|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
I co powiedział?
|
#722 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
Cytat:
wczoraj mu opowiadalam o tej ksiedze slubnej kolezanki i powiedzial ze ja tez bede miala takie piekne zdjecia slubne a ja mu na to ze napewno nie bo z jego zapedem to bede stara na tych zdjeciach troche sie sfoszyl ![]() Cytat:
kurcze moj mi tak nie mowi dopiero jak go sama podpytuje
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova,Arrakis tak,oczywiście pójdzie z jej OC. Ponadto możliwe,że też z Funduszu Gwarancyjnego dostaniemy odkszkodowanie...
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Powiedział,że przeczytał,że nie zauważał pewnych rzeczy,że obiecuje poprawę i że tylo 1 post z 27 lipca a wtedy nawet nie pisałam. Ale faktycznie patrze a tutaj nagórzes trony jest napisane: ostatni raz odwiedziłas nas o godz 7.20 a wtedy jechałam juz do pracy...
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Kiedyś zapuścił żurawia przez moje ramię i pewnie nick dojrzał...
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... no cóż. Może nie będzie tak źle
Może to nawet lepiej, że przeczytał .
|
|
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() faktycznie moze lepiej teraz zobaczyl jak Ty widzisz wasz zwiazek i moze sie poprawi ![]() moj tez zapuszcza zurawia ale niewiele daje mu zobaczyc hihi
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-05 o 08:52 |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
mój też czasem czyta
nie martw się niech wie, a co!
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie poważna rozmowa wieczorem... A jak mnie podpytywał o to forum to wyraźnie prosiłam go żeby nie czytał i nie szukał... ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Mam tylko nadzieję,że jak wrócę do mieszkania to nie zastanę moich rzeczy spakowanych przed progiem...
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2009-08-05 o 08:53 |
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
ja tez podejzewam ze moj podczytuje bo jakos inny sie zrobil
a wiec pozdrawiamy wszystkich podczytujacych nas TZ-ow!!!![]() a tak przy okazji to moj sie zastanawial ostatnio co oznacza skrot TZ i niestety nic nie wymyslil hehe
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
butterfly najważniejsze że nic wam się nie stało, no ale wkurzające jest to że przez takich kierowców jak ta baba ktoś może zginąc. W waszym przypadku skończyło sie na szczęście na nerwach i strachu ale i le jest przypadków że ktos prawidłowo i bezpiecznie jedzie a juz do domu nie dojeżdża bo trafił na pirata. I jeszcze to, ze nie chciała się poddac badaniu alkomatem..na pewno miała coś na sumieniu
Takiej to zabrałabym prawko i niech idzie jeszcze raz na kurs jak nie zna przepisów i zasad obowiązujących na skrzyzowaniach. Dzi25 no żenująca sytuacja dość , ale chyba nie jest zły że nam pisałaś o nim? Mój to pewnie jak by przeczytał to by się uśmiechnął , przytulił i tyle. Ale wolałabym żeby nie przeczytał.A powiem Wam, że w końcu wczoraj przyznałam mu się do tego forum tzn. wiedział wcześniej że tu piszę, ale tytułu pierwotnego nie znał Teraz już wie i Was też po krótce mu opisałam...jakie fajne tu dziewczyny siedzą Zaskoczony jest ile juz postów naprodukowane jest od pierwszej częsci hehe...gaduły z nas.A co do wspominania o ślubie to czasem mi sie zdarzało kiedyś częściej a ostatnio prawie wcale. No ale ja mam już ten swój wiek i jesteśmy ponad 4 lata razem to chciałabym wiedziec czy coś planowac czy szukac bardziej zdecydowanego Mówi że chce i jakby były pieniążki to może i dziś brac ślub no ale ich nie ma, więc jeszcze sobie poczekam...
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zreszta to jest miejsce gdzie mozna wylac swoje zale i napisac co komu lezy na sercu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego tak bardzo prosiłam go żeby nie czytał, wiedział że traktuję to forum jak wizytę u psychoterapeuty...
|
#733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mieliśmy ostatnio taką sytuację. jechaliśmy prawidłowo,był zakaz skrętu w prawo,facet po lewej miał włączony kierunek w lewo a skręcił w prawo na nas. i jeszcze nas bezczelnie strąbił i jak tu się nie bać jeździć..ehhCytat:
jakieś rozmowy były pół żartem,pół serio typu "ja tam będę starą panną bo po co mi to" a on odpowiadał " to mnie nie chcesz? " to mówiłam "a co chcesz ślubu? a kiedy zaręczyny?" wszystko dla śmiechu.bo mieliśmy przecież czas..poza tym mój tż sam często zaczynał takie rozmowy.. sam lubił obejrzeć suknie czy przemysł ślubny.. aczkolwiek kiedyś ja mówiłam potem że nie chcę żadnych zaręczyn i żadnego planowania bo nie wiem jak będzie... i to trochę trwało i w końcu spróbował zaryzykować |
||
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
własnie ostro wertuje forum i patrze co ja wypisywałam....
