| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-19, 14:43 | #4231 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Sztokholm 
				 | 

Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)

Witam was wszystkie po przerwie. Ale piszecie na forum, choć i tak spokojnie jakoś jak na was  Ja wróciłam wczoraj zmęczona jak nie wiem co do domku się 4 godziny trzęsłam autobusem....no i potem nie mogłam zasnąć tak mi gorąco było do 2.30 się przewracała, a potem na podłogę poszłam spać....i wszystko mnie boli. Co do imprezowania to ja lubię pójść gdzieś posiedzieć ze znajomymi, ale bez większych szaleństw..znudziło mi się. 
				__________________ Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:02 | #4232 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  A co do dziewczyn, które już oglądają filmy z tej strony: czy wam wyskakują jakieś ograniczenia? Bo ja rano chwilkę oglądałam pierwszy odcinek, a jak teraz chciałam włączyć to mi pisze że przekroczyłam jakiś tam limit i mam spróbować znów za 28 min.. O co kaman?   
				__________________ Grzeczne dziewczyny idą do nieba złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami.  Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. | |
|     | 
|  2009-07-19, 15:12 | #4233 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

...zdrastwujtie moje krasawice...

__________________ Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:17 | #4234 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Cytat: 
  ale to tak w pracy robię bo wtedy mam czas i się nudze w a domu to po jednym dziennie oglądam | |
|     | 
|  2009-07-19, 15:20 | #4235 | 
				 | 

Sunset a witojcie  Nillka heh no to dobrze, bo znów myślałam że coś poknociłam;p Zostało tylko 5 minut;p hehe   
				__________________ Grzeczne dziewczyny idą do nieba złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami.  Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:22 | #4236 | 
				 | 

ja też miałam taki problem wyskakiwały reklamy i jakies inne okienka że trzeba coś zciągnąć sama nie wiem jak to opanować... no cóż chyba się całe życie uczy człowiek...ja siedzę z farbą na łbie ,mój pańcio śpi ,a o młodej przypomniał sobie tatuś i ją na kręgle wzioł...więc jestem samiusieńka w końcu z kompkiem... 
				__________________ Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 15:24 | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:33 | #4237 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

hej   jeśli tak, to: ja mam 18 lat i lubię imprezować, ale umiarkowanie.  co tydzień - fajnie, lecz niekoniecznie.   pogoda dziś brr i w ogóle. nilka, fajnie ci w pracy   | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:43 | #4238 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. | |
|     | 
|  2009-07-19, 15:50 | #4239 | |
				 | 

Cytat: 
 heh też chyba mogę powiedzieć o sobie "zawodowa szperaczka w lumpeksach", właśnie jutro ruszam na podbój nowego lumpeksu  Berta wiem, że mi fajnie w pracy  no ale czasami wracam tak zmęczona jakbym pracowała w kamieniołomach...uwierzci  e nic nie robienie też męczy..... | |
|     | 
|  2009-07-19, 16:37 | #4240 | 
				 | 

Ojj wierze, wierze.. Uhh i znów limit;p Zonk;p Fajny filmik, a z tego co tam widzę to będę miała co oglądać przez najbliższe paaaaarę dni   
				__________________ Grzeczne dziewczyny idą do nieba złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami.  Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. | 
|     | 
|  2009-07-19, 20:34 | #4242 | 
				 | 

no ładnie ,tak tu cichutkoooooo ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Pierwiastek chemiczny - KOBIETA PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam -NIBY haha ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnio około 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych. WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) - Wrze i mrozi bez znanych przyczyn - Topnieje przy odpowiednim traktowaniu - Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu - Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu, do rudej pospolitej k ... WŁASNOŚCI CHEMICZNE: - Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych - Absorbuje znaczne ilości drogich substancji - Może nagle eksplodować, bez żadnego ostrzeżenia czy powodu - Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym - Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo -Wykazuje czynny pociąg do obuwia   UŻYCIE: - Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych - Uwalnia od naprężeń - Bardzo efektywny czynnik czyszczący ZAGROŻENIA: - Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach - Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w rożnych miejscach i nigdy, się ze sobą nie stykają. PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja Penis zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.Wykonuje pracę fizyczną. 2.Pracuje na głębokościach. 3.Pracuje głową. 4.Nie mam wolnych weekendów i świąt. 5.Pracuje w wilgotnym pomieszczeniu. 6.Nie mam płacone za nadgodziny i nocki. 7.Pracuje w pomieszczeniu bez światła i wentylacji. 8.Pracuje w wysokich temperaturach. 9.Jestem narażony na choroby zakaźne. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ODPOWIEDZ Z DZIAŁU KADR: Drogi Penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1.Nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym. 2.Gdzie jesteś tam brudzisz. 3.Wychodzisz i wchodzisz do pracy, kiedy chcesz. 4.Nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym. 5.A po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane worki ... heheheh na poprawę humorku kobietki 
				__________________ Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 21:31 | 
|     | 
|  2009-07-19, 21:39 | #4243 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

sunset, ja też uwielbiam szmateksy!    hahahahahah, podanie niezłe!   | 
|     | 
|  2009-07-19, 21:57 | #4244 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

na chwileczke zapomnienia    Cytat: 
      Cytat: 
  mielismy z tż pojezdzic motorkiem dzisiaj ale pogoda wprost z dupy .. pada i straszelnie zimno! a wogole to musze wam sie czyms pochwalic  moj problem sie rozwiazal     | ||
|     | 
|  2009-07-19, 23:09 | #4245 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Olsztyn 
				 | 

