|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Na to wyglada, ze byl ). Dziolszka kazdemu bebni, ze jest po nieskonczonych studiach medycznych albo, ze w Anglii byla menadzerem i szkolila ludzi w firmach a tak naprawde moj obecny TZ ja utrzymywal i znalazl jej prace bo ona sama nic nie umiala. Nie rozumiem po co tylko gadac takie glupoty i wypisywac do mnie takie teksty, ze sily opuszczaja czlowieka. Jakis czas temu napisala mi, ze nadal spotyka sie z moim TZ i spotykala nawet jak juz byl ze mna, i ze swietnie sie dogaduja, chodza na spacerki itp. Ja raczej takich tekstow do partnerki mojego bylego szczegolnie bedacej w ciazy nawet bym nie napisala gdyby byla to prawda, zeby jej nie denerwowac, ale ja to widocznie bawi, wie ze ja oczekuje dziecka i moze zyczy mi jak najgorzej bo sama o mnie nienajlepiej sie wyraza od samego poczatku mimo, ze ja okazalam jej dosc serca i bylam dluzszy czas wyrozumiala starajac sie tlumaczyc jej zachowanie, dopoki jej nie poznalam a i ostrzegano mnie przed jej paskudnym charakterem i czynami do, ktorych jest zdolna.
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ze swoim prawie 2 lata więc nie dużo a on chodził z samymi laseczkami opakonymi brunetkami cos w stylu nicole z pussycat dolls tyle że max.3 miesiące a ja bylam tleniona blondyną i do dziś usilnie twierdzi że nie widzi świata poza mną, że jestem piękna itd. A mi się wydaje że jego byłe były o wiele ładniejsze (może to kwestia gustu ale) miały zazwyczaj niebieskie lub zielone oczy, długie czarne wlosy i były po prostu....mniam. I zawsze dogaduje mojemu Tż: mmmm jaka fajna dupeczka idzie, jaka czekoladka itp. I on wtedy zamyka oczy żeby mi pokazac że jest twardy i na nie nie patrzy (przynajmniej się stara). Prawda że slodziak?
|
#423 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.Chociaz twoj prawi ci komplementy . Chyba ja tez musze wzrokiem cielaka "pozerac" pieknych mezczyzn .
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest strasznie zazdrosny jak zerkam na innych ale mnie to kręci
a najbardziej podoba mi się mina jaką robi gdy opowiadam mu o takim jednym Panu od WFu wtedy mam ochotę się na niego rzucić. Przepraszam ale mam dzisiaj taki świński dzień
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
wzrok mi sie pogorszył....zapomnialam ubrac teraz okularów i juz nic nie widzialam co piszecie
a zawsze bez okularów dawalam rade, tylko jak dłuzszy czas ich nie mialam to mnie oczy bolały....
|
#426 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
JA DOPIERO NADRABIAM TRZECIĄ CZĘŚĆ LITOŚĆI KOBIETKI ^^
Cytat:
Cytat:
ale w sumie to olalałam i nie psułam sobie krwi, bo kto uwierzy że 15latka dała by rade przykuć 20 latka i bić? Ja nie komentowałam, oni napsuli sobie krwi, wyszłam na + z nowym fajniejszym chłopakiem Cytat:
Horoskop pewnie taki przeczytał nie no Czasem tak jest, tez tak miałam umawiałam się z jednym typem faceta, potem jakoś trochę dojrzałam, zmienił mi się gust i dwa razy trafiłam całkiem nieźle ^^Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a tak to zaufana fryzjerka
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-08-20 o 18:32 |
||||||
|
|
|
#427 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
troche jestem zła....TZ siedzi jeszcze w pracy (pracuje do 18), mielismy dzis jechac na zakupy jak wróci, ale widac wszystko sie przeciąga. Jakbym wiedziala nalozylabym olej, albo szybciej umyla wlosy....
|
#429 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Nerchie;13820683]JA DOPIERO NADRABIAM TRZECIĄ CZĘŚĆ LITOŚĆI KOBIETKI ^^
Nie rozumiem, po co wygadywać takie bzdury, liczy że jesteś furiatką i rzucisz TŻta bo ona tak napisała? Nie rozumiem takich zachowań. Kurde :p trochę nieprzyjemnie czytać takie rzeczy o wyglądzie zwłaszcza, bo na to się wpływu nie ma, w sumie sobie wyobrażam, że aktualne dziewczyny moich byłych mnie tak obgadują. Tym bardziej, że mówią mi, że mam męskie, ostre rysy, agresywne zachowanie kapeczkę, no i bycie brudasem za sobą. Osobiście nigdy nie miałam zatargów z ex dziewczynami, one ze mną też nie, bywały lepsze, ładniejsze odemnie itd, bywali też takie, co szum w miasto puszczały i do tego chodzą ploty, że przykuwam 20 latków do łóżka i ich bije -> kochane aktualne ex ale w sumie to olalałam i nie psułam sobie krwi, bo kto uwierzy że 15latka dała by rade przykuć 20 latka i bić? Ja nie komentowałam, oni napsuli sobie krwi, wyszłam na + z nowym fajniejszym chłopakiem Spoko gdybys to tej pannie powiedziala prosto w twarz to ona stwierdzilaby, ze jej poprostu urody zazdroscisz . . Wiesz gdyby byla to madra i ulozona osoba mimo swojej urody to bym ja wspominala dobrze, i dobrze mowilabym o niej nawet na tym watku. Ta wariatka wczesniej pisala mi, ze jest w ciazy z moim TZ i maja zamiar brac slub bo on ja kocha a ja lepiej, zebym sie usunela jezeli nie chce spotkac sie z nia osobiscie, oczywiscie zaprosilam ja ale panna nie zjawila sie .---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Tak od rana do 18.00? Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-08-20 o 18:46 |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
od 10.00 dzis.....
teraz mnie troche nakręciłysmy ex TZ bo on wlasnie ze swoją ex pracuje (przypadek).... umylam wlosy, nalozylam Lorysa i heja. Skoro JESZCZE nie wyjechal (godzine zajmuje mu powrót) to bedzie najwczesniej o 20 (jak nie bedzie korkow)... odechcialo mi sie jechac gdziekolwiek
|
#431 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale jestem głupia![]() doładowałam sobie konto w promocji i źle wpisałam numer i nie dostane promocyjnej kasy ![]() ![]() ![]() : mad:ale mam doła przez taką głupote
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie jak cos sie zmienia nagle, zwlaszcza jak mam dzien mycia włosów
Jakbym wiedziala ze tyle mu dzis zejdzie, umylabym znacznie wczesniej wlosy i miala czas aby je "wypiescic"....a teraz hm....przyjedzie o 20, zje obiad bedzie, pozmywa bedzie 20.45 to ja juz bardziej szykuje sie do snu, niz mam ochote jezdzic po marketach ![]() przyznaje tez ze im blizej weekendu, tym bardziej jestem zla ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
ojej
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerchie tacy glupi :P Dzwonie z 6 razy zeby cos zrobili a oni nic... Debile jednym slowem...
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień mycia włosów....![]() czy nie tylko ja ikładam sobie plan tygodnia (zwłaszcza w wakacje) biorąc pod uwagę głównie dni mycia włosów?? no bo jak sie umawiam z koleżankami to zazwyczaj tylko w takie dni tygodnia kiedy mam śliczne włoski po myciu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprytne posuniecie
|
#437 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to jest tak że dwie osoby muszą sie wskazać i doładować konto...
na głównym mam ale na promocyjne nie ma szans. Pisałam nawet do tego numeru ale napisał że nie doładuje sobie![]() a pomyliłam jedną głupą cyferkę, bo miałam wpisać numer siostry...
|
#440 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam nowe zdjęcia mo-herów
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1550
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Krzywo Cie obciela :P A powiedz w miesiac ci tak wloski urosly? Co stosujesz? ladnie Ci sie wloski swieca
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Mona umieram z zazdrosci włoski cudneeeee !!!!
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() od razu miałam takie wrażenie ale dopiero teraz mi Mama zrobiła zdjęcia i taka zła jestem. Żeby chociaż to było V, a to z boku tak ale miesiąc temu obcięłam kilka cm. Nastawiam się bardziej na pielęgnację, odżywianie i zagęszczenie niż przyspieszanie porostu ![]() Magdzia, Ty cwaniaro akurat masz czego zazdrościć jak masz ładniejsze
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:51 |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Masz taką asymerie teraz.
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, asymetrię niepożądaną
sama sobie tego nie naprawię, czyli muszę znów tam iść i znów zapłacić 40zł. Zastanawiam się czy nie zrobiła tego specjalnie stara, doświadczona fryzjerka, polecana i w ogóle, i taką szopkę mi na głowie odwaliła. Na reklamację już za późno niestety
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no do tej fryzjerki już się nie wybieraj. Mi też raz jedna troche krzywo zrobiła i poprawiałam w domu.
|
|
#449 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Za wyrownanie powinni wziac mnie chyba tym bardziej, ze sknocono ci fryz i masz prawo reklamowac.
|
||
|
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
madzienka79 blyszcza ale mozna zawsze zapytac i co innego znalezc :P Ja taki cwaniak jestem
Co do koloru to zafarbowalam na taki jaki mam naturalny bo mnie denerwowala roznica w odroscie, teraz juz wracam do swoich wloskow
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

