|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Widać, że druga część wątku rozpaliła w nas zacięcie pisarskie, bo piszecie na dzień o wiele więcej niż w ostatnim wątku
![]() Cytat:
Domi nie narzekaj, brzuszek jest ładny i zgrabny i widać go. A z mieszkankiem cieszę się, że już końcówka i niedługo się wprowadzicie ![]() Mi brzuszek troszkę zaczyna przeszkadzać przy nakładaniu butów czy goleniu nóg. Poza tym mój krzyż, biodro i kolano niestety bolą niemiłosiernie więc o schylaniu się czy dłuższym siedzeniu nie ma mowy. Brombusia zmolestuj TŻ o aktualne zdjęcia Gucia współczuje z ząbkiem
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brzuszek tez mi zaczyna przeszkadzac, ale jak siedze przez kilka godzin przy biurku
|
|
#243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam w sklepie i kupiłam jagódki, morelki i malinki
![]() Opcja z leczo upadła, dzisiaj będą naleśniki z owocami Cytat:
![]() Ja w ogóle jestem duża i okrągła, więc mój brzuchacz nie może być inny ![]() Cytat:
Co do szkoły rodzenia, to w moim mieście jest jeden szpital i z tego co słyszałam, nie ma w ogóle szkoły rodzenia. A tam gdzie rodzę, płaci się niestety, nic nie poradzę na to, chociaż też uważam, że takie rzeczy powinny być za darmo. Cytat:
Dzięki, a po czym to widać, że synek? Cytat:
za Kachulę i Elę
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Brombusia u mnie ewidentnie było to od ułożenia, ja w pozycji kazdej miałam dyskomfort, nawet brałam nospę, bo myślałam, ze brzuch mi się stawia, ale wczoraj jak wieczorem małe zaczelo się kotłować to sie przekręciło i dziś jest OK
|
|
|
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kręgosłup już mnie za bardzo nie boli, ale to chyba dzięki temu chodzeniu na basen co drugi dzień. Współczuję Ci z tym kolanem, może Tobie pływanie też by pomogło? A TŻ zmolestuję
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
a zapomniałam ale tak to jest jak napiszecie tak dużo
![]() właśnie Maria gdyby lekarz stwierdził, ze zaszkodzi to by Ci nie przypisał w ulotkach piszą ale z jakiego powodu - nie prowadzili badań? zdarzyły sie przypadki złego działania na dziecko? a może zapobiegawczo, a jest tam coś o konsultacji z lekarzem w przypadku ciąży i karmienia? ja jak byłam z pierwszą ciążą (przepraszam, ze tak wyjeżdzam ale łatwiej mi napisac coś z dośwaidczenia) to w 9 miesiącu miałam zakładac czopki z jodyną - no i tam właśnie było że nie wolno!, a przypisał mi je lekarz, kóry nie był moim prowadzacym, więc ja do swojego gina co jest grane, bo to nie wolno a on mi kazał - a mój gino spokojnie, ze nie przypisałby mi czegoś co zaszkodzi dzidzi, a okazalo się, że oni przed porodem to stosują aby oczyścić szyję 9to tak w skrócie) i tez uważam jak Brombusia przypisał weź - przeciez jak nie będziemy ufały naszym ginom to nie ma sensu |
|
|
|
#247 |
|
BAN stały
|
a o to mój brzusio hihi miź fotek
![]() i jeszce fotka z dzisaj ;d Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-07-23 o 12:38 |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pogryzlam sobie policzek Mmmm... malinki, morelki ![]() A dzis na kolacje bedzie makaron z sosem pieczarkowo pomidorowym ![]() Bravurko, zgrabniutka z ciebie brzuchatka
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-07-23 o 12:38 |
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka profesjonalna sesja
![]() Brzuszek bardzo fajny Madziu ja tez myślałam, że może macica mi się stawia, ale takie uczucie mam tylko jak idę albo stoję. Może to z tego stresu spowodowanego tym bólem zęba? Jak mi nie przejdzie do jutra, to zadzwonię do gina.
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Brombusiu, dlaczego sie meczysz i przy okazji malenstwo tez? Idz jeszcze dzis do dentysty, albo pojdz na pogotowie dentystyczne (nie wiem dokladnie jak to jest rozwiazane w Polsce) i niech zobacza co tam jest i jakos to podreperuja.
Ja zdecydowalam sie pojsc od razu, nie robili mi problemow. I dobrze, ze poszlam bo pozniej byloby tylko gorzej.