Cytat: 
  i co robisz ?  kraków czy bycie blisko Tż ? :P | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-20, 09:07 | #4246 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Fame   pisz pisz tez jetsem ciekawa  Ja wstalam zrobilam sobie sniadanko zaraz ide pranie reczne zrobic, pozniej sprzatanie pokoju i w miedzyczasie ogarniecie troche domu... Wczoraj zalapalam dola w zwiazku z tym wszystkim   
				__________________ ♥  CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach  http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW | 
|     | 
|  2009-07-20, 09:22 | #4247 | |
				 | 

Cytat: 
  Milenka głowa do góry ! nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie słoneczko za oknem które się baardzo ładnie do mnie uśmiecha :P ja też niedawno wstałam, zaraz sobie jakieś śniadanko zrobię i sprzątanie   | |
|     | 
|  2009-07-20, 09:41 | #4248 | |
				 | 

Cytat: 
  posciel wlasnie przebiore i wywale niech sie wietrzy  pranie reczne powieszone, reszta sie pierze w pralce  jak juz wszystko ogarne to sobie obiecuje ze peeling kawowy bedzie   
				__________________ ♥  CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach  http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW | |
|     | 
|  2009-07-20, 09:46 | #4249 | |
				 | 

Cytat: 
  raz w tygodniu go sobie aplikuje :P A na twarz-oliwa z oliwek,cukier i sól  też fenomenalny ! u mnie chmurki co prawda zaczynają się już zbierać, ale jest lepiej niż wczoraj uf...   | |
|     | 
|  2009-07-20, 09:51 | #4250 | 
				 | 

Postanowilam teraz o siebie zadbac mega mega   zapuszczam brwi bo mam krzywo wyregulowane i w ogole  peelingi i rozne takie i czuje sie piekniejsza, szczegolnie w momencie jak cala jestem w tym peelingu hehehe jak potwor blotny   
				__________________ ♥  CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach  http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW | 
|     | 
|  2009-07-20, 09:51 | #4251 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Pochwal się a nie nas tu w niepewności trzymasz    | |
|     | 
|  2009-07-20, 09:55 | #4252 | 
				 | 

Fame pochwal się tym rozwiązaniem    MIlenka  oj ty tro prawdziwy pracuś tak od rana  tak samo Erratic ehh jak Wam się chce choć u mnie też słonko ładnie świeci ale ja wybieram się łowy lumpeksowe  normalnie nie mogę się doczekać kiedy się na to wszytsko rzuce  Ja też robię peeling kawowy, czasami jeszcze z cukrem albo solą ale po masakrze z depilatorem kiedy niemal każdy włosek mi wrósł nie poradził sobie ten peeling choć jest bardzo mocny  MIłego Dnia Dziołchy !!!! | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:00 | #4253 | |
				 | 

Cytat: 
  heh ja nie mam co tu robic wiec sprzatam...zreszta ja taka jestem, ze mnie wszedzie pelno i nie potrafie usiedziec tak z rana ;/ 
				__________________ ♥  CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach  http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW | |
|     | 
|  2009-07-20, 10:05 | #4254 | |
				 | 

Cytat: 
 i co zrobiłaś z tymi wrastającymi włoskami ? Bo mnie ostatnio też zaczeły nękać :/ blurpblurp znów nas podczytuję. czy tylko mi działa na nerwy gdy go widzę na naszym wątku ?   Edytowane przez erratic Czas edycji: 2009-07-20 o 10:06 | |
|     | 
|  2009-07-20, 10:07 | #4255 | 
| Zakorzenienie | 

Ja też lubię peeling kawowy, najpierw używałam samej kawy. Mam taką co tylko w ekspresie może się zaparzyć jakąś z jakiegoś dziwnego kraju   Nawet polskich napisów nie miała, haha. Nie wiem czy już tu o tym pisałam. No ale się przeterminowała to ją całą jako peeling używałam a teraz mieszam z cytrusowym żelem pod prysznic.  Cudowna rzecz  Chyba miałam komara w pokoju bo jestem cała pogryziona.  Pogoda się poprawiła.  A ja przeziębiona.   | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:10 | #4256 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

jestem o dziwo wstalam  na imprezie niestety ex byl,ja z wieloma kolegami sie bawilam, tak to sama, nie zaluje ze bylam tylze zo on mi humor popsul. Perfidnie stal i sie gapil. nawet nie tanczyl. Szkoda mi by bylo dyche na wejscie by stac ale lom;/ | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:11 | #4257 | |
				 | 

Cytat: 
      Alex ja dzis bede tez probowala z cytrusowym... napisze jak wrazenie  Kacha brawo   
				__________________ ♥  CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach  http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2009-07-20 o 10:13 | |
|     | 
|  2009-07-20, 10:12 | #4258 | 
| Zakorzenienie | 

Rzeczywiście nas podgląda.   Milenka, jak się dobrze czujesz to super.  A czemu Ty masz plusa przy nicku tam gdzie jest kto ogląda wątek? | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:13 | #4259 | 
				 | 

erratic ale pewnie Tobie pojedyncze włoski wrastają?? mi po depilatorze wrosły prawie wszystkie  jak mi się np. gęsia skórka zrobiła to bolało strasznie, więc każdy dzień robiłam ten peeling, skóra zdarta a włoski jak były tak były, krew lała się, więc zaczęłam ją ręcznie wyciągać paznokciem  porobił się ranki więc kupiłam sudocrem i smaruje i teraz już się to goi, nie ma tej masakry i postanowiłam, że teraz to tylko będę golić a te co od czasu do czasu wrosą to poradzi sobie z nimi peeling | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:14 | #4260 | |
				 | 

Cytat: 
  nie wiem moze dlatego, ze jestesmy nominowane do odejscia stad?   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.