|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)
no to ja mam niezle niemusze sie takimi sprawami demerwować no miemam faceta, chodz z drugiej strony fajnie by było miec.
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Paula też nie mam faceta ale jak się tak zastanawiam to chciałabym się trochę podenerwować takimi sprawami
tzn. nie chce mieć tylko żeby był nieważne jaki no ale to denerwowanie i wkurzanie to niestety normalna sprawa w związku....Alex ja też nie imprezuje a co do oglądania plotkary to wybierzcie odcinek np. 1 zjedźcie w dół i naciśnijcie na zielony guzik na miniaturce filmu później na zielony w międzyczasie może wyskoczyć jakieś okno to go zamknijcie i później to już gdziekolwiek na tej miniaturce filmu i wyskoczy wtedy film w dużym oknie i wtedy znów na czerwony a potem na zilony i oglądacie
|
|
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
to nie inprezowiczek coraz wiecej
|
|
|
|
#4206 |
|
BAN stały
|
a do mnie właśnie burza nadciąga. chyba, że mnie ominie, bo błyska się już prawie 2 godziny.
ja tez nie imprezuję, byłam na spacerku wróciłam niedawno i poprostu kapie ze mnie.... popsuł mi się klawisz 'shift' po tym jak spadła mi klawiatura z kolan i teraz jak chcę napisać dużą literę muszę używać 'caps lock' Pamiętacie co Wam mówiłam o facecie z którym się tydzień temu spotkałam ? daję mu czas do końca wakcji. jeśli się nie odezwie skreślam go i koniec. mam dość bycia "zapchajdziurą"-kiedy mu się nudzi,albo potrzebuje się wygadać,ewentualnie popił sobie potrafi się odezwać. a tak to cisza. wr.... coś czuję, że i tak niebawem zejdę się znów z ex Tż-tym którego "niekochałam"... ehm-śmiechu warte ze mną. |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
bo w sumie nie miałam zadnych planów, tzn.niby mogłam iść do znajomych ale ostatnio czuje się jakoś dziwnie wśród nich....
|
|
|
|
#4210 |
|
BAN stały
|
z tamtym który od tygodnia się nie odzywa ? z tym którym spotkałam się po prawie latach pisania smsów ? tym którym pamięta o mnie tylko wtedy kiedy strasznie mu się nudzi ? Daje mu czas do końca wakacji. Mam dość bycia zabawką.
Nilka, chyba wiem o czym mówisz... ja też ostatnio dziwnie się czuję wsród znajomych... obco wręcz... wyłączam zaraz kompa bo burza idzie. |
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać. Dobranoc Kochane.
EDIT: Nie Erratic, z tym od Dżemu i z tym co to był dobry a Ty go nie chciałaś ![]() Edytowane przez Alexandraa Czas edycji: 2009-07-18 o 23:30 |
|
|
|
#4213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie śpię od 6 rano bo jakaś głupią muchę mam w pokoju, która za cholerę nie chce ulec zagładzie ! Cała jestem pogryziona, pogoda za oknem do bani i @ za pasem więc bez kija dziś do mnie nie podchodź.
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
|
#4215 | ||||
|
Konto usunięte
|
a ja juz po kosciolku
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() no powtiarza mi sie czasem post bo cholera net nie chodzi;/ chodzi a potem blad wczytywania ja jescze raz a tu ootem 2 razy jest albo wcale;/ Cytat:
niee ja dzis jade pic bede tatus mnie zawiezie ![]() ![]() ![]() jak ja go kocham ![]() "Córuchna nie przejmuj sie znajdziesz sobie lepszego ładna jestes!" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() no powtiarza mi sie czasem post bo cholera net nie chodzi;/ chodzi a potem blad wczytywania ja jescze raz a tu ootem 2 razy jest albo wcale;/ Cytat:
niee ja dzis jade pic bede tatus mnie zawiezie ![]() ![]() ![]() jak ja go kocham ![]() "Córuchna nie przejmuj sie znajdziesz sobie lepszego ładna jestes!" ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj tez siedzialam w domu i czytalam ksiazke... naraszcie mam czas, by to robic dla mnie jakos nie jest tak, ze weeknd=impreza-chyba te czasy minely. I to nie przez TŻ, ze zabrania mi czy cos, bo on nie z tych ale jakos tak poprostu nie mam potrzeby ![]() Erratic co do plotkary... to zobacze. Jak narazie czekam na "Przeminelo z wiatrem" "Magde M." i Doktora H."
|
|
#4218 |
|
Konto usunięte
|
bosz dzwonila do mnie babka z anglii na domowy akle mnie zaskoczyla
![]() mila babka ![]() za tydz tez zadzwoni sie pytala czy mam jakies pytania do niej etc
|
|
|
|
#4219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba tak zrobię, że wrócę do ex tż...ale schudnę jeszcze z 5 kg, żeby ładnie przy nim wyglądać :P "Magdę M.","Przyjaciół", "Joey"-wszystkie odcinki mam na kompie i bardzo często je oglądam
|
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda mi dzisiaj popsuła plany. Zimno (15 st. C), pada i nie chcę mi się z domu wychodzić więc zrezygnowałam ze spotkania tym bardziej, że kiepsko się czuję, chyba się przeziębiłam ![]() A miało być tak fajnie. ![]() EDIT: Erratic, Przecież Ty wyglądasz ładnie, babo jedna!Edytowane przez Alexandraa Czas edycji: 2009-07-19 o 11:42 |
|
|
|
|
#4222 |
|
BAN stały
|
Kasiek to na jakąś fajną babkę trafiłaś
|
|
|
|
#4224 |
|
Konto usunięte
|
ja juz dawno wiedzialam, od marca jaka dziewczynka sie bede opiekowac
|
|
|
|
#4225 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Magda M."- uwielbiam ten serial!Erratic przesadzasz kochanie Alex to do lozeczka ale to juz
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądasz!! Widziałam i wiem a Ty się nie znasz. O! Nie chce mi się ![]() |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak a zrobiłas tak jak pisałam?? nie zapisuje się ich na dysku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

tzn. nie chce mieć tylko żeby był nieważne jaki no ale to denerwowanie i wkurzanie to niestety normalna sprawa w związku....

dla mnie jakos nie jest tak, ze weeknd=impreza-chyba te czasy minely. I to nie przez TŻ, ze zabrania mi czy cos, bo on nie z tych ale jakos tak poprostu nie mam potrzeby
Przecież Ty wyglądasz ładnie, babo jedna!
uwielbiam ten serial!