![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-07-24 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Madzia wg mnie na świadka powinno się brać osobę bliską i taką której można zaufać, bo to ona pomaga na weselu i po slubie odbiera prezenty.
I w pewnym sensie stoi murem za PM. Moi świadkowie niby zadnych obowiązków z góry nie mieli narzuconych, ale ich pomoc na weselu była nieoceniona.
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
oto obiecana fotka obraczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
moja tez panienski za tydzien a same tajemnice wokol mnie moja swiadkowa i siostra zaangazowaly kolezanki i sie kroi impreza... ale nic nie wiem jest wielka tajemnica
![]() jade na zakupy i zrobie i wstawie;D tu jest z allegro jest identyczny jak ten duzy na fotce ![]() szklo jest bardzo grube ![]() a wogole to pogoda dlugoterminowa http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm szkoda tylko ze te same dni maja inne stopnie niz wczoraj ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-07-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
nie dzialal mi wizaz juz ze 3 razy pisalam
![]() dziewczynki ktore pokazywaly dzies obraczki - sliczne ![]() cio do stresujacych sie panien mlodych..dacie rade ![]() wszystkim jutrzejszym pannom mlodym wszystkiego naj ehhh a ja juz nie wyrabam z tym weelem i naprawde odechciewa mi sie ![]() na 65 osob mam na razie 41 a za 65 i tak musze zapalcic ehh a moze ktoras z Was chcialaby sie bawic ze man w tym dniu ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kobietki!! ALe była dzisiaj cudna pogoda!! Jedziemy jutro z TŻ mierzyć surdut, bo lekko jest w stresie, że może się nie zmieścić. Musimy też zapłacić za restaurację, a potem może na trawkę, jak pogoda dopisze
to ja z braku swojego chętnie się na taki pisze ![]() Samba ja mam prawie identyczne!!! Świetny wybór ![]() Dzisiaj dzień bez kolki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- leamia, zaaaabcia, Marianna 54, agnes208, bzyczka1, Sysunia_d dziewczyny wszystkiego naj w najpiękniejszym dniu!!!I dużo słońca i uśmiechu!! Trzymam kciuki, aby wszystko się udało!!! Ja już za tydzień, a w ogóle nie mam stresu... Jakaś dziwna jestem ![]() Dziewczyny kiedyś któraś pisała o pieśniach na ślubie w kościele. My jeszcze nic nie mamy, jak jest u WAS??? Proszę o pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-07-24 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fakt, kapsulki sa zielone a nie niebieskie. ![]() ![]() ![]() Madzialenka, no lipa na calego z tym swiadkiem Szkoda, ze was w takiej sytuacji postawil na pare dni przed slubem. mka, nie przesadzaj. ![]() ![]() ![]() Jutrzejszym PM-kom skladam moc zyczen. ![]() Groszku, ja tez stresa nie mam. ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-07-24 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana dziękuję Ja jak byłam u wujka to powiedział mi żebym tylko się nie zapomniała przy mówieniu przysięgi i nie powiedziała "Ja Żaneta NIE DOPUSZCZĘ Cię aż do śmierci " więc uważajcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie za bardzo się świeci nie mój styl raczej.Ale powiem Ci że podoba mi się z drugiej strony.Ładnie w Nim wyglądasz ![]() Cytat:
Zawsze zostaje wizaż ![]() Co chcesz mieć na paneńskim ![]() ![]() A może coś Ci ugotować?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale powiem Ci aż strach sie bać, u mnie tego nie było ale tydzien temu takie ulwy,aż bałam się że powódź będzie ale nie ma na szczęście!! Cytat:
![]() ~~*~~ No u Nas remont pełną parą tylko panele stare ściągnięte ![]() Zapowiedzi dane. Coś miałam pisać, ale zapomniałam ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-24 o 21:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie było...
