Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 16:27   #421
madzienka79
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
może masz rację, ale przecież Twój Tż nie był z nią z litości...W moich oczach dyskredytuje ją futro

Mowa o futrze dotyczyla Ex dziewczyny obecnego partnera weegirl.
Na to wyglada, ze byl). Dziolszka kazdemu bebni, ze jest po nieskonczonych studiach medycznych albo, ze w Anglii byla menadzerem i szkolila ludzi w firmach a tak naprawde moj obecny TZ ja utrzymywal i znalazl jej prace bo ona sama nic nie umiala. Nie rozumiem po co tylko gadac takie glupoty i wypisywac do mnie takie teksty, ze sily opuszczaja czlowieka. Jakis czas temu napisala mi, ze nadal spotyka sie z moim TZ i spotykala nawet jak juz byl ze mna, i ze swietnie sie dogaduja, chodza na spacerki itp. Ja raczej takich tekstow do partnerki mojego bylego szczegolnie bedacej w ciazy nawet bym nie napisala gdyby byla to prawda, zeby jej nie denerwowac, ale ja to widocznie bawi, wie ze ja oczekuje dziecka i moze zyczy mi jak najgorzej bo sama o mnie nienajlepiej sie wyraza od samego poczatku mimo, ze ja okazalam jej dosc serca i bylam dluzszy czas wyrozumiala starajac sie tlumaczyc jej zachowanie, dopoki jej nie poznalam a i ostrzegano mnie przed jej paskudnym charakterem i czynami do, ktorych jest zdolna.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 16:48   #422
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja jestem ze swoim prawie 2 lata więc nie dużo a on chodził z samymi laseczkami opakonymi brunetkami cos w stylu nicole z pussycat dolls tyle że max.3 miesiące a ja bylam tleniona blondyną i do dziś usilnie twierdzi że nie widzi świata poza mną, że jestem piękna itd. A mi się wydaje że jego byłe były o wiele ładniejsze (może to kwestia gustu ale) miały zazwyczaj niebieskie lub zielone oczy, długie czarne wlosy i były po prostu....mniam. I zawsze dogaduje mojemu Tż: mmmm jaka fajna dupeczka idzie, jaka czekoladka itp. I on wtedy zamyka oczy żeby mi pokazac że jest twardy i na nie nie patrzy (przynajmniej się stara). Prawda że slodziak?
Stary 2009-08-20, 17:14   #423
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ja jestem ze swoim prawie 2 lata więc nie dużo a on chodził z samymi laseczkami opakonymi brunetkami cos w stylu nicole z pussycat dolls tyle że max.3 miesiące a ja bylam tleniona blondyną i do dziś usilnie twierdzi że nie widzi świata poza mną, że jestem piękna itd. A mi się wydaje że jego byłe były o wiele ładniejsze (może to kwestia gustu ale) miały zazwyczaj niebieskie lub zielone oczy, długie czarne wlosy i były po prostu....mniam. I zawsze dogaduje mojemu Tż: mmmm jaka fajna dupeczka idzie, jaka czekoladka itp. I on wtedy zamyka oczy żeby mi pokazac że jest twardy i na nie nie patrzy (przynajmniej się stara). Prawda że slodziak?
Ja mojemu nie musze zwracac nawet w zartach takiej uwagi bo zanim ja zauwaze taka panne on juz "przeleci" wzrokiem za nastepna.
Chociaz twoj prawi ci komplementy.
Chyba ja tez musze wzrokiem cielaka "pozerac" pieknych mezczyzn.
Stary 2009-08-20, 17:23   #424
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Mój jest strasznie zazdrosny jak zerkam na innych ale mnie to kręci a najbardziej podoba mi się mina jaką robi gdy opowiadam mu o takim jednym Panu od WFu wtedy mam ochotę się na niego rzucić. Przepraszam ale mam dzisiaj taki świński dzień
Stary 2009-08-20, 17:25   #425
motylek1007
Zakorzenienie

wzrok mi sie pogorszył....zapomnialam ubrac teraz okularów i juz nic nie widzialam co piszecie a zawsze bez okularów dawalam rade, tylko jak dłuzszy czas ich nie mialam to mnie oczy bolały....