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi bo ty pewnie się nie wylogowałaś w domu i dlatego był poniekąd na Twoim profilu.I wtedy i tam u góry pisze jaki masz nick. Ja myślę,że może to wyjdzie na lepsze,że to przeczytał.
Onlythebest ja się tylko cieszę,że już zaczęłam wcześniej zwalniać i miałam między 50 a 60 km/h. Bo naprawdę ona wyjechała mi w ostatnim momencie i już nie miałam zbyt wiele czasu na hamowanie. Pisk opon był konretny i wymanewrowałam trochę tak,żeby nie uderzyć jej całą przednią maską.
|
#736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jejciu jak dobrze, że jesteście cali i zdrowi. Ostatnio dużo problemów szyba, teraz wypadek... oby babsztyl dostał za swoje, niech jej zabiorą prawko jak coś brała i ma nauczkę!!!Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi nie stresuj się tak. Pisałaś tu co myślisz i czujesz. Jeśli jemu się to nie podoba to raczej jego problem.
Mój czasami czyta forum. Kojarzy też niektóre (Biska, Insane, Justyna, Aelitka)
|
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam przeczycie, że się wszystko dobrze skończy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzi25 powiedz mu że Ci się zrobiło niemiło,że chcesz rozmawiać i nie czujesz się komfortowo jak on to czyta...w końcu każdy ma prawo do prywatności
takiej strasznej awantury chyba nie ma co robić? no chyba że bardzo Cię to zabolało. i myślę że on też nie ma powodu do awantur Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-08-05 o 09:10 |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, wyników dalej nie ma ;/
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, ślicznie wyglądasz w tej fryzurce.
Ja też się kiedyś muszę do fryzjera wybrać grzywkę podciąć i końcówki, ale co idę to zajęte a umawiać mi się nie chce;p to samo z kosmetyczką ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Motylku, najważniejsze że jesteś cała i zdrowa. Auto to auto, da się naprawić itd. Ze zdrowiem jest różnie. Ja wiem nawet po sobie- jak mi tu w miejskim szpitalu palca zepsuli (po wypadku z pracy). I teraz będę mieć do końca życia usztywnionego. Na początku było mi cholernie ciężko się z tym pogodzić ale teraz się już przyzwyczaiłam. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Napewno nie bedzie tak zle
wogole jestem dzis w jakims ponurym humorze i niewyspana bo jak zwykle przed @ snia mi sie straszne glupoty
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-05 o 09:57 |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niedaleko mnie na krajowej 7 z 3tyg temu zginol chlopak na motorze bo facet wanem skrecal w lewo pod zakaz i go nie zaowazyl w lusterku ze ten na motorze go wyprzedza i po co te zakazy jak niektorzy wogole nie zwracaja na nie uwagi???
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak się z nim wieczorem zobaczę to wypytam go co przeczytał
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
zabardzo się przejmujesz chyba. trzeba wypisywać zawsze prawdę i pisać tak żeby się nie martwić że ktoś to przeczyta. Jasne że chciałybyśmy mieć chwile prywatności ale w takim razie ja myślę że lepiej zostawić je na pw z jakimiś miłymi wizażankami albo na gg
nie ma się co stresować jeśli się było uczciwym. Tż to też człowiek ![]() a ja sobie wstałam właśnie i zaraz upichce śniadanko mam ochote na naleśniki ale nie chce mi się robić więc zostają buuuułki
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
dużo ludzi jak widzę jeździ jak wariaci i wymusza pierwszeństwo.
Ostatnio jak jechałam autem to facet nie dość że tuż przed nami skręcał w moje prawo ( ja byłam na głównej- on skręcał na podporządkowaną) to jeszcze się gwałtownie zatrzymał. Dobrze że w ostatniej chwili mój zahamował i nie miał dużej prędkości. Bo i tak na asfalcie był piasek i nas trochę pociągnęło. A kierowca tamtego auta facet jeszcze był zaskoczony tym wszystkim... że na niego się trąbi. A po nas na asfalcie ślady zostały... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Szkoda tylko, że nie mogę go wysłać TŻtowi...

, ale chyba nie jest zły że nam pisałaś o nim? Mój to pewnie jak by przeczytał to by się uśmiechnął , przytulił i tyle. Ale wolałabym żeby nie przeczytał.
Zaskoczony jest ile juz postów naprodukowane jest od pierwszej częsci hehe...gaduły z nas.
i jak tu się nie bać jeździć..ehh
jakieś rozmowy były pół żartem,pół serio typu "ja tam będę starą panną bo po co mi to" a on odpowiadał " to mnie nie chcesz?