![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
soll ja bym im zaproponowala by szukali noclegu dla tej niani
![]() Tak samo mogliby te dzieci zostawic z ta niania w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
no to juz nie Twój problem przeciez z tą niania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem, bo jeszcze nigdy niani nie szukałam ![]() A w ogóle to najlepiej niech zrobią tak jak mówi kliwia i zostawią te dzieci z nianiami w swoich domach. To by było chyba najlepsze rozwiązanie dla dzieci i dla Was... no chyba, że Ci rodzice wykombinowali sobie, że przy okazji zrobią sobie rodzinne wczasy w górach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z chrzestnym nie mam az tak dobrego kontaktu, wiec o blogoslawienstwo poprosilam moja chrzestna. Strasznie sie balam tego momentu. Podczas blogoslawienstwa tato lezal w pokoju obok. Ale dalam rade. Plakali prawie wszyscy. Ja sobie pomyslalam, ze moj tatus napewno nie chcialby zebym sie smucila w ten dzien. Czulam sie tak jakby to on udzielam mi blogoslawienstwa. Kochana moja powiem Ci tyle, ze Twoj chrzesnty powinien czuc sie zaszczycony, ze poprosilas Go aby udzielil Ci blogoslawienstwa. Widocznie nie jest tego warty. Moze zrobisz tak jak ja i poprosisz chrzestna - Twoja albo chrzestnego lub chrzestna Twojego TZ. Glowa do gory!!!!!!! Bedzie dobrze! Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję wszystkim mężatkom, wszystkie wyglądałyście pięknie! Trzymam też kciuki za Panny Młode ślubujące w najbliższą sobotę - życzę Wam, żeby ten dzień przyniósł Wam tyle radości, żeby jego wspomnienie nawet po 20 latach wywoływało uśmiech na Waszych twarzach! Ja mogę sobie jedynie powspominać oglądając zdjęcia i płytkę. Chciałoby się to przeżyć jeszcze raz, choć wiem na pewno, że niczego bym nie zmieniła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
ktosia Ciebie tez mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
kochane mam znow dylemat, bylam na 2 probnej fryzurze - calkowite przeciwienstwo pierwszej, na pierwszej mialam upieta burze loków i wyglądalam makabrycznie co kazdy potwierdzil ( ja zawsze gladko "ulizana" nagle wtakiej bujnej fryzurze - odpada) dzis uczesalalm sie an gladko pod gore z malutkim koczkiem z boku za uchem. caly czas czesalalm sie z mysla ze mam jeszcze ejdno rozwiązanie - sciac wlosy - tak bylam obcieta rok temu na wesele -wlosy do brody wymodelowane z tzw "bombką" styłu. czulam se swietne. i teraz mam dylemat czy zostawic ta skromna prosta fryzurke z tym koczkiem (byla naprawde skormna - podobnie sie czesze na codzien) czy sciac wlosy??
czy do krotkich rozpuszczonych wlosow mozna przymocowac kwiatka i welon??? pomocy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
myszka apokaz zdjecie ten dzisiejszej probnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
prosze, fryzurka probna, i moja fryzura sprzed roku z wesela, na 1 fotkce dolozylam sztuczna kalie bo na weselu bede maila zywa tez różowa
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Zadomowienie
|
Ja bym scięła i zrobiła lekkie fale w stylu lat 30tych albo z tych włosków co masz zrobiła francuza/ lub inny delikatny splot tak aby włosy były podwiniete.
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: juz doczytalam ![]() a propos kawalerskiego,to moj TZ mial jedno tu na miejscu a drugiego w Polsce juz nie,bo on tez ma takich kolegow ,ktorzy na bank by zabrali do takiego lokalu.Wiec mielismy paniensko-kawalerski razem.TZ stwierdzil ze nie chce zebym sie stresowala ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-07-23 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam wreszcie net w swoim mieszkanku...mamy laptopika i dzisiaj wzięliśmy net z Playa
![]()
![]() |
![]() |
#1095 | |||
Zakorzenienie
|
cudowne miala bardzo cudowne...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A propos panienskiego, to dzis spotkalam przypadkiem tego kolesia, ktory mi zlozyc "propozycje"...:rolle yes: Wyszlam akurat z psem na spacer. Jak go zobaczylam (dwa kroki od swego domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja dzis bylam na depilacji bikini. Wczesniej tez chodzilam, ale na woskowanie. Dzis poszlam na depilacje cukrowa. Ju wiecej w zyciu na wosk nie pojde. Az taka sadomasochistka nie jestem. Owszem, boli, ale mi przynajmniej skory nie wyrywa, jak to zawsze bylo przy wosku... Bez porownania. Pzy okazji zapisalam TZ na manicure dwa dni przed slubem. ![]()
![]() |
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Wspominałyście coś o sukniach ślubnych bodajże Samba i zanetaa88, że nie jesteście pewnie swojego wyboru... ![]() Dziś postanowiłam, że jutro dzwonię do salonu w którym zamówiłam suknię i rezygnuję z niej, a zamawiam zupełnie inną ![]() ![]() ![]() Co do gości my na zaproszeniach prosiliśmy o potwierdzenie do 01.08. z uwagi na fakt, że musimy mieć 130 osób - jeśli tyle nie będzie to i tak za taką liczbę osób płacimy. Póki co zero telefonów, w sumie jeszcze tydzień czasu jest i mam nadzieję, że ostatniego lipca telefony się bedą urywać ![]() buziaki
![]() |
#1098 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki. Dwa dni mnie nie było i 10 stron do nadrobienia...