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 17:28   #426
Nerchie
Zakorzenienie

JA DOPIERO NADRABIAM TRZECIĄ CZĘŚĆ LITOŚĆI KOBIETKI ^^

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Mowa o futrze dotyczyla Ex dziewczyny obecnego partnera weegirl.
Na to wyglada, ze byl). Dziolszka kazdemu bebni, ze jest po nieskonczonych studiach medycznych albo, ze w Anglii byla menadzerem i szkolila ludzi w firmach a tak naprawde moj obecny TZ ja utrzymywal i znalazl jej prace bo ona sama nic nie umiala. Nie rozumiem po co tylko gadac takie glupoty i wypisywac do mnie takie teksty, ze sily opuszczaja czlowieka. Jakis czas temu napisala mi, ze nadal spotyka sie z moim TZ i spotykala nawet jak juz byl ze mna, i ze swietnie sie dogaduja, chodza na spacerki itp. Ja raczej takich tekstow do partnerki mojego bylego szczegolnie bedacej w ciazy nawet bym nie napisala gdyby byla to prawda, zeby jej nie denerwowac, ale ja to widocznie bawi, wie ze ja oczekuje dziecka i moze zyczy mi jak najgorzej bo sama o mnie nienajlepiej sie wyraza od samego poczatku mimo, ze ja okazalam jej dosc serca i bylam dluzszy czas wyrozumiala starajac sie tlumaczyc jej zachowanie, dopoki jej nie poznalam a i ostrzegano mnie przed jej paskudnym charakterem i czynami do, ktorych jest zdolna.
Nie rozumiem, po co wygadywać takie bzdury, liczy że jesteś furiatką i rzucisz TŻta bo ona tak napisała? Nie rozumiem takich zachowań.

Cytat:
A moze to bylo futro a moze Maybelline. podaje ci reke, moj pan co jakis czas czyta moje posty na Wizaz, ale co mi tam powiedziec prawde. Jak patrze na zdjecia jego bylej dziewczyny czy co to tam bylo, to najpierw smiac mi sie chce z tego a pozniej zastanawiam sie w jakim akcie desperacji musial juz byc, ze zyl z taka paskuda przez trzy lata. Tu sie nie obgaduje ale dziewczyna ma taki drazniacy, meski typ urody, sylwetke meska, ze moje dziecko jak zobaczylo ja na zdjeciu to zapytalo sie: mamo a co tu robi ten facet obok twojego chlopaka. To nic bo charakter ma gorszy niz wyglad, poprostu tluklabym mlotkiem jak schabowego. Na dodatek co jakis czas psuje mi dziewucha krew i musze jej litanie slow posylac. Jest tak bezczelna w gadce i glupia, ze historia a najbardziej wkurza mnie, ze klamie i lze, ze ona nic nie robi tylko to ja sie jej czepiam. I tez sie zastanawiam dlaczego moj TZ ma jej zdjecia w ukrytych folderach i wystawia gdzies tam na "Flikerze" bo mimo obrobki na Fotoshopie to panna wyglada tak jakby dostala patelnia w twarz jeszcze w kolysce. weegirl domyslam sie co czujesz w takich momentach. U mnie czasy romantyzmu juz dawno minely i znowu nadeszlo sredniowiecze.
Kurde :p trochę nieprzyjemnie czytać takie rzeczy o wyglądzie zwłaszcza, bo na to się wpływu nie ma, w sumie sobie wyobrażam, że aktualne dziewczyny moich byłych mnie tak obgadują. Tym bardziej, że mówią mi, że mam męskie, ostre rysy, agresywne zachowanie kapeczkę, no i bycie brudasem za sobą. Osobiście nigdy nie miałam zatargów z ex dziewczynami, one ze mną też nie, bywały lepsze, ładniejsze odemnie itd, bywali też takie, co szum w miasto puszczały i do tego chodzą ploty, że przykuwam 20 latków do łóżka i ich bije -> kochane aktualne ex ale w sumie to olalałam i nie psułam sobie krwi, bo kto uwierzy że 15latka dała by rade przykuć 20 latka i bić? Ja nie komentowałam, oni napsuli sobie krwi, wyszłam na + z nowym fajniejszym chłopakiem

Cytat:
Słodziak, może po prostu związki z takimi czekoladkami mi się nie udawały, złamał stereotyp i teraz będzie dobrze? Horoskop pewnie taki przeczytał nie no Czasem tak jest, tez tak miałam umawiałam się z jednym typem faceta, potem jakoś trochę dojrzałam, zmienił mi się gust i dwa razy trafiłam całkiem nieźle ^^

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Eh... co za dzien. Ja jestem po walkach telefonicznych z dostawcami pradu,gazu,bankiem itd... Sobie chyba zaraz w leb strzele :P Same debile chyba tam pracuja...
Tacy głupi, czy tak bardzo nie chcą pomóc?

