|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tż i jego problemy z pieniędzmi
Cytat:
Związek to również pomoc drugiej osobie i wspieranie jej w trudnych chwilach, odwodzenie od pewnych lekkomyślności... bo gdyby tak wszyscy podchodzili do tego, że "jak go poniesie to mi coś tam się stanie" i szukali niemalże ideału to mało by było par na tym świecie...(2) A co ma zaciągnięcie długu do zapisywania bieżących wydatków, w czym to koliduje?
|
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żeby nie było. Nie uważam, że osoba z problemami jest skreślona i w ogóle spisana na straty. Nie. Ale chęć zmiany musi wyjść od niej, a nie ode mnie. Cytat:
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pomoc - działanie zmierzające do poprawienia czyjejś sytuacji, wsparcie; Na tym właśnie polega pomoc. Pomagając komuś nie szukamy zalet dla siebie. Bynajmniej tak nie powinno być. Nie mówiłam o Twojej osobie i nic do tego nie mam. Wręcz gratuluję że u Ciebie wszystko się układa dokładnie no excel to może nie najlepszy pomysł, ale uważam że nawet ktoś kto nieroważnie wziął kredyt spokojnie może usiąść z karką, kalkulatorem i długopisem i od swojej wypłaty odjąć zobowiązania typu rata kredytu, a pozostałą część podzielić np. na 4 i chodzić raz w tygodni do sklepu mając w kieszeni właśnie to co wyjdzie z tych obliczeń
|
||
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pomoc? Każdy rozumie to inaczej. Ja tak, Ty tak, ktoś inny jeszcze inaczej. I super, jakby wszyscy byli tacy sami, to by było nudno. Cytat:
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do reszty to faktycznie lepiej zakończyć ten OT... po prostu z tego co zrozumiałam masz w porządku TŻ więc nie wiem czemu tak Cię to poruszyło że nie znasz takiej sytuacji Chyba powinnaś się z tego cieszyć Pozdrawiam i EOT. Autorko, jak się sprawy mają? Twój TŻ dalej jest za wyjazdem na misję czy już macie jakieś inne rozwiązanie? |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kazał mi nie czytać pierdół które piszą na forach itp. po drugie doszliśmy do porozumienia, że nie wtykam sie w jego sprawy przez miesiąc- obiecywał że będzie lepiej. dzięki wszystkim za pomoc
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym nie wspominalas. Ma rozkaz, to jedzie, a nie ze to jego widzimisia...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze Wam rozwiazania problemow. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj sie a kontrole nad tym wszystki miej... bo nie sadze, zeby teraz jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki miało sie wszystko zmienic... na to trzeba pracy, wydaje mi sie, ze wspólnej pracy..bo on musi czuć wsparcie... tak sadze przynajmniej, moze sie myle...
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A niech jedzie na te misje. Moze poczuje wreszcie jak ciezko jest ZAROBIC takie pieniadze. Nameczy sie, posteka w upale bliskowschodnim, otrze sie o smierc, moze mu sie w glowie porzestawia.
A jak nie, to UCIEKAJ! Nie ma szans na normalne i spokojne zycie z takim szczeniakiem. Facet nie mysli o przyszlosci. Jak wam sie trafi miec dzieco to bedziesz miala 2 dzieci do opiekowania sie : TZ i bobasa...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

Związek to również pomoc drugiej osobie i wspieranie jej w trudnych chwilach, odwodzenie od pewnych lekkomyślności... bo gdyby tak wszyscy podchodzili do tego, że "jak go poniesie to mi coś tam się stanie" i szukali niemalże ideału to mało by było par na tym świecie...

nie daj sie