). Dziolszka kazdemu bebni, ze jest po nieskonczonych studiach medycznych albo, ze w Anglii byla menadzerem i szkolila ludzi w firmach a tak naprawde moj obecny TZ ja utrzymywal i znalazl jej prace bo ona sama nic nie umiala. Nie rozumiem po co tylko gadac takie glupoty i wypisywac do mnie takie teksty, ze sily opuszczaja czlowieka. Jakis czas temu napisala mi, ze nadal spotyka sie z moim TZ i spotykala nawet jak juz byl ze mna, i ze swietnie sie dogaduja, chodza na spacerki itp. Ja raczej takich tekstow do partnerki mojego bylego szczegolnie bedacej w ciazy nawet bym nie napisala gdyby byla to prawda, zeby jej nie denerwowac, ale ja to widocznie bawi, wie ze ja oczekuje dziecka i moze zyczy mi jak najgorzej bo sama o mnie nienajlepiej sie wyraza od samego poczatku mimo, ze ja okazalam jej dosc serca i bylam dluzszy czas wyrozumiala starajac sie tlumaczyc jej zachowanie, dopoki jej nie poznalam a i ostrzegano mnie przed jej paskudnym charakterem i czynami do, ktorych jest zdolna.

a najbardziej podoba mi się mina jaką robi gdy opowiadam mu o takim jednym Panu od WFu
a zawsze bez okularów dawalam rade, tylko jak dłuzszy czas ich nie mialam to mnie oczy bolały....

tym bardziej, ze sknocono ci fryz i masz prawo reklamowac.