![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pierścionek nie spodobał się narzeczonej - co teraz?
czesc bidoku! hehe tos wyszedl na oswiadczynach
![]() i uwaga do wizazystek- on ja kocha, wiec latwo powiedziec, olej, laska jest pusta... po co tak drastycznie?? zabierz pierscionek, zapros na kolacje, odwolaj zareczyny, ale nie wasz zwiazek,spytaj co dla niej wazne... moze przestraszy sie ze cie straci..tylko wiesz? mnie dziwi jedno w tym wszystkim- napisales, ze zdziwilo cie ze nic sie nie dolozyla do chaty... no ale jak mogliscie nie gada o tym???? chata to nie klocki lego, ze masz ochote i kupujesz i nie pyatsz kto sie dolozy...chata to wslna przyszlosc- wiec jak do cholery mogliscie nie gadac o pieniadzach? znacie sie od miesiaca czy co>??? tego tylko nie rozumiem.... ps. i powodzenia of kors... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
współczuję, na prawdę straszna materialistka z niej, a to, że słucha koleżanek to już w ogóle masakra
![]() ![]() ale skoro mimo tej akcji jest Wam dobrze, to nie zrywaj z nią bo to nie o to chodzi olliczka wizażanek nie wizażystek ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-13 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
i jeszcze jedno, jestem tu nowa- skad ten skrot TZ ???? blagam powiedzcie.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
TŻ - Towarzysz Życia czyli facet na bardzo poważnie
![]() Ja też nie mówię: rzuć ją, bo przecież za coś ją kocha. Ale zerwałabym zaręczyny i powiedziała: słuchaj, przemyśl na poważnie, czy NAPRAWDĘ chcesz być ze mną, czy mój portfel Ci wystarczy ![]()
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
A jeżeli dla niej zerwanie zaręczyn będzie równoznaczne z końcem związku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Pierścionek bardzo ładny, a dziewczyna niewychowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
ja bym "się załamała". w przenośni, bo dosłownie to pewnie zaczęłabym rzucać czym popadnie. pierścionek śliczny, facet oddany a lafirynda takie fochy stroi? za tani? to niech sobie sama lepszy kupi. jak można w ogóle coś takiego wymyślić? pierścionek za co najmniej 3 tysie? jakim cudem w kwestię zaręczyn wchodzi w ogóle jakieś "co najmniej"?
![]() pardon jeśli uraziłam Pioter28, ale tak myślę o twojej "narzeczonej"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Współczuję Ci, Pioter28. Pierścionek jest piękny, sama bym chętnie taki nosiła i wszystkim się chwaliła, że to od mojego narzeczonego. Widać, że jesteś człowiekiem rozsądnym, a ta Twoja narzeczona... no cóż, dziewczyny napisały już dużo powyżej, jaka jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Piotr moze zaproponujesz jej zwrot pierscionka, w sensie ze jesli nie podoba jej sie Twój wybor to moze Ci go oddac, bo nie chcesz zeby nosila go na sile. Moze wtedy przemysli sytuacje. Rozumiem ze ją kochasz, ale wiedz również że nie warto zawsze ustepować, zauważ że im bardziej TY nalegasz na spotkanie, rozmowę, im bardziej jestes miły tym bardziej ona strzela fochy.
P.S dostalam podobny i go ubóstwiam ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia!!
![]() |
![]() |
#101 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wytłumacz jej, że tak nie jest. Powiedz, że ostatnie wydarzenia nie były dla Ciebie łatwe i potrzebujesz czasu. I przy okazji dasz go jej, by się zastanowiła, czy ważny jesteś dla niej Ty, czy Twoje pieniądze.
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona jest szczesciara ogromna szczesciara , poniewaz jest bardzo kochana. Oby sie Wam dobrze ulozylo Porozmawiaj z nia spokojnie, zapytaj co jest dla niej wazniejsze cena pierscionka zareczynowego czy sam gest oswiadczyn. Czy dla niej w zyciu licza sie brylanty, orginalne meble i drogie mieszkanie w nowym bloku? Milosc taka nie jest, jesli sie kogos kocha i chce sie z nim byc do konca zycia nie wazne jest czy w biedzie czy w dostatku. Pierscionek z brylanem jest takim samym wyrazem uczucia nawet jak pierscionek z cyrkonia czy nawet plastikowy z kwiatkiem. Nie liczy sie przedmiot otrzymany ale wypowiedziane slowa przy tym gescie!! W zyciu nie zawsze jets kolorowo, jdnego dnia mamy prace i pieniadze innego dnia ja tracimy i jestesmy splukani do zera ale uczucia sie nie zmieniaja. Jesli dwie osoby sie kochaja nie wazne sa zeczy materialne waze jest szczescie, milosc, zdrowie. W zyciu trzeba sie wspierac! Niektorzy ciesza sie z kazdego m2, z polnych kwiatow, czekoladek, z usmiechu, slonca, ze wspomnien, z razem upieczonych babeczek nawet tych spalonych szkoda ze tych osob jest coraz mniej a coraz wiecej tych co wszystko chca robic na pokaz, nie wkladajac w to ani grama uczucia. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Twoja dziewczyna jest szczesciara, bo jest bardzo kochana, myslisz o niej powaznie. Oby Wam sie ulozylo ![]() ![]() Edytowane przez ewelline Czas edycji: 2009-08-13 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jesteś pewien, że jak Ci pokazywała ten pierścionek to chciała, żebyś właśnie z takim się jej oświadczył? Może jej się ot po prostu podobał, ale swój ideał zaręczynowy ma inny i pokazuje Ci inne pierścionki, żebyś wiedział jaki ma gust, ale żeby nie dostała dokładnie tego który wskazała, bo jednak chciałaby mieć element niespodzianki? Sorry jeśli się wtrąciłam w dyskusję jeśli już zeszliście stricte z tego tematu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Skoro pierscionek podobal jej sie wczesniej napewno jej sie nadal podoba, a ze wolalaby inny no kurcze blade!! Niech sie cieszy ze nie kupil cos kompletnie odmiennego jej gustowi!!