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dzisiejszy dzień świetnie mi się zaczął Jem sobie w spokoju śniadanie, aż tu nagle mama krzyczy:"Ola, paczka do Ciebie!". Zdziwiłam się, bo ostatnio nic nie zamawiałam, ale idę, podpisuję odbiór u listonoszki i szybko otwieram paczkę. Okazało się, że mój chrzestny miał kaprys kupienia mi dwóch książek z naszej ukochanej serii Jak to powiedział, kupił mi je z okazji utrzymania porządku w pokoju do końca roku
Jakbym chciała aby moja rodzina miała takie kaprysy. A tu jeszcze kase pożyczają, bo na Białystok na coś tam chcą jechać...

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dziewczyny dzwonilam do mojej fryzjerki zeby umówic sie na podcięcie koncówek, ale nie ma jej, bedzie we wrzesniu dopiero. Nie wiem teraz czy to znak ze mam ich nie podcinać i czy mam ryzykowac w innym miejscu
\.
Nie ścinaj, ten miesiąc cię nie zbawi a tak to zaufana fryzjerka

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-08-20 o 17:32
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 17:33   #427
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Mój jest strasznie zazdrosny jak zerkam na innych ale mnie to kręci a najbardziej podoba mi się mina jaką robi gdy opowiadam mu o takim jednym Panu od WFu wtedy mam ochotę się na niego rzucić. Przepraszam ale mam dzisiaj taki świński dzień
Glodnemu chleb na mysli
Stary 2009-08-20, 17:39   #428
motylek1007
Zakorzenienie

troche jestem zła....TZ siedzi jeszcze w pracy (pracuje do 18), mielismy dzis jechac na zakupy jak wróci, ale widac wszystko sie przeciąga. Jakbym wiedziala nalozylabym olej, albo szybciej umyla wlosy....

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 17:47   #429
madzienka79
BAN stały

[QUOTE=Nerchie;13820683]JA DOPIERO NADRABIAM TRZECIĄ CZĘŚĆ LITOŚĆI KOBIETKI ^^

Nie rozumiem, po co wygadywać takie bzdury, liczy że jesteś furiatką i rzucisz TŻta bo ona tak napisała? Nie rozumiem takich zachowań.

Kurde :p trochę nieprzyjemnie czytać takie rzeczy o wyglądzie zwłaszcza, bo na to się wpływu nie ma, w sumie sobie wyobrażam, że aktualne dziewczyny moich byłych mnie tak obgadują. Tym bardziej, że mówią mi, że mam męskie, ostre rysy, agresywne zachowanie kapeczkę, no i bycie brudasem za sobą. Osobiście nigdy nie miałam zatargów z ex dziewczynami, one ze mną też nie, bywały lepsze, ładniejsze odemnie itd, bywali też takie, co szum w miasto puszczały i do tego chodzą ploty, że przykuwam 20 latków do łóżka i ich bije -> kochane aktualne ex ale w sumie to olalałam i nie psułam sobie krwi, bo kto uwierzy że 15latka dała by rade przykuć 20 latka i bić? Ja nie komentowałam, oni napsuli sobie krwi, wyszłam na + z nowym fajniejszym chłopakiem

Spoko gdybys to tej pannie powiedziala prosto w twarz to ona stwierdzilaby, ze jej poprostu urody zazdroscisz. . Wiesz gdyby byla to madra i ulozona osoba mimo swojej urody to bym ja wspominala dobrze, i dobrze mowilabym o niej nawet na tym watku. Ta wariatka wczesniej pisala mi, ze jest w ciazy z moim TZ i maja zamiar brac slub bo on ja kocha a ja lepiej, zebym sie usunela jezeli nie chce spotkac sie z nia osobiscie, oczywiscie zaprosilam ja ale panna nie zjawila sie.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
troche jestem zła....TZ siedzi jeszcze w pracy (pracuje do 18), mielismy dzis jechac na zakupy jak wróci, ale widac wszystko sie przeciąga. Jakbym wiedziala nalozylabym olej, albo szybciej umyla wlosy....
Tak od rana do 18.00?

