|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
![]() Oni nie zaskakuja aluzji, tak już ma ta rasa ![]()
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
napisalam dzis 8 stron pracy i mam juz 66 ![]() a teraz ide pobiegac i na skakance poskakac troche ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Claris - się z tym libido zastanawiam, czy my tego samego chłopa nie mamy
![]() ![]() W ogóle widziałam parę chwil temu, jak facet u nas w mieście potrącił kobietę, akurat jechałam na cmentarz. I mi tak strasznie dziwnie, teraz przejeżdżałam tamtędy, żeby zobaczyć z drugiej strony, czy bardzo źle. Kobieta już była w szpitalu, na ulicy odrobina krwi i policja robiła pomiary. Ale świadomość tego, że słyszałam jego hamowanie, ten huk i zaraz potem widziałam gościa nad nią jak dzwonił po karetkę... ![]()
![]() |
#694 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nadopiekunczosc to malo powiedziane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
6paula9, mam bokserke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: http://www.youtube.com/watch?v=D4wpG...eature=related ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-08-04 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Arrakis, masz jakiś polot pisarski ogromny
![]() Justynko... ![]() Paula - nie kadź ![]() ![]() A on wreszcie doszedł to prawidłowej interpretacji. Trochę mu zajęło ![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-08-04 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś kupić sobie butki. Nachodziłam się za nimi, aż mój biedny TŻ wymiękał. W końcu wybrałam czerwone szpilki
![]() Claris, bardzo ładna fryzurka, a jaką karnację masz ładną, taką ciemniejszą ![]() ![]() A ja się żegnam z Wami. Jadę jutro z TŻtem na te Węgry ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do oświadczyn... ![]() ![]()
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Hajja udanego wypoczynku
![]() ![]() Claris, ja też chce zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Paula - widzę, że przyjęłaś moje zaproszenie
![]() co do wypadków, to jesteśmy totalnie bezsilni.... to jest chyba w tym wszystkim najgorsze Właśnie sie zastanawiam czy nie porozmawiać z TZtem na temat mojego bliskiego kolegi. Męczy mnie strasznie, jak tylko się pojawię jako dostępna lub "zaraz wracam" na gg to od razu pisze. Kiedy mu odpisuję, że jestem w pracy i nie moge rozmawiać, bo mam dużo do zrobienia, to zaczyna gadkę, jak on lubi takie niedostępne i wyrachowane kobiety. A ma dziewczynę ponad 4 lata.. Często mi się zwierzał z problemow w związku, zawsze strałam się stawać po stronie jego dziewczyny. On np. pisał, że nie wie, czy to jest TO, ale gdyby był ze mną, to by wiedział na 100% i już dawno byłabym jego żoną. Bo chociaż jego M. oczekuje jakiegoś kroku z jego strony, to jmu jest wygodnie w domu i nie ma ochoty zmieniać całego życia tylko dlatego, że ona czuje się już dorosła (jest starsza, ma 26 lat).... Ehh TŻ przyszedł, zmykam. |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
coś mi wizaż dziś szwankuje, nie wiem jak wam..;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
dubel.