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie już dziś nie boli. Bolało mnie we wtorek w nocy, a przecież we wtorek byłam u dentysty i jedyne co mi poradził z tym zębem to płukać płynami. Gdybym wiedziała, że coś więcej można zrobić, to zaraz poszłabym jeszcze raz. Ja tam się dentysty nie boję
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie ciężko nadążyć nad Waszymi postami
Brombusia musisz koniecznie wkleić zdjęcia brzucholka bo na tym mało widać Agusia piekna sesja i brzusio piękny a owoców zazdroszczebravurka super zdjęcia brzuszek też piękny ![]() Dziewczyny macie racje gdyby zagrażało dziecku to by mi nie przepisał. Musze mu zaufać Co do brzuszka to też mi zaczyna przeszkadzać przy goleniu poniżej brzuszka Ja też bym chciała iśc do szkoły rodzenia ale wczoraj zapomniałam sie lekarza zapytać, ale mam jeszcze czas |
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
mój brzuch jest jak balon o tym zeby sie schylic nie ma mowy. mój tż zakłada mi nawet skarpetki
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
No nie powiem, troszke mnie pocieszyłyscie
dziekiBravurka kolejny sliczny brzusio fajnie, że jestes z namiJa to w ogóle słyszałam, że na chłopczyków brzusie sa wysoko a na dziewczynki nisko tak, że Konspiracjo wróże Ci dziewczynkeKachula jak po wizycie? |
|
|
|
#255 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#257 |
|
BAN stały
|
jakoś strasznie przyzwyczaiłam sie do tego że jestem chuda i teraz dziwnie mi troche
|
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to zaczynam dziś 26 tc Wszyscy mówią że jak się ma mieć synka to brzuszek jest taki właśnie okrągły a na dziewczynkę bardziej podłużny. Ze mnie to się śmieją że ja mam piłkę A najdziwniejsze jak ten mój Wiki się tam mieści skoro jest jak na swój "wiek" dużym dzidziolem Ja zrobię jakieś fotki jak mi troche brzuchol urośnie bo narazie to nie mam czego pokazywać w tym moim 26tc Ja rozmie że leżałam na plecach i mały się schował do środka ale bez przesady
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
A ja własnie dywan wyprałam sobie na polu i ledwo żyje bo taaaaki upał
No ale przynajmniej szybko wyschnie... A teraz muszę obiadek skończyc robić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Byłam u lekarza po numerek i normalnie pływam, taki upał, że nic tylko schować się w chłodni. A jeszcze zachciało mi sie fasolki szparagowej więc sobie gotuję, i w domu też sobie parówkę zrobiłam
![]() A najlepsze,że wchodzę do recepcji, a pani do mnie: Pani też ciężarna? już jej kurde chciałam powiedzieć, a co nie widać??? Ale w poczekalni były same ciężarówki na ostatnich nogach z wieeeeeelkimi brzucholami, więc jej wybaczyłam niech zna moją dobroć I przytyłam od ostatniej wizyty 1,4 kg. malina -nie przemęczaj się! sprawy dywanowe lepiej zostam TZwi.. tak sie wymądrzam i własnie wykopłam kubez herbatą który się rozbryzgał po kanapie i dywanie |
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicze fotki i brzuszek. Juz chcialam napisac że tez masz malutki, jak zobaczyłam te pierwsze zdjęcia, ale to widać były wcześniejsze ![]() Ale tak czy siak wyglądasz zgrabnie. Cytat:
Wizyta niestety dopiero za tydzień. Mam juz wyniki badań - hemoglobina 11 mimo brania żelaza... Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za Elę - bo ona sie dzis dowie! I za Kachule, zeby siusiak nadal byl
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
konspiracjo
ta hurtownia to bajka kolo korony na ul. Długosza sa tam na prawde fantastyczne zeczy w na prawde niskich cenach![]() ja wlasnie wrocilam do domu jestem padnieta.. za goraco jak dla mnie.. ktos tutaj pisal ze ma problemy z goleniem:P moj TZ powiedzial ze chce sie nauczyc to bedzie mnie golic i powiem wam.. radzi sobie na prawde dobrze u mnie cos chmurki naszly wiec chyba raczej bedzie padac moze troche lepsze powietrze sie zrobi bo nie ma czym juz oddychac ..
|
#266 |
|
BAN stały
|
ja sie zgrabnie przestałam czuć juz kilka tygodni temu. teraz juz przytyłam ponad 10 kg. dla mnie to maskara
a teraz korzystajac z okazji ze tż nie ma ( bo by pewnie nie pozwolił) połaziłam troche po ogrodzie. upał jest straszny ale w cieniu całkiem przyjemnie i az sie toche zmęczyłam bo juz dawno nie zrobiłam az tylu metrów..... i teraz znowu w domu musze leze, lezec, lezeć i tak w kółko a maly kopie juz od tego leżenia.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja lubie pracowac z ... (wstawic najodpowiedniejsze porownanie).
Moj project leader idzie na 2 tygodnie urlopu, o czym oczywiscie wiedzialam. Ja ma swoje obowiazki, ktorych ostatnio nie ma juz za wiele. Dzis on mi oswiadczyl, ze podczas jego nieobecnosci bede musiala zadbac o liste spraw. Jednym slowem 'awansowalam' ze zwyklego inzyniera do managera. Przy czym nie mam zielonego pojecia o dziedzinie, ktora on sie zajmuje (to tak jakby ekonomiscie kazac zaprojektowac jakis sprzet np. elektroniczny) i wcale mnie to nie pasjonuje. Generalnie zostalam wrzucona w glebokie bagno
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak ty to robisz że się mieścisz w normAlne spodenki? ja już dawno się w biodrach nie mieszczę - tak mi się rozszerzyły ![]() no i SMS OD DUDZIAKOWEJ " w sumie OK mamy wyjść podobno ok 20.08 narazie odpoczywamy pozdrawiam |
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tarasiu w te się mieszcze dlatego, że sa bardzo rozciągliwe, takie gumowane ale inne spodnie czy spódnice to najwyżej na uda wciskam i juz mi sie zatrzymuja
|
|
|
|
|
#270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie, że Dudziak sie trzyma!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

za Kachulę i Elę

tak, że Konspiracjo wróże Ci dziewczynke
No ale przynajmniej szybko wyschnie... A teraz muszę obiadek skończyc robić
niech zna moją dobroć
i teraz znowu w domu musze leze, lezec, lezeć i tak w kółko a maly kopie juz od tego leżenia.