|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
![]()
Od miesiąca (gdy mam czas) przeszukuję internet aby znaleźć opinie na temat dobrej prostownicy jednak jest ich miliony
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez bluestone Czas edycji: 2009-07-22 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuję pilnie prostownicę!
Użyłaś wyszukiwarki? Jest ogromny wątek o prostownicach, a w nim mnóstwo ocen i opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
a wie ktoś może jakie płytki ma CHI nano irons ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim. Mam do was ważne pytanie i prośbę o pomoc.
Czy ta prostownica to podróbka? http://www.allegro.pl/item694061370_..._oryginal.html Edytowane przez kanashii Czas edycji: 2009-07-23 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuję pilnie prostownicę!
Cytat:
![]() |
#1897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dodam że moje włosy są niestety wymagające i nawet braun nie radzi sobie z nimi nalezycie ![]() Jednak moim zdaniem najlepsze do prostowania są poprostu klasyczne prostownice ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 |
Raczkowanie
|
Dzieki Anulenka
![]() Jednak chyba zdecyduje sie na zwykla prostownice Remingtona,gdyz zalezy mi przede wszystkim na prostowaniu,choc czasem lubie sobie zakrecic czupryne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Przyczajenie
|
UWAGA! Myślę, że to dość istotne. Zamówiłam przez allegro prostownice Remingtona S9950 (MCM- jak widzisz na nią się jednak zdecydowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1901 |
Raczkowanie
|
a ja dostalam w poniedzialek prostownice vidal sassoon mikrokrysztalowa. Wyprostowalam tylko jedno pasemko na probe i mimo ze tego dnia 2 razy zlapal mnie deszcz pasem bylo idealnie proste. Do tej pory zadna prostownica nie dala takiego efektu. mam wlsody krecone, ktore tylko jakies 2-3 razy byly idealnie proste, niestety tylko okolo godziny mimio ze nie bylo deszczu. a do tej pory prostowalam jakas z mpm ale tylko spod wlosow i grzywke. Grzywka byla dosc dlugo prosta, za to spod odwijal sie juz po 5 minutach, a po godzinie to juz mialam fale, nawet ladne ;D W weekend wyprostuje cale wlosy i dam znac jak przezyly dyskoteke, mam nadzieje ze beda prosciukie..
![]()
#1902 |
BAN stały
|
dziewczyny w swoim zyciu mialam juz Efalock flat champ (220zl) ktory po rok wymienilam na tondeo eco cerion (300zl) i tak mam ja do dziesz -3 lata - pomalu zastanwiam sie nad zmiana prostownicy i chcialabym zebyscie mi polecili najlepsza jaka istnieje cena nie gra roli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
BAN stały
|
a moglabys mi podac dokladna nazwe (nie w skorcie) dokladny model
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Anulenka;13389173]Jeżeli chodzi o tą Rowentę którą zalinkowałam powyżej, to ja zdecydowanie nie polecam
![]() ![]() ![]() Styczność z prostownicą Rowenty miałam ok 2lat temu i również jej nie polecam!!! Ja miałam prostownicę Rowenta Elite Model, posiadała zbiorniczek na wodę (podczas prostowania wytwarzała parę, co dodatkowo miało ułatwiać prostowanie), 2 komplety wkładek i wyjmowany grzebień. Wszystkie te akcesoria bardziej mi poszarpały, wysuszyły i zniszczyły włosy już po pierwszym jej wypróbowaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pieknabyc Czas edycji: 2009-07-24 o 10:34 Powód: piswonia |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item677829873_...ja_nowosc.html http://www.allegro.pl/item677829876_..._promocja.html http://www.allegro.pl/item686892403_...teedition.html i GHD do wyboru do koloru ![]() ![]() Osobiście gdybym miała wybierać, to pewnie zdecydowałabym sie na ghd, ale wybór oczywiście należy do Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Raczkowanie