![]() Strippi gratuluje ![]() ![]() ii... wszystkim żonkom najlepsze życzenia!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybraliśmy: Wejście: W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy Ofiarowanie: F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy Komunia: Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów: Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy Wyjście: Marsz Mendelssohna - organy solo A reszta naszych zbiorow to : http://www.mundana.pl/index.php?cont...%20life--mozna przesluchac ![]() wejście: Canon - Pachelbel'a potem: Hymn do Ducha Świętego (łac.) ofiarowanie: How beautiful - G.F. Handel'a Na wejście z tatą: Marsz Triumfalny - Wagner Na ofiarowanie: W. A. Mozart – Ave verum korpus Na Komunię: Ave Maria - J.S.Bach Po błogosławieństwie – przy podpisaniu protokołu Vieni, A. Vivaldi Na Wyjście: Marsz Weselny F. Mendelssohn Wejscie Marsz D-dur Purcella (organista) Centate Domino Czesci stale mszy - chor (Misse dlientelis, Kyrie, Sanctus, Agnus dei - wszystko po lacinie) - moglam roche pisownie pokrecic Alleluja - chor Hymn do Ducha Swietego - chor Gloria po przysiedze Ofiarowanie - ?? komunia Chrystus Pan karmi Nas (chor) i ew organista Aristo z Kantaty nr 145 Uwielbenie - Kanta 147 Zakonczenie - Wielkie sa dziela Zakonczenie ostateczne - Marsz Mendelsoa wejście - będą grane trzy utwory, jak goście będą siadali, potem jak ksiądz będzie szedł po nas, a potem jak już my będziemy szli: 1) Jakieś Preludium - Bach 2) Arioso - Bach 3) Perludium C-Dur - Bach /tyle tylko wiem, ale słyszałam - brzmi wspaniale/ potem będzie: Hymn do Ducha Świętego (łac.) ofiarowanie: Aria na strunie G - Bach - organy + skrzypce komunia: Ave Maria - Bach - chór + organy + skrzypce - wszystko fajnie połączyliśmy, żeby każdy był zadowolony po błogosławieństwie - przy podpisaniu protokołu: Alleluja - Haendel Alleluja - Haendel (+chór) - organy + chór na wyjście: Marsz Weselny - F.Mendelson komunia: Ave Maria - Schubert'a podpisywanie dokumentów: Zima - Vivaldi na wyjście: Marsz Weselny - Mendelson'a wejście: Marsz Weselny - R.Wagner Hymn do Ducha Świętego (łac.) - kiedy to się śpiewa? ofiarowanie: Panis angelicus Ave Verum - Mozart komunia: Ave Maria - Bach Ave Maria - Schubert Aria na strunie G - Bach Pachelbel - Canon po błogosławieństwie - przy podpisaniu protokołu: Alleluja - Haendel Alleluja - Haendel (+chór) na wyjście: Marsz Weselny - F.Mendelson
![]() |
![]() |
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Hej,
ale macie tempo...ale nadrobiłam. Cytat:
![]() Miałam dzisiaj pierwszą (i ostatnią) przymiarkę, tak się stresował, że szok hehe. Od roku schudłam tylko trochę w obwodzie biustu i babki mi zapięły zamek, ale byłam na wydechu i jak wzięłam oddech to zamek się rozpiął haha więc będę miała sznurowanie i dzięki Bogu, bo nie będę się tak stresować tą wagą. Wszyją mi też podwójne miseczki, bo cycki mam za małe do tej sukni. No i suknia będzie skrócona jeszcze. W ogóle to byli ze mną moi rodzice, wcześniej tylko mama widziała suknię i jak wyszłam z przymierzalni to tato zaniemwił i zrobił wielkie oczy, baardzo mu się suknia spodobała i sama się dziwię, że on tak zareagował. Mam tylko jedno zdjęcie z boku. Tren będzie zapinany na 1 guzik i 2 zatrzaski. Mam nadzieję, że wytrzyma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynki za rady...
![]() kurczę....do tej pory tylko wyobrażałam sobie mój ślub....a dzisiaj naprawdę to przeżyję..... ![]() aha....dodam tylko ze odebrałam wiązankę z kalii i róż....Boże jaka śliczna....jestem nią zachwycona!!!!!!!!!!