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-08-20 o 17:46
Stary 2009-08-20, 17:51   #430
motylek1007
Zakorzenienie

od 10.00 dzis.....
teraz mnie troche nakręciłysmy ex TZ bo on wlasnie ze swoją ex pracuje (przypadek)....
umylam wlosy, nalozylam Lorysa i heja. Skoro JESZCZE nie wyjechal (godzine zajmuje mu powrót) to bedzie najwczesniej o 20 (jak nie bedzie korkow)...
odechcialo mi sie jechac gdziekolwiek

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 18:01   #431
madzienka79
BAN stały

Cytat:
od 10.00 dzis.....
teraz mnie troche nakręciłysmy ex TZ bo on wlasnie ze swoją ex pracuje (przypadek)....
umylam wlosy, nalozylam Lorysa i heja. Skoro JESZCZE nie wyjechal (godzine zajmuje mu powrót) to bedzie najwczesniej o 20 (jak nie bedzie korkow)...
odechcialo mi sie jechac gdziekolwiek
Dlaczego? To przez to, ze nie nalozylas olejku na wlosy za ten czas?
Stary 2009-08-20, 18:04   #432
Smerfetkaa
Zakorzenienie

ale jestem głupia
doładowałam sobie konto w promocji i źle wpisałam numer i nie dostane promocyjnej kasy: mad:
ale mam doła przez taką głupote
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:06   #433
motylek1007
Zakorzenienie

nie lubie jak cos sie zmienia nagle, zwlaszcza jak mam dzien mycia włosów Jakbym wiedziala ze tyle mu dzis zejdzie, umylabym znacznie wczesniej wlosy i miala czas aby je "wypiescic"....
a teraz hm....przyjedzie o 20, zje obiad bedzie, pozmywa bedzie 20.45 to ja juz bardziej szykuje sie do snu, niz mam ochote jezdzic po marketach
przyznaje tez ze im blizej weekendu, tym bardziej jestem zla

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ale jestem głupia
doładowałam sobie konto w promocji i źle wpisałam numer i nie dostane promocyjnej kasy: mad:

ojej

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 18:09   #434
Anariel
Wtajemniczenie

Nerchie tacy glupi :P Dzwonie z 6 razy zeby cos zrobili a oni nic... Debile jednym slowem...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:09   #435
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie jak cos sie zmienia nagle, zwlaszcza jak mam dzien mycia włosów Jakbym wiedziala ze tyle mu dzis zejdzie, umylabym znacznie wczesniej wlosy i miala czas aby je "wypiescic"....
a teraz hm....przyjedzie o 20, zje obiad bedzie, pozmywa bedzie 20.45 to ja juz bardziej szykuje sie do snu, niz mam ochote jezdzic po marketach
przyznaje tez ze im blizej weekendu, tym bardziej jestem zla

ojej
dzień mycia włosów....
czy nie tylko ja ikładam sobie plan tygodnia (zwłaszcza w wakacje) biorąc pod uwagę głównie dni mycia włosów??
no bo jak sie umawiam z koleżankami to zazwyczaj tylko w takie dni tygodnia kiedy mam śliczne włoski po myciu:bun ia:
Stary 2009-08-20, 18:11   #436
Anariel
Wtajemniczenie

Sprytne posuniecie

Stary 2009-08-20, 18:20   #437
madzienka79
BAN stały

Cytat:
ale jestem głupia
Jezeli doladowalas komus innemu to zrobilas mu niezly prezent.
Stary 2009-08-20, 18:20   #438
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
czy nie tylko ja ikładam sobie plan tygodnia (zwłaszcza w wakacje) biorąc pod uwagę głównie dni mycia włosów??
jest nas więcej