Ja np nie znosze zoltego zlota, ale nawet jakbym dostala z zoltego zlota pierscionek na zareczyny skakalabym do nieba z radosci!! ( ja dostalam z bialego zlota i skacze do dzis z radosci jak na niego patrze) bo tu nie chodzi o pierscionek a o slowa o deklarace mezczyzny, ze jest sie ta jedyna ta na cale zycie!! To piekne jest i jak mozna cos tak pieknego posoc???!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam niezupełnie taki pierścionek o jakim marzyłam, ale nie będę przez to focha strzelać bo tak czy owak chcę być z moim TŻ. Gdybym dostała z żółtego złota i z kolorowym oczkiem, to by mi się nie podobał i gdyby ktoś pytał czy mi się podoba, to bym szczerze powiedziała, że nie. Ale to by nie zmieniło faktu, że kocham swojego TŻ i chcę z nim spędzić resztę życia. Pierścionek to przecież tylko taki symbol. Najważniejsza jest chęć bycia ze sobą już zawsze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Owszem mozna przyznac szczerze ze nie podoba sie za bardzo , ale argument "za tanio wyglada" nie jest zrozumialy dla mnie.
Moze jakby moj TZ kupil mi zolty z rubinem i nie wiadomo czym jeszcze to nie mialabym zadowolonej miny ale jesli mialabym mu to mowic zrobilabym to delikatnie i to bardzo. Dla faceta to jest duze wyzwanie wybrac pierscionek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawe w takim razie co sądzi o moim TŻcie, który kupił mi pierścionek za 350zł ![]() Co do mieszkania, jakbyś się zdecydował ją poślubić nie przepisuj na was oboje, lepiej jeśli zoostanie na tym, że ty jesteś właścicielem ![]() PS. Nie rozumiem jak w takich sytuacjach kolesie mogą mówić, że kochają takie panny ![]() ![]()
Nie palę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-08-14 o 01:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
szczerze ci wspolczuje ale dziewczyny maja racje.
sprobuj isc do niej i poweidziec jej prosto z mostu - chcesz byc ze mnom bo mnie kochasz ? czy dlatego ze "mam kase" na ktora notabene ciezko pracuje? bo jezeli z milosci to cena pierscionka nie powinna iec znaczenia. powiedz jej ze zrobila ci wielka przykrosc, ze cie zranila - moze to cos pomoze ??
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Całą noc nie spałem i myślałem, co mam zrobić. I macie rację, pójdę dzisiaj do niej i powiem, żeby mi oddała ten pierścionek, skoro nie podoba się jej. Ale uprzedzę ją też, że innego nie dostanie. No i powiem jej co czuję... Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie. Jak tak was czytam to jest mi łatwiej z tą cała sytuacją. Bo w sumie nie mam z kim o tym tak szczerze pogadać. Trzymajcie za mnie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Trzymamy mocno!
![]() Wierzę, że jest jeszcze szansa, że się Wam ułoży. Ale pewne sprawy trzeba wyjaśnić.
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
pewnie ze bedziemy trzymac
![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Boziu co za prostaczka
![]() Koleś jest niesamowity a ona takie fochy. ![]() Powinieneś się bardzo poważnie zastanowić czy chcesz być z laską,która jak podejrzewam po ślubie rzuci pracę i będzie chciała tylko leżeć i pachniec. Tak to wygląda moim zdaniem,ponieważ skoro ona wymaga żebyś Ty za wszystko płacił i nie dorzuca się do niczego i jeszcze foszy się bo pierścionek za tani ![]() Nigdy nie wybaczyłabym już za pierwszym razem.
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Jak pierścinek jest drogi, to jak narzeczony coś zrobi brzydkiego albo rzuci z innego powodu, to go można sprzedać i pojechać za to na wakacje, na któych się zapomina o zdrajcy
![]() Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powtarzam- głupia dziewczyna! ale zastanawiające jest - czy koleżanka twojej narzeczonej(?) kupowała swojej dziewczynie pierścionek, że się tak świetnie zna? ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
swietna decyzja... najlepsza jest szczera rozmowa.
daj znac jak poszlo. ![]()
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może tak jak dziewczyny pisały, nie o pierścionek Jej chodziło?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna jest rozpieszczona, kapryśna i niedojrzała. I nie mówie, ze ma się zgadzać na wszystko. Ale argument, ze wygląda za tanio. Kurde to po co jej ten pierścionek, zeby się chwalić koleżanką, ze kosztował ileśtam tysiaków? Moj kosztował troszkę ponad trzysta złotych. Nie ma żadnyh brylantów itd. Małe fioletowe oczko i kilka cyrkoni. Tez z początku mi się nie podobał, ale TZ wybrał go sam, najlepiej jak potrafił i teraz niezamieniłabym go na żaden inny. Bo kupił go z myślą o mnie i jest symbolem. Ja bym jej wylała kubeł zimnej wody. Niech poczuje, ze może Cie stracić. A nad małżeństwem się zastanów. Co będzie po ślubie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.