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-07-24 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
ech nie miałam czasu Wam odwiedzac ale oto nadeszła i kolej na mnie to juz dzis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-07-24 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Wszytskim ślubującym dzisiaj życzę dużo szczęścia... Nie wiem jak w innych częściach Polski ale u mnie dzisiaj leje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
bu i co i leje i ciemno ech mam nadzieje ze się troszke przejaśni do 16 oby trzymajcie sie dziewczyny moja kolej dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zadomowienie
|
wszystkiego dobrego PMki
![]() anuula, suknia nie w moim stylu, ale prezentujesz się w niej bajecznie ![]() dlaczego miałaś tylko 1 przymiarkę?
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
wszystkim slubującym dziś duzo słonca miłości i radości ![]() ps. wrzucam zdjecia z moja próbnej nistty nei wyszła tak jak chciałam ale to wina długości moich włosów ![]() co wy o niej myslicie?? powpinalam sobei kwitucha i imitacje welonu z kokardy do kościoła ![]() moj zaczął krzyczec "uciekaj mi w tym welonie ja nei moge widziec cie w welonie a ja mu na to ale borys to nawet podobne do mojego welonu nie jest nawet koło niego nei lezalo no i porobił zdjecia ![]()
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Anika222 domyślam się jaka to fryzura miała być,to dlaczego nie obcięła Ci fryzjerka włosów?! Ja jak poszłam na próbną to ścinałam co nie co bo miałam za długie a do ścięcia i tak były bo końcówki mi się rozdwajały.
Śliczne CI wyszła mnie się podoba, co do różyczek jak Ja chciałam je po lewej stronie to mi odradziły fryzjerki że nosi się po prawej, bo niby Pani Młoda idzie do ołtarza prawą stroną i po prawej stronie widać różyczki a tak to bym miała je po lewej i nic by nie było widać... Tak mi powiedziały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
wszystkim dzisiejszym PM składam najlepsze życzenia, oby ten dzień był idealny jak i całe małżeńskie życie
![]() Cytat:
Wczoraj zamówiliśmy wkońcu albumy dla rodzicówhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=694806796 wcześniej Tz nie mógł się zdecydować co mu się podoba ![]() Ale dzisiaj brzydka pogoda, mam nadzieję, że jeszcze się rozjaśni. Miłego weekendu dziewczyny
![]() |
![]() |
#1196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
no walsnie ja absolutnie nie moge sciąć i nei chce bo chce miec jak nadluzsze!!! jeszcze mam 2 miesiące to niech se rosna ile wlezie teraz mam do ramion a im dłuzsze tyl ladniejsza fryzura a jesli cokolwiek bede scinac to dopiero przed samym slubem jak pojde na pasemka
a rózyczke to se sama wpiełam bo zapomniałam kupic jak jechałam do fryzjerki a potem to juz u mnei sa pozamykane i doperi w gliwicach udało mi sie kupic i to jeszcze nei taka jak chciałam bo to te cholerne chinskie roze ktore strasznie smierdzą a ja chce miec kremowa zwiniętą róze ![]() a wpiełam byle gdzie potem bedemiała po prawej bo zawsze tak siedzimy we dwoje ja po prawicy borysa ![]()
![]() |
![]() |
#1198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak dokładniej to pierwszy raz przymierzałam tą suknię rok temu, jak tylko dowiedziałam się, że jest na wyprzedaży no i pojechałam do Wrocławia ją zobaczyć, teraz miałam pierwszą przymiarkę taką do poprawek krawieckich a potem już tylko ją odbieram tydzień przed ślubem. Dodatkowe przymiarki są płatne, dziwne ale taki jest salon LF. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i nie będę musiała mieć ich więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
podnioslyscie mnie na duchu
![]() ![]() ps. anula ty wiesz jakie ja miałam wątpliwosci czy swojej klasycznej sukni nie zamianic na taką jak ty masz..... taka księżniczka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.