|
myślicie, że u grabci z allegro są oryginalne prostownice Farouka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że raczej powinna mieć oryginalne prostownice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepiej, miom zdaniem, zamówić ghd właśnie z oficjalnej strony ghd lub z jakiegoś sklepu rekomendowanego przez nich ![]() ![]() Jedank ghd to duży wydatek i dużo zachodu z tym sprowadzaniem prostownicy z brytyjskich sklepów internetowych ![]() Myślę że Farouk jest też bardzo dobrą prostownicą i można kupić go na allegro ![]() Chwalona też była ta prostownica: http://www.allegro.pl/item694527008_...ek_expert.html Wszystko zależy od tego jakie masz włosy - jeżeli nie są problematyczne, to nie ma co przepłacać.( Moje niestety takie są i tylko bardzo dobra prostownica potrafi je ujarzmić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Raczkowanie
|
Wiecie zbieram na prostownice firmy ga.ma, na początku chciałam kupić Ga.Ma * Prostownica ceramiczna z aktywną, laserową jonizacją, ale teraz zastawiam się czy nie lepsza by była prostownica z regulacją temperatury np: Ga.Ma * Nano Tourmaline, CP3 ELECTRONIC - Prostownica turmalinowa z jonizacją i regulacją temperatury.
Chciałabymkupić prostownice która by mi trochę dłużej posłużyła, czy regulacja naprawdę się przydaje? Znajoma fryzjerka mówiła, że lepiej wyprostować włosy raz na wysokiej temperaturze niż przejeżdżać kilka razy na niskiej, bo to je bardziej niszczy. Jak myślicie, proszę o rade. Z góry dziękuję ![]()
#1912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Raczkowanie
|
Anulenka a jakie masz włosy i jakiej prostownicy uzywasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
Włosy trudne do wyprostowania, puszące się, a to wszystko nasila się gdy na dworze jest wilgotno
![]() Ze względu na ograniczony budżet mogłam pozwolić sobie tylko na brauna es2. W sumie jakoś jest - nie jest najgorsza (wole pochwalic bo jeszcze mi sie zepsuje, a bez prostownicy to ani rusz..! ![]() ![]() Jednak po przypływie większej gotówki natychmiast zaopatrze sie w ghd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
BAN stały
|
dzieki kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o ta stronke, tej co pisała alu51to jednak tam nei sa oryginalne ghd
![]() ![]() ja polecam farouka,wiele wizazanek ktore posiadaja ghd i farouka pisaly ze one sa podobne, a wydac ponad 500zl to jednak duzo,ja kupilam za 70$,poprosilam znajomego z USA,aby mi przywiozl,na allegro tez widzialam,ze ktos mial ze Stanow.ja mam Chi edycja limitowana Pink,maja teraz tam sporo przecen,wiec warto(nawet z wysylka).naprawde jest fajna,wlosy sa lsniace i miekkie,szybko sie nagrzewac,odrazu jak wkladam wtyczke plytke sa gorace.przed prostowaniem spryskuje plynem Kadus,po kazdym myciu porstuje i jest git ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam nadzieje, że wy mi pomożecie. Zamierzam kupić prostownicę. Chodzi o profesjonalny sprzęt. Oczywiście na moje włosy potrzebne są grube płytki. Jakie firmy polecacie? Bo czytam te fora o prostownicach, a i tak się nic nie dowiedziałam oprócz tego, że musi mieć dużą moc Wat. Czy we Wrocławiu można kupić jakąś dobrą prostownicę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Raczkowanie
|
Pisalam wczesniej ze zamierzam kupic prostownice,no wiec kupilam przedwczoraj Remingtona "Damage defence S9000"z funkcja pary wodnej,niby pomaga w nawilzeniu wlosow podczas prostowania,jak jest w rzeczywistosci-nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Raczkowanie
|
alu51 no niestety,za duzo obnizka na jeden zestaw(np rozowy albo iny)to jeszcze by moglo tak byc,ale ze wszytskie w takich cenach to chyba nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.