carmelowa- stosunkowo udanego wieczoru ![]() Edytowane przez Choji Czas edycji: 2009-08-04 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Choji mnie również coś szwankuje z tym database error
![]()
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
a mnie nie
![]() chce zjeść coś z kfc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem wykonczona... musze pilnowac psiaka :/
i wogole jakas placzliwa jestem, ah te uroki przed okresowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Claris, justyna to ja wam zazdroszczę libido Waszych Tztów. U mnie jest na odwrót, ja mam większy temperament od Tżta ![]() Wróciłam z pracy znów tak późno. Powiem Wam ze coraz lepiej sie tam czuję ![]() Myślimy o Szklarskiej Porębie na ten weekend ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Hajja, udanego wyjazdu i spełnienia TEGO marzenia
![]() Przeglądam początki naszego wątku i natknęłam się na to: http://sympatia.onet.pl/9023,2612,15...,artykuly. html - do poczytania dla TŻ-tów ![]()
#710 | ||||
Zakorzenienie
|
Tyle błądziliśmy po tym Śląsku, że masakra
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 6paula9 wysłałam Ci zapro na nk ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bawcie się dobrze!!! To poproś też ![]() Dziewczyny dajcie mi Wasze maile, jak inaczej mam wysłać Wam to zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w tym roku wybierasz sie??? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Milego wypoczynku i kciukam wiadomo za co ![]() ![]() witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() bardzo lubie blondynki o ciemnych oczach ![]() ![]()
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() ja się trochę denerwuję- dziś mają być wyniki rekrutacji a jeszcze nic nie ma. i mnie stres zaczyna łapać ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Claris czy też mogę zobaczyć zdjęcie?Jak tak,to wyślę Ci adres na PW. Ech kochane...miałam wczoraj wypadek.Jechałam audi mojego TŻta i babka mi wyjechała,wymusiła pierwszeństwo.Dobrze,że to był moment jak już zwalniałam,bo jakbym wtedy dalej jechała tak szybko jak wcześniej to nie wiem... Audi ma skasowany cały bok z przodu po mojej stronie,straty podobno na około 4 tys... Dobrze,że nic pod maską sie nie stało (tak to póki co wygląda). Babeczka ma mniejsze straty w jakimś swoim starym Fordzie. Ogólnie nic nam się nie stało,ale byłam w ciężkim szoku,długo w ogóle się nie odzywałam ![]() ![]() A Baba dziwnie się zachowywała. Na początku się przyznawała,że jej wina,a potem cos zaczęła kręcić. Przyjechał jej mąż i syn to zaczęli nam wmawiać,że to nasza wina,a to my byliśmy na pierwszeństwie a ona się włączała do ruchu ( co zrobiła bardzo głupio bo z drogi skrętu w lewo zrobiła sobie włączającą do ruchu,ciągle miała kierunek w lewo a w ostatniej chwili dała w prawo, ja trąbiłam,ale ona podobno nic nie widziała ani nie słyszała). No to wezwaliśmy Policję i oczywiście orzekli,że to jej wina. Kazali nam dmuchać w Alkomat- mój pierwszy raz- mi wyszło 0. Ona podobno odmówiła dmuchania. Nie zdziwiłabym się,jeśli była wypita.Ale miałam straszne przeżycia. Potem jeszcze byliśmy w szpitalu.
#715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj TZ tez ma audice jego oczko w glowie i mam takiego stresa jak nim jezdze ze szok nawet jak jade jego Mamy samochodem takiego niemam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
O Boże. Stało się to czego bałam się najbardziej. Mój TŻ przeczytał to forum,zadzwonił do mnie i mi o tym powiedzial. O Boże co robić....
![]() O boze , o boże o boże
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2009-08-05 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji, czy wy kiedykolwiek zapytałyście swoich facetów KIEDY ? Kiedy ślub? Kiedy zaręczyny? itp.Albo sugerowałyście, że już najwyższy czas? Ale szczerze.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Potem w szpitalu spotkałam mojego byłego" adoratora "( jest ratownikiem medycznym) i nas zaprowadził na tomografię i dzwonił do kolegi Policjanta po informacje o tej babce, a potem do jakiegoś adwokata odnośnie tego,czy przysługuje nam Fundusz Gwarancyjny. I powiedział do tego adwokata,że my już jesteśmy prawie jak małżeństwo. A mój M. jak byliśmy sami mi powiedział,że bardzo by chciał,żebyśmy już byli małżeństwem ( wiem,że ogranicza Nas tylko kasa ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- I co powiedział?
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o matko! co Ci powiedział ? AAAAAAAAAA!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ci powiedzial?to zle ze przeczytal?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.