Wczoraj o 5 rano trafiłam do szpitala, z powodu mega bólu brzucha. Po badaniach okazało się że mam 7mm kamień w nerce. Chcieli mnie zostawić, ale powiedziałam, że nie mogę, a lekarz pyta dlaczego, to mu mówię, że mam ślub, a on czyj?? A ja jak to swój własny. Nie wiem jak to będzie jak mi ten kamyk nie wyjdzie do soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ty już kochana lepiej nie myśl, bo rozgrzeszenia nie dostaniesz ![]() A propo ogóraskaaaaa to nabiera koloru jeszczę ![]() Cytat:
napisze tylko tak NORMALKA! Nie ma co się martwić, każdy coś znajdzie... Trzeba się z tym pogodzić. Cytat:
To to nawet koleżanką nie można nazwać. Ja odkąd jestem z moim Tż miałam takie CYRKI. PRZYJACIÓŁKI narzucały mi że za mało czasu z Nimi spędzam ![]() A generalnie w przyjaźń nie wierzę ![]() ~~*~~ Motley takk ![]() ![]() ![]() Cytat:
~~*~~ Protokół w końcu spisany ![]() A ludzi do Kancelarii ![]() Nie wiedziałam,że taka potrzeba jest.Najpierw puściliśmy paru ludzi bo mieli pierdoły do załatwienia jakieś zapłacenie za wycieczkę itp a potem MY. ok 30 min siedzieliśmy, najpierw Misiek spisał protokół a potem Ja a za Nami tłum się nazbierał, ale olaliśmy sprawę bo już 3 raz na plebani byliśmy! Wszystko załatwione i kein problem ![]() No i bukiet też zamówiłam nie będzie taki jak chciałam tylko zbodyfikowany kolor róż białe zakończone na końcu płatka zielonym i pomarańczowe plus jakies zelone dodatki goździki itp i perełki.Mój Tż zamówił sobie 2 butonierki i wybierze ładniejsza a drugą da świadkowi... FINITO. ~~*~~ Jaki tu spokój nanananana Nic się nie dzieje nananana. Wszyscy się nudzą nananana. Dobra ide spać. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-23 o 22:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1102 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Dobranoc wszystkim ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
od razu przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości....
![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym....jakoś ostatnio często kłócę się z moim TŻtem....dzien przed ślubem.... ![]() ![]() aha.....obiecałam fotki welonu.....ale za nic nie mogę ich wkleic....nie wiem dlaczego...net wolno mi chodzi....:/ jutro spróbuję jeszcze raz
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-07-23 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
ech kobitki ile sie tu dzieje....
![]() ja wpadłam tylko pochwalić sie, ze 30 sierpnia jedziemy na weselicho do Limanowej ![]() meza brat sie żeni ![]() ![]() ajajaj juz sie ciesze ![]()
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mamy coś wspolnego ![]() Ja też mam ślub jutro ![]() ![]() tez mam lekkiego stresa i wszyscy sie dziwia , kazdy mowi to radosc przeciez chcialas wyjsc za maz ![]() Ja mam takie obraczki odebralam kilka dni temu.
![]() |
![]() |
#1109 | |
Rozeznanie
|
SollAngelica ja myśle, że rowiązanie z materacami jest ok, bo pewnie mamy i tak będą musiały wyjść kilka razy z wesela żeby nakarmić dziecko, a jakby mieli szukać innego noclegu gdzieś dalej to mogło by to stwarzać kolejny problem. Co innego wyżywienie dla niań, moim zdaniem rodzice powinni sami się o to zatroszczyć.
Nie wiem czy pamiętacie u mnie była sytuacja, że siostra mego taty chciała wziąść 3miesięczne dziecko na wesele, tak się tym stresowałam, no a mała byla na weselu i byla tak grzeczna, że wszyscy byli w szoku ![]() Cytat:
mka1987 nie stresuj się, pomyśl sobie, że przed ołtarzem będziesz tylko Ty i TŻ i nie będziecie nikogo widzieli przez cały ślub (może za wyjątkiem świadków). Ja się czułam jakbyśmy w całym kościele byli tylko sami z TŻ'tem ![]()
![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
myszka maj z fruzura nie pomoge, bo podobaja mi się obie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sysunia nie stresuj sie, tz bedzie prtzy Tobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.