![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Nowy, letni wątek! Zapraszam!
ok. 25 cm
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1246946350 ten drugi cetaphil md jets cały? Elizabeth Arden, Sunflowers, pojemność początkowa to 50 ml - brak paru psików to bym chciała za te spodnie jeżeli cetaphil md jets pełny ![]() podoba mi się u cibeie jeszcze dużo rzecyz, jak coś jeszcze wybierzesz u mnie to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
czy emulsja Cetaphil już poleciała??
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- w pełni rozumiem, emulsja jest po prostu świetna dla wrażliwców, ja od dwóch lat nie używam niczego innego do oczyszczania twarzy. na pewno Ci pomoże. dzięki za informacje. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
The Body Shop, Balsam do ciała, Divine Calm, Sublime Body Lotion, prawie cały - pojemność początkowa to 200 ml
Róż Clinique, kolor Mocha Pink - pojemność początkowa 2,2 g - ubytek malutki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tester CLINIQUE 419 First Love Colour Surge - pomadko-błyszczyk użyty z 5 razy tester Lancome ROUGE ABSOLUE 10 - UŻYTA ZE 2-3 RAZY hEAN VITAMIN COCTAIL UŻYTA 2 RAZY 89 BERRY SHAKE Hean classic użyta z 4-5 razy 3 róż fantazja Avon iced champink 3/4
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z probek Nuxe mam jeszcze: (bede pisac tak na szybko, skrotami, bo nie mam sily pisac wszystkiego ![]() creme nirvanesque enriche serum merveillance emulsion etincelante (emulsja rozswietlajaca) nuxuriance anti-aging re-densifying concentrated serum contour des yeux prodigieux (krem pod oczy) masque doux aromatique (aromatyczna maseczka oczyszczajaca) masque doux aromatique aux 3 roses (aromatyczna maseczka oczyszczajaca 3 roze) aroma-perfection, anti-imperffection care (przeciw niedoskonaloscio, cera mieszana i tlusta) reve de miel, ultra comfortable face cream (lagodzacy) niektore w ilosci 1 sztuka, niektorych jest wiecej. daj znac co by Ciebie interesowalo. mnie tak jak wczesniej pisalysmy Dermoprotektor Cetaphil i ewentualnie przyspieszacz opalania Daxa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuje taka konfiguracje: puder Glo Minerals + probki balsamu za Cetaphil. a jesli jeszcze jakiee probeczki bys dobrala to moze dorzucilabys dla mnie ten przyspieszacz Daxa? za pedzel sephory niestety nic nie znajde. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez SweetButterfly Pokaż wiadomość Podobają mi się jeszcze: tester CLINIQUE 419 First Love Colour Surge - pomadko-błyszczyk użyty z 5 razy tester Lancome ROUGE ABSOLUE 10 - UŻYTA ZE 2-3 RAZY, jaki jest dokładny numer tej pomadki? I jakie są objętości obu? A masz może na zbyciu jakąś konturówkę do ust? Lancome pomadka ma nr 10 rose impression Oba testery są pojemności pełnowartościowych produktów. Lancome 4,2ml a na Clinique nie jest napisane ale jest taka samo duża jak normalny produkt. Co do konturówek to mam : Estee Lauder 01 pink writer z pędzelkiem do rozcierania (nie pamiętam czy to tester czy kupiłam- nie pisze i DIOR 263 rose oscillation/ filtered pink (teter)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłaś kolorek tej mojej pomadki YR w salonie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, czyli zrobimy tak, ze wymieniamy sie bez tuszu i bruno banani, tak? reszta kosmetykow + probki perfum za ksiazki?
edit: aha no i ile bycs chciala tych odlewek red delicious i werbeny?
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-07-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder 01 pink writer z pędzelkiem do rozcierania (nie pamiętam czy to tester czy kupiłam- nie pisze
DIOR 263 rose oscillation/ filtered pink (teter) i peeling SEPHORA zostało 60% z 200gram gommage corps body scrub LUXE NOIR Czy z mojej wish coś będziesz jeszcze dokładać i co z tych rzeczy mogłabyś oddać za balsam The Body Shop i przyspieszacz opalania Daxa? EDIT: Ja dołożę jeszcze do wątku miniaturę Prady i dołożyłam czerwony lakier do paznokci i mleczko Fructis.[/QUOTE] a na czym zależy ci najbardziej? Bo nie wiem jaką propozycję składać....