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 18:24   #439
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jezeli doladowalas komus innemu to zrobilas mu niezly prezent.
nie, to jest tak że dwie osoby muszą sie wskazać i doładować konto...
na głównym mam ale na promocyjne nie ma szans.
Pisałam nawet do tego numeru ale napisał że nie doładuje sobie
a pomyliłam jedną głupą cyferkę, bo miałam wpisać numer siostry...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 18:32   #440
madzienka79
BAN stały

Cytat:
nie, to jest tak że dwie osoby muszą sie wskazać i doładować konto...
na głównym mam ale na promocyjne nie ma szans.
Pisałam nawet do tego numeru ale napisał że nie doładuje sobie
a pomyliłam jedną głupą cyferkę, bo miałam wpisać numer siostry...
hmmmm
Stary 2009-08-20, 18:41   #441
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
dzień mycia włosów....
no bo jak sie umawiam z koleżankami to zazwyczaj tylko w takie dni tygodnia kiedy mam śliczne włoski po myciu:bun ia:
To samo robie ja juz mam plan do wrzęsnia ułozony

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:46   #442
mOna01
Zakorzenienie

Dodałam nowe zdjęcia mo-herów http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1550

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 18:48   #443
Anariel
Wtajemniczenie

Krzywo Cie obciela :P A powiedz w miesiac ci tak wloski urosly? Co stosujesz? ladnie Ci sie wloski swieca

Stary 2009-08-20, 18:48   #444
Magdzia94
Zakorzenienie

Mona umieram z zazdrosci włoski cudneeeee !!!!

Stary 2009-08-20, 18:50   #445
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Krzywo Cie obciela :P A powiedz w miesiac ci tak wloski urosly? Co stosujesz? ladnie Ci sie wloski swieca
Wiem od razu miałam takie wrażenie ale dopiero teraz mi Mama zrobiła zdjęcia i taka zła jestem. Żeby chociaż to było V, a to z boku tak W miesiąc nie, od stycznia zapuszczam ale miesiąc temu obcięłam kilka cm. Nastawiam się bardziej na pielęgnację, odżywianie i zagęszczenie niż przyspieszanie porostu

Magdzia, Ty cwaniaro akurat masz czego zazdrościć jak masz ładniejsze

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:51
Stary 2009-08-20, 18:51   #446
Magdzia94
Zakorzenienie

Masz taką asymerie teraz.

Stary 2009-08-20, 18:54   #447
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Masz taką asymerie teraz.
Niestety, asymetrię niepożądaną sama sobie tego nie naprawię, czyli muszę znów tam iść i znów zapłacić 40zł. Zastanawiam się czy nie zrobiła tego specjalnie stara, doświadczona fryzjerka, polecana i w ogóle, i taką szopkę mi na głowie odwaliła. Na reklamację już za późno niestety

Stary 2009-08-20, 18:56   #448
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
jakie lśniące...
no do tej fryzjerki już się nie wybieraj. Mi też raz jedna troche krzywo zrobiła i poprawiałam w domu.
Stary 2009-08-20, 18:58   #449
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Anariel a tobie sie nie blyszcza tak wlosy? Po tych wszystkich Vatikach i amlach powinny. A tak na marginesie czemu zafarbowalas wloski, mialas takie piekne kolory orzechowego brazu! Tak mi sie to podobalo, buuuuuu.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Niestety, asymetrię niepożądaną sama sobie tego nie naprawię, czyli muszę znów tam iść i znów zapłacić 40zł. Zastanawiam się czy nie zrobiła tego specjalnie stara, doświadczona fryzjerka, polecana i w ogóle, i taką szopkę mi na głowie odwaliła. Na reklamację już za późno niestety
Moze stwierdzila, ze jak dlugie to ciachac jak sie da.
Za wyrownanie powinni wziac mnie chyba tym bardziej, ze sknocono ci fryz i masz prawo reklamowac.
Stary 2009-08-20, 18:59   #450
Anariel
Wtajemniczenie

madzienka79 blyszcza ale mozna zawsze zapytac i co innego znalezc :P Ja taki cwaniak jestem Co do koloru to zafarbowalam na taki jaki mam naturalny bo mnie denerwowala roznica w odroscie, teraz juz wracam do swoich wloskow

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości