|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
5 Diora nr 270
Hej
![]() nieaktualne - 5 Diora lecą do Królika ![]() mam do wymiany 5 Diora nr 270 myriad - odcienie niebieskości, w tym średni granat, jasny fiolet, jasny turkus, biały. Odcienie opalizujące, idealne do makijażu brązowych oczu a'la E. Górniak. Kolory są intensywne, idealne do letniego makijażu, jak też wykończenia innych cieni, np. szarości - jasnym fioletem. ubytek 5 proc., kod 6L05. dodatkowo: - kredka brązowa sisleya, kredka do brwi chanel. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-09-12 o 06:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 Diora nr 270
coś u mnie za 5 diora?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka w wątku nic nie widzę, masz może jakąś paletkę pozawątkowo?
majka, Twój wątek już wcześniej przeglądałam i wiem, że masz jakieś skarby poza wątkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam Twój wątek i chciałam się skusić na jakieś tusze, ale mam trzy otwarte i mogłyby się zmarnować. poza tym podoba mi się euphoria, ale z kolei to cała setka. podoba mi się też kosmetyczka nuxe. Masz może coś poza wątkiem? szukam tak naprawdę pudru sypkiego najlepiej z La Prairie nr 01.
![]() szkoda, może następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...der-sypki.html
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: przemyślałam i jednak chwilowo nic mi się nie przyda, szukam jednej rzeczy wzamian za te cienie, np. innej paletki cieni Diora, Guerlain albo pudru sypkiego albo różowego rozświetlacza albo może różu. jakbyś robiła dokładki, daj proszę znać, może wtedy uda mi się coś dobrać. pozdrówka! ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-07-09 o 05:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u Ciebie znalazłam: TIGI - szampon - Control Freak - 400ml, nowy TIGI - Bed Head - Small Talk - 200ml, nowy, 4 miniaturki kremu pod oczy Lancome każdy po 5ml - High Resolution Yeux (nowe) Moc Natury - Wax Silk - Jedwab w płynie - 15ml - nowy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jasne, jutro postaram się wrzucić fotkę, od razu mówię, że cienie mają minimalny ubytek, są prawie nowe. nawet faktura zachowana.
![]() biały, jasny turkus i jasny fiolet są bardzo uniwersalne, mogą służyć do wykończenia wielu cieni, natomiast te dwa odcienie niebieskie są już dosyć odważne, bo mocno nasycone. trzeba mieć do nich dobre pędzelki, jeden płaski i jeden skośny, wtedy wychodzi super makijaż. jutro wkleję, ocenisz ![]() edit: załączyłam fotkę. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-07-17 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozwól, że się zastanowię ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam się z siostrą dogadać
![]() nadal jesteś zainteresowana wymianką? ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czy ten Dior to limitowanka? Królik nie szuka niczego konkretnego, raczej czegos, co mi wpadnie w oko, bo shimmerek nie do konca dla mnie.
![]() aha, jeszcze opowiedz mi o tym blyszczyku chanel ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK ![]() Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2009-09-11 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() błyszczyk chanel to nr 104, astral - teraz jednak go wymiąchałam w opakowaniu i jest tylko połowa, więc no za mało. ale kolor śliczny, w opakowaniu jasny różowy, cukierkowy, na ustach przezroczysty, opalizujący na różowo. konsystencja gęsta, bardzo długo się trzyma. ale mam jeszcze coś fajnego - błyszczyk lancome luci, kolekcja wiosna 2008, pewnie kojarzysz, limitowanka opalizująca na niebiesko, różowo, fioletowo. ten jest prawie nowy, ubytek rzędu 5 proc. tusz diora iconic również muszę oddać, bo nie umiem używać tych plastikowych szczotek, a mam z kolei niezużywalny zupełnie tusz lancome. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ojej, no to mnie kusisz, bo ja ta limitowanke wlasnie przegapilam i sobie pluje w brode od dluzszego czasu
![]() ![]() jakie jest zuzycie tych cieni? nie moge wyczytac ze zdjecia, a jestem bardzo, oj bardzo lasa na nie ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-09-11 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
shimmerek zakupilam niecaly miesiac temu, zeby zastapil moj limitowany night diamond, ale nie podpasowal mi, bo jest zbyt rozowy, mazialam sie nim moze ze 3-4 razy, glownie na policzkach, takze ubytek jest znikomy. Jest w stanie idealnym, z futeralem i pudelkiem.
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.