![]() |
#43 |
BAN stały
|
The Body Shop, Balsam do ciała, Divine Calm, Sublime Body Lotion, prawie cały - pojemność początkowa to 200 ml
Ecolab, Silonda, Emulsja do pielęgnacji rąk i ciała, pojemność to 75 ml- NOWA Oilatum - Emulsja do kąpieli - próbka 15 ml Emolium - Emulsja do kąpieli - próbka 15 ml Róż Clinique, kolor Mocha Pink - pojemność początkowa 2,2 g - ubytek malutki Emolium, Krem, początkowa pojemność to 75 ml - zostało niewiele, na tyle by użyć kilka razy Dermosan, Krem tłusty, początkowa pojemność to 40 g -została gdzieś połowa to mi się podoba u ciebie w wątku. możesz mi powiedzieć, które z tych rzeczy są dostępne i za któe mogłabys się wymieni ć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
SweetButterfly, spodobał mi się oczywiście The Body Shop, Balsam do ciała, Divine Calm, Sublime Body Lotion, prawie cały - pojemność początkowa to 200 ml, powiedz za co byś go wymieniła...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350243 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Gdybym wiedziała, że się skusisz na ten peeling to bym nie kupiła balsamu TBS
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli balsam jednak będzie do wzięcia to daj znać. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dokładkowe zdjęcia:
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-21 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
przykro mi,nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
interesują mnie u Ciebie próbki męskich zapachów, napisz proszę na priv jakie posiadasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie u Ciebie L'Oreal, Volume Shocking, Mascara, kolor czarny - użyta 3 razy poszperam jeszcze w zapasach moze moglabym Cie czyms skusic ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Pasuje mi jak najbardziej ![]() a czy bylabys sklonna dolozyc jeszcze -Clarins, Mascara Wonder Lash - kolor 01 Wonder Black - NOWA (miniaturka - pojemność 3 ml) Jezeli Nasza wymiana dojdzie do skutku to dorzuce Ci jeszcze cos z mineralow i innych proszkow ![]() ![]() Zainteresowal mnie jeszcze krem Ziaja Med ale nie ukrywam,ze na L'orealu VS zalezy mi najbardziej ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Garnier, Fructis, Wygładzające mleczko do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wiadomosc w takim razie
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Clinique pomadka??? Nie wiem czy pisałam wcześniej to jest w formie pomadki ale bardzo delikatnie maluje i w sumie wygląda jak błyszczyk na ustach.... Dlatego napisałam pomadko-błyszczyk... Sprawdziłaś ją sobie może gdzieś?
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Sweet
![]() ![]()
![]() |
#57 |
BAN stały
|
oto produkty:
seboradinu zostało z 200ml ok 30ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17936 Kerastase: z 200ml zostało ok40ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=526 wiem ze to niewiele moze jednak jeszcze cos wyszperasz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za: próbki: Dior Addict (ciemne), CHLOE, Versace Cristal Noir, YSL Elle i mleczko ARMANII DIAMONDS, 200ml, od producenta. Zużycie - tylko 10 proc.?
witaj ![]() kolczyki z masy perłowej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1239910582 mascarę Loreala demakijaż Ziai Pozdrawiam ![]() co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
hej sorki juz pisze,
czyli poza lipikarem, nic nie znajdujesz za tusz ? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- wiec ja chyba podziekuje, zwazajac tez na to ze mam 2 tusze do zuzycia własnie pozdrawiam! chyba ze interesuja cie np.odelwki zapachów róznych? ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- versace woman, euphoria ck, blossom,JLO miami glow,rush2 escada signature,pacyfic paradise,naomi,guerlain aa lemon hmmm cos z tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
wracam do Ciebie, podobałoby mi się:
Ziaja, Witaminowa, Oliwka do masażu, początkowa pojemność to 500 ml - użyłam jej kilkanaście razy Garnier, Fructis, Wygładzające mleczko do włosów, zostało 2/3 - zdjęcie w poście 48 L'Oreal, Volume Shocking, Mascara, kolor czarny - użyta 3 razy (dawno go otwierałaś? jeżeli minęło 6 miesięcy od otwarcia, to podziękuję, bo on szybko gestnieje) ale uprzedzam, że zalezy co bedziesz chciała w zamian ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.