @ :/ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-08 o 09:18 |
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze nie wiem jaka będzie moja suknia, i nie miałam jeszcze czasu żeby się nad nią zastanawiać, jedno jest pewne nie będzie to rybka bo figury do rybki to ja nie mam i szczerze mówiąc z moją figurą to jest tak że jak już ktoś napisał- trzeba będzie się odchudzić zanim zacznie się chodzić i mierzyć bo boję się że w żadną z salonu się nie zmieszczę a mi odchudzanie jakoś ciężko idzie ![]() lain chyba zacznę tak jak Ty codzienne 8 minutówki, ja wprawdzie chodzę od 3 m-cy na fitness 3 razy w tygodniu, ale nie czuję żeby mi ubywało w bioderkach i brzuszku więc trzeba w końcu przestac jeść po 18! ( co jest dla mnie narazie nie do ogranięcia- choć w ubiegłym roku przez 6 m-cy się udawało i bez żadnej diety schudłam 6kgMiłego dnia |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

bo troszke nie byłam przekonana ale teraz bedzie ona modelem Nr 1 któego bede poszukiwała

kiedyś ważyłam 55kg a teraz 60 -62

ale ona da radę